free 17.07.10, 10:44 Jakich znacie Polaków, którzy zdobyli "sławę" na miarę światową ? O których, jeżelibyście spytali się w Australii, każdy by wiedział kto to jest ? Chodzi mi o np. Fryderyka Chopina, Marie Skłodowską Curie. itp . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxewelkaxx Re: Sławni Polacy . 17.07.10, 12:32 Alicja Bachleda Curuś - może znana bardziej z tego że jest związana z Colinem Farrelem <nie wiem jak się pisze>, ale jest Iza Miko - grywa w amerykańskich filmach Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Sławni Polacy . 17.07.10, 17:17 na pewno, każdy wiedziałby kto to i szanuje - Jana Pawła II . w niemczech to Podolski, a dla fanów mudnailu - klose . Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Sławni Polacy . 17.07.10, 22:35 nie wiem.. ta co się ożeniła z Colinem F. i Paul Wesley .. nie wiem czy by ktoś z Australii o nich wiedział ale oni mi przyszli do głowy...;p Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Sławni Polacy . 18.07.10, 17:43 Na pewno Jan Pawel II Jak mój tata był kiedyś w Kanadzie i gadał z jakimś tam Kanadyjczykiem i tata do niego, że jest z Polski, a on na to takie coś: Oooo! Poland! Adam Malysz! XD Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo a te . xd 18.07.10, 18:27 Joanna Krupa Anja Rubik Ania Jagodzińska ta laska z dużymi cyckami xd i ci, którzy zostali już wymienieni Odpowiedz Link Zgłoś