kirka1 Re: Dziewczynę z duszą 14.06.03, 21:58 aard napisał: > Poznam. > Cel: obojętny. a czy może być taka od żelazka? z taką dziewczyną przynajmniej wiesz,że będzie gorąco, bo ona(ta dusza oczywiście) szybko się rozgrzewa! " Odpowiedz Link Zgłoś
aard Celna uwaga :-) 16.06.03, 11:40 kirka1 napisała: > aard napisał: > > > Poznam. > > Cel: obojętny. > > a czy może być taka od żelazka? Może, bo to świadczy o niekonwencjonanych zainteresowaniach, prawda Szprotko? > z taką dziewczyną przynajmniej wiesz,że będzie gorąco, bo ona(ta dusza > oczywiście) szybko się rozgrzewa! A to (przecież) cecha na wskroś pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Niekonfesjonalne zainteresowania jedenastu żelazek 17.06.03, 15:17 Mijanych po drodze na pięterko - hmmmm... Czyżbym była dziewczyną z jedenastoma duszami? Aardzik, jedna dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Siedem dziewcząt z Albatrosa 17.06.03, 15:32 Tyś jedyna(sta). szprota1 napisała: > Czyżbym była dziewczyną z jedenastoma duszami? Aardzik, jedna dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
dwoch_mezczyzn Dziewczynę z tuszą 03.07.03, 18:28 Tuszę, że i taka się znajdzie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Mogę być ja? 15.07.03, 16:38 Mam trochę nadwagi, ale pracuję nad swoją bulimią, więc czas nagli. A dusz jedenaście! Odpowiedz Link Zgłoś
dwoch_mezczyzn Jeśli tylko chcesz... 17.07.03, 15:35 szprota1 napisała: > Mam trochę nadwagi, ale pracuję nad swoją bulimią, więc czas nagli. Ale naprawdę chcesz wiząć udziałw eksperymentach medycznych? ;-) PS. Jak już niejednokrotnie wspominałem: my z kolegą mamy siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dwoch_mezczyzn Przystepujemy do dzieła 27.08.03, 13:52 szprota1 napisała: > Zostanę Szprotką doświadczalną! Czy jeszcze aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Dziewczynę z duszą IP: *.toya.net.pl 16.07.03, 12:35 a bez duszy może być, bo moja się gdzieś zapodziała :* Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nie bądź taka bezduszna! 17.07.03, 15:30 "Then you'll finally see the truth that a hero lies in you..." Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: dusza się gdzieś błaka 18.07.03, 14:12 jak się odnajdzie, to się odezwę buźka Odpowiedz Link Zgłoś
aard Czekam zatem aż się odnajdzie 27.08.03, 13:55 Może wargi co o jej losach w-jedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
aard No cóż, to może i bez tej duszy jakoś... 28.08.03, 10:42 lea napisała: > a wargi milcza jak zaklete Czy wargi zechcą o tym porozmawiać (choćby na podłodze)? Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: Dziewczynę z duszą 23.08.03, 18:04 niestety Drogi Aaardzie,nie za bardzo rozumiem pojęcia,,dzewczyna z duszą''.Gdyż tak naprawde to każda kobieta z duszą może być inna.Może szukasz subtelnej,słodkiej jednocześnie zdecydownej dziewczyny??a może szukasz kogoś przebojowego z kim warto warto imprezować???A może jednak kogoś z kim mozna prowadzić długie dyskusje o życiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dziewczynę z duszą 27.08.03, 13:48 szpilkaaa napisała: > Może szukasz > subtelnej,słodkiej jednocześnie zdecydownej dziewczyny??a może szukasz kogoś > przebojowego z kim warto warto imprezować???A może jednak kogoś z kim mozna > prowadzić długie dyskusje o życiu??? Wszystkie powyższe oraz każda inna mozliwość są prawdziwe. Napisałem wyraźnie, cel: obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś