Dodaj do ulubionych

Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie

IP: *.elb.pl 03.04.07, 08:18
Mam dosyć tego filozofa...
Obserwuj wątek
    • Gość: wiceminister Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: *.olsztyn.mm.pl 03.04.07, 08:30
      lepszy filozof niż klaun w rodzaju smudy czy nijakie skorże abo wdowczyki
      • mikolaj.plank Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie 03.04.07, 08:41
        Szacunek
        • Gość: widownik lenczyk powiedz że handlujecie w "resorcie" IP: 195.212.199.* 03.04.07, 09:09
          zamiast wciskać kity o atmosferze
    • Gość: MMaI Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:38
      to po co czytasz i szczekasz?
    • crogool Filozof? 03.04.07, 12:09
      Gość portalu: r napisał(a):

> Mam dosyć tego filozofa...

...całkiem smaczne to było. Coś jak herbatka miętowa po wciąż odbijającym się
      obiedzie "Złote myśli Engela".
    • Gość: dzika pszczoła Kolejna porcja Lenczyko-bzdur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:23
      Sam jest współwinnym, bo nie zmobilizował drużyny na mecz ze słabeuszem, a ani
      słowem się o tym nie zająknął. Zamiast tego gada coś od rzeczy, w wyjątkowo
      głupi sposób obraża swoich kopaczy. Sam jest niby niewinnym barankiem? Zawsze
      ktoś jest winny, a nigdy on. Musi być niezły frustrat z niego. Facet nie umie
      normalnie przegrać i po prostu przyjąć to do wiadomości, tylko zawsze czegoś
      się doszukuje w brzydki sposób u innych, a nigdy u siebie. On przecież jest
      guru nieomylnym. Geniusz jak cię mogę, a sami partacze wokół - to pewnie
      jego "filozofia". To tylko potwierdza, że większość trenerów za dużo gada, a na
      dodatek głupio gada.
      • Gość: pajacorestpajac Re: Kolejna porcja Lenczyko-bzdur IP: 62.29.253.* 03.04.07, 13:45
        che,che,che chciał przycwaniakować i rezerwy wystawił i doooopa zbita...to jest
        początek końca...
    • Gość: yae Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: 193.109.123.* 03.04.07, 14:49
      on się kreuje na polskiego Mourinho buahahahah
    • Gość: góral Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: *.petrus.com.pl 03.04.07, 15:25
      Przykro to stwierdzić, ale facet ma rację. U nas na potęgę dziennikarze szukają
      taniej sensacji i tak jak Małysz powiedział, ciągle im czegoś za mało. Lepiej
      wzięliby się za doskonalenie swojego warsztatu, a nie bez końca, bez względu na
      dyscyplinę i osiagnietę wyniki zadawali banalne pytania, na poziomie
      przedszkolnym.
    • Gość: azor Czeresniak i tyle. IP: *.dialup.ziplink.net 03.04.07, 17:10
    • Gość: basia Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: *.eranet.pl 04.04.07, 09:56
      Może ktoś mi wytłumaczyć, dlaczego GKS jest na drugiej pozycji w tabeli mimo,
      że ma lepsze statystyki niż Lubin?
      • dreszczu Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie 04.04.07, 12:00
        Mialem okazje osobiscie poznac pana Lenczyka i uciac sobie z nim krotka
        pogawedke - ten gosc jest niesamowity. Czlowiek starszej daty, ktory wie co w
        zyciu jest najwazniejsze a w dodatku posiada dobry warsztat szkoleniowy i wie
        jak trafic do zawodnikow. Na miejscu wlodarzy GKS spokojnie pozwolil bym mu
        prowadzic GKS do konca jego kariery trenerskiej - na pewno by sie nie zawiedli.
        Co do tabeli Basiu to Zaglebie wygralo z nami bezposredni mecz i dlatego jest
        wyzej a bilans bramkowy jest w tym przypadku mniej wazny. W kazdym badz razie
        zwyciezca czwartkowego meczu odskoczy wiceliderowi na 3 punkty i bedzie
        samodzielnie prowadzil w tabeli, ja wierze ze to bedzie GieKSa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka