Dodaj do ulubionych

Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem

IP: *.toya.net.pl 14.03.07, 23:28
Derby są nasze ŁKS derby są nasze !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: łodziak derby są nasze ŁKS derby są nasze !!! IP: *.toya.net.pl 14.03.07, 23:29
      racja Panie Danielu !!tylko prosimy uważać z panem pawelcem bo sąsiedzi chyba
      mają złe wspomnienia ;) !!!
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.03.07, 23:45
      Derby są nasze RTS derby są nasze!!!
      • Gość: ŁKS RTK Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 15.03.07, 06:02
        1910* - przychodzisz na derby? może ustawimy się jakoś na trybunie? miło byłoby
        pogadać :-)
    • Gość: hahahha Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem IP: *.197.rev.vline.pl 14.03.07, 23:47
      aaaaaaaaaaaaaaaaahahhahaha co ten facet w ogóle opowiada.
      PS. Pawelec? Krzyż na drogę hehe
      • Gość: karolew Re: Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem IP: *.range86-141.btcentralplus.com 14.03.07, 23:49
        prezes Goszczyński chyba opowiada w oparach własnych wytworów...
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.03.07, 23:48
      Czy ktoś kumaty mógłby mi wytłumaczyć co Producent Tanich Win miał na myśli
      mówiąc "Widzewa zamieniły jednak tradycję na zwykłą grę o punkty"
      ???
      • Gość: karolew Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.range86-141.btcentralplus.com 14.03.07, 23:53
        po prostu, dla producenta tanich win, punkty w derbach są niespełnionym
        marzeniem....
        i tak od dekady - dream on
        • Gość: adamek Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 07:53
          karolew nieważne co się produkuje byle przynosiło to dochód.Ale na waszym
          miejscu nie byłbym taki złośliwy wszak gracie z reklamą sczynowatego piwa na
          koszulkach a finansuje was producent wędlinopodobnych wyrobów.
      • Gość: Aqq Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.toya.net.pl 15.03.07, 08:38
        Fajnie ŁKS jest wielki... podtrzymuje nie tylko swoją tradycję ale i widzewa...
        Przecież takie kmioty jak: 1910*, majach, karolwew, Fulko, al-bert nie umieją
        żyć bez ŁKSu, dla nich widzew to tylko łatka i pewien symbol, z którym w jakiś
        dziwny spsób się identyfikują, tylko po to by nie być za ŁKSem... i żeby móc
        leczyć swoje kompleksy na ŁKSie.
        Brawo dziewczyny... naprawdę wasza elokwencja i możliwości intelektualne mogą
        jedynie konkurować z kredkami czarno-białymi... wasza identyfikacja to tylko
        gó..ana (bardzo to pasuje do widzewa) osłona.
        Jak to dużo widzxew zawdzięcza ŁKSowi... piłkarzy, boisko do treningów, samo
        istnienie, no i nawet kibiców. Teraz z czystym sumieniem można powiedzieć ŁKS
        jest wielki, a widzew jest mały.
        • Gość: rwt Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.astral.lodz.pl 15.03.07, 10:17
          Ale się teraz wytrzepałeś, Aqq. Same wrzutki, argumentów mało. Jak zwykle.
        • Gość: wielkie nic Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.aster.pl 15.03.07, 16:39
          dobry jestes gosciu, z taka gadaną to powinieneś pracować w telewizji trwam,
          marnujesz się na tym forum, jak leczyć swoje kompleksy to z rozmachem
    • Gość: al-bert(Widzew) Panie Goszczyński czyżby jakieś problemy z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 01:56
      pamiecią ??? Kto niszczy derby??? Widzew ??? Może proszę się nie wypowiadać po
      degustacji własnych wyrobów ...
      • Gość: RTS Re: Panie Goszczyński czyżby jakieś problemy z IP: *.toya.net.pl 15.03.07, 03:19
        Pan Goszczynski jeszcze niedawno śpiewał, ze to kibicie ŁKS psują derby poprzez
        swój bojkot. Zauwazam pewne rozbierznosci w wypowiadanych słowach przez tego pana.

Jaki pan, taki kram. :)
    • Gość: Szybkoręki Zenek Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem IP: *.4web.pl 15.03.07, 07:25
      Bez przesady z tą rewelacją jak narazie to ŁKS grał ze sprzedawcami lodów z
      Copacabany i ze słabuszami z Łęcznej dopiero teraz zaczną się prawdziwe
      sprawdziany.
      • dreszczu Re: Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem 15.03.07, 07:51
        Typuje wynik 3:0 dla ŁKS, ostatnio wynik Widzew : GKS przewidzialem prawie
        bezblednie (4 zamiast 3:0 ale z przebiegu gry powinno byc conajmniej 4) tak tez
        bedzie i tym razem. Zdecydowane i bezdyskusyjne zwyciestwo gospodarzy.
      • Gość: ŁKS RTK Re: Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem IP: 165.72.200.* 15.03.07, 08:47
        że niby Widzew ma być poważnym sprawdzianem? wątpię w to bardzo.. a przy okazji
        to nie obrażaj Brazylijczyków, bo na kurniku dostaliście od nich w dupsko :)
        • Gość: majch goszczyński kłamczuch :D IP: 83.1.52.* 15.03.07, 08:51
          kiedy garbate nochy bojkotowały mecz,goszczynski strasznie sie zapienil,grozil
          nawet odejsciem z klubu.Teraz plecie inne głupoty,rozumiem ze chce sie
          przypodobac "kibicom" ale robi z siebie idiote.Moze walnol przezd wywiadem
          taniego pryta ze swojej fabryki???
    • Gość: Kibic ŁKS Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:11
      Cieszą wyniki mojej drużyny tylko niech Goszczyński nie przesadza. Nigdy mu nie
      zapomne tego, że zwolnił Chojnackiego IKONĘ mojego klubu. Teraz niech jeszcze
      weźmie Pawelca i będzie po... ŁKS-ie. Zaczna sie przekręty jak w Widzewie.
      Acha, pozostał jeszcze Grajewski...
    • Gość: rwt Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem IP: *.astral.lodz.pl 15.03.07, 09:17
      Może i nie przegracie, ale NA PEWNO nie wygracie!
      • Gość: gosc Re: Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem IP: *.lodz.msk.pl 15.03.07, 09:45
        Może do pilnowania swojej oprawy zatrudnijcie Securitas?
    • Gość: kamil Goszczynski hipokryta!!!! IP: 82.152.47.* 15.03.07, 11:49
      Dorosly czlowiek, biznesmen wydawaloby sie ze powazny czlowiek i takie glupoty
      gada:( Fakt Widzew nie popisal sie z biletami na derby na jesien (choc jak rok
      wczesniej dali LKS 1500 to tych nawet 100 nie przyszlo) ale teraz Goszczynski i
      LKS wogole, mial zyciowa szanse zeby zagrac Widzewowi na nosie! Taka szansa
      zorganizowac prawdziwe derby z kibicami i powiedziec ''wy zachowaliscie sie jak
      male dziewczynki - my jestesmy powazni, my uratujemy lodzkie derby''
      niezaleznie od wyniku meczu kibice LKS mogliby chodzic z podniesiona glowa i
      choc raz w zyciu spojrzec z gory na kazdego Widzewiaka i powiedziec ''wy sie
      nie pokazaliscie ale my mamy klase''! Ale LKS jak to LKS maly klub bez klasy
      bez charakteru - 100 lat przecietnosci! A do goszczynskiego (typowy polski
      biznesmen przedsiebiorca amator futbolu)- jak to nie masz innego wyjscia - ktos
      ci pistolet do glowy przystawil??? nie rob jaj z kibicow i tych LKS i
      Widzewa!!! Polska pilka szambo!
      • Gość: adamek Re: Goszczynski hipokryta!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 12:22
        kamil zastanów się człowieku co piszesz i zacznij trochę myśleć samodzielnie a
        nie tylko patrzeć na świat z tej waszej widzewskiej prspektywy.I nie martw się
        tak o nas bo zapewniam cię ,że my cały czas możemy chodzić z podniesioną głową
        bez względu na to co mówią i myślą widzewscy mistrzowie propagandy.
        • Gość: kamil Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: 82.152.47.* 15.03.07, 12:52
          Adamek, zapewniam cie ze z mysleniem samodzielnym problemow nie mam. Wkurza
          mnie po prostu jak dorosly, niby powazny czlowiek, ktory jednym kiwnieciem
          palca moglby rozwiazac problem ''upadajacych derbow'' opowiada bzdury o tym ze
          jakoby nie ma wyjscia. powtarzam: czy ktos mu pistolet do glowy przystawil???
          Facet jest wlascicielem klubu a klasy ma tyle co pierwszy lepszy dziad spod
          budki z piwem. No i przyznasz ze jakbyscie wspuscili nas w ilosci jak zwykle to
          Widzew a razem z nim kibice wygladali by troche glupio... ale jakich dzialaczy
          mamy w tym kraju wszyscy wiedza!
          ps nie powstrzymam sie od lekkiej zlosliwosci i serdecznie pogratuluje
          chodzenia z podniesiona glowa mimo tylu przeciwnisci losu i 3 razy bardziej
          utytuowanego rywala za miedza. Pozdro!:)
          • Gość: adamek Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 14:26
            Kamil jednak ponowię moją prośbę o chociażby próbę samodzielnego myślenia.
            Goszczyński z różnych powodów (chodzi także o opinie kibiców ŁKS-u)nie mógł na
            te derby wpuścić więcej kibiców Widzewa. A obrażanie go świadczy tylko i
            wyłącznie o braku klasy ale u ciebie.Goszczyński o tym ze jest dobrym
            biznesmenen nikogo nie musi przekonywać, świadczą o tym jego wyniki finansowe
            jego firmy (a zapewniam cię że nie są one złe), a co do amatorszczyzny to
            spójrz na swoich "zawodowców" Bońka i Szymańskiego ,których dotychczasowe
            działania na razie tylko i wyłącznie obniżają wartość Widzewa. I nie szczyćcie
            się tak bardzo swoimi tytułami, bo wiele klubów bardziej utytułowanych od was
            zniknęło już z mapy piłkarskiej Polski lub ledwo w niej wegetuje, czego i wam
            serdecznie życzę.
            • Gość: kamil Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: 82.152.47.* 15.03.07, 14:59
              Wow Adamek, teraz podales mi tak konkretny i logiczny argument ze chyba sie w
              koncu poddam. ''Rozne powody'' moglem sie domyslec od poczatku ze to o nie
              chodzilo. 'Rozne powody'' i nagle wszytsko stalo sie jasne, wiec to goszczynski
              mial na mysli mowiac ze nie ma wyjscia, po prostu rozne powody! Nie mam wiecej
              pytan wszystko jasne. Moze tylko jedno pytanko.
              Pytam tym razem bez zlosciwosci. Naprawde jestem ciekaw jak kibice LKS
              tlumacza sobie ze juz od 10 lat (to naprawde duzo czasu) LKS nie moze wygrac z
              Widzewem. Czy macie na to jakies konkretne wytlumaczenie czy tez w gre wchodza
              tu tzw ''rozne powody''?
              • Gość: adamek Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 15:29
                To jest faktycznie ciężkie do wytłumaczenia, chociaż w niektórych przypadkach (
                np. mecz na Widzewie przegrany przez nas 5 - 0) myślę ,że w grę mogły wchodzić
                różne powody, niekoniecznie sportowe. Każdy właściciel klubu musi liczyć się z
                opinią kibiców, i niektórzy to czynią jak choćby Goszczyński, a niektórzy nie
                (np. Ptak) i nie ma w tym nic nielogicznego. A fakty są takie ,że większość
                kibiców ŁKS-u postulowała taką ilość biletów dla was na te derby. Dla mnie
                zresztą nie potrzebna jest wcale wasza obecność, gdyż to tylko rodzi powody do
                różnego rodzaju zadym, ublliżania sobie i uaktywniania się różnego rodzaju
                stadionowych idiotów (żeby być dobrze zrozumianym dodam,że po obu stronach).
                Dlatego jak ucywilizujemy lub pozbędziemy się tego bydła które nazywa się
                kibicami zapraszam na nasz stadion w takiej ilości w jakiej będziecie chcieli.
          • Gość: ŁKS RTK Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: 165.72.200.* 15.03.07, 15:57
            Ale wy (widzewiacy) pleciecie głupoty trzy po trzy. Dlaczego to Goszczyński ma
            ratować łódzkie derby? Czy to on je popsuł? Zawsze dostawaliście tyle biletów
            ile chcieliście a kibice ŁKS-u cały czas mieli problemy przez zezowatą gnidę..
            (a to gazowanie i brak zapewnienia, że wszyscy wejdą, a później wymyślanie
            jakichś bzdetnych pism itd itp, gdy wszyscy łącznie z policją się zgodzili).
            Czy wy normalnych faktów nie umiecie ocenić? Postawcie się do tego w sytuacji
            Goszczyńskiego - czy będąc kibicem ŁKS-u dalibyście Widzewowi bilety jak
            zwykle? Znowu podalibyście na kolana i dali kolejną szansę? Ja nie, bo nawet
            głupi na błędach się uczy i niech teraz widzewiacy płacą za to, że w klubie nie
            mają nic do powiedzenia i rządzi nimi kutwa Puszczalska. Tyle w temacie.
            • Gość: kumaty Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: *.biol.uni.lodz.pl 15.03.07, 17:34
              Derby popsuli kibice LKSu ktorzy najpierw chcieli wzieta z kosmosu liczbe biletow na derby. Po interwencji Goszczynskiego ktory powiedzial aby przestali sie osmieszac albowiem na mecze LKSu sprzedaje ledwo 1700 wejsciowek, stwierdzili ze liczba jest ok ale cena juz nie tak bo powinny byc o 5 zl. tansze. I zadne logiczne argumenty w stylu stadion nie jest z gumy i wiecej niz 1700 widzow nie moze wejsc oraz ceny biletow sa uzasadnione albowiem jest to mecz wiekszego ryzyka do nich nie docieraly. No i potem ten ich slynny bojkot i bicie wlasnych kibicow pod kasami...
              • Gość: adamek Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 17:45
                Panowie poddajmy się - kumaty nas skumał. Niesamowite, to jest mój pierwszy
                kandydat do nagrody im. Jerzego Walczyka i zarazem wróżki roku.
                • Gość: kamil Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: 82.152.47.* 15.03.07, 18:57
                  Adamek, w tej calej dyskusji rozmylo sie to co powiedzialem na samym poczatku.
                  Goszczynski oskarza wladze Widzewa o zniszczenie derbow, zrobienie z nich
                  zwyczajnego meczu, sa to jego wlasne slowa. Po czym po chwili mowi ze w takim
                  razie on nie ma wyjscia i zrobi to samo. Jak sie kogos oskarza o cos a robi sie
                  dokladnie to samo to jest to HIPOKRYZJA. I nie wazne kto zaczal, kto skonczy
                  kto ma racje. Wydawanie takich sadow i jednoczesne robienie tego samego to po
                  prostu hipokryzja niezaleznie od innych czynnikow. Hopokryzja jest tez mowienie
                  ze musi sie cos zrobic jak sie nie musi. Jak goszczynski nie chce wiecej
                  kibicow Widzewa na stadionie, spoko ma prawo, ale niech nie pisze glupot ze nie
                  ma wyjscia, bo to on decyduje o czym chce. Chcialem to wyjasnic bo na poczatku
                  tylko tyle chcialem powiedziec a rozmowa zeszla na inne tematy.
                  Co do innych tematow to pisac juz mi sie nie chce, jeszcze tylko jedna mysl
                  naprawde bez zlosliwosci i napinania sie. Jakim cudem to robicie, ze majac o
                  tyle mniej osiagniec (co jest oficjalne) i tak gorszy bilans bezposrednich
                  meczow (tez oficjalnie) jestescie sobie w stanie wytlumaczyc ze LKS cos znaczy
                  w porownaniu do Widzewa??? A moze wy wlasnie doskonale wiecie o tym ze tak nie
                  jest? Tlumaczylo by to czemu w jakichkolwiek dyskusjach kibice LKS tak czesto
                  musza odwolywac sie do epitetow oraz czemu w tym co piszecie tak czesto nie ma
                  sensu.
                  Ok to na tyle, wystarczajaco sie na dzisiej napisalem,
                  Zycze wszystkim super derbow!!!!!!!
                  • Gość: 1908 puchalski grabarzem derbow w Łodzi IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:00
                    komus nie pasi wywiad z goszczem? wklejam jeszcze raz, zobaczymy na jesieni
                    jakie sa wasze prawdziwe intencje hipokryci. dostaniecie u nas biletow tyle ile
                    sami dacie. i bardzo dobrze:

Derby są ubogie, tracą na atrakcyjności, kiedy na trybunach niewielu kibiców
                    gości...

DG:
                    - To już nie nasza wina. My zawsze wpuszczaliśmy na stadion fanów naszego
                    rywala, bo uważaliśmy, że tak powinno być. Dziwne gry z biletami dla kibiców
                    drużyny gości rozpoczęli działacze naszych sąsiadów zza miedzy.

Może najwyższa pora, aby skończyć z wzajemnymi złośliwościami? Przecież cierpią
                    na tym wyłącznie fani...

DG:
                    - To zależeć będzie wyłącznie od Widzewa, a właściwie układu kalendarza w
                    następnym sezonie. Jeśli ŁKS będzie pierwszy gospodarzem derbów Łodzi, to
                    zaproponujemy Widzewowi 4 tysiące biletów.

Byłby to ładny gest z waszej strony?

DG:
                    - Tak chcemy postąpić, ale pod warunkiem, że spiszemy umowę i również tyle
                    naszych fanów obejrzy spotkanie na stadionie przy al. Piłsudskiego. Nie
                    ukrywamy, że naszym celem jest to, by derby Łodzi były piłkarskim świętem, a nie
                    jedynie wyjazdowym spotkaniem ŁKS czy Widzewa, które mogą obejrzeć nieliczni fani.
                    • hm` Re: puchalski grabarzem derbow w Łodzi 15.03.07, 19:09
                      To nie wklejenie wywiadu bylo problemem. Po prostu obraziles w sposob niedwuznaczny prezesa Stowarzyszenia Widzew Łódź. ;] A to nie uchodzi.
                      pozdr. hm`
                      • Gość: 1908 Re: puchalski grabarzem derbow w Łodzi IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:10
                        o pardon. ciezko o nich pisac nie urazajac ale siem postaram;) panie puchalski
                        wybacz, normalnie bez pana to byloby nudno derby takie jak zawsze. nuda
                  • Gość: adamek Re: Goszczynski hipokryta!!!! (do kwadratu) IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 19:15
                    Jest to najobszerniejsze wyjaśnienie hipokryzji jakie czytałem, być może
                    dlatego że napisał je hipokryta. Co do epitetów mam nadzieję, że ode mnie
                    żadnego nie usłyszałeś. Też tego nie pochwalam. A swoją drogą godne podziwu
                    jest to ,że sądząc po twojej wypowiedzi kibice Widzewa takowych nie używają.
                    Ale to nie jest hipokryzja. Też życzę fajnych derbów.
    • Gość: Adam rodowici lodzianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:19
      lodz.naszemiasto.wp.pl/sport/630821.html
      • Gość: L.Ch. podmiejskie szambo IP: 220.226.63.* 15.03.07, 18:07
        NAWT KIBICE WIDZWA MAJĄOBIONE ZDANIE O KOLEGACH PO SZALU

"szarmanek7 - 12 marca 2007, 12:08:39 - 213.92.80.223 - forum 90minut.pl

jestem kibicem Widzewa i jest mi głupio za bande idiotów którzy rzucali w
        bełchatowskie dzieciaki petardami . coraz mniej mam ochotę chodzic na mecze
        Widzewka jak widzę tą chołotę . co drugi żul naćpany lub uchlany , nawet między
        sobą potrafia sie lać - żenada. kupiłem karnet i zastanawiam się czy dobrze
        zrobiłem - nie chodzi nawet o poziom sportowy . czytając komentarze powyżej wiem
        że mało jest prawdziwych kibiców co drugi to bandyta umysłowy niezależnie od
        klubu ale jaki kraj taki związek tacy piłkarze i kibice ręce opadają pozdro dla
        tych co ida na stadion oglądać mecz i mam w dupie czy sa z łks czy legii precz z
        menelami widzewskimi też!!!
        ps. mam nadzieje że Boniek cos z tym zrobi" 90minut.pl/news.php?id=523070
        • Gość: 1908 Re: podmiejskie szambo IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:20
          no i co sieroty. kulturalnie u was jest a kamienie to tylko wirtualne lataja.
          ROTFL. no to puchalski jest w ciagu tygodnia 18 tys. w plecy. niezle tempo.:)
          mam nadzieje, ze w piatek postaracie sie o nastepna finansowa kare, czego wam i
          sobie serdecznie zycze. pzdr:)

90minut.pl:

Widzew Łódź ukarano karą finansową w wysokości 15000 złotych za rzucanie
          niebezpiecznymi przedmiotami oraz środkami pirotechnicznymi w stronę kibiców
          GKS-u Bełchatów podczas meczu, rozgrywanego w dniu 11 marca 2007 roku. Komisja
          przy orzekaniu wzięła pod uwagę powtarzalność incydentów na stadionie Widzewa
          polegających na obrzucaniu przedmiotami kibiców drużyn przyjezdnych.
          • Gość: ŁKS RTK Re: podmiejskie szambo IP: *.retsat1.com.pl 15.03.07, 22:53
            przecież to wieśniaki więc czemu się dziwić? debilizm ciężko wyplenić ;-)
      • los_chlopakoss mógłby szanowny admin napisać 15.03.07, 20:48
        dlaczego uważa słowo "szambo" za obraźliwe? czy takie zachowanie nie jest
        kibicowskim szambem?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=58849509&a=58884552
    • Gość: Widzewiak Prezes ŁKS SSA: Nie przegramy z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:20
      Zawze tak mowicie, zawsze dostajecie baty:)
      • Gość: Adam slaba pamiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:24
        W piatek od jednego z przywódców bojkotu usłyszałem: "wykończyliśmy Ptaka, możemy to samo
        zrobić z tobą". Dlatego odchodzę z ŁKS - twierdzi Daniel Goszczyński, sponsor drugoligowej drużyny
        piłkarskiej.
        Przed derbami Goszczyński wydał oświadczenie, w którym napisał, że jeżeli kibice ŁKS nie przyjdą na
        mecz z Widzewem, będzie to dla niego znak, że nie interesują ich wyniki osiągane przez drużynę. -
        Jeśli tak się stanie, to w najbliższy poniedziałek zrezygnuję z finansowania drużyny - zapowiadał.
        Mimo apelu na meczu pojawiło się zaledwie 40 fanów, dlatego sponsor postanowił wycofać się z ŁKS.
        Rezygnacja Goszczyńskiego oznacza powolną śmierć klubu z al. Unii. Stowarzyszenie nie ma pieniędzy
        na nic. - Nie jesteśmy w stanie utrzymać nawet drużyny rezerw w IV lidze - tłumaczy Marcin Durasik,
        rzecznik prasowy ŁKS.
        miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,2947133.html
        • Gość: Kivi Re: slaba pamiec IP: *.toya.net.pl 15.03.07, 12:31
          jak sie nie myle artykuł ten popełnił Jerzy ?
          Wierz w to co pisze i mówi ten gosc a zima po wiosce bedziesz dreptał w
          sandałach.
          Prezes jest do prezesowania , kibice do kibicowania , piłkarze do grania a
          Jurek do niczego !!
          • Gość: ala Re: slaba pamiec IP: *.mofnet.gov.pl 15.03.07, 13:11
            VAMOSSSSSSS ŁKS !!!!!!!!1
    • Gość: WERQ a to kto splodzil? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 16:25
      lodz.naszemiasto.wp.pl/sport/630821.html
      • Gość: adamek Re: a to kto splodzil? IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 16:54
        a co czytać nie umiesz?
        • Gość: yoda Re: a to kto splodzil? IP: *.toya.net.pl 15.03.07, 18:33
          ty adamek ale ty sie spinasz na prawie kazda wypowiedz widzewiaka odrazu widac
          twoj wpis.stary co z tego masz.lks ci placi?co do derbow.macie silniejsza
          kapele ale to jeszcze nic nie znaczy,bo jesienia tez byliscie silniejsi i
          przegraliscie.czytam wypowiedzi pilkarzy dzialaczy lks i tak bunczucznych
          wypowiedzi juz dawno nie czytalem,a co zrobicie jak np.przegracie?fak kupe
          czasu nie potraficie z nami wygrac,dlatego tacy podminowani teraz jestescie,ale
          ja sie pytam co zrobicie jak nie wygracie?remis to dla was tez porazka jakby
          nie bylo ze slabym naszym widzewem:)
          • Gość: adamek Re: a to kto splodzil? IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.03.07, 18:51
            stary nie spinam się ,po prostu mam dzisiaj trochę wolnego czasu.Co do
            pierwszej kwestii - co zrobimy jak przegramy. Oczywiście wszyscy się zbiorowo
            spalimy ( ku twojemu niezadowoleniu niestety tylko ze wstydu). Co do
            buńczucznych wypowiedzi to przeczytaj sobie wypowiedż Bońka , że Widzew ma
            skład gorszy tylko od Bełchatowa. Chociaż ty pewno podziwiasz jego skromność,
            że wpuścił Bełchatów na pierwsze miejsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka