Dodaj do ulubionych

Optyk "Pan Hilary" i ten na rogu Piotrkowskiej i

22.11.06, 16:16
Próchnika (chyba) - w każdym razie ten jak się jedzie autobusem 86 z Retkini.
Macie jakieś doświadczenia? Muszę sobie kupić okulary, a że szkła będą
pocieniane a więc dosyć drogie (ok. 1200 zł.) to nie chcę się naciąć.
Chodziłam już po zakładach optycznych, w tych dwóch mają chyba
najkorzystniejszą ofertę, dlatego pytam ałaśnie o te zakłądy. Ale jeśli znacie
jakieś inne, godne polecenia, to chętnie poczytam.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: Optyk "Pan Hilary" i ten na rogu Piotrkowskie 22.11.06, 17:12
      Za żadne skarby nie pójdę więcej do optyka na rogu Próchnika i Piotrkowskiej.
      Mojej mamie źle zrobili okulary (optyk się pomylił...) a mnie lekarze rozwalili
      wzrok, bo nie chciało im się zakroplić mi oczu przed badaniem.
      • karinka82 Re: Optyk "Pan Hilary" i ten na rogu Piotrkowskie 22.11.06, 17:34
        Dzięki.
        Takie opinie są właśnie dla mnie b. ważne.
        • milkablabla1 Re: Optyk "Pan Hilary" i ten na rogu Piotrkowskie 24.11.06, 10:06
          Ja zawsze robię okulary w Fiellmanie. Jak dla mnie bomba.
          • orientman Re: Optyk "Pan Hilary" i ten na rogu Piotrkowskie 24.11.06, 10:58
            polecam Fielmanna w GŁ. maja super technika.
            • karinka82 Re: Optyk "Pan Hilary" i ten na rogu Piotrkowskie 01.12.06, 10:55
              Dzięki! Przeszłam się kilka dni temu do Fielmanna i popytałam o interesujące
              mnie szkła. Okazało się, że mają naprawdę ciekawą ofertę cenową.
              Teraz siedzę i intensywnie szukam w wyszukiwarce wszystkich opinii o Fielmanie.
              Jak na razie większość, które przeczytałam, są pozytywne.
              • iluminacja256 Re: Optyk "Pan Hilary" i ten na rogu Piotrkowskie 01.12.06, 12:44
                A czy w Fillmanei mozna sobie dobrać soczewki, razem z badaniem? Wei ktoś ile
                to kosztuje?
                • orientman Re: Optyk "Pan Hilary" i ten na rogu Piotrkowskie 02.12.06, 18:46
                  o ile pamietam, to badanie bylo gratis przy soczewkach kupionych w Fiellmanie.
            • miss_behave fielmann 02.12.06, 20:55
              fielmann - nie, nie i jeszcz raz nie.

fielmannowi (w GŁ) dziękuję(-emy: ja i Pani Matka) za źle dobraną oś cylindra
              (?).
      • aaa202 Nie wiem, jaki jest tam optyk 02.12.06, 20:22
        ale dwa czy trzy razy byłam tam u okulisty. Wspominam fatalnie, bo nie lubię
        grzebania w oczach.
        Wydaje mi się jednak, że jest tam drogo. Oglądałam oprawki i dałam sobie spokój.

A, krewna, która w Wwie pracuje w salonie optycznym, mówiła, że Łódź jest
        optycznym zagłębiem, że wszystkie szkła sprowadzają z Łodzi i że są najlepsze.
        Nie pytałam o więcej, bo to była stypa i podano zupę-krem z brokułów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka