Gość: r IP: *.elb.pl 03.04.07, 08:18 Mam dosyć tego filozofa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiceminister Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: *.olsztyn.mm.pl 03.04.07, 08:30 lepszy filozof niż klaun w rodzaju smudy czy nijakie skorże abo wdowczyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widownik lenczyk powiedz że handlujecie w "resorcie" IP: 195.212.199.* 03.04.07, 09:09 zamiast wciskać kity o atmosferze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:38 to po co czytasz i szczekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Filozof? 03.04.07, 12:09 Gość portalu: r napisał(a): > Mam dosyć tego filozofa... ...całkiem smaczne to było. Coś jak herbatka miętowa po wciąż odbijającym się obiedzie "Złote myśli Engela". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika pszczoła Kolejna porcja Lenczyko-bzdur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:23 Sam jest współwinnym, bo nie zmobilizował drużyny na mecz ze słabeuszem, a ani słowem się o tym nie zająknął. Zamiast tego gada coś od rzeczy, w wyjątkowo głupi sposób obraża swoich kopaczy. Sam jest niby niewinnym barankiem? Zawsze ktoś jest winny, a nigdy on. Musi być niezły frustrat z niego. Facet nie umie normalnie przegrać i po prostu przyjąć to do wiadomości, tylko zawsze czegoś się doszukuje w brzydki sposób u innych, a nigdy u siebie. On przecież jest guru nieomylnym. Geniusz jak cię mogę, a sami partacze wokół - to pewnie jego "filozofia". To tylko potwierdza, że większość trenerów za dużo gada, a na dodatek głupio gada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacorestpajac Re: Kolejna porcja Lenczyko-bzdur IP: 62.29.253.* 03.04.07, 13:45 che,che,che chciał przycwaniakować i rezerwy wystawił i doooopa zbita...to jest początek końca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yae Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: 193.109.123.* 03.04.07, 14:49 on się kreuje na polskiego Mourinho buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: *.petrus.com.pl 03.04.07, 15:25 Przykro to stwierdzić, ale facet ma rację. U nas na potęgę dziennikarze szukają taniej sensacji i tak jak Małysz powiedział, ciągle im czegoś za mało. Lepiej wzięliby się za doskonalenie swojego warsztatu, a nie bez końca, bez względu na dyscyplinę i osiagnietę wyniki zadawali banalne pytania, na poziomie przedszkolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie IP: *.eranet.pl 04.04.07, 09:56 Może ktoś mi wytłumaczyć, dlaczego GKS jest na drugiej pozycji w tabeli mimo, że ma lepsze statystyki niż Lubin? Odpowiedz Link Zgłoś
dreszczu Re: Lenczyk: Wyroków śmierci nie będzie 04.04.07, 12:00 Mialem okazje osobiscie poznac pana Lenczyka i uciac sobie z nim krotka pogawedke - ten gosc jest niesamowity. Czlowiek starszej daty, ktory wie co w zyciu jest najwazniejsze a w dodatku posiada dobry warsztat szkoleniowy i wie jak trafic do zawodnikow. Na miejscu wlodarzy GKS spokojnie pozwolil bym mu prowadzic GKS do konca jego kariery trenerskiej - na pewno by sie nie zawiedli. Co do tabeli Basiu to Zaglebie wygralo z nami bezposredni mecz i dlatego jest wyzej a bilans bramkowy jest w tym przypadku mniej wazny. W kazdym badz razie zwyciezca czwartkowego meczu odskoczy wiceliderowi na 3 punkty i bedzie samodzielnie prowadzil w tabeli, ja wierze ze to bedzie GieKSa! Odpowiedz Link Zgłoś