aard 02.06.03, 13:20 Chyba jest już pora, zanim będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taaniej Re: Zaalegalizować LSD 03.06.03, 09:25 oj nie wiem. jak w piątek odpłynęłam po gandzi to wróciłam dopiero w niedzielę. te wszystkie cholerstwa nie mogą być jednak ogólnie dostępne. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Zaalegalizować LSD 03.06.03, 21:39 taaniej napisała: > oj nie wiem. jak w piątek odpłynęłam po gandzi to wróciłam dopiero w niedzielę. > > te wszystkie cholerstwa nie mogą być jednak ogólnie dostępne. > dobranoc Bo to trzeba umieć palić...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: Zaalegalizować LSD IP: 195.117.244.* 03.06.03, 09:29 Gandzia moze. Odpowiedz Link Zgłoś
angolia Re: Zaalegalizować LSD 03.06.03, 22:04 No wiecie co...?! Jeden z najbardziej kontrowersyjnych tematów (obok kary śmierci, aborcji, homoseksualizmu i eutanazji), a tu tak cicho i spokojnie? Nie wstyd wam...? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Zaalegalizować LSD 04.06.03, 01:49 angolia napisała: > No wiecie co...?! Jeden z najbardziej kontrowersyjnych tematów (obok kary > śmierci, aborcji, homoseksualizmu i eutanazji), a tu tak cicho i spokojnie? > Nie wstyd wam...? ;P Bo wszyscy są wyyyyyyyyyyyyluowaaaaaaaani...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zaalegalizować LSD - koniecznie!!! 04.06.03, 09:53 Ten wątek to są z założenia totalne jaja z wątku Lennona "Zdelegalizować SLD", więc ja się dziwię, że w ogóle ktoś odpowiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Zaalegalizować LSD - koniecznie!!! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 10:04 aard napisał: > Ten wątek to są z założenia totalne jaja z wątku Lennona "Zdelegalizować SLD", > więc ja się dziwię, że w ogóle ktoś odpowiedział... Aardzik, widocznie taki wątek był potrzebny;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Micinq... 04.06.03, 10:48 Gość portalu: micin napisał(a): > Aardzik, widocznie taki wątek był potrzebny;-)))) Micinq, a ja wciąż cekam na inny, który mi jest potrzebny... Kiedy odpalamy? Odpowiedz Link Zgłoś