Gość: Lennon IP: *.toya.net.pl 30.05.03, 11:17 p. Jakubowskiej i p. Nikolskiego, że tak zaciekle niektórzy bronia ich ujawnienia. To szambo juz sie chyba przepełniło i zaczyna sie wylewać. Brawo poseł Rokita i Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: genetyk Re: Co kryją bilingi premiera? IP: *.vline.pl / 172.16.8.* 30.05.03, 11:32 Dokładnie, też przed chwilą widziałem jak marszałek Nałęcz ośmieszył sie broniąc za wszelką cenę głosowania nad wnioskiem o dostarczenie tych bilingów. Mnie tylko wciąż doprowadza do szału jak niewiele ludzi potrafi wyciągnąć wnioski z sytuacji takich jak dzisiejsza. Ziobro czasem wkurza ale dzisiaj bardzo mi się podobało jego zachowanie. Generalnie tylko on i Rokita wykonują swoją pracę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Co kryją bilingi premiera? IP: *.toya.net.pl 30.05.03, 13:32 Ziobro dzisiaj pokazał, że głosowanie w tej sprawie jest ewidentna zagrywką chroniaca premiera i jego otoczenie. Pozostali członkowie są po to zeby chronic swoich przed kompromitacją. Odpowiedz Link Zgłoś