Dodaj do ulubionych

Wiesława Zewald zwolniona

08.12.06, 06:04
TKM!
Nic wiecej nie trzeba pisac...
Obserwuj wątek
    • Gość: ERG Wiesława Zewald zwolniona IP: *.tktelekom.pl 08.12.06, 07:10
      TKM
    • Gość: z Wiesława Zewald zwolniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:08
      Gazeto! Robisz różne akcje, zareaguj proszę i w tej sytuacji- gdy na stanowisko
      osoby która ma zarządzać egzaminami maturalnymi została wybrana nauczycielka z
      PODSTAWÓWKI która o maturach nie ma i mieć nie może ZIELONEGO pojęcia.
    • Gość: nikt ważny Wiesława Zewald zwolniona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:34
      To była zdrowa czy nie?
      Jak ma czyms zażadzac skoro była w sanatorium?
    • Gość: centrolew może przeprosiny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:50
      A właśnie, że trzeba pisać. Partia pani Zewald bardzo krytykowała lewicę
      za "zawłaszczanie państwa". Przypomnijmy, że w tym czasie właśnie pani Zewald
      była szefową OKE. Może by tak łódzka Platforma albo pani Zewald osobiście miała
      odwagę przeprosić teraz lewicę za te pomówienia. Zdaje się, że widać wyraźnie,
      kto zawłaszcza państwo: "przyjaciele z PiSu" Platformy, z którymi pan Tusk chce
      teraz robić koalicję. Obrzydliwość. Tusk nie ma wstydu, chcąc zadawać się ze
      złodziejami i łobuzami z PiSuaru!
    • Gość: Gośc Wiesława Zewald zwolniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 10:55
      Mam nadzieję,że autor powyższego postu nikim i niczym nie ZARZĄDZA.Tegorocznym
      maturzystom współczuję,czekają ich ciężkie czasy.
      • Gość: centrolew Re: Wiesława Zewald zwolniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:08
        Jeśli to było do mnie, to rozczaruję Cię. Owszem, zarządzam firmą, której jest
        szefem i właścicielem. Firma rozwija się świetnie, notuje wzrost dochodów o 30%
        miesięcznie. Może dlatego, że nie kieruje nią "menedżer" z PiSuaru lub
        Platformy. Myślę, że głównie jednak dzięki moim pracownikom, którzy są
        znakomici, a których nie pytam (inaczej niż prawicowa patologia) o poglądy
        polityczne, tylko o skuteczność. Jak zarządza PiSuar i Platforma - można
        obejrzeć, biorąc za przykład takich wybitnych przedstawicieli tych partii, jak
        pp. Grubski czy Jagiełło. Jak tam zakład pogrzebowy pana Grubskiego? Pewnie już
        martwy, prawda?
        Miłego dnia.
        • Gość: gm Re: Wiesława Zewald zwolniona IP: 194.88.245.* 08.12.06, 14:35
          To jest firma czy komuna? Nie wierze , ze można być włascicielem firmy i mieć lewicowe poglady.
          • Gość: centrolew Re: Wiesława Zewald zwolniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:29
            To Twój problem, że jesteś taki niewierzący ;). Otóż owszem, mam lewicowe
            poglądy i realizuje je w swojej firmie. I wiesz co, ciekawa rzecz - wcale na
            tym nie tracę. Okazuje się, że pracownicy należycie wynagrodzeni i traktowani
            godnie i uczciwie - pracują lepiej, niż hołota dostająca grosze i traktowana
            jak bydło. Przyszłoby Ci to do głowy? Okazuje się też, że jeśli ludzie traktują
            firmę jak swoją własną, a nie mają poczucia, że "zap...lają, a szef wysysa ich
            krew", to firmie wychodzi to na dobre. Obroty i zyski rosną, ja mam z tego
            pożytek i zysk, a moi pracownicy - dobrą pracę. Do tego mamy w firmie świetną
            atmosferę i każdy przychodzi tu z przyjemnością, a nie tylko dlatego, że musi
            zarobić na bułeczki i masło.
            Lewicowe myślenie nie boli - polecam! :)))
    • Gość: Ingo Wiesława Zewald zwolniona IP: 213.17.170.* 08.12.06, 11:31
      Orzechowski zapałcisz za to. Nic facet nie potrafisz robic tylko psuć to co
      dobrze działa. Tacy jak ty nie powinni znajdować się na stanowiskach
      kierowniczych.
    • Gość: mohair_attack Teraz, Kur.a_LPR !!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.06, 11:48
      Któryś z Bliźniaków przed kilkunastoma laty powiedział ”Teraz_Ku.._My” i tak
      już „zasada TKM” w polityce funkcjonuje do dziś. Różne ekipy polityczne stosują
      ją z większym lub mniejszym zapałem, ale LPR prześcignęła nawet komunę w
      wyrzynaniu nieprawomyślnych.
      A może, jeśli PiS ma odrobinę przyzwoitości, a PO choć ociupinkę zegnie kark,
      to wreszcie uda się umieścić duet egzotyczny „LPR-Samabrona” na śmietniku.
      Pomyślcie trochę o obywatelach, którzy was wybrali koalicjanci niedoszli i
      niewydarzeni, kretyni moi kochani, na psa urok!
      A do pani Zewald mam okrutne, złośliwe szyderstwo: no i po co było tak harować
      za złamaną nogą?
      Ma teraz za swoje, albowiem: „każdy dobry uczynek zostanie kiedyś sprawiedliwie
      ukarany – godne to i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne, zaprawdę powiadam ci,
      niewiasto!”
    • Gość: mameluk Wiesława Zewald zwolniona IP: 130.239.128.* 08.12.06, 12:27
      Kundle w natarciu! Ratuj sie kto moze.
    • lido65 Wiesława Zewald zwolniona 08.12.06, 14:20
      a co na to sąd pracy i związki zawodowe? Chyba zwolnienie nie było za
      porozumieniem stron, a nie tak łatwo zwolnić pracownika..
    • Gość: rudi Wiesława Zewald zwolniona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 15:01
      A czemu tu sie dziwić - sam jestem ofiarą czystek jakie Orzechowski
      przeprowadził zaraz po wyborach. Przyczyną był rozwód!!!Jednocześnie nic nie
      przeszkodziło mu znaleźć pracę dla siostrzenicy i to tam, gdzie wczesniej
      zwalniano ludzi rzekomo dla oszczędności.
      • mapi7 Re: Wiesława Zewald zwolniona 08.12.06, 16:33
        Zmiana na tym stanowisku, sposób jej przeprowadzenia - to skandal!!!!
        Moje dziecko zdaje w tym roku maturę i bardzo niepokoi mnie ta zmiana.
        Pani Zewald jest znakomitym fachowcem w swojej dziedzinie.
        No, ale czego można się spodziewać. Kurator nie jest powołany od września, choć
        konkurs został roztrzygnięty. A my jak te bezwolne barany jako rodzice,
        pracownicy oświaty, wszyscy dorośli w jakikolwiek sposób związani z oświatą
        dajemy się prowadzić na intelektualną rzeź. Tylko młodzież próbowała protestować
        przeciw ministrowi Giertychowi!!!!
    • Gość: łodzianin Wiesława Zewald zwolniona IP: *.toya.net.pl 08.12.06, 21:36
      Takich czystek jaz zrobił już w poprzedniej kadencji Kropa i jakie są robione
      teraz przez ludzi posadzonych na różnych stołkach przez PiS (np. przez Wojewodę)
      jeszcze nie było. Komuna przy nich to mały pikuś. Ciekawe czy PO dołoży do tego
      wszystkiego swoją rączkę i też "troszkę poczyści"? Najgorsze jest to, że na
      najważniejszych stołkach (UW i UMŁ) siedzą nadal ci sami nie ma szans na jakieś
      zmiany w tym mieście (spółki miejskie nadal będą do bani zarządzane i w wielu
      przypadkach będą przynosiły straty, ale Prezydent i jego świta chyba zdążą
      zwiedzić, dzięki naszym podatkom, prawie cały świat. Tylko co z tego wyniknie
      dla Łodzi, która chyba przoduje tylko w budowie pomników i obchodach różnych
      rocznic.
    • Gość: nauczycielka Wiesława Zewald zwolniona IP: *.insite.pl 09.12.06, 18:33
      Taka to LPRowsko PiSowska demokracja...
      Jak żyć w takim kraju ? ;(
    • Gość: Stary ZNPowiec Wiesława Zewald zwolniona IP: *.insite.pl 09.12.06, 19:09
      A co z panią Elzbietą Królikowską, która równiez popierała p. Kwiatkowskiego
      jako kandydata na prezydenta Łodzi? Ją również wyrzucą z "oświaty" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka