Dodaj do ulubionych

Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk?

14.11.01, 20:52
Proponuję plebiscyt na najgorszego polityka, uwierzcie są tacy ( i to za dużo). Wpiszcie swoje
nominacje i POWÓD, byleby był sensowny, no i jeszcze propozycję nagrody dla zwyciężcy.
Ja jako pierwszą nominuję Panią Minister Edukacji Narodowej za zamieszanie z maturami.
Obserwuj wątek
    • p8 Puknij się w łepek.... 14.11.01, 21:57
      A ja nominuję za to samo całą ekipę która ten bałagan spowodowała.
      vide - Boozek & Comp.

panBozia
    • hubar Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 15.11.01, 17:46
      A ja w szczegulnie Niesioła
      • movy Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 16.11.01, 00:17
        hubar napisał(a):

> A ja w szczegulnie Niesioła

Popieram kandyda na ten zaszczytny tytuł.
        Ciesze się i skacze do góry, że go nie dopuściliśmy (wyborcy)do koryta i mównicy.

Pozd.:-)

• p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 16.11.01, 18:44
          Na Niesiołowskiej przy Łopuszańskiej zawsze są korki...

dla niewtajemniczonych - cytat z Kilerów Dwóch

panBozia

greetz all
    • Gość: Krzysiek Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.toya.net.pl 16.11.01, 00:35
      Nominuje Kropiwnickiego za cynizm, Niesiolowskiego za wszystko
      • Gość: schab Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 08:43
        Stefek Burczymucha vel Niesiołowski. Za: arogancję, butę, upierdliwość i
        niechęć do normalnego świata. Do Talibanu z nim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ochman Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polit IP: 194.203.162.* 16.11.01, 18:54
          George W i Tony B. - bez komentarza
      • Gość: Jacek Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: 10.0.214.* 18.11.01, 22:16
        Kropiwnicki i Niesiolowski, pierwsze miejsce ex aequo
    • Gość: kasiaprim Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.pai.net.pl 24.03.02, 12:43
      Macierewicz
      Krzaklewski

nagroda specjalna w kazdej kategorii, bo czego nie tknie, to skrzywdzi, choć
      jest poltykiem z ukrycia- o. Rydzyk
      • geograf Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 13:15
        Gość portalu: kasiaprim napisał(a):

> Macierewicz
        > Krzaklewski
        >

Jeszcze Gietrych i Janowski... takie głupoty jakie oni (za przeproszeniem) pieprza to głowa mała......

• bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 13:04
      Mr Krzaklewski. Uzasadnienie w poznych godzinach wieczornych, bo musialbym
      uzywac wylacznie slow mocno nieparlamentarnych...Pozdrawiam
      • geograf Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 13:16
        a wiesz co z tego mówienia (kogokolwiek) jest najlepsze???
        co za różnica kiedy napiszesz- i tak w godzinach "młodzieżowych i dziecinnych" mozna to przeczytac.....przecie to Forum:))))

no chyba, ze napiszesz na czacie:)))

pozdrawiam:))
        • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 13:22
          geograf napisał(a):

> a wiesz co z tego mówienia (kogokolwiek) jest najlepsze???
          > co za różnica kiedy napiszesz- i tak w godzinach "młodzieżowych i dziecinnych"
          > mozna to przeczytac.....przecie to Forum:))))
          >
          > no chyba, ze napiszesz na czacie:)))
          >
          > pozdrawiam:))

Jestes niemozliwy:-)))))To naprawde sa slowa niecenzuralne. Ok, zajrzyj tu
          wieczorem...
          • geograf Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 13:25
            nawet jak zajrzę jutro rano to i tak nadal tu beda.....:)))))
            ok, juz sie nie czepiam....(musze przefarbowac włosy ;))
    • anntad L. MILLER !!! 24.03.02, 13:59
      Za zjadliwośc i cynizm w stosunku do przeciwników politycznych.
      • bartuch Re: L. MILLER !!! 24.03.02, 14:44
        anntad napisał(a):

> Za zjadliwośc i cynizm w stosunku do przeciwników politycznych.

Akurat te cechy nie przeszkadzaja w byciu skutecznym politykiem. Zwlaszcza,
        kiedy robi sie to w sposob tak inteligentny, jak premier. Zjadliwym tez
        trzeba umiec byc...Pozdrawiam.
        • Gość: Andrew Re: L. MILLER !!! IP: *.wshe.lodz.pl 24.03.02, 14:55
          Miller i spółka z LSDi. W przeciwienstwie do prawicy są znacznie cwańsi i
          bardziej bezwzględni, typowi towarzysze i sekretarze. Oczywiscie potrafią
          równiez wykorzystac naiwnych ludzi i wmówić im ze Krzaklewski jest winny za
          wszystko coo sie w Polsce dzieje. Pół roku po wyborach pieprzą w kółko ze to
          prawica jest wszystkiemu winna. I zakochani w nich Polacy im wierzą bo przeciez
          oni są tacy uczciwi i chcą tylko posprzątac po rządach prawicy. Miller ze swoim
          przyklejonym do gęby cynicznym uśmieszkiem bije wszystkich. A fakty są
          nastepujące: czystki kadrowe (kolesie z SLD), polityka prorodzinna (skrócone
          urlopy, zasiłki), myto za nieistniejące autostrady, podwyżki wszystkiego co się
          da, ceny pasków dla diabetyków. Na razie to mi przychodzi do głowy. Polacy tak
          naprawde tesknią do PRLu i w wiekszości są za komuchami niezależnie od tego co
          ci robią. Inna sprawa ze ci propagande maja jak za najlepszych czasów Urbana.
          Moim zdaniem ktos powinien zrobić doktorat na temat "Wpływ propagandy SLD na
          zachowania wyborcze Polaków"
          • bartuch Re: L. MILLER !!!Do ANDREW 24.03.02, 15:04
            Gość portalu: Andrew napisał(a):

> Miller i spółka z LSDi. W przeciwienstwie do prawicy są znacznie cwańsi i
            > bardziej bezwzględni, typowi towarzysze i sekretarze. Oczywiscie potrafią
            > równiez wykorzystac naiwnych ludzi i wmówić im ze Krzaklewski jest winny za
            > wszystko coo sie w Polsce dzieje. Pół roku po wyborach pieprzą w kółko ze to
            > prawica jest wszystkiemu winna. I zakochani w nich Polacy im wierzą bo przeciez
            >
            > oni są tacy uczciwi i chcą tylko posprzątac po rządach prawicy. Miller ze swoim
            >
            > przyklejonym do gęby cynicznym uśmieszkiem bije wszystkich. A fakty są
            > nastepujące: czystki kadrowe (kolesie z SLD), polityka prorodzinna (skrócone
            > urlopy, zasiłki), myto za nieistniejące autostrady, podwyżki wszystkiego co się
            >
            > da, ceny pasków dla diabetyków. Na razie to mi przychodzi do głowy. Polacy tak
            > naprawde tesknią do PRLu i w wiekszości są za komuchami niezależnie od tego co
            > ci robią. Inna sprawa ze ci propagande maja jak za najlepszych czasów Urbana.
            > Moim zdaniem ktos powinien zrobić doktorat na temat "Wpływ propagandy SLD na
            > zachowania wyborcze Polaków"
            Nie zycze sobie, zebys nazywal mnie komuchem, facet! Szkoda czasu, by z Toba
            polemizowac. Przypomnij sobie expose najgorszego premiera w historii swiata,
            pana Buzka, to mozemy pogadac. Cztery ostatnie lata byly koszmarem dla tego
            kraju, a jesli uwazasz inaczej, serdecznie wspolczuje. Twoja kochana prawica
            miala szanse, zeby przekonac mnie, ze nie jest zgraja nawiedzonych debili i
            przestepcow. jak jej sie to udalo, widac golym okiem. Pozdrawiam i gratuluje
            dobrego samopoczucia. Szkoda, ze byly tylko 4 reformy, prawda?Mozna bylo
            jeszcze bardziej zaszalec...

• geograf Re: L. MILLER !!! 24.03.02, 15:36
            nie chce się wtracac w ogóle w dyskusje polityczne, ale chciałem tylko powiedziec, że prawica po dojściu do władzy też mówiła, że sprzata po lewicy i że katastrofalny stań państwa w jakim zastała go prawica jest skutkiem rzadów lewicy. Tak było. Pamiętam. A historia lubi sie powtarzac:(
          • Gość: border Do Andrew IP: *.pai.net.pl 24.03.02, 17:48

> Miller i spółka z LSDi. W przeciwienstwie do prawicy są znacznie cwańsi i
            > bardziej bezwzględni, typowi towarzysze i sekretarze. Oczywiscie potrafią
            > równiez wykorzystac naiwnych ludzi i wmówić im ze Krzaklewski jest winny za
            > wszystko coo sie w Polsce dzieje. Pół roku po wyborach pieprzą w kółko ze to
            > prawica jest wszystkiemu winna. I zakochani w nich Polacy im wierzą bo przeciez
            > oni są tacy uczciwi i chcą tylko posprzątac po rządach prawicy. Miller ze swoim
            > przyklejonym do gęby cynicznym uśmieszkiem bije wszystkich. A fakty są
            > nastepujące: czystki kadrowe (kolesie z SLD), polityka prorodzinna (skrócone
            > urlopy, zasiłki), myto za nieistniejące autostrady, podwyżki wszystkiego co się
            > da, ceny pasków dla diabetyków. Na razie to mi przychodzi do głowy. Polacy tak
            > naprawde tesknią do PRLu i w wiekszości są za komuchami niezależnie od tego co
            > ci robią. Inna sprawa ze ci propagande maja jak za najlepszych czasów Urbana.
            > Moim zdaniem ktos powinien zrobić doktorat na temat "Wpływ propagandy SLD na
            > zachowania wyborcze Polaków"

Drogi Andrew,
            jesli jestes studentem WSHE - to nie zabieraj dziecinko głosu na temat
            przeszłosci polityznej w tym kraju i nie oceniaj całego narodu- bo nie masz po
            temu zadnego prawa. Skoro ja bowiem jestem od Ciebie dwukrotnie starszy i tez nie
            czuje sie najbardziej do tego uprawniony- to tym bardziej zabraniam Tobie oceniac
            cos , co sie wydarzalo przed Twoim urodzeniem- bo skazujesz sie na bycie
            powielaczem stereotypow- a nie tego sie oczekuje od studentow Twojej uczelni.
            Dzialajac na takiej zasadzie -kompromitujesz nie siebie- bo sie skrywasz
            tchórzliwie za nickiem, a własnie Uczelnie, która z trudem wyrabia sobie wysoką
            markę, a którą to markę niszczysz.A gdy oceniasz narod - to i mnie - a to sobie
            wypraszam. Nie upoważniłem Cie do tego.
            Jesli zas jestes wykładowcą lub choćby portierem - to porozmawiajmy. Otóz nie
            jestem szczegolnym zwolennikiem obecnego rzadu i nie spodziewam sie po nim
            nadzwyczajnych efektów. Ale obserwowalem wnikliwie rzady poprzedniej ekipy i -
            jako czlowiek dorosły - odczuwałem skutki tychze.
            I na tej podstawie moge z cała pewnoscią stwierdzić, ze rzad Millera bedzie :
            -MNIEJ zakłamany i nie dlatego, ze sa tak prawdomówni, ale dlatego, ze trudniej
            być BARDZIEJ ZAKŁAMANYM od ekipy Buzka;
            -bedzie MNIEJ OSZUKIWAŁ i nie dlatego , ze są w nim tylko ludzie uczciwi, ale
            dlatego, że trudno OSZUKIWAĆ BARDZIEJ niz robiła to ekipa Buzka;
            -bedzie MNIEJ PAZERNY NA PROFITY I STANOWISKA i nie dlatego, ze ich nie chcą, ale
            dlatego, że trudno bedzie pobić swiatowy rekord pazerności poprzedniej ekipy;
            -bedzie BARDZIEJ KOMPETENTY niz poprzednicy i nie dlatego, ze ma w swoim skladzie
            wyłacznie swietne umysły ale dlatego , ze trudniej o bardziej niekompetente
            przykłady niz te, którymi obsadziła wszystkie mozliwe stołki poprzednia ekipa
            (Aloty, Wieczerzaki, KGHM, ORLEN)
            - i wreszcie bedzie MNIEJ KRADŁ niz poprzednicy a to tym razem z dwu powodów:
            a/ trudno szabrowac bardziej niz ekipa Buzka
            b/ po Buzkowej ekipie juz niewiele w sumie do rozgrabienia zostało.

Mam swiadomosc, ze taka ocena potencjału obecnego rzadu to zadne pocieszenie a
            tym bardziej zaden komplement, ale przynajmniej - w przeciwienstwie do ciebie
            zrobiłem to bez zbednych emocji i oparłem sie na obserwacjach a nie na
            stereotypach. No i wykazałem sie odrobiną myslenia... To tez nas różni...
            • Gość: Andrew Do Bordera IP: *.wshe.lodz.pl 24.03.02, 18:11
              BArtuch wykazał swoją inteligencje pisząc słowa które nie zacytuje. Trzymając
              się faktów, jeśli ktoś kogoś nazywa psycholem to riposta jest jak najbardziej
              na miejscu. To tytułem obrzucania kogoś błotem. Piszesz ze ekipa Buzka bardziej
              kradła od ekipy Millera (taki jest sens twojej wypowiedzi). Gratuluje logiki.
              Ktoś jest lepszy bo mniej kradnie. Zadam ci jeszcze jedno pytanie. Skad wiesz
              czy oni kradli? Rozumiem ze z telewizji publicznej zdominowanej przez
              popleczników SLD. Wystarczy czasami obejrzec fakty w TVN i wiadomości w TVP.
              Oczywiście nie bedziesz widział różnicy. Konkluzja: wg mnie ekipa Buzka i
              prawicowców była nieudolna, zdarzały sie czarne owce. Natomiast SLD jest nie
              tylko nieudolne (sprawnie działająca propaganda potrafi to zatuszować) ale
              również antypolskie. Antypolskie tzn. że nikt w tej ekipie nie myśli co zrobić
              aby było lepiej Polakom ale co zrobić aby się nachapac (np. parcie bez żenady
              do stołków w Brukseli, niezależnieod kosztów, uzależnienie od Gudzowatego - np.
              kredyt Millera o którym próżno było się dowiedziec z TVP). Narazie tyle.
              • geograf Re: Do Bordera 24.03.02, 18:52
                Chwila chwila... jezeli Bartuch nie wie, bo nie ma źdródła, że AWS tak an rpawdę kradł, to skad ty wiesz, że SLD kradnie?? Że SLD!!! a nie PZPR??? poza tym- nie wyolbrzymiasz tego "rzadu zza biurka na XIII piętrze w szklanym wiezowcu w Brukseli"??? Czy AWS nie był rzadzony pod dyktando Radia M.? Czy rzad Buzka robił tak wszystko popranie ideologicznie, że to radia tak mało razy protestowało?? Że tak mało razy domagało się transmisji z sali sejmowej?? Bo jak na razie to Radio M. (taka obraza dla tak światobliwej osoby) krytykuję rzad codziennie, a te bajki wyssane chyba z wymiona krowy, matka nie miała czasu, mnie tak śmiesza a jednocześnie doprowadzaja do płaczu, że hej.... (przykładowo-dlaczego boimy sie wyprzedaży ziemi??Przecież jak polski rolnik nie sprzeda, to i niemiecki rol;nik nie kupi, a ziemie nalezace do ARSP wcale nie sa taaak dobre- bo jeżeli byłyby to czarnoziemy, lub ziemie I klasy to watpie żeby lezały odłogiem.....
                To an razie tyle. Miałem jeszcze coś skomentowac ale wypadło mi z głowy....
              • anntad Popieram Cię. 24.03.02, 19:22
    • Gość: Mirek Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 14:06
      Znienawidzony? To zbyt mocne określenie, nie znam żadnego który byłby mordercą
      na przykład. Natomiast lubię, niestety, tylko tych polityków których nie znam.
      Jak poznam, to też na pewno znielubię. Dlaczego tak jest? Bo do polityki, a już
      szczególnie na wyższe stanowiska, może trafić wyłącznie ktoś cyniczny,
      niesłowny, cwany i bezwzględny. Zmienił się ustrój, ale w tym zakresie
      dokładnie nic się nie zmieniło. A winni temu są wyborcy do spółki z mediami.
      • Gość: gabi1 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 15:28
        Dlaczego od razu nienawidzieć?
        Raczej nie lubić!
        A nie lubię ekipy z SLD.Choć musze przyznać, że sa profesjonalistami!Niestety.
        Propagandę mają fantastyczną, aż ja niekiedy im wierzę.
        Jasne po co Buzek wprowadzał 4 reformy czy było żle? Było dobrze przez ostatnie
        50 lat więc po co Buzek to zmieniał? To, że szkoła uczyła źle to nieważne.To,
        że bezpłatna służba zdrowia wcale nie była bezpłatna też juz nikt nie
        pamięta.To ,Ze nie było pieniędzy na emerytury nam młodem nie przeszkadzało
        wcale.
        Łatwiej jest czekać aż ktoś inny coś zrobi a potem to krytykować.
        Ps
        Bartuch, a w którym momencie Andrew nazwał Cię komuchem?
        • geograf Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 15:39
          nie jest złe, że wprowadził te 4 reformy. Złem jest to, że wprowadził je w jednym rako, w jednym momencie. A to przyniosło ze soba katasrofę. Czy nie można tego było rozłożyc "na raty"?? np. edukacyjna i administracyjan w jednym, a reszta rok po roku....??? Udałoby sie przy okazji lepiej dorpacowac i sfinansowac te reformy......
          • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 15:46
            geograf napisał(a):

> nie jest złe, że wprowadził te 4 reformy. Złem jest to, że wprowadził je w jedn
            > ym rako, w jednym momencie. A to przyniosło ze soba katasrofę. Czy nie można te
            > go było rozłożyc "na raty"?? np. edukacyjna i administracyjan w jednym, a reszt
            > a rok po roku....??? Udałoby sie przy okazji lepiej dorpacowac i sfinansowac te
            > reformy......
            Masz racje, przyjacielu. Czasami piszesz nawet do rzeczy:-)))))))))))))
        • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 15:45
          Gość portalu: gabi1 napisał(a):

> Dlaczego od razu nienawidzieć?
          > Raczej nie lubić!
          > A nie lubię ekipy z SLD.Choć musze przyznać, że sa profesjonalistami!Niestety.
          > Propagandę mają fantastyczną, aż ja niekiedy im wierzę.
          > Jasne po co Buzek wprowadzał 4 reformy czy było żle? Było dobrze przez ostatnie
          >
          > 50 lat więc po co Buzek to zmieniał? To, że szkoła uczyła źle to nieważne.To,
          > że bezpłatna służba zdrowia wcale nie była bezpłatna też juz nikt nie
          > pamięta.To ,Ze nie było pieniędzy na emerytury nam młodem nie przeszkadzało
          > wcale.
          > Łatwiej jest czekać aż ktoś inny coś zrobi a potem to krytykować.
          > Ps
          > Bartuch, a w którym momencie Andrew nazwał Cię komuchem?
          Czy uwazasz, ze w sluzbie zdrowia rzeczywiscie sie poprawilo?Co sadzisz o
          licznych skandalach w Kasach Chorych?Co sadzisz o prezesie Alocie w ZUSie?I
          ministrze Handke, majacym klopoty z liczeniem?Glosowalem na SLD (byc moze po
          raz ostatni, bo tez sie myla) i wcale nie jestem komuchem. Nie gloryfikuje
          pamietnych 50 lat. Ale rzygac mi sie chce, kiedy wiekszosc politykow prawicy
          mowi:,,No tak. Ale przeciez to przez 50 lat...Nie moglismy zrobic nic
          wiecej...". Znam realia i wiem, ze nie ma co liczyc na cuda w gospodarce. Ale
          wole pragmatykow, nawet z nieciekawa przeszloscia, niz nawiedzonych
          pseudofachowcow z ustami pelnymi frazesow. Pouczajacych mnie, jak mam zyc i
          czego nie robic. Zakazujacych reklam piwa, walczacych z dziwkami na ulicach i
          agencjami towarzyskimi. Szkoda, ze nie zabronili mi uzywac
          prezerwatyw...Pozdrawiam
          • Gość: Andrew Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.wshe.lodz.pl 24.03.02, 16:12
            bartuch napisał(a):

Szkoda, ze nie zabronili mi uzywac
            > prezerwatyw...Pozdrawiam

TO dobrze bo bysmy mieli jeszcze wiecej komuchów
            • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 16:15

> bartuch napisał(a):
              >
              > Szkoda, ze nie zabronili mi uzywac
              > > prezerwatyw...Pozdrawiam
              >
              > TO dobrze bo bysmy mieli jeszcze wiecej komuchów

Doceniam poczucie humoru. Pamietasz akcje ministra Biernackiego (ze świetego
              AWS)? Za wielkie pieniadze dzielnie walczyl z tirowkami...Moze brales w tym
              udział?To przeciez takie niemoralne i obrzydliwe:-))))))))
              • Gość: Andrew Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.wshe.lodz.pl 24.03.02, 16:20
                Bedąc Millerem wziąłbym cię na miejsce Tobera. Nasza partia potrzebuje takich
                bezkrytycznych aktywistów. Dałbym cijeszcze czerwoną szturmówkę zebys pięknie
                wyglądał na defiladzie 1-majowej. Dlatego w tym kraju jeszcze długo nie bedzie
                normalnie. To smutne
                • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 16:25

> Bedąc Millerem wziąłbym cię na miejsce Tobera. Nasza partia potrzebuje takich
                  > bezkrytycznych aktywistów. Dałbym cijeszcze czerwoną szturmówkę zebys pięknie
                  > wyglądał na defiladzie 1-majowej. Dlatego w tym kraju jeszcze długo nie bedzie
                  > normalnie. To smutne
                  A juz myslalem, ze nie jest z Toba tak zle.,,Czerwone szturmowki" - jestes po
                  prostu zalosny. Wiesz Co?W tym kraju jeszcze dlugo nie bedzie normalnie. To
                  faktycznie smutne. Z powodu takich ludzi, jak Ty. Moze wyjedziesz z
                  Polski?Tego okropnego kraju z ,,przypadkowym spoleczenstwem"?Rzadzonego przez
                  ,,wrednych komuchow z nadania Moskwy"?Proponuje sluzbe u generala Pinocheta.
                  Nikt tu po Tobie nawet lzy nie uroni.
                  • Gość: Andrew Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.wshe.lodz.pl 24.03.02, 16:35
                    no dalej Bartuch wyrzuc to z siebie, przebij Leppera, moze Ci ulży biedny
                    człowieku
                    • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 16:39

> no dalej Bartuch wyrzuc to z siebie, przebij Leppera, moze Ci ulży biedny
                      > człowieku

Rozbawiasz mnie. Masz juz orgazm?Widze, ze sie rozpalasz...Zignoruje Twoje
                      smieszne wypociny. Pozdrow Krzaklewskiego. Masujesz mu czasem sliczny
                      podbrodek?
                      • Gość: Andrew Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.wshe.lodz.pl 24.03.02, 16:43
                        Na drzewo
                        • Gość: p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.pai.net.pl 24.03.02, 16:48
                          Tak, na drzewo. Tam by chcieli zapędzić Polskę Twoi Ideolodzy:)))

panBozia
                    • Gość: p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.pai.net.pl 24.03.02, 16:47

Hmmm, apage - wracaj do Ciemnogrodu Andy.

panBozia

ps.Po raz pierwszy żałuję, że nie poszedłem na zajęcia w niedzielę. Znalazłbym
                      Cię i sprawdził czy jesteś w stanie powiedzieć coś takiego prosto w twarz.
                      Założę się że nie...

A dopóki każdy kto nie myśli pro-watykańsko jest dla Ciebie komuchem, to cóż.
                      Nie dziw się że śmieje się z nas cały świat. W dupie mam politykę i poltyków,
                      małe gierki. Oglądam wiadomości bo lepszej komedii nie zapewniłby nawet Bareja
                      (tak, tak komuch prawda?). Nie identyfikuję się z żadną grupką sceny politycznej
                      w Polsce. Czyli jestem komuchem tak???
                      • Gość: Andrew Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.wshe.lodz.pl 24.03.02, 17:55
                        Oj nieładnie jest nie chodzic na zajecia... swoją drogą mam nadziej ze u nas w
                        szkole nie ma przewagi czerwonoskórych, chociaz .... kto wie...przeciez łódź
                        jest taka promillerowska. Co do bojaźni to chetnie bym ci powtórzył to co
                        pisze. Chociaz mam nadzieje ze nie chodzisz w dresie i nie masz ogolonej głowy,
                        bo wtedy nie warto byłoby jednak umierać za Krzaklewskiego. Z twoich postów
                        panie P8 wynika ze jednak jestes czerwony i antykościelny. Cóż tacy też muszą
                        być.
                        • p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 18:01
                          Jestem Człowiekiem i jestem Antyklerykalny. To wszystko. A interpretuj sobie
                          jak chcesz.

panBozia
    • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzDO PAn Bo 24.03.02, 17:00
      To ten psychol studiuje na naszej uczelni?Wspolczuje Ci, przyjacielu,
      Musisz mi go kiedys pokazac, moze obleje go jakims kwasem:-))))))))))
      • Gość: Andrew Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzDO PAn Bo IP: *.wshe.lodz.pl 24.03.02, 17:49
        Bartuch to komunistyczna, szowinistyczna świnia
        • Gość: border Do Andrew IP: *.pai.net.pl 24.03.02, 17:56
          Kochany Andrew,
          zanim obrzucisz jeszcze kilka osób błotem, do czego zapewne upoważnia Cie -
          Twoim zdaniem-skrycie się za nickiem- to przeczytaj moj list skierowany do
          Ciebie kilka postów wyzej.
          Aha, a jak zechcesz i na mnie pokrzyczec w tak wyszukany , jak dotychczas
          sposób, to odsłon sie - ujawnij imie, nazwisko i zrób to publicznie.Ja wtedy
          również się ujawnię- daje na to słowo honoru. O ile wiesz, kochanie, co
          słowo "honor oznacza. Pokad sie nie odsłonisz- zwroty uzyte przeciw Bartuchowi
          sa jedynie dowodem na Twe ograniczenie, chamstwo i nade wszystko- tchórzostwo.
        • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzDO PAn Bo 24.03.02, 17:56

> Bartuch to komunistyczna, szowinistyczna świnia

Nie przeginaj, skurwielu!!! Lepiej, zebym Cie nie spotkal w szkole, bo nie
          recze za siebie. Pierdolony faszysto!!!(uzywajac Twego jezyka)
        • p8 Przegiąłeś!!! 24.03.02, 18:03
          Zapluj się własnym jaden i goryczą. Żegnam.

panBozia
        • geograf Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzDO PAn Bo 24.03.02, 22:18
          A teraz p-an Andrew udowodni nam, że używa słów których znaczenia sa mu znajome: (prosze, zaczynaj, nie krępuj się) :
    • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 18:01
      Unioslem sie nieco. Debil mnie sprowokowal. Sorry, jesli urazilem kogos z
      normalnych Kafelkow i forumowiczow.
      • p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 18:04
        Spox stary - nie warto się denerwować. To jest sens istnienia takich jak on.
        Zgodnie z hasłem - Co by tu jeszcze spieprzyć panowie.

panBozia
    • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 19:08
      Krew czlowieka zalewa. Zaraz sie dowiem, ze prawdziwie niezalezna byla
      telewizja dowodzona przez pampersow prezesa Walendziaka, prawda Andrew?A
      tacy ludzie, jak posel Kolasinski, czy slawetny asystent ministra
      Szeremietiewa (na F...), wylawiany z promu na Baltyku? To pewnie wymysl
      komunistow, no nie?Milo miec taki prosty, choc kompletnie nieprawdziwy
      obraz swiata. Nauczyciel Alot szefem ZUS, potem kandydatem na szefa
      Totalizatora, wiesz cos o tym???Przy okazji, zycze Ci takiego szefa, jak
      Gudzowaty. Choc ty (celowo z malej litery) nadajesz sie co najwyzej do
      kopania szamba. Rzecz jasna, z ,,Naszym Dziennikiem" i sluchawka pewnego
      Radia, pewnego psychopaty w reku. Niech Ci sie przysni poslanka Nowina -
      konopczyna. Zapewne w twoim typie, oszolomie...
      • kropka. Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 19:33
        Przepraszam, że wtrącę merytorycznie, ale jakby poprzedni rząd lewicowy
        wprowadził choć jedną z reform, o których wiadomo było, że wprowadzić trzeba, a
        nie czekał nie wiadomo na co, to rząd Buzka nie musiałby wprowadzać wszystkich
        naraz. I byłoby spokojniej i taniej.
        A jakby Krzaklewski nie zaparł się, żeby restrukturyzowanym górnikom dawać po
        50 tys.zł odprawy, to dziura budżetowa byłaby duuuuuuuuuuuuużo mniejsza.
        To tylko 2 przykłady. Więcej nie napiszę, bo nie chcę przeszkadzać w tak mądrej
        i kulturalnej dyskusji.
        • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzon 24.03.02, 19:39

• bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienyk?Do KROPKA 24.03.02, 19:44
          Masz racje, rzecz jasna. Dalem sie nieco sprowokowac, lepiej skupie sie na
          robocie. Dyskusja faktycznie ,,kulturalna", czasem tak bywa i tak jestem
          spokojniejszy, niz kiedys. Wpadne w tym tygodniu, musze sie z Toba
          rozliczyc. Pozdrowienia dla Sloneczka.
          • geograf Re: Jaki jest wasz najbardziej znienyk?Do KROPKA 24.03.02, 22:27
            kim jest słoneczko?? kurcze drugi raz już to słyszę...:))
    • anntad Podajcie sobie ręce 24.03.02, 19:32
      Ale heca, miała byc lista polityków a co jest?
      Mamy różne zdania bo pochodzimy z różnych środowisk innaczej nas wychowano
      i.t.p, ale p o d j c i e s o b i e r ę c e. Kto pierwszy?
    • Gość: gabi1 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 19:40
      Bartuch,Andrew,P8 chodzicie do jednej szkoły???
      I do tego wyższej?????
      Czy tak dyskutują ludzie wykształceni.
      Poziom waszej "dyskusji" poraził mnie.Ja już tu nie będę dyskutował
      • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 19:45
        Gość portalu: gabi1 napisał(a):

> Bartuch,Andrew,P8 chodzicie do jednej szkoły???
        > I do tego wyższej?????
        > Czy tak dyskutują ludzie wykształceni.
        > Poziom waszej "dyskusji" poraził mnie.Ja już tu nie będę dyskutował

Raz jeszcze sie kajam. Obiecuje, ze sie to nie powtorzy. Pozdrawiam.
      • Gość: p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? IP: *.pai.net.pl 24.03.02, 20:05
        Hmm, a jak według Ciebie dyskutują ludzie wykształeceni???, czy posługują się
        takim jadem jak Andrew, czy raczej ą,ę bułę przez bibułę??? Dyskutuję tak jak
        chcę - jeśli ktoś mnie atakuje, to się bronię. Aha, znam wielu
        ludzi "wykształconych" którzy pięknie dyskutują na wizji lub na salonach, a
        wchodząc do domu witają żonę miłym "ty kurwo". Sam więc nie wiem, wytłumacz mi
        proszę...

panBozia
    • petter Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 21:15
      Bartuch,p8, bronicie swej idei jak najwazniejszego skladnika swego zycia.
      Ale przemyslcie sprawe,czy to jest tego warte.
      Czy warto umierac za idee,czy warto tak angazowac sie w polityke,skoro
      politykami nie jestescie?
      Politycy to wszyscy jedne wielkie skur.....y obojetnie z jakiej opcji pochodza.
      Wymieniacie tu przyklady skurwi...a sie politykow postsolidarnosciowych
      Ale takie same przyklady mozna sypac odnosnie politykow lewicy.
      To wszystko jest jedno wielkie bagno.
      Bagno ktore nie poslucha Ciebie Bartuch nie posluche Ciebie Panie Boziu
      Tylko nas wszystkich wyrucha.
      I jesli nie zmienicie swego podejscia do sprawy,to za rok lub dwa powinniscie
      wieszac takie same psy na obecnie rzadzacych jak na tych bylych.
      (bo jestem pewien ze niczego nie zmienia)

poadrawiam peter
      • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 21:19
        petter napisał(a):

> Bartuch,p8, bronicie swej idei jak najwazniejszego skladnika swego zycia.
        > Ale przemyslcie sprawe,czy to jest tego warte.
        > Czy warto umierac za idee,czy warto tak angazowac sie w polityke,skoro
        > politykami nie jestescie?
        > Politycy to wszyscy jedne wielkie skur.....y obojetnie z jakiej opcji pochodza.
        > Wymieniacie tu przyklady skurwi...a sie politykow postsolidarnosciowych
        > Ale takie same przyklady mozna sypac odnosnie politykow lewicy.
        > To wszystko jest jedno wielkie bagno.
        > Bagno ktore nie poslucha Ciebie Bartuch nie posluche Ciebie Panie Boziu
        > Tylko nas wszystkich wyrucha.
        > I jesli nie zmienicie swego podejscia do sprawy,to za rok lub dwa powinniscie
        > wieszac takie same psy na obecnie rzadzacych jak na tych bylych.
        > (bo jestem pewien ze niczego nie zmienia)
        >
        > poadrawiam peter
        Ja nie jestem zadnym idealista, Peter!Naprawde! Wiele widzialem przeroznych
        sytuacji, po prostu mam swoje zdanie na pewne tematy. Nigdy nie bylem w
        zadnej partii i nigdy nie bede. Tez pozdrawiam.
      • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 21:19
        petter napisał(a):

> Bartuch,p8, bronicie swej idei jak najwazniejszego skladnika swego zycia.
        > Ale przemyslcie sprawe,czy to jest tego warte.
        > Czy warto umierac za idee,czy warto tak angazowac sie w polityke,skoro
        > politykami nie jestescie?
        > Politycy to wszyscy jedne wielkie skur.....y obojetnie z jakiej opcji pochodza.
        > Wymieniacie tu przyklady skurwi...a sie politykow postsolidarnosciowych
        > Ale takie same przyklady mozna sypac odnosnie politykow lewicy.
        > To wszystko jest jedno wielkie bagno.
        > Bagno ktore nie poslucha Ciebie Bartuch nie posluche Ciebie Panie Boziu
        > Tylko nas wszystkich wyrucha.
        > I jesli nie zmienicie swego podejscia do sprawy,to za rok lub dwa powinniscie
        > wieszac takie same psy na obecnie rzadzacych jak na tych bylych.
        > (bo jestem pewien ze niczego nie zmienia)
        >
        > poadrawiam peter
        Ja nie jestem zadnym idealista, Peter!Naprawde! Wiele widzialem przeroznych
        sytuacji, po prostu mam swoje zdanie na pewne tematy. Nigdy nie bylem w
        zadnej partii i nigdy nie bede. Tez pozdrawiam.
        • petter Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 21:27
          Jasne zdanie powinno sie miec na to w czym sie orientujemy.
          Ale polecalbym ciut wiecej umiarkowania.
          Swiata nie zbawimy,w czym nie pomoze nawet nasze zaangazowanie.

Zrezygnowany nasza scena polityczna
          peter pozd.
      • p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 21:48
        Stary, polityka interesuje mnie o tyle, o ile mogę się pośmiać przez polityków.
        A bronię tylko swoich przekonań, tego że chcę być człowiekiem. I za to jestem
        nazywany komuchem. Przykro mi z tego powodu, bo zawsze jedynym argumentem
        nazywaczy jest jad. Polityka jest śmieszna, nie interesuje mnie zbyt mocno,
        ale nie dam się poniżać tylko dlatego że mam inne zdanie niż Andrew i jego
        szajka.

panBozia
        • petter Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 22:00
          Mysle ze odemnie jadu nie doswiadczyles,
          Ale rzeczewiscie mam troche odmienne poglady od twoich,
          aczkolwiek do szajki Andrew`a sie nie zaliczam.

peter
          • p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 22:05
            Mój pogląd jest jeden!!! Chcę być człowiekiem, i chcę aby wokół mnie ludzie
            byli ludźmi. Czy to jest naprawdę trudne do zaakceptowania??? Czemu tyle osób
            uważa że to coś różniącego się od ich poglądów???

panBozia
    • bruno11 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 22:20
      Wszyscy postkomuniści.
      • bartuch Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 22:21
        bruno11 napisał(a):

> Wszyscy postkomuniści.

Jasne. A teraz jeszcze postdebil. Ciekawe, prawda?
      • p8 Re: Jaki jest wasz najbardziej znienawidzony polityk? 24.03.02, 22:44
        Zapomniałeś jeszcze o rydzykowych neofaszystach.

panBozia

BTW - jestem neohumanistą...
      • Gość: inaaa Brawo Bruno IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.03.02, 16:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka