kamilka-kw 31.12.07, 15:32 za to mogę się głupawo pochichotać na comedy central co za syfilis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepkie.lapki EuroNews też pod nóż 31.12.07, 15:42 I to się dopiero nadaje do prasy! Odpowiedz Link Zgłoś
esquire Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 31.12.07, 15:54 Już było o tym na forum. BBC Prime do końca roku nadaje. Powinni w zamian włączyć któryś z nowych kanałów BBC, może masz na innej częstotliwości jak nie to weź sobie polsat cyfrowy tam jest teraz pełno kanałów BBC. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka-kw Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 31.12.07, 16:03 tak, czytałam że mogą wziąć któryś z nowych kanałów BBC - ale najwyraźniej nie chcieli w związku z brakiem Jetixa przestudiowałam listę dostępnych kanałów - stąd mam pewność, że nie ma nic z tych 4 kanałów, na jakie podzielił się BBC Prime cwaniaki wiedzą, że przenieść się nie tak łatwo, kiedy ma się u nich i tv i internet i telefon Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 31.12.07, 19:54 EuroNews i rosyjski kanał kulturalny RTR Planeta przesunęli do pakietu kanałów cyfrowych. Za to dali kolejny "ambitny" kanał pod tytułem Wedding TV: "pierwszy na świecie kanał tematyczny poświęcony związkom, relacjom partnerskim, romansom i ślubom. Wedding TV zainteresuje tych, którzy uwielbiają romantyczną - ślubną i weselną atmosferę, a także wszystkich, którzy są zafascynowani nieprzewidywalnym i pasjonującym światem związków między kobietami i mężczyznami". Odpowiedz Link Zgłoś
franki8 Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 01.01.08, 21:22 Aster działa swoimi stałymi metodami - informuje z dumą, że włącza trzy nowe kanały, przemilcza jednak fakt, że są to kanały zastępujące inne, zdjęte. Czyli słowo "nowe" jest tu nadużyte... one są zamiast - a nowe byłyby, gdyby były także. Notabene częstotliwości które podają na swojej stronie do prawdziwych mają się nijak i każda zmiana to konieczność ponownego ustawiania i nazywania kanałów. A co do kanałów zdjętych - nie mogę też znaleźć MTV Base, choć informacji na temat zdjęcia tej stacji nigdzie oczywiście nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_81 Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 02.01.08, 00:02 Mtv Base zostało niestety przesunięte do cyfrowego pakietu BasicPlus.. na stronie jeszcze nie zostało wszystko zaktualizowane... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosco Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 02.01.08, 17:06 Chyba by mnie trafiło, gdyby mi tak ktoś cały czas mieszał w liście programowej i przesuwał to tu, to tam. Ustawiał badziewne kanały na początek, fajne wyrzucał z listy. W tych platformianych boxach to nie ma takiej opcji, jak w zwykłych odbiornikach cyfrowych, że człowiek sobie sam programuje własną listę ulubionych stacji??? A można sobie zaprogramować całkiem fajny zestaw (a już zwłaszcza jeśli się zna niemiecki) i wcale nie trzeba być abonentem żadnej platformy cyfrowej. Odpowiedz Link Zgłoś