skome 29.03.07, 19:18 Cześć, mam prośbę możecie polecić jakiegoś dobrego weterynarza. Będę bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foto.lodz Re: dobry weterynarz 29.03.07, 19:38 > Cześć, mam prośbę możecie polecić jakiegoś dobrego weterynarza. Będę bardzo > wdzięczny. Cześć, przetestowałem kilka lecznic i ta moim zdaniem jest najlepsza: "Fauna" Lecznica dla Zwierząt 92-518 Łódź, ul. Gorkiego 21a tel. (0-42) 673-35-63 -- Pozdrawiam serdecznie Paweł Olaszek www.olaszek.ovh.org Odpowiedz Link Zgłoś
dova Re: dobry weterynarz 29.03.07, 22:28 foto.lodz napisał: przetestowałem kilka lecznic i ta moim zdaniem jest najlepsza: > > "Fauna" Lecznica dla Zwierząt > 92-518 Łódź, ul. Gorkiego 21a tel. (0-42) 673-35-63 Potwierdzam! Polecam zwłaszcza pana Piotra Szejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jomil Re: dobry weterynarz 02.04.07, 13:50 zdecydowanie nie. mało psa nie straciłam przez tego lekarza. mają aparaturę RTG, USG ale ani odrobiny intuicji. rutyna i jeszcze raz rutyna. polecam natomiast lecznicę róg klonowej i lutomierskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczynka Re: dobry weterynarz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.15, 19:22 Ja mogę polecić lecznice Mops na Piłsudskiego 7 w łodzi. Super opieka fachowe doradztwo i normalne ceny. Natomiast stanowczo odradzam Pana Marka W z Piłsudskiego 92 - najpierw wykończył mi psa a teraz odmówił pomocy kotu Generalnie chodzi mu o wyciągnięcie jak największej kasy a nie pomoc zwierzętom Odpowiedz Link Zgłoś
dwapsyikot Re: dobry weterynarz 29.03.07, 23:30 pod koniem pytaj o korczaka lub anię kundt :) Odpowiedz Link Zgłoś
sky81 Re: dobry weterynarz 30.03.07, 11:23 Paweł Ciepłoch, Przychodnia dla Zwierząt s. c. 92-202 Łódź ul. Piłsudskiego 92, tel. 42 6744333 Odpowiedz Link Zgłoś
rednosek Re: dobry weterynarz 31.03.07, 00:47 pod koniem odradzam. Mojego szczurka lekarz uśpil za pomocą wbicia w serduszko strzykawki z adrenaliną, która spodowała zawał, bezdusznik, żal mu było chyba znieczulenia, aby szczurek zasnął najpierw.... nigdy tego nie zapomnę ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kami4 Re: dobry weterynarz 31.03.07, 11:50 Polecam dr Małgorzatę Micor z Lecznicy Pod Koniem. Ze wszystkimi zwierzętami tam jeździmy.Ostatnio wyleczyła mojego psa z b.poważnego zakażenia bakteriami , m.inn gronkowcem złocistym.Wcześniej uratowano łapę kota przed amputacją. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: dobry weterynarz 31.03.07, 22:04 Na podstawie własnych wieloletnich doświadczeń polecam lecznicę " AS", ma siedzibę na ul. Składowej. Tylko jej lekarzom ufam!!! Wszyscy pracującytam weterynarze są wspaniali, ale za cudotwórcę uważam jej współwłaściciela doktora Jarosława Balceraka. Odpowiedz Link Zgłoś
lipcio Re: dobry weterynarz 01.04.07, 06:53 jesli masz jakas powazna sprawe, trudna diagnoze lub zwierze bardzo chore nawet sie nie zastanawiaj tylko: Wlodzimierz Jachman Cieszynska 12, telefon 648-61-87 okolice ronda Titowo/Politechniki/Obywatelskiej przygotuj sie tylko na dosc dlugie czekanie na pierwszej wizycie z uwagi na ogromna liczbe klientow - jest to jeden z nielicznych lekarzy, ktory kazde zwierze leczy jak wlasne i ratuje zycie w przypadkach gdy w innych lecznicach juz mowili, ze pies jest tylko do uspienia Odpowiedz Link Zgłoś
oto_nowy_login Re: dobry weterynarz 01.04.07, 09:13 A mówiła mi kiedyś ktoś niedawno, że się, za przeproszeniem, spsiał i to już nie to co kiedyś. Mojego psa w każdym razie kroił lat temu kilka i nie miałem zastrzeżeń. Ale z drugim psem to chodzę na Maratońską przy Armii Krajowej. Pieska mi odratował chociaż kreskę na nim już stawiali dużo niby bardziej uczeni specjaliści. Ten jednak nie traktował sprawy jako kolejnego wpisu w rejestrze pacjentów dzięki czemu uparcie leczył i wyleczył. Odpowiedz Link Zgłoś
lipcio Re: dobry weterynarz 03.04.07, 05:16 > A mówiła mi kiedyś ktoś niedawno, że się, za przeproszeniem, spsiał > i to już nie to co kiedyś. powiem tak - przychodzi do niego coraz wiecej ludzi, w zwiazku z tym ma 2-3 innych lekarzy, ktorzy zajmuja sie lzejszymi przypadkami - zrozumialym jest, ze nie mozna sie rozdwoic - nie zdazylo mi sie natomiast zeby odmowil gdy poprosilem o wizyte z nim - wydaje mi sie, ze ten nieustajacy tlok u niego o czyms swiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
olasta1 Re: dobry weterynarz 02.04.07, 09:34 Zdecydowanie polecam Lecznicę dla Zwierząt "Fauna" 92-518 Łódź, ul. Gorkiego 21a tel. (0-42) 673-35-63- wszyscy lekarze fantastyczni - Magdalena Minich , Piotr Szejda i Michał Zieliński. Absolutne mistrzowstwo i wyjątkowe podejście do zwierząt i ich właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
izabeli Re: dobry weterynarz 16.04.17, 18:59 Mimo upływu lat potwierdzam całkowicie - wciąż sa na wysokiej półce, super lekarze! Woieczne kolejki to potwierdzaja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
witwdo Re: dobry weterynarz 03.04.07, 09:14 Też polecam Pana Włodzimierza Jachmana. Czeka się pieruńsko długo jeśli się chce do niego koniecznie dostać ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
chiton Re: dobry weterynarz 03.04.07, 16:21 Polecam dr Łopatę z lecznicy na Stokach na Janosika.Uratował mojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia9981 Re: dobry weterynarz 03.04.07, 21:28 Polecam lecznicę SOWA na ul. Pietrusińskiego 47/49. Zwierzątka są tam traktowane po domowemu. Przy okazji podziękowania dla P. Anity Latała za leczenie mojego królisia. Odpowiedz Link Zgłoś
grazka801 Re: dobry weterynarz 23.04.17, 13:21 Ja jeżdżę z psem na Stoki na ulicę Janosika Odpowiedz Link Zgłoś