14.03.07, 17:59
Witam!
Czy ktoś mógłby podać mi jakąś dobrą stronkę studiów w Łodzi?
Inetresują mnie kierunki: psychologia,pedagogika,socjologia.
Interesują mnie studnia, zaoczne z góry dzięki!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • miejskie_narty mam ochotę się pouczająco wyzłośliwić 14.03.07, 18:09
      ale się powstrzymam:
      www.uni.lodz.pl
      • longeta Re: mam ochotę się pouczająco wyzłośliwić 14.03.07, 18:12
        miejskie_narty napisał:

> ale się powstrzymam:
        > www.uni.lodz.pl

Czepiasz się teraz przyszłej inteligencji;-)
        • miejskie_narty No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 18:14
          grzecznie podaję adres "stronki"
          • longeta Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 18:23
            Cholera jest was(inteligencji)coraz więcej,są tu normalne "robole"?
            • breblebrox Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 19:35
              Eeeee... normalni, powiadasz? Hymmmm...
              • longeta Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 19:39
                breblebrox napisała:

> Eeeee... normalni, powiadasz? Hymmmm...

Hymm,tak myślałem,sama inteligencja ,bułkę przez bibułkę itd.
                ;-)
                • big_news Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 19:45
                  Roboli brak. Robole wyjechały na Wyspy. Co prawda mają licencjaty, no ale to
                  tylko robole;)
                  • longeta Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 19:51
                    big_news napisał:

> Roboli brak. Robole wyjechały na Wyspy. Co prawda mają licencjaty, no ale to
                    > tylko robole;)

I tak najbardziej potrzebują murarzy,na dodatek najlepiej płacą.
                    Wprawa posługiwaniu się dzisiaj kielnią i pacą to dzisiaj prawdziwy skarb;-)
                    • big_news Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 19:54
                      Coś w tym jest. Tyle, że w WSHE chyba nie ma tego kierunku?;)
                      • longeta Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 20:02
                        big_news napisał:

> Coś w tym jest. Tyle, że w WSHE chyba nie ma tego kierunku?;)

W ogóle nasza inteligencja w złym kierunku idzie,zwłaszcza ta wychowana na GW;-)
                        • big_news Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 20:05
                          Jaka GW taka inteligencja:)
                        • breblebrox Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 20:05
                          Tak czułam, że Ty tu z powodu jakichś wyższych pobudek pisujesz.
                          Więc nauczaj nas, o Longeto, abyśmy w niełaskę nie popadli Twą.
                          • longeta Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 20:07
                            breblebrox napisała:

> Tak czułam, że Ty tu z powodu jakichś wyższych pobudek pisujesz.
                            > Więc nauczaj nas, o Longeto, abyśmy w niełaskę nie popadli Twą.

Masz złe dane,ze mnie naprawdę jest spolegliwy gość;-)
                            • breblebrox Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 20:09
                              A czy ja twierdzę, że nie? Dlatego mam nadzieję, na jakąś wskazówkę z Twojej strony...
                              W ciemościach GW, jako te krety ślepe, błądzimy, chlip, chlip, hymmm...
                              • longeta Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 20:11
                                breblebrox napisała:

> A czy ja twierdzę, że nie? Dlatego mam nadzieję, na jakąś wskazówkę z Twojej st
                                > rony...
                                > W ciemościach GW, jako te krety ślepe, błądzimy, chlip, chlip, hymmm...

Dlatego że krety się nie ścigają w wyścigu szczurów,to nienaturalny stan;-)
                                • breblebrox Re: No przecież się nie czepiam:) 14.03.07, 21:05
                                  A w jakim stanie krety są bardziej naturalne?
                                  Dr Monkfish napewno znałby na to odpowiedź, hymmm!
    • monika22210 Re: Studia 29.05.07, 15:29
      Hej! Karolka jeśli szukasz dobrej uczelni, gdzie będziesz mogła studiować
      zaocznie pedagogikę to polecam Wyższą Szkołę Informatyki (ul. Rzgowska 17a w
      Łodzi). Wejdź na stronę www.wsinf.edu.pl i poczytaj o specjalizacjach. Sama
      jestem na pedagogice i jestem bardzo zadowolona z tej uczelni. Przyjdź do nas i
      sama się przekonaj! Bardzo sympatyczni wykładowcy, ciekawe wykłady. Uczyć też
      się trzeba, bo tu nie jest tak, że jak płacisz to masz już pozaliczane
      egzaminy, jak się wydaje wielu osobom. To mit! Jeśli masz jeszcze jakies
      pytania i wąt[pliwości to śmiało pisz, a postaram sie pomóc! Pozdrawiam!!!!!!!
      • Gość: mulka Re: Studia IP: 212.191.73.* 02.06.07, 17:36
        Niezła reklama :-) ale z tym słodzeniem to przegięłaś.
        • furazerkadziadka i linka aktywnego nie umiala zrobić 03.06.07, 13:55
          kiepska ta szkoła. A ja umiem :
          info.wsinf.edu.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka