Dodaj do ulubionych

Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedzynaro

26.03.07, 18:43
dowy w Lodzi?

Taka mam zagadke i nie wiem o jaka firme chodzi, a podobno to jest calkiem
oczywiste...

prosze o podpowiedz co to moze byc za firma ???

Ja nie mieszkam w Lodzi, to tak gwoli usprawiedliwienia.

Dzieki
Obserwuj wątek
    • doktor_no1 Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 26.03.07, 21:27
      Może być np. Ericpol, piszą soft dla Ericssona
    • agatka_s Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 09:08
      Dzieki

ale to raczej nie to, to chodzi o duza firme, taka z blue chips, z marka znana
      na swiecie ? (typu Siemens, Nokia itp). Firma ta ma produkcje w Lodzi.

???
      • misiomis Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 12:43
        agatka_s napisała:

> ale to raczej nie to, to chodzi o duza firme, taka z blue chips, z marka
        znana
        > na swiecie ? (typu Siemens, Nokia itp). Firma ta ma produkcje w Lodzi.

To takich jeszcze brak. Dell nie pasuje do opisu.
        Trudna ta zagadka...
    • 123atomek Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 14:30
      Może Corning Cable Systems?

pozdro
      Andrzej
    • agatka_s Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 15:42
      Dzieki

Myslalam ze jest taki jeden flagowy inwestor zagraniczny, ze od razu wszyscy
      wiedza o jaka firme chodzi (z rozmowy z pewna osoba tak wlasnie wynikalo), no
      nic musze zapytac wprost u zrodla przyznajac sie do ignorancji (ale jak widze
      to nie jest takie oczywiste, wiec nie jestem taka potworna ignorantka).

Dzieki
    • miejskie_narty Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 16:59
      Może po prostu chodzi o Philipsa?
      Robi i komputery i telefony. Jest, jak w morde strzelił, dużym koncernem międzynarodowym, i do tego w Łodzi ;-)
      • leniuch30 Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 18:26
        może i "robi komputery i telefony" ale ani nie jest firmą IT, ani telekomunikacyjną
        • piotrdx Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 20:02
          Zwłaszcza że zakład Philipsa w Pabianicach robi żarówki a to z telekomunikacją i
          IT niewiele ma wspólnego ;)
    • piotrdx Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 20:07
      Ericpol - oddział Ericcsona, światowego potentata jeśli chodzi o produkcję
      central telefonicznych (czyli jak najbardziej telekomunikacja i IT). Ewentualnie
      jeszcze producent światłowodów, Corning Cable Systems.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka