Dodaj do ulubionych

Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime

31.12.07, 15:32
za to mogę się głupawo pochichotać na comedy central
co za syfilis
Obserwuj wątek
    • lepkie.lapki EuroNews też pod nóż 31.12.07, 15:42
      I to się dopiero nadaje do prasy!
    • esquire Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 31.12.07, 15:54
      Już było o tym na forum. BBC Prime do końca roku nadaje. Powinni w zamian włączyć któryś z nowych kanałów BBC, może masz na innej częstotliwości jak nie to weź sobie polsat cyfrowy tam jest teraz pełno kanałów BBC.
      • kamilka-kw Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 31.12.07, 16:03
        tak, czytałam że mogą wziąć któryś z nowych kanałów BBC - ale najwyraźniej nie
        chcieli

w związku z brakiem Jetixa przestudiowałam listę dostępnych kanałów - stąd mam
        pewność, że nie ma nic z tych 4 kanałów, na jakie podzielił się BBC Prime

cwaniaki wiedzą, że przenieść się nie tak łatwo, kiedy ma się u nich i tv i
        internet i telefon
    • hajota Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 31.12.07, 19:54
      EuroNews i rosyjski kanał kulturalny RTR Planeta przesunęli do pakietu kanałów
      cyfrowych. Za to dali kolejny "ambitny" kanał pod tytułem Wedding TV: "pierwszy
      na świecie kanał tematyczny poświęcony związkom, relacjom partnerskim, romansom
      i ślubom. Wedding TV zainteresuje tych, którzy uwielbiają romantyczną - ślubną i
      weselną atmosferę, a także wszystkich, którzy są zafascynowani nieprzewidywalnym
      i pasjonującym światem związków między kobietami i mężczyznami".
      • franki8 Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 01.01.08, 21:22
        Aster działa swoimi stałymi metodami - informuje z dumą, że włącza trzy nowe
        kanały, przemilcza jednak fakt, że są to kanały zastępujące inne, zdjęte. Czyli
        słowo "nowe" jest tu nadużyte... one są zamiast - a nowe byłyby, gdyby były także.
        Notabene częstotliwości które podają na swojej stronie do prawdziwych mają się
        nijak i każda zmiana to konieczność ponownego ustawiania i nazywania kanałów. A
        co do kanałów zdjętych - nie mogę też znaleźć MTV Base, choć informacji na temat
        zdjęcia tej stacji nigdzie oczywiście nie ma.
        • anonim_81 Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 02.01.08, 00:02
          Mtv Base zostało niestety przesunięte do cyfrowego pakietu
          BasicPlus.. na stronie jeszcze nie zostało wszystko zaktualizowane...

Pozdrawiam
          • matt.cobosco Re: Kablówka ASTER zlikwidowała też BBC Prime 02.01.08, 17:06
            Chyba by mnie trafiło, gdyby mi tak ktoś cały czas mieszał w liście
            programowej i przesuwał to tu, to tam. Ustawiał badziewne kanały na
            początek, fajne wyrzucał z listy. W tych platformianych boxach to
            nie ma takiej opcji, jak w zwykłych odbiornikach cyfrowych, że
            człowiek sobie sam programuje własną listę ulubionych stacji???
            A można sobie zaprogramować całkiem fajny zestaw (a już zwłaszcza
            jeśli się zna niemiecki) i wcale nie trzeba być abonentem żadnej
            platformy cyfrowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka