Gość: Hiszpan 444 IP: *.toya.net.pl 23.05.07, 11:50 Ryba mówiłem Ci przecież - nie pij kiedy siadasz za kółkiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PKP Re: Pijany maszynista kierował pociągiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:06 I PKP ma drobny problem z głowy. Jedno miejsce pracy się zwolniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku Re: Pijany maszynista kierował pociągiem IP: 83.2.54.* 23.05.07, 16:36 A skąd wiesz,że maszynista był pracownikiem PKP????? Około 20% całych przewozów kolejowych wykonują w Polsce firmy prywatne. Ich maszyniści nie pracują wcale w PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaryy To nie PKP IP: 81.219.116.* 25.05.07, 09:25 -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- To nie był maszynista Spółki PKP CARGO W związku z opublikowaną 24 bm. w "Gazecie Wyborczej"/Łódż informacją o zatrzymaniu 23 bm. na stacji w Sieradzu nietrzeżwego maszynisty prowadzącego pociąg towarowy z ładunkiem samochodów osobowych, uprzejmie informuję, że nie był to maszynista Spółki PKP CARGO. Jacek Wnukowski Rzecznik Prasowy PKP CARGO S.A. Do wiadomości: PAP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oc Pijany maszynista kierował pociągiem IP: *.globalconnect.pl 23.05.07, 17:27 I co z tego, ze Opel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadjan Pijany maszynista kierował pociągiem IP: *.81.rev.vline.pl 23.05.07, 17:46 A czym tu kierować, kierownicy nie ma, szyny same prowadzą - pomyślał i golnął następnego kielicha. Śmiać się, czy płakać.... naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwrotnica czy aby na pewno IP: 212.51.203.* 24.05.07, 07:46 A wczoraj w ŁWD mówili, że maszynista był trzeźwy, a pijany był kierownik pociągu, który w momencie zatrzymania siedział na miejscu maszynisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uluulty Re: czy aby na pewno IP: 83.2.54.* 25.05.07, 18:59 Jak w starym dowcipie. Teraz okaże się, ze to nie było w Sieradzu tylko w Jeleniej Górze, że to nie maszynista a operator spycharki i że nie był pijany tylko napił sie mleka. A poza tym to sama prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włoch Re: Pijany maszynista kierował pociągiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:42 Gość portalu: Hiszpan 444 napisał(a): > Ryba mówiłem Ci przecież - nie pij kiedy siadasz za kółkiem! ahahaha, ale smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś