big_news 18.04.07, 11:51 Sukcesy na Olimpiadzie, piłkarze na Mundialu, Małysz miesza jak chce, teraz EURO 2012, żyć nie umierać!!!:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: za komuny też mielismy Pana Kazimierza / :P 18.04.07, 11:58 Owszem. Ale trzeciej (a nawet 4 i 5 i 6 i 7 i...) pod względem wielkości imprezy na świecie nie mieliśmy. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: za komuny też mielismy Pana Kazimierza / :P 18.04.07, 12:01 jakto?! a Olimpiada w Moskwie '80? ;> big_news napisał: > Owszem. Ale trzeciej (a nawet 4 i 5 i 6 i 7 i...) pod względem wielkości > imprezy na świecie nie mieliśmy. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 11:53 Nie chcę marudzić, ale tę kandydaturę wymyślił Kwaśniewski. Chociaż raz nie mieszajmy PiSu do wszystkiego, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:00 Przecież nikomu żadnych jego zasług nie odbieram. Stwierdzam tylko nagi fakt, że to pod tymi rządami coś nam wreszcie udaje się osiągnąć. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:01 Błagam Cię, nie pisz już nic, błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:03 Twoja prośba jest dla mnie rozkazem! Nic już nie piszę. Nic! No dobra, to był tylko taki PiS, tfu! pic chciałem napisać;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:05 Dziękuję :********************************************* Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:15 Przed chwilką usłyszałem z ust Listkiewicza, że pomysłodawcami ubiegania się o EURO 2012, byli Ukraińcy. Złożyli tę propozycję przy okazji spotkania zarządu PZPN z nimi w Kijowie przed siedmioma laty. Nawet słowem się Listek nie zająknął o Kwaśniewskim. A tak przy okazji: kto to jest ten Kwaśniewski właściwie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:21 Owszem, ale porozumienie Polski z Ukrainą w tej sprawie pospisywali właśnie prezydenci. Poza tym, miałeś siedzieć cicho! Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:39 Typowy wyborca PIS-u. Nie zna się ani na polityce, ani na gospodarce. Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:03 Jezus jak gośc zwany Big News cos powie to nie wiadomo czy się śmiac czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:06 Najlepiej podrap się w głowę. Z zafrasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:04 4 wątki na raz?... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:05 A niech sobie będzie i 39! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:06 EUforia po prostu :) lavinka napisała: > 4 wątki na raz?... Odpowiedz Link Zgłoś
huann na szczęście 18.04.07, 12:11 Łódź będzie z daleka od całej tej apokalipsy! co innego np. taka Wawa... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: na szczęście 18.04.07, 12:42 Dlatego myślę o przeprowadzce...na peryferia... choć jak znam życie to jedyny budynek który przetrwa to pałac kultury ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: na szczęście 18.04.07, 12:43 lavinka napisała: > Dlatego myślę o przeprowadzce...na peryferia... witaj w Łodzi !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: na szczęście 18.04.07, 12:59 No to chyba czas jakiś Loft sobie zarezerwować ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: na szczęście 18.04.07, 13:00 lavinka napisała: > No to chyba czas jakiś Loft sobie zarezerwować ;-))) teraz to już będą jeszcze za dopłatą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: na szczęście 18.04.07, 14:28 Nie ukrywam,że na to właśnie liczę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:13 A niby jaki udział mają Bracia w tym ze Euro bedzie u nas. Tylko taki, i to chyba nie zasługa, że akurat teraz sprawują władzę. Także, Bigi, nie przypisuj tego jako dobre czy bardzo dobre negocjacje, rozmowy Braci z UEFA. Teraz pożyjemy zobaczymy, jak organizacja budowy dróg ,przetargów, budowy stadionów będzie przebiegać. A na to obecne władze mają już wpływ. Oby nie dali d... .Że chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:20 Spokojnie, będzie dobrze. A to odbieranie Kaczorom wszelakich zasług (tak jakby premier nie gościł delegacji UEFA, tak jakby prezydent nie mediował w sprawie polskiej piłki, a przy okazji nie optował za EURO, tak jakby wreszcie prezio nie udał się do Walii (czego nie zrobił żaden Węgier, Chorwat ani Włoch) i na miejscu "nie doglądał" sprawy) już mnie tylko bawi. Tak, oni nic nie robią, wszelkie zasługi mają Cimoszewicz, Miller, Belka, Kwaśniewski oraz nieśmiertelna Unia Wolnośći. No i PO, oczywizda. Im Polacy zawdzięczją wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:22 No i już zaczynasz? Kurde, taki fajny potrafisz być, a potem zamieniasz się w pisowskiego ponuraka :/// Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 13:04 A tak nie dawno krzyczeli Bracia i ich minister, że komisarza trzeba, że Listka trzeba usunąć itp. A teraz to oni tacy dobrzy i jak łatwo sie do nich przykleic, bo jest jakis sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 19.04.07, 21:03 big_news napisał: wszelkie zasługi mają Cimoszewicz, Miller, Belka, Kwaśniewski oraz nieśmiertelna Unia Wolnośći. No i PO, oczywizda. Im Polacy zawdzięczją wszystko. O widzisz, i tu masz rację :P Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:33 No nie idzie. Największa emigracja w poszukiwaniu lepszego życia ma miejsce właśnie za rządów PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Poza tym: 18.04.07, 12:38 tome.k napisał: > Górnictwo przyszłością narodu! od dziś: górnictwo/szachtiarstwo :) (kurcze, miałem zmywać gary...) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:42 tyle sie dzieje, a mnie coraz bardziej bola zęby i siwieją włosy .... mam nadzieję ,że szybko zakończą swe rządy , bo w przeciwnym przypadku to przyspieszenie doprowadzi mnie do obłędu:) .... Huann do garów jasny gwint !!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:44 jelonek72 napisała: > tyle sie dzieje, a mnie coraz bardziej bola zęby i siwieją włosy .... dobrze, że nie na odwrót ;) > Huann do garów jasny gwint !!! jasny gwint do garów? raczej do śrubki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:46 Facet przy garach. Nie znam bardziej upodlonego wizerunku współczesnego mężczyzny... lav Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:48 dlatego robie to pokątnie, bez świadków, niemal po kryjomu, z rękami unurzanymi po szyję w Ludwiku. swoją drogą pisanie o Ludwiku w kontekście szyi trąci tym, co najlepsze dla mężczyzny :] Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:51 Ale cytrynowy brzoskwiniowy czy leśny Ludwik? Bo ten ostatni chyba najbardziej męski ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:53 niestety, Ludwik III Cytrynowy. poprzednio był Ludwik II Miętowy i Ludwik I Grejpfrutowy. a wcześniej ostatni z Pure'ów - Pure Jak Dotąd Ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:58 Oj, trzeba było pasty BHP spróbować ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:48 facet przy garach - nie znam piękniejszego wizerunku mężczyzny :) no może znam ... ale na pewno ten przy garach jest jednym z piękniejszych ! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:54 jelonek72 napisała: > facet przy garach - nie znam piękniejszego wizerunku mężczyzny :) > pod warunkiem, ze z nich właśnie wyżera ;> > no może znam ... ale na pewno ten przy garach jest jednym z piękniejszych ! jw. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Nie Gónictwo tylko oscypki i biopaliwa ;-p 18.04.07, 12:45 Wszak kup u nas dostatek Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 postuluję 18.04.07, 12:52 aby nie nazywać Ludwika Ludwikiem, bo wszak nie piliśmy z nim brudzia ( alez bym się spieniła !!!) od dziś producent tego szlachetnego płynu powinien nazywac go PanDorn Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 eureka ! 18.04.07, 13:02 lavinko otworzyłas mi oczy !!! puszka pandorna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie tiaaa. a jak Małysz skakał to tylko PiS 18.04.07, 13:16 dmuchał w tivi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 13:38 A czemu Twoi idole z PiS z Łodzi nawet nie podjeli walki o ME w Łodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 14:31 Nie wiem. Może podjęli, ale inni byli lepsi. A może to jednak Twoi idole coś przespali, bo miasta, które będa organizowały mecze i budowały stadiony, wyznaczono nim PiS-owcy zaczęli mieć coś do powiedzenia? Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 16:03 Decyzja o wyborze miast zapadła w styczniu 2k6. Przedyntem Łodzi od 2k2 był Kropiwnicki, a we wrześniu 2k5 wybory parlamantarne wygrał PiS, więc niemydl mi oczu :> Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 16:09 Nic Ci nie mydlę. Pytałem tylko. Ale jak myślisz, cała batalia o zdobycie nominacji odbyła się w ciągu kilku miesięcy? Czy może trwała jednak ciut dłużej? I co Ty na to, że władze Widzewa nie chciały słyszeć o wspólnym z ŁKS-em stadionie? Bierzesz to pod uwagę, czy masz takie względy gdzieś? Kropa Kropą, głupawe walki "działaczy sportowych" i ich ambicje, to jeszcze jedna strona medalu. Nie zapominaj też o rodzimych inwestorach. Ilu znasz w Łodzi poważnych biznesmenów? Znajdziesz ze czterech? Weź to wszystko i jeszcze trochę pod uwagę i dopiero wtedy feruj wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani wszystko idzie jak po maśle 19.04.07, 15:07 a nasz rząd jest ukochany. Myślę, że najwyższa pora zrezygnować z tych drogich wyborów i juz niech będzie na zawsze jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: wszystko idzie jak po maśle 19.04.07, 15:17 Jak na faszyzujący rząd tyranów do tego klerykalny i homofobiczny,z którego się śmieję cała Europa,poszło nieżle:-) i kto tu jest teraz The Best,POprzednie ekipy(?) co one były warte hehehe Odpowiedz Link Zgłoś