vladip 19.11.01, 20:15 witam ostatnio Lodzka 3 zaczela powtarzac ten cykl moim zdaniem mozna przy nim boki zrywac swietne inteligentne dla dzieci i dla wiekszych dzieci 0 przemocy i wogole same superlatywy... a wy co o tym sadzicie? pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Muppet Show 22.11.01, 09:08 Moje ulubione postacie to "Dwaj tetrycy" z balkonu! (Ja i kropka?) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Muppet Show 22.11.01, 12:25 Gość portalu: Sasza napisał(a): > Kiedy są powtórki? TVP3, 21.00. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Muppet Show 22.11.01, 17:51 Ty i Bartolomeo. Ja za kulisami pociągam za sznurki. serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willybob Re: Muppet Show IP: 195.116.132.* 22.11.01, 10:04 podobno HuBar gra tam jedną z głównych ról.nawet nominowany był do oskara. przegrał z Fazim.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zamek HuBar a Muppet Show 22.11.01, 11:48 Gość portalu: willybob napisał(a): > podobno HuBar gra tam jedną z głównych ról.nawet nominowany był do oskara. > przegrał z Fazim.pozdr A co, Fazi miał lepsze poczucie humoru? A może uroda decydowała? PS. HuBar, ja nie powiem Kropce., ale podwójna podpadziocha: 1. piszesz "ja i Kropka", a nie na odwrót; 2. niby który - Statler czy Waldorf - jest do niej podobny??? Pozdrówka wszystkim fanom Muppetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: HuBar a Muppet Show 22.11.01, 18:00 Malutki nietakt, sorry A co do podobieństwa to nie wiem ale mówię raczej o zachowaniu na Forum. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
robcio73 Re: Muppet Show 22.11.01, 14:42 A może ustalimy kto może być kim w Muppetach? Mamy już dwoje kandydatów to kropka i hubar ja mogę być kermit pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Muppet Show 22.11.01, 17:58 montes może być patyczakiem, chyba on tak się nazywał (ten co był szefem produkcji) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Muppet Show 22.11.01, 18:03 A ja Geografa i Flipa proponuję na stanowiska Bunsena i Bikera :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Muppet Show 22.11.01, 18:03 Czy wyście zwariowali? Nie dość, że nie znacie ortografii, to jeszcze nie macie pojęcia o interpunkcji. Kropka znana jest od tysięcy lat. I nic się nie zmienia. Nic a nic. Widział kto kiedyś stetryczałą kropkę? W dodatku czarownicę????? I chciałabym nieśmiało przypomnieć, że HuBar zaprosił mnie kiedyś do kina. I co? I zapomniał :(( Teraz wiem dlaczego - tetryk-sklerotyk. Ot co! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Muppet Show 22.11.01, 18:06 Zaprosiłem i co z tego wyszło?! Zamiast biletu lub chociaż powiadomienia o ktorej idziemy dostałem CD z tym filmem. pozdrowy Muppety Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Muppet Show 22.11.01, 18:43 hubar napisał(a): > Zaprosiłem i co z tego wyszło?! Zamiast biletu lub chociaż powiadomienia Chciałabym nieśmiało przypomnieć, że jeśli KTOŚ kogoś ZAPRASZA do kina, to sam zajmuje się organizacją biletów, terminów i całej reszty! > o ktorej idziemy dostałem CD z tym filmem. Az mnie zatkało!!! No nie!!! To już przekracza wszelkie granice!!! Jeszcze mi wypomina!!! Następnym razem dostaniesz ucho od śledzia, a nie CD! Z kwiatami przyjdziesz i będziesz "ja pod twoim oknem trzy godziny mokłem"!!! Niewdzięczniku ty!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Muppet Show 22.11.01, 19:09 Wyrazy współczucia z okazji przyjaźnienia się z tym niewdzięcznikiem pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Muppet Show 22.11.01, 19:17 Przyjmuję. Dziękuję. A najgorsze, że ze 100 razy napisałam na forum, że go lubię, i teraz głupio się wycofać! A, niech będzie. I tak go lubię :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś