Dodaj do ulubionych

7 marca mam urodziny :P

08.02.07, 13:55
:P
Obserwuj wątek
    • cassani składam już życzenia 08.02.07, 14:19
      bo potem na pewno zapomnę :)
      • wredna.suka Re: składam już życzenia 08.02.07, 14:25
        A ja zapomnę do 7 marca że składałeś :)
        • cassani Re: składam już życzenia 08.02.07, 14:32
          no to mi przypomnij!
          :)
    • big_news A ja 22 marca 08.02.07, 14:40
      I się nie chwalę;)
      • aaa202 A co byś zrobił, gdyby lipca? 08.02.07, 14:43
        • big_news Re: A co byś zrobił, gdyby lipca? 08.02.07, 14:54
          hehehe Dobre:)
          Poczekałbym jeszcze z jeden dzień;)
          • aaa202 A ja 10 maja i część życia byłam przekonana 08.02.07, 14:59
            że te defilady w telwizji, uroczystości, wieńce dzień przed to na moją cześć:)
            A rodzice potwierdzali.
            • big_news Re: A ja 10 maja i część życia byłam przekonana 08.02.07, 15:02
              Miałaś szczęście. Mnie się tylko zdarzało widzieć topioną poprzedniego dnia
              Marzannę. I moi rodzice jakoś nie wpadli na to, żeby mnie tym zwyczajem straszyć;)
            • analityczka 11 maja!:) 08.02.07, 15:06

• lavinka 6 kwietnia... 08.02.07, 15:12
                No nie miał kiedy Papież umrzeć.... od paru lat moje urodziny przebiegają wśród
                mszy za dusze zmarłych...tydzień przed i tydzień po wiec się zawsze załapię...
                lav
      • cassani Re: A ja 22 marca 08.02.07, 15:06
        www.dowcipas.pl/horoskop/3/22.html
        "...lekceważy sobie wszelkie ... intrygi wrogów..."

Tu sie chyba walnęli! :)
        • big_news Re: A ja 22 marca 08.02.07, 15:09
          Pięknie. Zostałem obnażony...
          ;)
          • cassani zobacz co ja mam:) 08.02.07, 15:19
            www.dowcipas.pl/horoskop/10/10.html
            marnuję się!!!
            • cassani nie dość że jestem romantykiem 08.02.07, 15:22
              to jeszcze "Skłonny jest do miłości platonicznej."
              jejku! jak to???
              • big_news Re: nie dość że jestem romantykiem 08.02.07, 15:25
                O kurde! Oni tam na prawdę piszą prawdę!!! No i te "dziury w całym"!
                Wypisz-wymaluj Cassani!
                Od teraz ufam horoskopom!
                hehehehe
                • cassani ale powaga! 08.02.07, 15:27
                  co do osobowości to 90% się zgadza :)
                • lavinka i możesz się wybić ;-) 08.02.07, 15:28
                  niestety - gwałtowny
                  Ciało ma mocne, suche, kościste, a oczy przenikliwe.
                  ;-)
            • aaa202 Cała prawda! 08.02.07, 15:22
              wyróżnia się swymi zdolnościami krytycznymi, ale trzeba też dodać, że w krytyce
              swej zbytnio się rozpędza i nierzadko krytykuje tylko dlatego, aby się
              przeciwstawić innym, tj. "szuka dziur w całym". Nawet i wtedy gdy sam nic nie
              potrafi poprawić i zmienić na lepsze - gani istniejące porządki i prawa.
              • cassani :) 08.02.07, 15:26
                90% się zgadza :))) uwierzcie!
            • lavinka no i wszystko jasne,jestem oryginalna ;-) 08.02.07, 15:24
              www.dowcipas.pl/horoskop/4/6.html
        • aaa202 O rety, o mnie stoi, że 08.02.07, 15:14
          - potrafi być groźny dla innych
          - bardzo pretensjonalny, autokratyczny
          - podlegać może niebezpiecznym uniesieniem i wybuchom gniewu

• big_news Re: O rety, o mnie stoi, że 08.02.07, 15:19
            Chyba zacznę wierzyć w te kawałki:)
        • breblebrox Re: A ja 22 marca 08.02.07, 21:02
          www.dowcipas.pl/horoskop/3/13.html
          "W związku z wodą, płynami, żeglugą lub narkotykami albo muzyką - może osiągnąć powodzenie." Hmm, mam pełen wachlarz możliwości do wyboru.
          Ewentualnie skorzystam z każdej i wyrosnę na megazaćpaną i zachlaną superżeglarkę in YellowSubmarine!
          • lavinka Jakaś Ty skromna :) 08.02.07, 21:56
            >Lubi przygody życiowe i nie widzi często błędów osób, z którymi łączą go
            uczucia i sympatie. Zazwyczaj posiada wpływowych i potężnych przyjaciół, którzy
            darzą go swym poparciem.

Przyznaj się,co o za wpływowe osoby?
            • breblebrox Re: Jakaś Ty skromna :) 08.02.07, 22:05
              Ha! Nie PISnę ani słówka ;)
      • cassani Bigi, z premedytacją wybrałeś tą datę! 08.02.07, 15:31
        pl.wikipedia.org/wiki/Jan_II_Kazimierz
        • aaa202 o boże 08.02.07, 15:33
          pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82awomir_Skrzypek
          • cassani heh! 08.02.07, 15:34
            no to gratuluję!
            • aaa202 Jest tu zestaw do reanimacji? 08.02.07, 15:41
              pl.wikipedia.org/wiki/Anna_Kalata
              • cassani Bigi jest na pewno czerwony 08.02.07, 15:45
                z zadrości!
                • cassani ło cholera 08.02.07, 15:45
                  wyświetliło się "Bigi jest na pewno czerwony"
                  B mi tego nie daruje!
                  • big_news Re: ło cholera 08.02.07, 15:47
                    Aleś Ty fałszywy! Niżej lecisz z bukietem, a wyżej, za plecami określasz mnie
                    inwektywami:(
                    Nie wyjdę za Ciebie! Żebyś wył pod moim balkonem i ze sto lat!

:)))
                    • aaa202 Ale przyznaj, że Cię zakłuło 08.02.07, 15:50
                      • aaa202 Jakby było mało, to PROSZĘ! 08.02.07, 15:52
                        pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Lipiec
                        • cassani ło jezu! 08.02.07, 15:55
                          chyba odszywrowaliśmy największą zagadke tego rządu!
                      • cassani Bigi zazdrości Ci daty 08.02.07, 15:53
                        bardzo zazdrości :)
                        • aaa202 Myślę, że jest załamany 08.02.07, 15:54
                          • cassani tym Lipcem go załatwiłaś 08.02.07, 15:58
                            nie pozbiera się!
                            • aaa202 Dlatego zmilczę już o Radku Majdanie... Ups! 08.02.07, 15:59
                              • big_news Re: Dlatego zmilczę już o Radku Majdanie... Ups! 08.02.07, 16:00
                                Ten szczeciński radny z PO? I on też?! A co z Dodą?
                            • big_news Re: tym Lipcem go załatwiłaś 08.02.07, 15:59
                              A jednak! Przeżyłem pierwszy zawał! Ufff...

• big_news Re: Myślę, że jest załamany 08.02.07, 15:58
                            Myślę, że to raczej Twój świat runął! Dowiedzieć się z kim się wspólnie świętuje
                            i to dowiedzieć się, że się przynależy do tak znielubianego grona?! Mam
                            nadzieję, że jesteś na tyle opanowana, że nie zrobisz czegoś nieodpowiedzialnego?!
                            :)))
                            • aaa202 Opanowałam nieopanowany wybuch gniewu 08.02.07, 16:02
                              i cieszę się, że Kolumb Kajmany odkrył, że pierwszy lot balonu itd.

Najbardziej pomaga mi świadomość, że Ty palce gryziesz w kątku;)
                              • big_news Re: Opanowałam nieopanowany wybuch gniewu 08.02.07, 16:06
                                Nooo...
                                Ja to całe życie marzyłem, żeby w kolorowych czasopismach, w rubrykach
                                horoskopów, zamiast jakiś pseudo-gwiazdeczek przypisanych do znaku Barana, dali
                                kogoś z PiS-u. A tu masz! Zdmuchnęli mi sprzed nosa nawet tak niewinne mrzonki!
                                I gdzie tu Sprawiedliwość? Bo już o Prawie nie wspomnę. Ech...
                                • aaa202 I pomyśleć, że te parady, uroczystości i wieńce 08.02.07, 16:09
                                  dzień przed... to także dla nich są... som... soł... Były.
          • big_news Re: o boże 08.02.07, 15:35
            Nie przejmuj się aż tak. Kiedyś będą o nim mówić: Skrzypek I Wielki:)))
        • big_news Re: Bigi, z premedytacją wybrałeś tą datę! 08.02.07, 15:33
          To przecież jasne. Nim staruszkowie postanowili znamiennie sobie pogruchać, to
          podesłałem im takiego małego ze strzałą, akurat wtedy, kiedy należy. A nie żeby
          wyszło byle jak!;)
    • sufler2006 Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 15:12
      A ja mam 4.III :).To moze jakaś wspólna imprezka???:)
    • big_news Nie ulega żadnej wątpliwości! 08.02.07, 15:31
      Na tym forum spotykają się GENIUSZE!!!
      Horoskopy się nie mylą! Każdego opisują z wielką dokładnością. A, że przy tym
      okazuje się, iż dotyczy to osób z ogromnymi talentami, to tylko należy sobie
      pogratulować znajomości.
      Dla wątpiących, przedstawiam się:
      jestm big_news, posiadający iskrę bożą, polot i natchnienie, forumowicz z 5
      letnim stażem, wielce przyjazny innym facet. Witam:)))
      • cassani Cassani: 08.02.07, 15:34
        Pełen radości życia, beztroski, lubi wszystko co piękne, a zwłaszcza jest
        wielkim zwolennikiem muzyki. Nierzadko zdolności artystyczne łączą się w jego
        duszy z dużym poczuciem romantyzmu. Zwłaszcza darzy swą sympatią teatr i
        wszelkie przedstawienia; jest również wielkim zwolennikiem filmu. Jest dowcipny
        i potrafi zręcznie wyśmiewać się z innych; posiada też zdolności krytyczne i
        może zostać krytykiem artystycznym. Powodzenie czeka go nie tylko w zakresie
        sztuki, ale również może osiągnąć dobre rezultaty w handlu lub przemyśle.
        Zwłaszcza może mu się powieść wytwarzanie takich produktów, które mają związek
        z zabawami, rozrywkami, zmysłowością lub próżnością ludzką. W ogóle wszystko co
        służy do rozrywki lub zabawy innych może mu przynieść powodzenie. Usposobiony
        pokojowo - okazuje duże zdolności dyplomatyczne. Skłonny jest do miłości
        platonicznej. Z wielką energią realizuje swe szerokie plany życiowe.

Cały ja :) Takich komplementów nie czytałem na swój temat od 7 klasy
        podstawówki!
        • big_news Re: Cassani: 08.02.07, 15:39
          Nie będę wklejał tego co piszą o mnie, bo:
          nie ma tam niczego, co musiałbym pominąć,
          nie chcę Cię wprowadzać w konfuzję;)

A zresztą co mi tam! Wklejam, niech wszyscy wiedzą z kim maja do czynienia!

Wierzy w siebie, lubi sport i polowanie i może się wybić.

Czuje się zawsze młody i jest usposobiony optymistycznie, gdyż lekceważy sobie
          wszelkie przeszkody życiowe i intrygi wrogów. Nie zastanawiając się wcale nad
          ważnością jakiegoś zadania - przystępuje od razu do czynu pełen wiary w swe siły
          i nieraz - naturalnie - skazany jest na niepowodzenie z powodu niedostatecznego
          przygotowania lub niekompetencji. Zwłaszcza w interesach handlowych taki
          pośpiech może się zemścić dotkliwie. Jest to człowiek dumny, wojowniczy, bystry,
          wymowny, drażliwy i niestety - gwałtowny. Posiada dobre zdolności organizacyjne,
          a jego przedsiębiorczość i niezależny umysł stwarza nieustannie nowe projekty.
          Entuzjazm jego jest zaraźliwy. Inni ludzie szukają jego towarzystwa, gdyż
          posiada wszelkie pozory oryginalności. W swym sposobie życia jest bardzo
          niezależny. Zawsze gotów jest bronić swego zdania, okazywać innym swą władzę i
          popisywać się swą siłą. Potrafi się koncentrować na tym, co go w danym momencie
          interesuje. Umysł jego zdolny jest do osiągnięcia doskonałych rezultatów w
          dziedzinie nauk ścisłych. Ciało ma mocne, suche, kościste, a oczy przenikliwe.
          Nie jest bynajmniej zwolennikiem życia rodzinnego, buntuje się przeciwko
          autorytetowi rodziców i pragnie torować sobie nowe drogi w życiu. Chociaż jego
          myślom brak nieraz prawdziwej oryginalności - mózg jego wykazuje wielką płodność
          i świetną orientację życiową. Zwłaszcza w zakresie dyplomacji może osiągnąć
          doskonałe rezultaty, o ile chodzi o szybką decyzję i załatwianie nasuwających
          się konfliktów. Wykazuje przy tym wielką zmienność - odpowiednio do wymagań
          chwili, obrotność i zdolność przystosowania się do konieczności życiowych.
          Kobieta urodzona dnia tego jest żywa, wesoła, ciekawa, samodzielna, przystojna,
          interesuje się nowościami, a podlega również napadom gniewu i wybuchom
          namiętności. W wieku późniejszym może być krytykowana przez inne kobiety.
          Zazwyczaj wychodzi zamąż dość wcześnie i miewa kilkoro dzieci.

Tak to o mnie nawet żadna babcia nie mówiła!
          hehehehe
          • cassani wyjdziesz za mnie??? 08.02.07, 15:40
            takiego szukałem!
            • big_news Re: wyjdziesz za mnie??? 08.02.07, 15:42
              Bigamista! A kysz!
              ;)
              • cassani Re: wyjdziesz za mnie??? 08.02.07, 15:44
                same zalety, złoty człowiek... a ja tak go traktowałem!
                • big_news Re: wyjdziesz za mnie??? 08.02.07, 15:45
                  Trzeba by sprawdzić Longetę. Kto wie, czy i jemu byś się nie oświadczył. I nie
                  odszczekał wszystkich wyrazów:)
                  • cassani niech longeta odszczeka 08.02.07, 15:46
                    wszystko wielokropki!
                    • big_news Re: niech longeta odszczeka 08.02.07, 15:48
                      Jeżeli ma dobry horoskop, to nie musi. Bo on to wszystko z dobroci i czystości
                      serca na pewno!:)
        • dziad_borowy Cały ja: 08.02.07, 16:31
          Temperament jego jest subtelny, artystyczny, lekko zmysłowy i nieco ironiczny.
          Niezwykle ciekawy to człowiek - poszukuje wszystkiego co nowe i pragnie czynić
          odkrycia. Dzięki swej wielkiej intuicji - odczuwa różne rzeczy niedostępne
          zrozumieniu otoczenia i dlatego w czynach swych wydaje się nieraz
          niekonsekwentny. Bystry, czujny, ostrożny, a jednocześnie zdecydowany -
          doskonale orientuje się w sytuacjach życiowych i odczuwa swe otoczenie. Dzięki
          tym właściwościom charakteru łatwo przychodzi mu zatryumfować nad życiowymi
          przeciwnościami. Jest to bowiem człowiek, który nie potrafi być biernym w
          żadnej oak-zji życia. Wrażliwy niezwykle - łatwo daje się unosić krańcowościom.
          Jest bardzo odważny - ale nie docenia swych przeciwników. A jednak mimo
          wszystko - dzięki właśnie tej swojej odwadze - zwycięży nawet najpotężniejszych
          swych wrogów. Stały jest i nieustępliwy - zarówno w obronie własnych swych
          praw, jak i broniąc swego kraju. Toteż w wojskowości może osiągnąć powodzenie,
          a w czasie wojny może nawet wyróżnić się zaszczytnie. Jego siła wewnętrzna
          polega na pewnym pierwiastku zdrowego sensu, równowagi i poczuciu całości,
          który przenika jego naturę zarówno fizyczną jak i myślową oraz moralną. Nie
          znosi niesprawiedliwości i marnych uczynków, a wszystko brzydkie lub
          nieproporcjonalne działa mu na nerwy; nie lubi również wszelkiej przesady, i
          stara się odrzucić od siebie uczucia depresji lub niepokoju. Odruchowo dąży do
          wszystkiego co normalne i naturalne, interesuje się sztuką, a zwłaszcza muzyką.
          Śpiew wywiera nań całkiem specjalne działanie - a gdy jest zmęczony, smutny lub
          niedomaga - działanie to jest bardzo dobroczynne. Wady. Mimo swą silną wolę
          nieraz pod wpływem otoczenia postępuje lekkomyślnie. Nieostrożny w życiu
          codziennym - łatwo gubi różne drobiazgi, zapomina oddawać pożyczone książki
          itp. Gdy mu się na to zwraca uwagę lub go się krytykuje - bardzo tego nie lubi.
          Owszem - zawsze pożąda ogólnego uznania i nawet najmniejszym drobiazgiem można
          go silnie dotknąć.

Generalnie duza zgodnosc. A teraz...
          ide pospiewac.
          Dzierżżż!!!
      • aaa202 Tak. Aaa202: 08.02.07, 15:39
        praktyczna i solidna, niezależny umysł, wysoki poziom kultury, pełna poczucia
        godności i dumy. Chętnie pracuje dla dobra swego społeczeństwa zarówno jak i
        dla całej ludzkości.
        W końcu może osiągnąć dobre stanowisko [już nie narzeka] i (...) zrobić
        karierę.
        • cassani jako 08.02.07, 15:40
          Skrzypkowa!
        • big_news Re: Tak. Aaa202: 08.02.07, 15:41
          Co by nie gadać, to z tfurcy tych horoskopów musi niezły wazeliniarz jest:)
    • cassani Proszę wstać: oto premieroprezio - JarkoLechu: 08.02.07, 16:02
      www.dowcipas.pl/horoskop/6/18.html
      Typ nieuświadomiony moralnie - może nawet stać się oszukańczym, a poglądy swe
      wówczas zmienia odpowiednio do korzyści materialnych.

Będą aresztowania.
      • aaa202 Dowcipas do pierdla pójdzie 08.02.07, 16:03
        "Charakter jego jest dość chwiejny i zmienny"
      • cassani Re: Proszę wstać: oto premieroprezio - JarkoLechu 08.02.07, 16:05
        "Stara się wszystkim przypodobać i olśnić ich swą modrością." - zrobili błąd
        literowy - zgodnie z nowym słownikiem rządowym powinno być "mondrościom".
        • aaa202 'mondrościoł' 08.02.07, 16:06
      • big_news Re: Proszę wstać: oto premieroprezio - JarkoLechu 08.02.07, 16:09
        A tośmy wpadli! Może niech Aaa202 pogrzebie w archiwach, to dowiemy się kto też
        jeszcze rodzony tego samego dnia. Pewnikiem będzie to jakiś potwór ludobójca;)
        • cassani coś Ty 08.02.07, 16:10
          odpowiednie służby już dawno poczyściły papiery!
          • aaa202 diabołek 08.02.07, 16:12
            pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Rokita
            • lavinka To jest jakiś sądny dzień.... 08.02.07, 16:38
              Na szczęscie Tusk 23 pażdziernika
              www.dowcipas.pl/horoskop/10/23.html
              same nudy....
              • lavinka Balcerowicz 08.02.07, 16:43
                19 stycznia
                www.dowcipas.pl/horoskop/1/19.html
                tego samego dnia urodzili się:
                1946 - Dolly Parton, amerykańska piosenkarka muzyki country

1943 - Janis Joplin, amerykańska piosenkarka rockowa (zm. 1970)

1922 - Jerzy Kawalerowicz, polski reżyser i scenarzysta filmowy

399 - Pulcheria, cesarzowa bizantyjska (zm. 453)

charakterystyka:
                Oryginalny, wynalazczy, chociaż jest nieraz ekscentryczny - od zasad swych nie
                odstępuje.

Pilny, gorliwy, ostrożny - działa ze spokojem, powagą, cierpliwością. Jego
                zdolności umysłowe są wybitne, a intelekt jest ekscentryczny, nie podobny do
                umysłu innych ludzi. Dlatego też nierzadko wydaje się swemu otoczeniu dziwaczny.
                • longeta Wypisz wymaluj,cały ja;-) 08.02.07, 20:38
                  www.dowcipas.pl/horoskop/9/index.html
                  • longeta Re: Wypisz wymaluj,cały ja;-) 08.02.07, 20:42
                    He,jak pech to pech 11.09.19..miał być:-)
                    Trudno,ale ten z 1 też niezły:-)
                    • lavinka longeta!Tu już były spekulacje 08.02.07, 20:44
                      na temat Twejdaty urodzin :)
                      >Chociaż jego zachowanie się jest najczęściej proste i naturalne, bywa również
                      dość szorstki. Charakter bowiem posiada nieco fanatyczny, usposobiony jest
                      krytycznie i bywa cierpki, wykazując nieraz brak delikatności.

Wpisz,wymaluj :)
                      • longeta Re: longeta!Tu już były spekulacje 08.02.07, 21:03
                        lavinka napisała: ...

moment,a gdzie zalety?
                        • lavinka Zalety? 08.02.07, 21:51
                          A kogo to obchodzi? ;-)))))
        • aaa202 A masz: 08.02.07, 16:11
          pl.wikipedia.org/wiki/Udaj_Husajn
          • cassani druga "tajemnica kaczyńska" rozszyfrowana 08.02.07, 16:13
            to dlatego ta wojna była! tajemnice fatimskie przy tym to bajki!
        • aaa202 I jeszcze: 08.02.07, 16:13
          pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod_Waterloo
          • cassani a na Seszelach to normalnie obchodzą 08.02.07, 16:17
            dzien narodzin jako święto: pl.wikipedia.org/wiki/18_VI
            może jednak bracia miejsi wyemigrują tam gdzie lud bardziej życzliwy?
            • aaa202 Na Seszelach mają szacun. A my podli. A my mali. 08.02.07, 16:21
    • lavinka Pamiętajmy,że Lech Alex i Jarosław Alex 08.02.07, 16:32
      Lech Aleksander oraz Jarosław Aleksander(o rany,a na drugie mają tak samo, i na
      doatek jak Kwśniewski)
      18 czerwca
    • huann Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 21:54
      nie poradzimy, ósmego jest Pierwszy Maja, ale już pewnie niedługo, że tak pocieszę.
      • lavinka To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 21:58
        No to wiadomo skąd to zainteresowanie Szprotką.Po porstu dbacie o zachowanie
        czystości gatunku :)
        > Dokuczają mu okresy wielkiego niepokoju nerwowego lub też depresji psychicznej.
        ...i tym optymistycznym akcentem... :)
        • huann Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 22:01
          lavinka napisała:

> No to wiadomo skąd to zainteresowanie Szprotką.Po porstu dbacie o zachowanie
          > czystości gatunku :)

PiSałem o Dniu Kobiet jakby co

> > Dokuczają mu okresy wielkiego niepokoju nerwowego lub też depresji psychi
          > cznej.
          > ...i tym optymistycznym akcentem... :)

i tym optymistycznym akcentem przejdźmy do Dzieiwiątego Marca.
          może on uratuje Święto Pracy im. 22 Lipca? <każdemu_wedle_goplany_mode=on>

Lavina, Melodie Nadeszły! <maila hi!>
          • lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 22:05
            A to nie skumałam do końca. Wogóle jestem ostatnio zwolniejsza....to pewnie
            dlatego,że nie mam męża :)
            lav
            p.s.Dzięki Wielkie za muzię,żebym jeszcze miała czas jej posłuchać... i tak
            jestem teraz na małych wagarach od roboty :)
            • huann Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 22:07
              lavinka napisała:

> A to nie skumałam do końca. Wogóle jestem ostatnio zwolniejsza....to pewnie
              > dlatego,że nie mam męża :)

męża to ja też nie mam. wiec Cię to w żaden sposób nie tłumaczy :P

> p.s.Dzięki Wielkie za muzię,żebym jeszcze miała czas jej posłuchać... i tak
              > jestem teraz na małych wagarach od roboty :)

piosenki nie zając, chyba, że w podskokach :)
              • lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:45
                huann napisał:

> lavinka napisała:
                >
                > > A to nie skumałam do końca. Wogóle jestem ostatnio zwolniejsza....to pewn
                > ie
                > > dlatego,że nie mam męża :)
                >
                > męża to ja też nie mam. wiec Cię to w żaden sposób nie tłumaczy :P

Ja się nie tłumaczę, ja objaśniam :)

>
                >
                > > p.s.Dzięki Wielkie za muzię,żebym jeszcze miała czas jej posłuchać... i t
                > ak
                > > jestem teraz na małych wagarach od roboty :)
                >
                > piosenki nie zając, chyba, że w podskokach :)

Szalone króliki?
                • huann Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:47
                  lavinka napisała:

> Szalone króliki?

zastrzyk uszami!
                  • lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:48
                    Zaszczyk?
                    O nie!
                    • huann Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:52
                      no dobra. BarStrzyg. ale z uszkami. ;]
                      • lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 08.02.07, 23:58
                        Brzuszkami? Barszcz? a... w Stzregomiu.... idę pać głupoty gadam... zaraz... ja
                        zawsze głupoty gadam.... a to wszystko w porządku :)
                        • huann Re: To Ty ryba jesteś..... 09.02.07, 00:02
                          bar strzyg z suszkami :)

ja też się zawsze staram, ale nie zawsze wychodzi... czasem palnę coś naprawdę
                          mądrego :/
                          • lavinka Re: To Ty ryba jesteś..... 09.02.07, 00:06
                            huann napisał:

> bar strzyg z suszkami :)

Byle nie Tusk z sutkami ;-p

>
                            > ja też się zawsze staram, ale nie zawsze wychodzi... czasem palnę coś naprawdę
                            > mądrego :/
                            >

To z pewnością.Ale mój egocentryzm chyba nie jest w stanie tego docenić :)
                            • huann Re: To Ty ryba jesteś..... 09.02.07, 00:08
                              lavinka napisała:

> Byle nie Tusk z sutkami ;-p

wolę szwedzkich kucharzy!

www.youtube.com/watch?v=0-jE2X62U5k
                              www.youtube.com/watch?v=aRSAyv0nUlQ&mode=related&search=
                              > Ale mój egocentryzm chyba nie jest w stanie tego docenić :)

mój też nie :(
    • marianczyk1 Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:02
      no i co z tego? ":PPPPP"
      • lavinka Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:06
        Pewnie nic. :)
      • wredna.suka Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:15
        Ech...
        • longeta Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:26
          wredna.suka napisała:

> Ech...

Najlepszego i tam tego no...:-)))
          • wredna.suka Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:29
            Oj jeszcze nie!
            Jeszcze nie czas!
            Kto mi będzie TEGO dnia składał życzenia?
            • longeta Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:38
              Ok,łokej,zapiszę w moim kapowniku premiowym;-)
    • breblebrox Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:12
      A ja się urodziłam 13 marca... w piątek... pod numerem 13 (na Sterlinga), normalnie jak jakiś antychryst :P
      Świat zapłakał tego dnia...

P.S. I do XIII L.O. chodziłam tesz!
      • huann Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:16
        breblebrox napisała:

> jak jakiś antychryst

albo z antymonu antylopa Antygona na Antylach. był też taki !jest! kompozytor:
        Jan Anty Pawluśkiewicz. z Krakowa zdaje się.
        • breblebrox Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:20
          huann napisał:
          > Jan Anty Pawluśkiewicz. z Krakowa zdaje się.

Podobnam chociaż do niego? Bo z antylopy to na pewno mam tępe spojrzenie.
          • huann Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:26
            breblebrox napisała:

> huann napisał:
            > > Jan Anty Pawluśkiewicz. z Krakowa zdaje się.
            >
            > Podobnam chociaż do niego?

e

> Bo z antylopy to na pewno mam tępe spojrzenie.

etam, spojrzenie antylopy leży na antypodach.
            • breblebrox Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 22:33
              huann napisał:

> e
              TATUŚ!!???!??!

> etam, spojrzenie antylopy leży na antypodach.

Tak daleko to mój wzrok nie sięga!
              • lavinka Re: 7 marca mam urodziny :P 08.02.07, 23:46
                Lepsze spojrzenie niż raciczki....
    • huann 7 marca miała urodziny /:P 22.03.07, 13:10

• big_news Re: 7 marca mam urodziny :P 22.03.07, 13:13
      No.
      A ja mam dzisiaj.
      No:)
      • yavorius Re: 7 marca mam urodziny :P 22.03.07, 13:14
        A które?
      • huann ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:15
        życzę przePiSów wielu! :D
        • big_news Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:16
          Dzięki. PrzyPiSuję sobie te życzenia za wielki zaszczyt:)
          • yavorius Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:18
            Wszystko najlepszego, pod warunkiem, że napiszesz które to!:)
            • big_news Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:24
              No... nie pierwsze już, nie pierwsze, niestety;)
              No i postawiłeś mnie w kropce. Chyba wobec nie wyjawienia dokładnej wielkości,
              nie mogę tych życzeń przyjąć?
              • yavorius Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:26
                Możesz ;)))
                • big_news Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:28
                  Ufff! Dzięki stokrotne!!!:)))
          • huann Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:20
            może przePiSy coś POmogą... ;p
            • big_news Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:25
              Może? Byle jakaś LiDka się do tego nie wmieszała;)
              • huann Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:30
                big_news napisał:

> Może? Byle jakaś LiDka się do tego nie wmieszała;)

zawsze tę sytuację można jeszcze jakoś zLePeR-ować :)
                • huann Re: ooo, to naprawdę big_news! 22.03.07, 13:31
                  huann napisał:

>
                  > zawsze tę sytuację można jeszcze jakoś zLePeR-ować :)

czyli: naPRAWIĆ(iSPRAWA załatwiona.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka