knor 25.11.02, 21:22 Od ponad roku tworzę i rozpowszechniam (głównie w stolicy, ale nie tylko) wlepki o tematyce anty-radiomaryjnej. Czy kiedykolwiek się z nimi spotkaliście? Jeśli tak to proszę o opinię na ich temat. Pozdrawiam KNOR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re: Wlepki o Radiu Maryja 25.11.02, 22:27 knor napisał: > Od ponad roku tworzę i rozpowszechniam (głównie w stolicy, ale nie tylko) > wlepki o tematyce anty-radiomaryjnej. > Czy kiedykolwiek się z nimi spotkaliście? Rzadko bywam w Wawie, ale bywam. Niestety, nie spotkałem się. Masz może www ze swymi dziełami? Gdybyś miał, to mogę Ci trochę (po wydrukowaniu) rozdystrybuować w mojej parafii. Oczywiście Ž. Interesują mnie wszystkie adresy z vlepkami. Tych najlepszych - wyszukiwarki nie podają. > Jeśli tak to proszę o opinię na ich temat. > Pozdrawiam > KNOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wlepki o Radiu Maryja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 00:27 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Wlepki o Radiu Maryja IP: *.fastres.net 26.11.02, 00:34 <>...No przeciez..........Stul dupe gnoju......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Wlepki o Radiu Maryja IP: *.acn.waw.pl 26.11.02, 02:31 Gość portalu: tato napisał: > <>...No przeciez..........Stul dupe gnoju......... Tatuś ? Ojczulek Rydzuś ? Poznaje ten styl, ten chrześcijański koloryt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wlepki o Radiu Maryja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.02, 15:47 Idź z Bogiem, FRAJERZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś