excentrix 25.04.07, 11:43 co za piękny wiosenny dzień. A u mnie za oknem jakiś gil ćwierka radośnie. co u Was ćwierka drodzy Łodzianie (i nie tylko) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evonka ;-)) 25.04.07, 11:46 u mnie cwierkają i to jak! i gołąb przysiadł na parapecie.. z czego akurat nie jestm zadowolona zbytnio, ale przeciez nie bedę zwierzęcia stresować wyganianiem.. niech sobie posiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix jasne 25.04.07, 11:52 nie stresuj gołębia. Jeszcze gotów popełnić samobójstwo. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka i będzie czwarty wątek 25.04.07, 11:55 tym razem o gołębiu-frustracie, jak to ładnie ktoś tu określił tych, co popełniają samobójstwa.. tymczasem gołąb odleciał. chyba poczul sie obserwowany niczym klient supermarketu... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: i będzie czwarty wątek 25.04.07, 17:20 evonka napisała: > tym razem o gołębiu-frustracie (...) > tymczasem gołąb odleciał. ot i fru-strata! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Trzy wątki o samobójstwach 25.04.07, 11:57 a propos gila, to mimo nieprzechodzącej gorączki żaden nie chce mojego nosa zaszczycić swą obecnością. Próbuję delektować się urokami zwolnienia lekarskiego, jednak utrudniają mi to nękające telefony z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Trzy wątki o samobójstwach 25.04.07, 12:04 Wyłącz telefon i zwal wszystko na operatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Trzy wątki o samobójstwach 25.04.07, 12:27 ee tam, pomogę, a potem będę strugał bohatera, co to słaniający się z trawiącej go pożogi ratował firmę. Jakieś atuty w ręku na przyszłość trza mieć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 Re: U mnie niemal całodobowo ciurlają papugi :)nt 25.04.07, 13:26 a u mnie za oknem dalej ino butelki, buteleczki, balony - wszystko pięknie połyskuje w słoneczku... a czy gile to się wiosną nie ulatniają gdzieś ? bo to takie bardziej zimowe ptaszydła a gołębie na szczeście nie zalatują tu do mnie, bo z zimną krwią niczym załoga ABW robiłabym im stresiora - pfeeee w ogóle z ptaszków to lubię ino kurczaki na talerzu i mojego męza ( niekoniecznie na talerzu) :) ehhhhhh WIOSNA (czyt ALPY) tu się oddycha ....../cytat jakby kto nie wiedział:) Odpowiedz Link Zgłoś