Dodaj do ulubionych

Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!;)))

18.04.07, 11:51
Sukcesy na Olimpiadzie, piłkarze na Mundialu, Małysz miesza jak chce, teraz
EURO 2012, żyć nie umierać!!!:))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • huann za komuny też mielismy Pana Kazimierza / :P 18.04.07, 11:53

• big_news Re: za komuny też mielismy Pana Kazimierza / :P 18.04.07, 11:58
        Owszem. Ale trzeciej (a nawet 4 i 5 i 6 i 7 i...) pod względem wielkości imprezy
        na świecie nie mieliśmy. To fakt.
        • huann Re: za komuny też mielismy Pana Kazimierza / :P 18.04.07, 12:01
          jakto?! a Olimpiada w Moskwie '80? ;>

big_news napisał:

> Owszem. Ale trzeciej (a nawet 4 i 5 i 6 i 7 i...) pod względem wielkości
          > imprezy na świecie nie mieliśmy. To fakt.
    • yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 11:53
      Nie chcę marudzić, ale tę kandydaturę wymyślił Kwaśniewski.

Chociaż raz nie mieszajmy PiSu do wszystkiego, hę?
      • big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:00
        Przecież nikomu żadnych jego zasług nie odbieram. Stwierdzam tylko nagi fakt, że
        to pod tymi rządami coś nam wreszcie udaje się osiągnąć. I tyle.
        • yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:01
          Błagam Cię, nie pisz już nic, błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:03
            Twoja prośba jest dla mnie rozkazem! Nic już nie piszę. Nic!

No dobra, to był tylko taki PiS, tfu! pic chciałem napisać;)
            • yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:05
              Dziękuję :*********************************************
              • big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:15
                Przed chwilką usłyszałem z ust Listkiewicza, że pomysłodawcami ubiegania się o
                EURO 2012, byli Ukraińcy. Złożyli tę propozycję przy okazji spotkania zarządu
                PZPN z nimi w Kijowie przed siedmioma laty. Nawet słowem się Listek nie zająknął
                o Kwaśniewskim. A tak przy okazji: kto to jest ten Kwaśniewski właściwie?;)
                • yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:21
                  Owszem, ale porozumienie Polski z Ukrainą w tej sprawie pospisywali właśnie
                  prezydenci.

Poza tym, miałeś siedzieć cicho!
                • tome.k Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:39
                  Typowy wyborca PIS-u.
                  Nie zna się ani na polityce, ani na gospodarce.
    • czechy11 Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:03
      Jezus jak gośc zwany Big News cos powie to nie wiadomo czy się śmiac czy płakać.
      • big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:06
        Najlepiej podrap się w głowę. Z zafrasowania.
    • lavinka Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:04
      4 wątki na raz?...
      • yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:05
        A niech sobie będzie i 39!
      • huann Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:06
        EUforia po prostu :)

lavinka napisała:

> 4 wątki na raz?...
        • lavinka Majowie mieli rację! 18.04.07, 12:08
          Koniec Świata! ;-)
          • huann na szczęście 18.04.07, 12:11
            Łódź będzie z daleka od całej tej apokalipsy!
            co innego np. taka Wawa... ;P
            • lavinka Re: na szczęście 18.04.07, 12:42
              Dlatego myślę o przeprowadzce...na peryferia... choć jak znam życie to jedyny
              budynek który przetrwa to pałac kultury ;-)
              • huann Re: na szczęście 18.04.07, 12:43
                lavinka napisała:

> Dlatego myślę o przeprowadzce...na peryferia...

witaj w Łodzi !!! :D
                • lavinka Re: na szczęście 18.04.07, 12:59
                  No to chyba czas jakiś Loft sobie zarezerwować ;-)))
                  • huann Re: na szczęście 18.04.07, 13:00
                    lavinka napisała:

> No to chyba czas jakiś Loft sobie zarezerwować ;-)))

teraz to już będą jeszcze za dopłatą ;)
                    • lavinka Re: na szczęście 18.04.07, 14:28
                      Nie ukrywam,że na to właśnie liczę ;-)))
    • atreck Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:13
      A niby jaki udział mają Bracia w tym ze Euro bedzie u nas. Tylko taki, i to
      chyba nie zasługa, że akurat teraz sprawują władzę. Także, Bigi, nie przypisuj
      tego jako dobre czy bardzo dobre negocjacje, rozmowy Braci z UEFA.
      Teraz pożyjemy zobaczymy, jak organizacja budowy dróg ,przetargów, budowy
      stadionów będzie przebiegać. A na to obecne władze mają już wpływ. Oby nie dali
      d... .Że chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zawsze.
      • big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:20
        Spokojnie, będzie dobrze. A to odbieranie Kaczorom wszelakich zasług (tak jakby
        premier nie gościł delegacji UEFA, tak jakby prezydent nie mediował w sprawie
        polskiej piłki, a przy okazji nie optował za EURO, tak jakby wreszcie prezio nie
        udał się do Walii (czego nie zrobił żaden Węgier, Chorwat ani Włoch) i na
        miejscu "nie doglądał" sprawy) już mnie tylko bawi. Tak, oni nic nie robią,
        wszelkie zasługi mają Cimoszewicz, Miller, Belka, Kwaśniewski oraz nieśmiertelna
        Unia Wolnośći. No i PO, oczywizda. Im Polacy zawdzięczją wszystko.
        • yavorius Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:22
          No i już zaczynasz? Kurde, taki fajny potrafisz być, a potem zamieniasz się w
          pisowskiego ponuraka :///
        • atreck Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 13:04
          A tak nie dawno krzyczeli Bracia i ich minister, że komisarza trzeba, że Listka
          trzeba usunąć itp. A teraz to oni tacy dobrzy i jak łatwo sie do nich
          przykleic, bo jest jakis sukces.
        • szprota Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 19.04.07, 21:03
          big_news napisał: wszelkie zasługi mają Cimoszewicz, Miller, Belka, Kwaśniewski
          oraz nieśmiertelna Unia Wolnośći. No i PO, oczywizda. Im Polacy zawdzięczją
          wszystko.
          O widzisz, i tu masz rację :P
    • tome.k Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 12:33
      No nie idzie. Największa emigracja w poszukiwaniu lepszego życia ma miejsce
      właśnie za rządów PIS.
      • tome.k Poza tym: 18.04.07, 12:37
        Górnictwo przyszłością narodu!
        • huann Re: Poza tym: 18.04.07, 12:38
          tome.k napisał:

> Górnictwo przyszłością narodu!

od dziś: górnictwo/szachtiarstwo :)

(kurcze, miałem zmywać gary...)
          • jelonek72 fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:42
            tyle sie dzieje, a mnie coraz bardziej bola zęby i siwieją włosy .... mam
            nadzieję ,że szybko zakończą swe rządy , bo w przeciwnym przypadku to
            przyspieszenie doprowadzi mnie do obłędu:) ....
            Huann do garów jasny gwint !!!
            • huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:44
              jelonek72 napisała:

> tyle sie dzieje, a mnie coraz bardziej bola zęby i siwieją włosy ....

dobrze, że nie na odwrót ;)

> Huann do garów jasny gwint !!!

jasny gwint do garów? raczej do śrubki ;P
              • lavinka Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:46
                Facet przy garach. Nie znam bardziej upodlonego wizerunku współczesnego mężczyzny...
                lav
                • huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:48
                  dlatego robie to pokątnie, bez świadków, niemal po kryjomu, z rękami unurzanymi
                  po szyję w Ludwiku.
                  swoją drogą pisanie o Ludwiku w kontekście szyi trąci tym, co najlepsze dla
                  mężczyzny :]
                  • lavinka Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:51
                    Ale cytrynowy brzoskwiniowy czy leśny Ludwik? Bo ten ostatni chyba najbardziej
                    męski ;-)))

lav
                    • huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:53
                      niestety, Ludwik III Cytrynowy. poprzednio był Ludwik II Miętowy i Ludwik I
                      Grejpfrutowy. a wcześniej ostatni z Pure'ów - Pure Jak Dotąd Ostatni.
                      • lavinka Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:58
                        Oj, trzeba było pasty BHP spróbować ;-)))
                        • huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 13:01
                          wolę próbować innych past ;>
                          • lavinka a póbowałeś Pasteura? nt 18.04.07, 14:27

• jelonek72 Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:48
                  facet przy garach - nie znam piękniejszego wizerunku mężczyzny :)

no może znam ... ale na pewno ten przy garach jest jednym z piękniejszych !
                  • huann Re: fakt ( czytaj fuck-t) 18.04.07, 12:54
                    jelonek72 napisała:

> facet przy garach - nie znam piękniejszego wizerunku mężczyzny :)
                    >
                    pod warunkiem, ze z nich właśnie wyżera ;>

> no może znam ... ale na pewno ten przy garach jest jednym z piękniejszych !

jw.
        • lavinka Nie Gónictwo tylko oscypki i biopaliwa ;-p 18.04.07, 12:45
          Wszak kup u nas dostatek
    • jelonek72 postuluję 18.04.07, 12:52
      aby nie nazywać Ludwika Ludwikiem, bo wszak nie piliśmy z nim brudzia ( alez bym
      się spieniła !!!) od dziś producent tego szlachetnego płynu powinien nazywac go
      PanDorn
      • lavinka Pandora? nt 18.04.07, 13:00

• jelonek72 eureka ! 18.04.07, 13:02
          lavinko otworzyłas mi oczy !!! puszka pandorna !!!
    • mag.gie tiaaa. a jak Małysz skakał to tylko PiS 18.04.07, 13:16
      dmuchał w tivi ;)
    • teufel Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 13:38
      A czemu Twoi idole z PiS z Łodzi nawet nie podjeli walki o ME w Łodzi ??
      • big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 14:31
        Nie wiem. Może podjęli, ale inni byli lepsi. A może to jednak Twoi idole coś
        przespali, bo miasta, które będa organizowały mecze i budowały stadiony,
        wyznaczono nim PiS-owcy zaczęli mieć coś do powiedzenia? Jak myślisz?
        • teufel Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 16:03
          Decyzja o wyborze miast zapadła w styczniu 2k6. Przedyntem Łodzi od 2k2 był Kropiwnicki, a we wrześniu 2k5 wybory parlamantarne wygrał PiS, więc niemydl mi oczu :>
          • big_news Re: Niech ktoś powie, że za PiS-u coś nie idzie!; 18.04.07, 16:09
            Nic Ci nie mydlę. Pytałem tylko. Ale jak myślisz, cała batalia o zdobycie
            nominacji odbyła się w ciągu kilku miesięcy? Czy może trwała jednak ciut dłużej?
            I co Ty na to, że władze Widzewa nie chciały słyszeć o wspólnym z ŁKS-em
            stadionie? Bierzesz to pod uwagę, czy masz takie względy gdzieś? Kropa Kropą,
            głupawe walki "działaczy sportowych" i ich ambicje, to jeszcze jedna strona
            medalu. Nie zapominaj też o rodzimych inwestorach. Ilu znasz w Łodzi poważnych
            biznesmenów? Znajdziesz ze czterech? Weź to wszystko i jeszcze trochę pod uwagę
            i dopiero wtedy feruj wyroki.
    • cassani wszystko idzie jak po maśle 19.04.07, 15:07
      a nasz rząd jest ukochany. Myślę, że najwyższa pora zrezygnować z tych drogich
      wyborów i juz niech będzie na zawsze jak jest teraz.
      • longeta Re: wszystko idzie jak po maśle 19.04.07, 15:17
        Jak na faszyzujący rząd tyranów do tego klerykalny i homofobiczny,z którego się
        śmieję cała Europa,poszło nieżle:-)

i kto tu jest teraz The Best,POprzednie ekipy(?) co one były warte hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka