Dodaj do ulubionych

Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania

IP: 212.191.188.* 21.07.01, 01:41
Kochajmy Nasz hip-haope
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania 18.08.01, 22:28
      Może dlatego że polski rap czy hip-hop (jak zwał tak zwał) jest kiepski?
      Jechałem ostatnio w pociągu z takimi entuzjastami tej muzyki przez parę godzin?
      Nasłuchałem się tekstów - o jaraniu, o jebaniu Policji i o swojej karierze. Co
      tu doceniać?

pozdrowy
      • zonk19 Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania 20.08.01, 00:23
        Rzeczywiscie teksty z polskiego hip hopu sa beznadziejne,naprawde szkoda
        sluchac! :))) Doceniac taka muze ? Ihaha! W zadnym wypadku :))
        • gray Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania 20.08.01, 09:57
          nie wrzucaj wszestkich do jednego worka - ja bardzo lubię kaliber44 bo
          wyróżnia się na tle innych zespołów hh.
          • Gość: zonk19 Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania IP: *.toya.net.pl 20.08.01, 13:17
            gray napisał(a):

> nie wrzucaj wszestkich do jednego worka - ja bardzo lubię kaliber44 bo
            > wyróżnia się na tle innych zespołów hh.

Ups wypadl mi z ucha :) Zgadzam sie w tym przypadku ! Pozdrow.
        • Gość: Mrozo Tupac Shakur forever! IP: 10.0.0.* / 212.191.169.* 20.08.01, 13:56
          Polski hip-hop jest beznadziejny i prymitywny.Uwielbiam zagraniczny hip-hop, a
          najbardziej 2Paca i dr.Dre.
          • gray Re: Tupac Shakur forever! 20.08.01, 15:18
            dr.dre - okej
            ale tupak jest jakies cinkie śpiewnako pididim pididim finks uont ewer bi de
            sejm pididim pididim.
            daj spokój.

pozakakatarzony.
          • Gość: Gosia Re:Do MROZO IP: 209.5.66.* 21.08.01, 20:29
            Nie jestem pewna, ale chyba Cie znam, w kazdym razie pozdrowienia,masz racje i
            dobry gust !!!!
            Ja slucham Eminem, D12 i Dr.DRE !
    • Gość: deuce Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania IP: *.toya.net.pl 20.08.01, 11:38
      z hiphopu jedyne co dobre w polsce to noon. to zdaje sie czlonek grammatik. ale
      mowie tu akurat o jego solowym projekcie, na ktorym nie ma odrobiny rapowania
      chuliganskim glosem. a muzyka najwyzszych lotow i nawiazuje jak najbardziej do
      hiphopu, ale ortodksojnych fanow gatunku raczej nie zadowoli.
      • Gość: Gosia Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania IP: 209.5.66.* 21.08.01, 20:25
        Mysle, ze ta muzyke powinno sie docenic.Ona odkrywa prawdziwa rzeczywistosc:to,
        co sie dzieje w ciemnych ulicach,narkotyki ,ciaza u nastolatek itp. Po co
        spiewac o jakichs glupich kwiatkach i sloneczku ? Trzeba wreszcie otworzyc oczy
        ludziom! Kupilam wczoraj nowa plyte D12, slucham jej i odrazu chce sie
        tanczyc. Muzyka jest super ale i slowa nie sa bezsensu.Polecam i nie bojcie sie
        sluchac hip-hopu !!!
    • Gość: pepe Re: Czemu Muzyka Hip-hopowa Wciaz Nie Jest Doceniania IP: 213.25.90.* 20.08.01, 11:47
      raczej "już" a nie "wciąż". Hip hop miał swoje 5 minut jakieś 5 lat temu i
      dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka