Gość: Łodzianin IP: 195.42.249.* 17.01.07, 08:30 Nie dosyć, że dziecioroby, to jeszcze debile. Jak można wpaść na taki debilny pomysł. No i takim sposobem kobiety, łodzianki, niestety, po raz kolejny zostały wyr........Żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łodzianin śmierć dzieciorobom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:34 Nie mam życzenia płacić z moich podatków za to, że jakaś głupia suka nie umie się powstrzymać od dania dupy, a jakiś półdebil z łysym łbem nie pamięta o gumie. Precz z dzieciorobami - kastrować takich! To ich dzieci, nie moje, i ich sprawa, nie moja. Jeśli rodzice nie mają kasy na utrzymanie bandy kurnosych bachorów, to trzeba im te bachory odebrać - wielu ludzi czeka na adopcję. Popieram Lewicę i Demokratów - mają rację! Gdyby stara kaczyńska się wyskrobała w odpowiednim momencie, to Polska miałaby dzisiaj o dwa problemy mniej. Warto się nad tym zastanowić, katolicka hołoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Góralczyk Popieram LiD IP: *.retsat1.com.pl 17.01.07, 22:17 Zgadzam się z tym , dlaczego Kropiwnicki nie rozumie tego że moja żona ma ze mną dwójkę dzieci i mamy nóż na gardle. Od dziś nie będę dobrze mówił o panu prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś