mnemonique 20.02.07, 10:53 Hej - szukam sklepu, nie internetowego, w którym mogłabym kupić herbatkę yerba mate oraz akcesoria do jej picia. Macie pojęcie czy jest coś takiego w Łodzi??? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amica_zolwica Re: yerba mate w Łodzi 20.02.07, 11:28 Hej! Juz ci pomagam (wiem bo sama pracowalam w tym sklepie choc wtedy znajdowal sie pod innym adresem) sklep "Czas na herbate" mozesz znalezc w MANUFAKTURZE (na przeciwko GEANT`A jak stoisz twarza do niego to jest z prawej strony)Polecam goraco na pewno znajdziesz tam YERBA MATE! Pozdrawiam i zycze SMACZNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Do mnemoniqe Re: 20.02.07, 13:24 Zielona 1 w Greenway'u , akcesoria tez maja . Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: yerba mate w Łodzi 20.02.07, 14:36 no nie wiem , cos ostatnio maja zamkniete , remont cy cóś. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: yerba mate w Łodzi 20.02.07, 18:14 Samą yerbę to nawet w którymś hipermarkecie na dziale z herbatą widziałam (sypaną oczywiście, ta w torebeczkach jak herbatki ekspresowe jest syfna), ale akcesoria to jedynie w specjalistycznych sklepach herbacianych, niestety, i po zupełnie chorych cenach w porównaniu z cenami w Argentynie czy Urugwaju (ja cały osprzęt tam właśnie sobie nabyłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustang Re: yerba mate w Łodzi IP: *.p.lodz.pl 13.06.15, 13:35 na Górniaku (Piotrkowska 317 lok. 128) jest "figa z makiem" sklep ze zdrową żywnością, mają yerba mate m.in. Amandę w różnych wersjach, mają też stronę figazmakiem.eu ale na niej jest mniej produktów niż na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: yerba mate w Łodzi IP: *.toya.net.pl 24.09.15, 07:40 Znam ten sklep...bogaty wybór,polecam Odpowiedz Link Zgłoś