Dodaj do ulubionych

nasz Polcja

08.03.07, 14:24
To bardzo porządni ludzie, wiecie?
Oni ciągle na przyklad myją swoje samochody. Dodam - prywatne samochody; na
terenie komisariatu - teren tuż za bramą wjazdową.
Myją wężykiem wodą państwową. I leją i leją i płuczą i płuczą. I to nie jest
jednorazowa sprawa, tylko taki miejscowy obyczaj. Mnie się on nie podoba.
Bardzo. co wy o tym?
(ale dodam jeszcze, że niektórzy tego nie robią - chwała im za to!!!)
Obserwuj wątek
    • acid33 Nasza Policja!! 08.03.07, 14:25
      zjadło mi się "a" wczesniej.
    • dinozaur2007 Re: nasz Polcja 08.03.07, 14:32
      Jeżeli jest to prawda to należy takie coś sfilmować kamerą jako dowód i
      przesłać p. Michalskiemu w Kutnie. Jest to zły przykład. Mycie pojazdów powinno
      odbywać się w miejscu do tego dostosowanym gdzie jest kanał ściekowy, itp.
      • ezychlin Re: nasz Polcja 08.03.07, 16:41
        a ja jestem za tym zeby radni wprowadzili karnety na myjnie dla miliciantow pewnie burmistrz to zatwierdzi albo jakąs dotacje przyznac wtedy beda mieli na myjnie gorsze rzeczy widzialem - slyszalem co oni wyprawiaja ale co mnie to obchodzi nawet dla mnie to moga sobie głowy myc na tym swoim podwyrku hehe
    • ezychlin2 Re: nasz Polcja 08.03.07, 18:47
      chyba cos z toba nie tak acid33 ja mieszkam za komisariatem i mam okna na ich
      podworko zdarza sie ze ktos z nich umyl sobie samochod ale odkad tam mieszkam a
      troche tam mieszkam to moze zdarzylo sie to kilka razy. przewarznie to myja
      radiowozy. a moze ty im zazdroscisz to moze wloz wlasny wklad i umyj za nich
      radjowozy po pracy to moze pozwola ci umyc fure a nawet i siebie ;).aha i w
      zime odsniezysz im podworko bo tez robia to sami a watpie zeby im ktos za to
      placil.
      • mara261 Re: nasz Polcja 09.03.07, 00:41
        eh ta policja w czwartki tylko cwaniakuja wlepiajac mandaty , a tak ogolnie to szkoda o nich gadac , a jak jest seria 5 skradzionych samochodow w nocy to spia na komisariacje
        • mara261 Re: nasz Polcja 09.03.07, 00:50
          no dobra mysl arekpojarek na łąkowej sa znaki zakaz wjazdu na pks czy ktos tego przestrzega albo moze ja slepy jestem ostatnio naczepa od tira sobie stała ale pewnie trudno ja zauwazyc moze jak by ja podpalic to policja by sie zainteresowala , a jak bym sobie wiechał pod zakaz w jednokierunkowa to bym dostał 600 zl a tu taki sam znak i bezprawie
      • dinozaur2007 Re: nasz Polcja 09.03.07, 08:59
        ezychlin2 napisał:

> chyba cos z toba nie tak acid33 ja mieszkam za komisariatem i mam okna na ich
        > podworko zdarza sie ze ktos z nich umyl sobie samochod ale odkad tam mieszkam
        a
        >
        > troche tam mieszkam to moze zdarzylo sie to kilka razy. przewarznie to myja
        > radiowozy. a moze ty im zazdroscisz to moze wloz wlasny wklad i umyj za nich
        > radjowozy po pracy to moze pozwola ci umyc fure a nawet i siebie ;).aha i w
        > zime odsniezysz im podworko bo tez robia to sami a watpie zeby im ktos za to
        > placil.

Czy plac wokół komisariatu powinien służyć jako myjnia ? Chyba nie. Czy są to
        radiowozy, czy jak ktoś z was pisze, prywatne samochody to no powinno być
        nadużywania władzy, bo to nie wszechwładna milicja i nie te czasy. Sprawa kasy
        nie jest powodem do takich zachowań.
      • acid33 Re: nasz Polcja 09.03.07, 11:01
        jeśli tak sądzisz, to głupi jak but jesteś. W Państwie prawa rzeczy takie nie
        powinny mieć miejsca i boli to, że na żychlińskim folwarku wolno wszystko. Lub
        prawie wszystko. Mnie stać na myjnię lub na to by w swoim zakresie umyć autko
        swoje. Za swoje. a to że nie widzisz złego lub masz to gdzieś to już Twój
        problem i nie rokuje nadziei na pozbycie się go. Pzdr
        • acid33 Re: nasz Polcja 09.03.07, 11:02
          zapomniałem dodać, że to powyżej to do ezychlin2 było. cześć
          • dinozaur2007 Re: nasz Polcja 09.03.07, 11:12
            Acid, i tacy są wśród nas. Nie złość się jutro bedzie lepiej. Wypijemy
            wieczorkiem piwko a radość znów wróci. A ty ezychlin2 nie błaznuj !

" Najwiekszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku,
            potrafi sprawić, ze znów wraca radość "

Jan Bosko
            • zychliniak Re: nasz Polcja 02.04.07, 12:37
              oj myją prywatne samochody myją. Zrobiło się ciepło więc znowu zaczeli. Po co
              marnować kasę na myjnie czy umyc pod domem. Mają ładnie węża podcjągnietego na
              plac przed komisariatem. Oszczędnośći to szuka się w swojej kieszeni a za wodę z
              komisariatu zapłacą podatnicy.
              Nasza szlachta policyjna Żychlińska.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka