macius77 14.11.06, 19:23 PO-8 PIS-7 SLD-3 WS-3 FO-2 SBS-1 Strażak Ratownik-1 wyniki nie są oficjalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macius77 Re: Radni w Powiecie 14.11.06, 19:42 No i jest wśród radnych pani Maria Anastazja S. A więc tatuś w radzie miasta, córeczka w radzie powiatu, a w ich rodzinnym budżecie przybywać będzie co miesiąc przez cztery lata po 5 tys. złociszów z naszych podatków (co daje 240 tys). I gdzie tu sprawiedliwość? Gdzie tu demokracja? K**** jego mać! Pan tatuś już 120 tys. zainkasował za kończąca się kadencję w której albo pierdział w stołek, albo tak mącił że samo PO go kilka razy do pionu postawiło. Koniec. Jadę do Irlandii, nie będę oddawał podatków na klan Sobczaków! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Tobie chodzi o pieniądze? 14.11.06, 21:17 > I gdzie tu sprawiedliwość? Masz pretensje do wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Radni w Powiecie 14.11.06, 21:31 trzeba się było zabrać i walczyć - kwoty nie były wysokie - a kto nie robił nic - to niech płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Radni w Powiecie 15.11.06, 08:59 Widzisz macius, strona kochamzgierz (no bo jak tu nie kochać frajerów, którzy będą bulić jej familyji) będzie rosła w siłę, coraz więcej reklam, POnna POnastazja będzie patrzeć na nas z każdego słupa i zapraszać na swój "niekomercyjny" serwis, w którym tylko te poprawne komentarze są publikowane... Smutne, ale jakże prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Radni w Powiecie 14.11.06, 21:36 macius77 jak znasz strukturę, to może jakieś nazwiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
macius77 Re: Radni w Powiecie 14.11.06, 22:47 zlotarybka8 napisała: > jak znasz strukturę, > to może jakieś nazwiska :) Tak, mam listę ale papierową. Nie chce mi się tego wszystkiego klepać na klawiaturce. Odpowiedz Link Zgłoś
mazeltow Re: Radni w Powiecie 15.11.06, 10:24 macius77; jesteś beznadziejny. Rusz dupę i wklep te dane, bo inaczej ja ci wklepię! Odpowiedz Link Zgłoś
macius77 Re: Radni w Powiecie 15.11.06, 11:23 mazeltow napisał: > macius77; jesteś beznadziejny. Rusz dupę i wklep te dane, bo inaczej ja ci wkle > pię! Skoro tak ładnie prosicie :) 1. Zgierz Bączyk Adam Budziarski Wojciech Dziemdziela Józef Iwaniuk Tadeusz Marciniak Zofia Pilarski Mirosław Sobczak Maria Tołłoczko Tomasz Wawrzyńczak Paweł Włostek Tomasz 2. Głowno Jarota Bogdan Jędzrejczak Tomasz Ogórek Zofia 3. Ozorków + Parzęczew Czekała Bogusław Gajos Wiesław Gawroński Krzysztof Janicki Jerzy Kwiatkowski Grzegorz Socha Jacek 4.Aleksandrów Budźko Tytus Cichecki Arkadiusz Kozanecki Krzysztof Zinser Ilona 5. Gmina Zgierz Karpiński marcin Kozłowski Krzysztof Kurczewski JAn Zaborowski Jarosław Odpowiedz Link Zgłoś
mazeltow Re: Radni w Powiecie 15.11.06, 12:36 jeszcze weszło 2 radnych z PSL. PO-8 PIS-7 SLD-3 WS-3 PSL-2 FO-2 SBS-1 Strażak Ratownik-1 RAZEM - 27 Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Radni w Powiecie 15.11.06, 17:07 dzięki z zaangażowanie i wklepanie :) Odpowiedz Link Zgłoś