Dodaj do ulubionych

Wybraliśmy najlepsze licea

31.03.07, 23:55
Kryterium punktowe za wyniki na maturze-BEZNADZIEJNE!!!
Licea NIE PRZYGOTOWUJĄ uczniów do matury na poziomie rozszerzonym!!!
90% uczniów, u mojej córki w klasie 100%, korzysta z płatnych lekcji i kursów,
które odbywają się poza murami liceów i nie są prowadzone przez nauczycieli
danego liceum.
Taka jest prawda o źródłach wyników matur w liceach.
Obserwuj wątek
    • Gość: MALINA Wybraliśmy najlepsze licea IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 12:37
      XXV wypadło z rankingu? Żart! Tyle, co się dzieje w Tej szkole, to w żadnej
      innej. Ciagle słyszymy,że ktoś coś rewelacyjnego wygrał w kolejnym konkursie,
      że olimpiady, imprezy it. d. Szkoła bezpieczna dla nas, zero agresji, ciągle
      nowe pomysły...! Czujemy sie tu świetnie a i8 uczyc się trzeba... Nie wszyscy
      piłują, ale jak wiadomo, że ktoś idzie na politechnikę, to fajnie, że np.
      historycy lekko odpuszczaja. To jest zdrowe!
      • Gość: tomasz Re: Wybraliśmy najlepsze licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:04
        no wlasnie. a np niepubliczny katolik na teofilowie przy baczynskiego
        odpoiednio przygotowuje do maturki na rozszerzonym poziomie. wszysy zdaja kilka
        przedmiotow. . wiem ze zaraz sie posyia posty ze trzeba za ta szkole placic.
        ale przynajmniej nie trzeba szukac korepetycji, placic za nie, dojezdzac.
        wszystko w szkole. i podejrzewam ze gdyby sie zsumowalo te wszystkie wydatki to
        czesne wyszlo by naprawde niewiele wieksze. pozdrawiam i polecam:)
      • zawleczka3 Re: Wybraliśmy najlepsze licea 01.04.07, 19:28
        W szkole dzieje sie byc moze sporo, no ale jak przyjdzie do zdania matur,
        wynikow z matury i dostawalnosci na studia, no to chyba jednak wyniki sa
        gorzsze niz w innych szkolach, no bo inaczej byliby w 15. To chyba logiczne
        jest. Z calym szacunkiem.
        • Gość: tomasz Re: Wybraliśmy najlepsze licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:41
          zawleczka3. nastepnym razem czytaj troche dokladneij artykul i komentarz. w
          artykule jest mowa o liceach publicznych. a ja pisalem o prywatnym czyli nie
          publicznym. pozdrawiam z calym szacunkiem;p
    • Gość: ubawiony <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=756&w=594" targe IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 19:48
      Na razie nikt się nie chce wytłumaczyć z kłamstw w sprawie olimpijczyków. GW
      odpowie, to przejdziemy do wyników matur i zdawalności na studia.

Ranking GW to kłamstwo i tyle, o niczym nie świadczy :(
    • Gość: amrita Re: Wybraliśmy najlepsze licea IP: 212.191.172.* 02.04.07, 17:41
      wyniki matur WCALE nie sa kryterium. chodze do dobreego lo ktore ma niezle
      wyniki z matury i co? i wszyscy jadą na korkach.z matmy , z angielskiego z
      fizyki. Liceum niby jednoz najlepszych a tak naprawde w szkole nie robimy
      nic.zal sciska tylek, naprawde.
      • Gość: awiony nr liceum i konkrety IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 18:31
        albo idź się wypłakać do mamusi, a nie na forum ;)
        • Gość: aaa Re: nr liceum i konkrety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:38
          nr liceum i konkrety po maturze. po 3 latach nie bede ryzykowac na miesiac
          prrzed koncem,;>
          • Gość: anitka Re: nr liceum i konkrety IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 20:18
            A po co po liceum jak wszyscy w klasie znaja twoj nick i wiedza kim ty jestes.
      • Gość: anitka Re: Wybraliśmy najlepsze licea IP: *.toya.net.pl 03.04.07, 19:57
        Amrita, jak ci zal sciska tylek to sie wypisz z tego liceum, ale nie pieprz
        glupot tu na forum, mi tez zal sciska tylek jak cos takiego czytam jak twoje
        wypociny. Byc moze jak ktos jest malo zdolny tak jak ty to musi brac korki,
        zeby dorownac do poziomu, ale nie pieprz glupot ze wszyscy, bo to jest
        idiotyzm. Przestan plotkowac i wez sie do roboty, byc moze nie musisz brac tych
        korkow. Poza tym nie ma takiej szkoly na swiecie gdzie NIC sie nie robi.Sama
        konczylam liceum kilka lat temu i wiem jak jest. Slabi uczniowie ze strachu
        biora korki jakby wierzyli ze tylko przez to dostana sie na studia. A bystra to
        ty nie jestes sadzac po twoim. Mam nadziej ze to nie bedzie sie ciagnelo za
        toba do koncca zycia.
        • Gość: aaaa Re: Wybraliśmy najlepsze licea IP: 212.191.172.* 04.04.07, 19:51
          o jeeezu :D jaki LOL, no kobieto :D. Gratuluję Ci szczerze ze skonczylas liceum
          i radzzę z całego serca wziąc się poważnie za jakieś intensywne cwiczenia
          relaksacyjne, bo z Twego (a masz, bede kulturalna) postu wynika tylko jedno-
          zawisc, frustracja, albo cos jeszcze gorszego (nie chce wnikac za bardzo w
          Twoja psychike, mam nadzieje ze ruzmiesz).

Gratuluje Ci szybkosci osadu i zycze abys dalej byla tak bystra i pelna zapalu
          coby usadzac tych mniej bystrych tudziez zwykyly plebs intelektualny.

Co do pieprzenia, dup i innych korkow - ja korkow nie biore i nigdy brac nie
          bede (nie oplaca sie, zreszta nigdy nie potrzebowałam). W mojejklasie ok 90%
          bierze. JAkim prawem ich osądzasz? To inteligentni ludzie ktorzy raczej nie
          znizyliby sie do Twojego poziomu. A korki biora bo w nic się na lekcjach nie
          robi - jak nie wierzysz, zapraszam do mojej szkoly inaczej nie masz prawa
          osądzać. Poza tym nie wiem do jakiej szkoly chodzilas ale z tego co slysze od
          znajomych z innych LO z czołówki rankingu, jest dokladnie to samo. Nie mowie ze
          szkola ma dodwalac czarna robote za ucznia, ale bez przesady.

>> Mam nadziej ze to nie bedzie sie ciagnelo za
          > toba do koncca zycia.
          ale co?? liceum, korki czy sciskanie tylka (no dobra to bylo glupie okreslenie)

a co osob z klasy ktore znaja moj nick... to bardzo interesujące, dajcie ludzie
          znac kto zna :D
          • Gość: anitka Amrita - choroba duszy czy ciala IP: *.toya.net.pl 05.04.07, 07:07
            Żółć w języku potocznym jest synonimem zgorzknienia, irytacji, a nawet gniewu.
            Łączona jest z takimi uczuciami jak złość i agresja. Z zastanawiającą
            częstotliwością chorzy ci zgłaszają ogólne złe samopoczucie, zniechęcenie czy
            wręcz przygnębienie, skłonność do irytacji, a nawet agresji. Z badań tych
            wynika, że chorzy uzyskują we wszystkich skalach gorsze wyniki w porównaniu z
            populacją .Wśród chorych rozpoznaje się więcej zaburzeń psychicznych i
            wyczerpania emocjonalnego w porównaniu z populacją ogólną.
            • Gość: aaaaa Re: Amrita - choroba duszy czy ciala IP: 212.191.172.* 05.04.07, 11:52
              no własnie. skomentowalas swoj poprzedni post. rzucasz zółcią wszem i wobec.
              naprawde zycze Ci wiecej dystansu
    • munky_1 Wybraliśmy najlepsze licea 06.06.07, 21:32
      TRÓJKA JEST NAJLEPSZA:) ATMOSFERA JEST NIEPOWTARZALNA, PRZYNAJMNIEJ BYŁA- ZA
      MOICH CZASÓW- MATURA 2004!!!) SZCZERZE DZIWIE SIE JEDNAK,ŻE TRÓJKA OSIĄGNEŁA
      TAK WYSOKIE MIEJSCE ZA SZEFOSTWA PANI RAJCH, KTÓRA GENERALNIE NIE JEST LUBIANA
      PRZEZ NIKOGO:( PRAWDZIWYM WODZEM I SYMBOLEM BYŁ I JEST PAN MAREK KACZOROWSKI-
      SUPER DYREKTOR I CZŁOWIEK:) POZDROWIENIA DLA WSZYSYKICH TRÓJKOWICZÓW! BĄDZMY
      DUMNI Z NASZEGO OGÓLNIAKA:)
      • Gość: ZielonaOliwka Re: Wybraliśmy najlepsze licea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:05
        Trójka jest bardzo dobrym liceum, o czym świadczy to że 3 osoby są 1 tym roku
        na 1 miejce... wiem, bo wybieram sikę do liceum po wakacjach..:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka