avatary 24.04.03, 12:51 sezon czas zainaugurować kilka drużyn po 4-5 osób i lecimy counter strike jest dobry po 70 tce mamy jeszcze czas piszcie na miail zacznijmy - może jeszcze w kwietniu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: PAINTBALL-Szukam chcętnych 24.04.03, 13:00 Taaa, a jak jest ze sprzetem. Czy jest w Łodzi jakaś liga?? Ja bym bardzo chetnie, ale poprosiłbym o szczegóły dotyczace spraw technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
avatary ja mam swój...kupukę tylko gaz i kulki 24.04.03, 13:12 znam jednego ordanizaotora, miał kilkanaście kompletów mundurów i giwer to kilkadziesiąt złotych za 2 godzinną walkę ( maska, kule, broń, mundur, ochraniacze) w lesie, okopach, na torze przeszkód szczegóły są do uzgodnienia potrzebne poważne deklaracje potem stawki można negocjować odbiór Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: ja mam swój...kupukę tylko gaz i kulki 25.04.03, 07:06 Ja z chęcią też bym pograł. Odpowiedz Link Zgłoś
lugal Re: PAINTBALL-Szukam chcętnych 25.04.03, 07:38 Witaj AVATARY Kulkopwcu. Ja jestem chetny do ww. strzelaninki - tylko nie mam sprzetu. Ale jak zgromadzi sie ekipa to daj znac: NARAMSIN@INTERIA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
aksjomat33 Propozycja 25.04.03, 08:48 Jedźcie do Iraku. Tam będziecie mogli pobawić się live. Broń się znajdzie, cel też. Odpowiedz Link Zgłoś
avatary Re: Propozycja 26.04.03, 17:34 masz mordercze inklinacje ja nie mam mnie wystarczy Painball Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miles Re: PAINTBALL-Szukam chcętnych IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 23:23 Pisałem na maila ale coś nie wyszło. Zgłaszam akces na 100%. Jeżeli będzie coś wiadomo o terminie proszę o maila na adres marcinlodz@gazeta.pl Dojdą jeszcze 4 osoby. Odpowiedz Link Zgłoś