mlody179 11.02.07, 11:12 Mam pytanko czy ktoś cokolwiek słyszał o budowie jakiegoś nowego centrum handlowego??? osobiście słyszałem tylko o przebudowie Championa na Carrefour Express.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruxa3 Re: Nowe centrum handlowe? 12.02.07, 19:16 owszem, a tego co wiem, na przedborskiej ma powstac duza "biedronka";) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Nowe centrum handlowe? 16.02.07, 17:46 Istnieją plany budowy centrum handlowego typu "Ferio". Odpowiedz Link Zgłoś
kaplan.pl Re: Nowe centrum handlowe? 27.03.07, 19:43 sklepy same buduja, zeby kase wydawac... Ale zeby jakies miejsca, gdzie mozna troche zarobic, to juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekdokozucha Re: Nowe centrum handlowe? 27.03.07, 22:09 ...w ostatni weekend uslyszalam, że ma cos nowego powstać za kosciolem farnym... cos na ksztalt, modnych ostatnio, galerii... a propos, czy nie macie czasem juz takiego deptaka handlowego na miejscu dawnej mleczarni na Reymonta?... czy to jest popularne zakupowo miejsce w Radomsku? Odpowiedz Link Zgłoś
kaplan.pl Re: Nowe centrum handlowe? 27.03.07, 22:11 Jak juz pisalem, wiecej mamy sklepow niz miejsc, by zarobic kase... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.wyga1 Re: Nowe centrum handlowe? 28.03.07, 09:54 To ma powstac w dawnych jatkach, czy gdzie? To prawda, za duzo jest sklepow jednak, za malo pracy... Odpowiedz Link Zgłoś