wredna.suka Re: składam już życzenia 08.02.07, 14:25 A ja zapomnę do 7 marca że składałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A co byś zrobił, gdyby lipca? 08.02.07, 14:54 hehehe Dobre:) Poczekałbym jeszcze z jeden dzień;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A ja 10 maja i część życia byłam przekonana 08.02.07, 14:59 że te defilady w telwizji, uroczystości, wieńce dzień przed to na moją cześć:) A rodzice potwierdzali. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A ja 10 maja i część życia byłam przekonana 08.02.07, 15:02 Miałaś szczęście. Mnie się tylko zdarzało widzieć topioną poprzedniego dnia Marzannę. I moi rodzice jakoś nie wpadli na to, żeby mnie tym zwyczajem straszyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka 6 kwietnia... 08.02.07, 15:12 No nie miał kiedy Papież umrzeć.... od paru lat moje urodziny przebiegają wśród mszy za dusze zmarłych...tydzień przed i tydzień po wiec się zawsze załapię... lav Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: A ja 22 marca 08.02.07, 15:06 www.dowcipas.pl/horoskop/3/22.html "...lekceważy sobie wszelkie ... intrygi wrogów..." Tu sie chyba walnęli! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani zobacz co ja mam:) 08.02.07, 15:19 www.dowcipas.pl/horoskop/10/10.html marnuję się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie dość że jestem romantykiem 08.02.07, 15:22 to jeszcze "Skłonny jest do miłości platonicznej." jejku! jak to??? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: nie dość że jestem romantykiem 08.02.07, 15:25 O kurde! Oni tam na prawdę piszą prawdę!!! No i te "dziury w całym"! Wypisz-wymaluj Cassani! Od teraz ufam horoskopom! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka i możesz się wybić ;-) 08.02.07, 15:28 niestety - gwałtowny Ciało ma mocne, suche, kościste, a oczy przenikliwe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Cała prawda! 08.02.07, 15:22 wyróżnia się swymi zdolnościami krytycznymi, ale trzeba też dodać, że w krytyce swej zbytnio się rozpędza i nierzadko krytykuje tylko dlatego, aby się przeciwstawić innym, tj. "szuka dziur w całym". Nawet i wtedy gdy sam nic nie potrafi poprawić i zmienić na lepsze - gani istniejące porządki i prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka no i wszystko jasne,jestem oryginalna ;-) 08.02.07, 15:24 www.dowcipas.pl/horoskop/4/6.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 O rety, o mnie stoi, że 08.02.07, 15:14 - potrafi być groźny dla innych - bardzo pretensjonalny, autokratyczny - podlegać może niebezpiecznym uniesieniem i wybuchom gniewu Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: O rety, o mnie stoi, że 08.02.07, 15:19 Chyba zacznę wierzyć w te kawałki:) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: A ja 22 marca 08.02.07, 21:02 www.dowcipas.pl/horoskop/3/13.html "W związku z wodą, płynami, żeglugą lub narkotykami albo muzyką - może osiągnąć powodzenie." Hmm, mam pełen wachlarz możliwości do wyboru. Ewentualnie skorzystam z każdej i wyrosnę na megazaćpaną i zachlaną superżeglarkę in YellowSubmarine! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Jakaś Ty skromna :) 08.02.07, 21:56 >Lubi przygody życiowe i nie widzi często błędów osób, z którymi łączą go uczucia i sympatie. Zazwyczaj posiada wpływowych i potężnych przyjaciół, którzy darzą go swym poparciem. Przyznaj się,co o za wpływowe osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Bigi, z premedytacją wybrałeś tą datę! 08.02.07, 15:31 pl.wikipedia.org/wiki/Jan_II_Kazimierz :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jest tu zestaw do reanimacji? 08.02.07, 15:41 pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Kalata Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ło cholera 08.02.07, 15:45 wyświetliło się "Bigi jest na pewno czerwony" B mi tego nie daruje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ło cholera 08.02.07, 15:47 Aleś Ty fałszywy! Niżej lecisz z bukietem, a wyżej, za plecami określasz mnie inwektywami:( Nie wyjdę za Ciebie! Żebyś wył pod moim balkonem i ze sto lat! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Jakby było mało, to PROSZĘ! 08.02.07, 15:52 pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Lipiec Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ło jezu! 08.02.07, 15:55 chyba odszywrowaliśmy największą zagadke tego rządu! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Dlatego zmilczę już o Radku Majdanie... Ups! 08.02.07, 16:00 Ten szczeciński radny z PO? I on też?! A co z Dodą? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tym Lipcem go załatwiłaś 08.02.07, 15:59 A jednak! Przeżyłem pierwszy zawał! Ufff... :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Myślę, że jest załamany 08.02.07, 15:58 Myślę, że to raczej Twój świat runął! Dowiedzieć się z kim się wspólnie świętuje i to dowiedzieć się, że się przynależy do tak znielubianego grona?! Mam nadzieję, że jesteś na tyle opanowana, że nie zrobisz czegoś nieodpowiedzialnego?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Opanowałam nieopanowany wybuch gniewu 08.02.07, 16:02 i cieszę się, że Kolumb Kajmany odkrył, że pierwszy lot balonu itd. Najbardziej pomaga mi świadomość, że Ty palce gryziesz w kątku;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Opanowałam nieopanowany wybuch gniewu 08.02.07, 16:06 Nooo... Ja to całe życie marzyłem, żeby w kolorowych czasopismach, w rubrykach horoskopów, zamiast jakiś pseudo-gwiazdeczek przypisanych do znaku Barana, dali kogoś z PiS-u. A tu masz! Zdmuchnęli mi sprzed nosa nawet tak niewinne mrzonki! I gdzie tu Sprawiedliwość? Bo już o Prawie nie wspomnę. Ech... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 I pomyśleć, że te parady, uroczystości i wieńce 08.02.07, 16:09 dzień przed... to także dla nich są... som... soł... Były. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: o boże 08.02.07, 15:35 Nie przejmuj się aż tak. Kiedyś będą o nim mówić: Skrzypek I Wielki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, z premedytacją wybrałeś tą datę! 08.02.07, 15:33 To przecież jasne. Nim staruszkowie postanowili znamiennie sobie pogruchać, to podesłałem im takiego małego ze strzałą, akurat wtedy, kiedy należy. A nie żeby wyszło byle jak!;) Odpowiedz Link Zgłoś
sufler2006 Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 15:12 A ja mam 4.III :).To moze jakaś wspólna imprezka???:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Nie ulega żadnej wątpliwości! 08.02.07, 15:31 Na tym forum spotykają się GENIUSZE!!! Horoskopy się nie mylą! Każdego opisują z wielką dokładnością. A, że przy tym okazuje się, iż dotyczy to osób z ogromnymi talentami, to tylko należy sobie pogratulować znajomości. Dla wątpiących, przedstawiam się: jestm big_news, posiadający iskrę bożą, polot i natchnienie, forumowicz z 5 letnim stażem, wielce przyjazny innym facet. Witam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Cassani: 08.02.07, 15:34 Pełen radości życia, beztroski, lubi wszystko co piękne, a zwłaszcza jest wielkim zwolennikiem muzyki. Nierzadko zdolności artystyczne łączą się w jego duszy z dużym poczuciem romantyzmu. Zwłaszcza darzy swą sympatią teatr i wszelkie przedstawienia; jest również wielkim zwolennikiem filmu. Jest dowcipny i potrafi zręcznie wyśmiewać się z innych; posiada też zdolności krytyczne i może zostać krytykiem artystycznym. Powodzenie czeka go nie tylko w zakresie sztuki, ale również może osiągnąć dobre rezultaty w handlu lub przemyśle. Zwłaszcza może mu się powieść wytwarzanie takich produktów, które mają związek z zabawami, rozrywkami, zmysłowością lub próżnością ludzką. W ogóle wszystko co służy do rozrywki lub zabawy innych może mu przynieść powodzenie. Usposobiony pokojowo - okazuje duże zdolności dyplomatyczne. Skłonny jest do miłości platonicznej. Z wielką energią realizuje swe szerokie plany życiowe. Cały ja :) Takich komplementów nie czytałem na swój temat od 7 klasy podstawówki! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Cassani: 08.02.07, 15:39 Nie będę wklejał tego co piszą o mnie, bo: nie ma tam niczego, co musiałbym pominąć, nie chcę Cię wprowadzać w konfuzję;) A zresztą co mi tam! Wklejam, niech wszyscy wiedzą z kim maja do czynienia! Wierzy w siebie, lubi sport i polowanie i może się wybić. Czuje się zawsze młody i jest usposobiony optymistycznie, gdyż lekceważy sobie wszelkie przeszkody życiowe i intrygi wrogów. Nie zastanawiając się wcale nad ważnością jakiegoś zadania - przystępuje od razu do czynu pełen wiary w swe siły i nieraz - naturalnie - skazany jest na niepowodzenie z powodu niedostatecznego przygotowania lub niekompetencji. Zwłaszcza w interesach handlowych taki pośpiech może się zemścić dotkliwie. Jest to człowiek dumny, wojowniczy, bystry, wymowny, drażliwy i niestety - gwałtowny. Posiada dobre zdolności organizacyjne, a jego przedsiębiorczość i niezależny umysł stwarza nieustannie nowe projekty. Entuzjazm jego jest zaraźliwy. Inni ludzie szukają jego towarzystwa, gdyż posiada wszelkie pozory oryginalności. W swym sposobie życia jest bardzo niezależny. Zawsze gotów jest bronić swego zdania, okazywać innym swą władzę i popisywać się swą siłą. Potrafi się koncentrować na tym, co go w danym momencie interesuje. Umysł jego zdolny jest do osiągnięcia doskonałych rezultatów w dziedzinie nauk ścisłych. Ciało ma mocne, suche, kościste, a oczy przenikliwe. Nie jest bynajmniej zwolennikiem życia rodzinnego, buntuje się przeciwko autorytetowi rodziców i pragnie torować sobie nowe drogi w życiu. Chociaż jego myślom brak nieraz prawdziwej oryginalności - mózg jego wykazuje wielką płodność i świetną orientację życiową. Zwłaszcza w zakresie dyplomacji może osiągnąć doskonałe rezultaty, o ile chodzi o szybką decyzję i załatwianie nasuwających się konfliktów. Wykazuje przy tym wielką zmienność - odpowiednio do wymagań chwili, obrotność i zdolność przystosowania się do konieczności życiowych. Kobieta urodzona dnia tego jest żywa, wesoła, ciekawa, samodzielna, przystojna, interesuje się nowościami, a podlega również napadom gniewu i wybuchom namiętności. W wieku późniejszym może być krytykowana przez inne kobiety. Zazwyczaj wychodzi zamąż dość wcześnie i miewa kilkoro dzieci. Tak to o mnie nawet żadna babcia nie mówiła! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: wyjdziesz za mnie??? 08.02.07, 15:44 same zalety, złoty człowiek... a ja tak go traktowałem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: wyjdziesz za mnie??? 08.02.07, 15:45 Trzeba by sprawdzić Longetę. Kto wie, czy i jemu byś się nie oświadczył. I nie odszczekał wszystkich wyrazów:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: niech longeta odszczeka 08.02.07, 15:48 Jeżeli ma dobry horoskop, to nie musi. Bo on to wszystko z dobroci i czystości serca na pewno!:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Cały ja: 08.02.07, 16:31 Temperament jego jest subtelny, artystyczny, lekko zmysłowy i nieco ironiczny. Niezwykle ciekawy to człowiek - poszukuje wszystkiego co nowe i pragnie czynić odkrycia. Dzięki swej wielkiej intuicji - odczuwa różne rzeczy niedostępne zrozumieniu otoczenia i dlatego w czynach swych wydaje się nieraz niekonsekwentny. Bystry, czujny, ostrożny, a jednocześnie zdecydowany - doskonale orientuje się w sytuacjach życiowych i odczuwa swe otoczenie. Dzięki tym właściwościom charakteru łatwo przychodzi mu zatryumfować nad życiowymi przeciwnościami. Jest to bowiem człowiek, który nie potrafi być biernym w żadnej oak-zji życia. Wrażliwy niezwykle - łatwo daje się unosić krańcowościom. Jest bardzo odważny - ale nie docenia swych przeciwników. A jednak mimo wszystko - dzięki właśnie tej swojej odwadze - zwycięży nawet najpotężniejszych swych wrogów. Stały jest i nieustępliwy - zarówno w obronie własnych swych praw, jak i broniąc swego kraju. Toteż w wojskowości może osiągnąć powodzenie, a w czasie wojny może nawet wyróżnić się zaszczytnie. Jego siła wewnętrzna polega na pewnym pierwiastku zdrowego sensu, równowagi i poczuciu całości, który przenika jego naturę zarówno fizyczną jak i myślową oraz moralną. Nie znosi niesprawiedliwości i marnych uczynków, a wszystko brzydkie lub nieproporcjonalne działa mu na nerwy; nie lubi również wszelkiej przesady, i stara się odrzucić od siebie uczucia depresji lub niepokoju. Odruchowo dąży do wszystkiego co normalne i naturalne, interesuje się sztuką, a zwłaszcza muzyką. Śpiew wywiera nań całkiem specjalne działanie - a gdy jest zmęczony, smutny lub niedomaga - działanie to jest bardzo dobroczynne. Wady. Mimo swą silną wolę nieraz pod wpływem otoczenia postępuje lekkomyślnie. Nieostrożny w życiu codziennym - łatwo gubi różne drobiazgi, zapomina oddawać pożyczone książki itp. Gdy mu się na to zwraca uwagę lub go się krytykuje - bardzo tego nie lubi. Owszem - zawsze pożąda ogólnego uznania i nawet najmniejszym drobiazgiem można go silnie dotknąć. Generalnie duza zgodnosc. A teraz... ide pospiewac. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tak. Aaa202: 08.02.07, 15:39 praktyczna i solidna, niezależny umysł, wysoki poziom kultury, pełna poczucia godności i dumy. Chętnie pracuje dla dobra swego społeczeństwa zarówno jak i dla całej ludzkości. W końcu może osiągnąć dobre stanowisko [już nie narzeka] i (...) zrobić karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Tak. Aaa202: 08.02.07, 15:41 Co by nie gadać, to z tfurcy tych horoskopów musi niezły wazeliniarz jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Proszę wstać: oto premieroprezio - JarkoLechu: 08.02.07, 16:02 www.dowcipas.pl/horoskop/6/18.html Typ nieuświadomiony moralnie - może nawet stać się oszukańczym, a poglądy swe wówczas zmienia odpowiednio do korzyści materialnych. Będą aresztowania. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dowcipas do pierdla pójdzie 08.02.07, 16:03 "Charakter jego jest dość chwiejny i zmienny" Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Proszę wstać: oto premieroprezio - JarkoLechu 08.02.07, 16:05 "Stara się wszystkim przypodobać i olśnić ich swą modrością." - zrobili błąd literowy - zgodnie z nowym słownikiem rządowym powinno być "mondrościom". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Proszę wstać: oto premieroprezio - JarkoLechu 08.02.07, 16:09 A tośmy wpadli! Może niech Aaa202 pogrzebie w archiwach, to dowiemy się kto też jeszcze rodzony tego samego dnia. Pewnikiem będzie to jakiś potwór ludobójca;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani coś Ty 08.02.07, 16:10 odpowiednie służby już dawno poczyściły papiery! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka To jest jakiś sądny dzień.... 08.02.07, 16:38 Na szczęscie Tusk 23 pażdziernika www.dowcipas.pl/horoskop/10/23.html same nudy.... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Balcerowicz 08.02.07, 16:43 19 stycznia www.dowcipas.pl/horoskop/1/19.html tego samego dnia urodzili się: 1946 - Dolly Parton, amerykańska piosenkarka muzyki country 1943 - Janis Joplin, amerykańska piosenkarka rockowa (zm. 1970) 1922 - Jerzy Kawalerowicz, polski reżyser i scenarzysta filmowy 399 - Pulcheria, cesarzowa bizantyjska (zm. 453) charakterystyka: Oryginalny, wynalazczy, chociaż jest nieraz ekscentryczny - od zasad swych nie odstępuje. Pilny, gorliwy, ostrożny - działa ze spokojem, powagą, cierpliwością. Jego zdolności umysłowe są wybitne, a intelekt jest ekscentryczny, nie podobny do umysłu innych ludzi. Dlatego też nierzadko wydaje się swemu otoczeniu dziwaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Wypisz wymaluj,cały ja;-) 08.02.07, 20:38 www.dowcipas.pl/horoskop/9/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Wypisz wymaluj,cały ja;-) 08.02.07, 20:42 He,jak pech to pech 11.09.19..miał być:-) Trudno,ale ten z 1 też niezły:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka longeta!Tu już były spekulacje 08.02.07, 20:44 na temat Twejdaty urodzin :) >Chociaż jego zachowanie się jest najczęściej proste i naturalne, bywa również dość szorstki. Charakter bowiem posiada nieco fanatyczny, usposobiony jest krytycznie i bywa cierpki, wykazując nieraz brak delikatności. Wpisz,wymaluj :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: longeta!Tu już były spekulacje 08.02.07, 21:03 lavinka napisała: ... moment,a gdzie zalety? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani druga "tajemnica kaczyńska" rozszyfrowana 08.02.07, 16:13 to dlatego ta wojna była! tajemnice fatimskie przy tym to bajki! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani a na Seszelach to normalnie obchodzą 08.02.07, 16:17 dzien narodzin jako święto: pl.wikipedia.org/wiki/18_VI może jednak bracia miejsi wyemigrują tam gdzie lud bardziej życzliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Pamiętajmy,że Lech Alex i Jarosław Alex 08.02.07, 16:32 Lech Aleksander oraz Jarosław Aleksander(o rany,a na drugie mają tak samo, i na doatek jak Kwśniewski) 18 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 21:54 nie poradzimy, ósmego jest Pierwszy Maja, ale już pewnie niedługo, że tak pocieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 21:58 No to wiadomo skąd to zainteresowanie Szprotką.Po porstu dbacie o zachowanie czystości gatunku :) > Dokuczają mu okresy wielkiego niepokoju nerwowego lub też depresji psychicznej. ...i tym optymistycznym akcentem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 22:01 lavinka napisała: > No to wiadomo skąd to zainteresowanie Szprotką.Po porstu dbacie o zachowanie > czystości gatunku :) PiSałem o Dniu Kobiet jakby co > > Dokuczają mu okresy wielkiego niepokoju nerwowego lub też depresji psychi > cznej. > ...i tym optymistycznym akcentem... :) i tym optymistycznym akcentem przejdźmy do Dzieiwiątego Marca. może on uratuje Święto Pracy im. 22 Lipca? <każdemu_wedle_goplany_mode=on> Lavina, Melodie Nadeszły! <maila hi!> Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 22:05 A to nie skumałam do końca. Wogóle jestem ostatnio zwolniejsza....to pewnie dlatego,że nie mam męża :) lav p.s.Dzięki Wielkie za muzię,żebym jeszcze miała czas jej posłuchać... i tak jestem teraz na małych wagarach od roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 22:07 lavinka napisała: > A to nie skumałam do końca. Wogóle jestem ostatnio zwolniejsza....to pewnie > dlatego,że nie mam męża :) męża to ja też nie mam. wiec Cię to w żaden sposób nie tłumaczy :P > p.s.Dzięki Wielkie za muzię,żebym jeszcze miała czas jej posłuchać... i tak > jestem teraz na małych wagarach od roboty :) piosenki nie zając, chyba, że w podskokach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:45 huann napisał: > lavinka napisała: > > > A to nie skumałam do końca. Wogóle jestem ostatnio zwolniejsza....to pewn > ie > > dlatego,że nie mam męża :) > > męża to ja też nie mam. wiec Cię to w żaden sposób nie tłumaczy :P Ja się nie tłumaczę, ja objaśniam :) > > > > p.s.Dzięki Wielkie za muzię,żebym jeszcze miała czas jej posłuchać... i t > ak > > jestem teraz na małych wagarach od roboty :) > > piosenki nie zając, chyba, że w podskokach :) Szalone króliki? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:47 lavinka napisała: > Szalone króliki? zastrzyk uszami! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:52 no dobra. BarStrzyg. ale z uszkami. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:58 Brzuszkami? Barszcz? a... w Stzregomiu.... idę pać głupoty gadam... zaraz... ja zawsze głupoty gadam.... a to wszystko w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: To Ty ryba jesteś..... 09.02.07, 00:02 bar strzyg z suszkami :) ja też się zawsze staram, ale nie zawsze wychodzi... czasem palnę coś naprawdę mądrego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 09.02.07, 00:06 huann napisał: > bar strzyg z suszkami :) Byle nie Tusk z sutkami ;-p > > ja też się zawsze staram, ale nie zawsze wychodzi... czasem palnę coś naprawdę > mądrego :/ > To z pewnością.Ale mój egocentryzm chyba nie jest w stanie tego docenić :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: To Ty ryba jesteś..... 09.02.07, 00:08 lavinka napisała: > Byle nie Tusk z sutkami ;-p wolę szwedzkich kucharzy! www.youtube.com/watch?v=0-jE2X62U5k www.youtube.com/watch?v=aRSAyv0nUlQ&mode=related&search= > Ale mój egocentryzm chyba nie jest w stanie tego docenić :) mój też nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk1 Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:02 no i co z tego? ":PPPPP" Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:26 wredna.suka napisała: > Ech... Najlepszego i tam tego no...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:29 Oj jeszcze nie! Jeszcze nie czas! Kto mi będzie TEGO dnia składał życzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:38 Ok,łokej,zapiszę w moim kapowniku premiowym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:12 A ja się urodziłam 13 marca... w piątek... pod numerem 13 (na Sterlinga), normalnie jak jakiś antychryst :P Świat zapłakał tego dnia... P.S. I do XIII L.O. chodziłam tesz! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:16 breblebrox napisała: > jak jakiś antychryst albo z antymonu antylopa Antygona na Antylach. był też taki !jest! kompozytor: Jan Anty Pawluśkiewicz. z Krakowa zdaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:20 huann napisał: > Jan Anty Pawluśkiewicz. z Krakowa zdaje się. Podobnam chociaż do niego? Bo z antylopy to na pewno mam tępe spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:26 breblebrox napisała: > huann napisał: > > Jan Anty Pawluśkiewicz. z Krakowa zdaje się. > > Podobnam chociaż do niego? e > Bo z antylopy to na pewno mam tępe spojrzenie. etam, spojrzenie antylopy leży na antypodach. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:33 huann napisał: > e TATUŚ!!???!??! > etam, spojrzenie antylopy leży na antypodach. Tak daleko to mój wzrok nie sięga! Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:46 Lepsze spojrzenie niż raciczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:16 Dzięki. PrzyPiSuję sobie te życzenia za wielki zaszczyt:) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:18 Wszystko najlepszego, pod warunkiem, że napiszesz które to!:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:24 No... nie pierwsze już, nie pierwsze, niestety;) No i postawiłeś mnie w kropce. Chyba wobec nie wyjawienia dokładnej wielkości, nie mogę tych życzeń przyjąć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:28 Ufff! Dzięki stokrotne!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:20 może przePiSy coś POmogą... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:25 Może? Byle jakaś LiDka się do tego nie wmieszała;) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:30 big_news napisał: > Może? Byle jakaś LiDka się do tego nie wmieszała;) zawsze tę sytuację można jeszcze jakoś zLePeR-ować :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:31 huann napisał: > > zawsze tę sytuację można jeszcze jakoś zLePeR-ować :) czyli: naPRAWIĆ(iSPRAWA załatwiona.) Odpowiedz Link Zgłoś