Dodaj do ulubionych

Podawanie adresów emailowych na forum

IP: 213.25.90.* 21.07.01, 11:55
Parę osób na forum podaje swoje ardesy. Jestem ciekawy, czy dostajecie jakieś
wiadomości związane z forum właśnie. Jakieś pogróżki może, wyrazy uwielbienia,
czy nic?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andre Re: Podawanie adresów emailowych na forum IP: *.toya.net.pl 21.07.01, 20:03
      Pisaly jedynie kobiety.
      Z jedna nawet sie umowilem,niezla laska.
      Tak,ze...moi mili warto od czasu do czasu zostawic adres,nigdy nic nie wiadomo!.
      Pozdrowienia - Andre

• Gość: pepe Re: Podawanie adresów emailowych na forum IP: 213.25.90.* 23.07.01, 16:34
        O mój Boże, gdyby jeszcze więcej kobiet do mnie pisało, to musiałbym chyba
        zatrudnić sekretarkę. Dzięki za ostrzeżenie,
        Pozdr.
    • hubar Re: Podawanie adresów emailowych na forum 23.07.01, 14:50
      Ja zawsze się loguje i zawsze widać mój mail, ale mało kto do mnie pisze, a
      szkoda.
      pozdrowy dla pepe
      • Gość: pepe Re: Podawanie adresów emailowych na forum IP: 213.25.90.* 23.07.01, 16:36
        Nooo, to pozaczepiaj jeszcze Wołomin, na pewno więcej ludzi będzie się chciało
        z Tobą skontaktować ;)
        Pozdr.
      • Gość: pepe Re: Podawanie adresów emailowych na forum IP: 213.25.90.* 23.07.01, 16:48
        Nooo, to pozaczepiaj jeszcze Wołomin, na pewno więcej ludzi będzie się chciało
        z Tobą skontaktować ;)
        Pozdr.
        • Gość: pepe Re: Podawanie adresów emailowych na forum IP: 213.25.90.* 23.07.01, 17:06
          Protestuję! O 16.48 nawet mnie tu nie było.
          • hubar Re: Podawanie adresów emailowych na forum 24.07.01, 12:58
            Proponuje pepe abyś założył sobie konto i będe miał pewność że to ty!

Ps a kto zaglądał w takim razie na Wołomin?
            • Gość: pepe Re: Podawanie adresów emailowych na forum IP: 213.25.90.* 24.07.01, 13:27
              to byłem ja, tylko nie wiem, dlaczego wysłało się dwa razy i to w odstępie
              klikunastu minut. Konto w gazecie mam, ale jest tak długie, że nikomu go nie
              podaję.
              Pozdr.
              • hubar Re: Podawanie adresów emailowych na forum 30.07.01, 13:04
                To mam prośbę napisz do mnie maile , adres znasz. ok?

Czemu zacząłeś ten wątek a nie logujesz się?
                • Gość: pepe Re: Podawanie adresów emailowych na forum IP: 213.25.90.* 31.07.01, 21:34
                  Czemu nie, wysyłam Ci zaraz maila z go2.pl. No dobra, z pjg78@go2.pl, żeby nie
                  było, że się ukrywam (i tak mam jeszcze sześć innych kont)
                  pozdr.
                  • hubar Re: Podawanie adresów emailowych na forum 01.08.01, 12:55
                    czemu nie pepe@poczta.gazeta.pl ? zajęte czy co?
                    • Gość: pepe Re: Podawanie adresów emailowych na forum IP: 213.25.90.* 01.08.01, 13:10
                      zajęte! A propos, serwer go2 ma kłopoty, nie mogę się dostać do skrzynki. Zaraz
                      rzucę wątek na temat najbardziej niezawodnego hosta dla kont pocztowych, bo już
                      mam trochę dosyć.
                      pozdr.
    • gray Re: Podawanie adresów emailowych na forum 24.07.01, 19:06
      no dobra - nakręciliście mnie. teraz macie mój adres i kto chce niech pisze -
      zawsze moge sobie to konto zamknąć...

pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka