1zorro 15.12.06, 09:59 Az dziwne, ze nie ma jeszcze na forum opini "prawdziwych Polakow". Pewnie nie wiedza o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro Dziwna cisza na forum.... 15.12.06, 10:00 Az dziwne, ze nie ma jeszcze na forum opini "prawdziwych Polakow". Pewnie nie wiedza o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akumowitz Polacy nie wiedza o co chodzi????????????????????? IP: *.dsl.bell.ca 15.12.06, 11:23 Polacy uwazaja prawdziwych Zydow za NAROD WYBRANY. Pewnego bardzo znanego Zyda Polacy uwazaja za Syna Bozego a pewna przesliczna Zydowke za Matke Boga. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Polacy czuja obzydzenie do niePOLSKICH nieudaczniakow, potomkow dezerterow, polakozercow ktorzy usiluja podsycac nienawisc miedzy Polakami a prawdziwymi Zydami. Precz ze zlodziejami ktorzy bagsikuja majatek Polakow. Precz z nieudaczniakami ktorzy z nienawisci do Polakow maja niezyd zoladka. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NIECH ZYJE PRZYJAZN POLSKO ZYDOWSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akumowitz Kto nie pracuje jesc nie powinien - Tora IP: *.dsl.bell.ca 15.12.06, 11:31 Zapomnialem dodac: kto nie pracuje jesc nie powinien. cytat z Tory. ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Podobnie jak dziesiatki milionow Polakow, ja szanuje bylego ambasadora Izraela w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goj polski Re: Polacy nie wiedza o co chodzi???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 12:35 A ja kocham swoją żydówkę i nic komu do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Mazur Re: Polacy nie wiedza o co chodzi???????????????? IP: *.proxy.aol.com 15.12.06, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Biesiada chasydzka na Święto Świateł 17.12.06, 13:14 Taka swietna sprawa i takie kretyńskie komentarze...Typowe;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Biesiada chasydzka na Święto Świateł 17.12.06, 15:00 Szkoda, że tak późno przeczytałam ten tekst... Wzięcie udziału w takiej biesiadzie to kolejny stopień do poznania innej kultury :) Odpowiedz Link Zgłoś