agatka_s 26.03.07, 18:43 dowy w Lodzi? Taka mam zagadke i nie wiem o jaka firme chodzi, a podobno to jest calkiem oczywiste... prosze o podpowiedz co to moze byc za firma ??? Ja nie mieszkam w Lodzi, to tak gwoli usprawiedliwienia. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktor_no1 Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 26.03.07, 21:27 Może być np. Ericpol, piszą soft dla Ericssona Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 09:08 Dzieki ale to raczej nie to, to chodzi o duza firme, taka z blue chips, z marka znana na swiecie ? (typu Siemens, Nokia itp). Firma ta ma produkcje w Lodzi. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 12:43 agatka_s napisała: > ale to raczej nie to, to chodzi o duza firme, taka z blue chips, z marka znana > na swiecie ? (typu Siemens, Nokia itp). Firma ta ma produkcje w Lodzi. To takich jeszcze brak. Dell nie pasuje do opisu. Trudna ta zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
123atomek Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 14:30 Może Corning Cable Systems? pozdro Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 15:42 Dzieki Myslalam ze jest taki jeden flagowy inwestor zagraniczny, ze od razu wszyscy wiedza o jaka firme chodzi (z rozmowy z pewna osoba tak wlasnie wynikalo), no nic musze zapytac wprost u zrodla przyznajac sie do ignorancji (ale jak widze to nie jest takie oczywiste, wiec nie jestem taka potworna ignorantka). Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 16:59 Może po prostu chodzi o Philipsa? Robi i komputery i telefony. Jest, jak w morde strzelił, dużym koncernem międzynarodowym, i do tego w Łodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch30 Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 18:26 może i "robi komputery i telefony" ale ani nie jest firmą IT, ani telekomunikacyjną Odpowiedz Link Zgłoś
piotrdx Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 20:02 Zwłaszcza że zakład Philipsa w Pabianicach robi żarówki a to z telekomunikacją i IT niewiele ma wspólnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrdx Re: Firma IT/telekomunikacyjna-duzy koncern miedz 27.03.07, 20:07 Ericpol - oddział Ericcsona, światowego potentata jeśli chodzi o produkcję central telefonicznych (czyli jak najbardziej telekomunikacja i IT). Ewentualnie jeszcze producent światłowodów, Corning Cable Systems. Odpowiedz Link Zgłoś