Dodaj do ulubionych

Bigi, a zauważyłeś...

12.06.07, 08:39
... że już nikt się tutaj nie podnieca PiS tylko Ty płodzisz te paranoiczne
wątki o Partii?
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 08:42
      No jeszcze niezawodny Longuś jest:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=63906887
      • longeta To prawie tak samo......... 12.06.07, 08:44
        że nikt nie podnieca się lustracją i dekomunizacją,a także piłką nożna:-)))
        • cassani śpisz jeszcze? 12.06.07, 09:10
          czy to już intelekt błyszczy???
          • yavorius Mniemam, że Longeta się odezwał:) 12.06.07, 09:18
            Bo jakoś Twój wpis nie pasuje do mojej wypowiedzi :D
            • cassani oj - chyba u mnie w porzo 12.06.07, 09:19
              bo mi się moja odpowiedź wyświetliła pod Longetą :)
              PS. Gdzieżbym śmiał twierdzić że o tej godzinie już wstałeś! :)
    • big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 09:10
      Nie jest aż tak źle. Zawsze mogę liczyć na Ciebie, Yawora, Iszkariotę, Nakole,
      Miejskie_narty, czasem Teufela, zrzadka Evonkę i jeszcze kilka innych osób. Albo
      brakuje Wam konsekwencji albo źle oceniasz sytuację. Ponieważ staram się nie być
      zwolennikiem spiskowych teorii, wychodzi mi na to, że jak zwykle jesteś w błędzie.
      • cassani na mnie 12.06.07, 09:18
        nie licz.
        • big_news Re: na mnie 12.06.07, 09:23
          Trzymam za słowo.

hehehehehehehehe, pękam ze śmiechu na myśl o wytrwaniu Cassaniego w tym
          postanowieniu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • longeta Ja też trzymam za słowo....... 12.06.07, 09:29
            wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8923717&rfbawp=1181633216.134
            Wreszcie polski rząd:-)))
            • big_news Re: Ja też trzymam za słowo....... 12.06.07, 09:36
              No coś Ty?! Przecież to straszne! Jak można walczyć o swoje, a nie pokornie
              czekać na wyrok?! Ech, gdzie te czasy, gdy u władzy byli światli, rozumni,
              nowocześni itp. duperele?;)
              • cassani [...] 12.06.07, 10:11
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • big_news Re: uważaj 12.06.07, 10:45
      Kibicuję wielu osobom na forum. I byłbym ostrożny w określaniu ludzi, chociaż
      nie jestem oczywiście wolny od wystawiania ocen. To, że się z kimś nie zgadzam,
      nie oznacza, iż będę go częstował co dnia, przy okazji i bez soczystym epitetem.
      A tym bardziej nie mam ochoty nieustannie kogoś obrażać. Tobie, jak widzę, od
      pewnego czasu sprawia to przyjemność. Ja wolę dobre piwo.
    • evonka ;-))) 12.06.07, 10:46
      pytanie nie do mnie, ale wtrącę obserwacje, że ostatnie wątki wielbiące w
      czambuł PiS i obśmiewajace PO(bo przecież nie sld) cieszą sie jedynie
      zainteresowaniem dwóch osób.. autora i przytakiwacza..
      • graz.ka Re: ;-))) 12.06.07, 10:57
        evonka napisała:

> pytanie nie do mnie, ale wtrącę obserwacje, że ostatnie wątki wielbiące w
        > czambuł PiS i obśmiewajace PO(bo przecież nie sld) cieszą sie jedynie
        > zainteresowaniem dwóch osób.. autora i przytakiwacza..

Zgadzam się z Tobą. Różnice bywaja jedynie w konfiguracjach. :)
      • yavorius [...] 12.06.07, 10:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • big_news Re: ;-))) 12.06.07, 11:05
        Wiem wiem, że mnie skrzętnie omijasz. Wiem też, że świerzbi Cię język, żeby mimo
        to coś na mój temat sklecić. W każdym razie muszę Ci wyznać, że wolę drzeć koty
        z sympatykami PO, niż ośmieszać się nijakością i niemal łaszeniem się do tychże.
        Co do zainteresowań wątkami politycznymi, to możesz sobie wmawiać, że Cię one
        nie kuszą, tyle, że mimowolnie klepiesz na ten temat prawie co dnia. Radzę Ci
        poczytać sobie Twoje własne wpisy, może wtedy Cię olśni.
        • cassani Re: ;-))) 12.06.07, 11:36
          big_news napisał:

... W każdym razie muszę Ci wyznać, że wolę drzeć koty
          > z sympatykami PO, niż ośmieszać się nijakością i niemal łaszeniem się do
          tychże
          > .
          ....

chyba jednak juz musisz podjąć leczenie. PO Cię otoczyło.
      • bruna5 Re: ;-))) 12.06.07, 11:18
        evonka napisała:

> pytanie nie do mnie, ale wtrącę obserwacje, że ostatnie wątki wielbiące w
        > czambuł PiS i obśmiewajace PO(bo przecież nie sld) cieszą sie jedynie
        > zainteresowaniem dwóch osób.. autora i przytakiwacza..

hihihi najgorzej jak potakiwaczka gani innych potakiwaczów za potakiwanie.
        • big_news Re: ;-))) 12.06.07, 11:24
          To charakterystyczne dla neofitów. Klasycznym tego przykładem w ostatnich dwóch
          latach, jest niejaki Tomasz Wołek. Kiedyś całkiem niezły publicysta i
          dziennikarz, zaciekły "wróg" samego Michnika czy Kwaśniewskiego, dziś wierny
          kundelek agorowców i chwalca byłego prezydenta. To, co ten pan wygaduje na PiS,
          przewyższa nawet innego "przechrztę", sławnego Stefana N. Tutaj mamy podobne
          przypadki, tyle, że na forumową skalę.
          • cassani oooo! 12.06.07, 11:38
            znowu sie spodobało, oj - już widzę ten szczęśliwy uśmiech!!! a dalej:
            "Klasycznym tego przykładem w ostatnich dwóch
            > latach, jest niejaki Tomasz Wołek. Kiedyś całkiem niezły publicysta i
            > dziennikarz, zaciekły "wróg" samego Michnika czy Kwaśniewskiego, dziś wierny
            > kundelek agorowców i chwalca byłego prezydenta. To, co ten pan wygaduje na
            PiS,
            > przewyższa nawet innego "przechrztę", sławnego Stefana N. "

to potwierdza moją teze o konieczności podjęcia leczenia. Może nie zamkniętego -
            ale farmakologiczne jest wskazane!
            • big_news Re: oooo! 12.06.07, 12:00
              Bez cienia satysfakcji muszę skonstatować, że mimo wszystko lepszy (chociaż też
              do dupy) z Ciebie wróż niż lekarz. Pomieszaj sobie lepiej w fusach, miast
              stawiać diagnozy. Boję się bowiem, że za taką wiedzę medyczną wykpiłaby Cię
              sprzątaczka z przychodni osiedlowej. Wstyd byłby później przyznawać się do
              takiej znajomości:)))
              • cassani Re: oooo! 12.06.07, 12:28
                nic nie zrozumiałem - ale kładę to oczywiście na upał - a broń Boże nie na
                bełkot.
        • evonka hmm.. ciekawe.. 12.06.07, 11:25
          komu potakuję??? i czy są na to jakieś dowody linkowe? ;-)
      • dziad_borowy Re: ;-))) 12.06.07, 13:20
        Jesli chodzi o watki typu "palec do budki" ten jest jednym z moich ulubionych:-)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=57948980&a=57948980
        Dzierżżż!!!!
      • nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 14:23
        A ja sie musze przyznac ,ze gdyby nie Big i Longeta to nie wiedzialabym ,gdzie
        sa ludzie ,ktorzy na PiS glosowali .Calkiem serio musze przyznac ,ze w moim
        otoczeniu nikt na te partie nie glosowal. Nikt tez nie jest jej entuzjasta czy
        nawet cichym wielbicielem !Wiec mimo wszystko jakis walor poznawczy te
        przepychanki maja.
        • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 14:29
          nett1980 napisała:

> A ja sie musze przyznac ,ze gdyby nie Big i Longeta to nie wiedzialabym ,gdzie
          > sa ludzie ,ktorzy na PiS glosowali .Calkiem serio musze przyznac ,ze w moim
          > otoczeniu nikt na te partie nie glosowal. Nikt tez nie jest jej entuzjasta czy
          > nawet cichym wielbicielem !Wiec mimo wszystko jakis walor poznawczy te
          > przepychanki maja.

No i ??? Też uważasz że elektorat PiS to idioci?

Hehehe,też w moim nikt nie głosował,ale to wersja oficjalna,a jeszcze zagłosują
          nie raz,ja na szczęście i z wyboru nie chodzę na wybory także nie wrzucaj mnie
          do jednego wora;-)
          • nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 14:36
            Tak, to juz znamy -miec ciastko i zjesc ciastko. Dobrze prawiczku wyborczy?
            • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 14:46
              nett1980 napisała:

> Tak, to juz znamy -miec ciastko i zjesc ciastko. Dobrze prawiczku wyborczy?

Hymm,nie rozumiem cię kompletnie bo,nie jadam słodyczy,a z tym prawiczkiem to
              jest tak jak z twoją cnota;-)
              • nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 14:57
                No wez nie zalamuj ,kolokwializmow juz wobec ciebie nie bede uzywala ,ale ze
                przyslowia nie znasz... A co do cnoty ,niestety ,nie jestem Maria co ma radio ,
                ba dziecko normalnie poczete i normalnie urodzone ,wiec nawet wspomnienia nie
                ma po tym czyms , co latwiej znalazlbys hmmm ,hehe w Warszawie .A ty sie
                zachowujesz jak Arabka ,co w Europie poszalala i leci cerowac co zszargane gdy
                do ojczyzny ma wrocic , tak widze twoja postawe. POSTprawiczek ---
                • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 15:06
                  Niezły login na miarę umysłu autora/ki,może skorzystam;-)

Co do tych arabek to nie spotkałem,chyba że zaliczymy wszystkie kobyły tej rasy:-)))
                  • nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 15:17
                    Lodz sie pisze z duzej litery , to juz wiesz ,a o co chodzi z mieszkankami
                    takich Emiratow Arabskich ,czyli Arabkami , to zawsze mozesz uzyc googli ...
                    Serio sie pytam -nie zwracac sie do ciebie z
                    przyslowiami ,przenosniami ,parabolami ,bo i tak nie kumasz ,no zgrywasz sie
                    chyba?
                    • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 15:26
                      nett1980 napisała:

> Lodz sie pisze z duzej litery , to juz wiesz ,a o co chodzi z mieszkankami
                      > takich Emiratow Arabskich ,czyli Arabkami , to zawsze mozesz uzyc googli ...
                      > Serio sie pytam -nie zwracac sie do ciebie z
                      > przyslowiami ,przenosniami ,parabolami ,bo i tak nie kumasz ,no zgrywasz sie
                      > chyba?

Cassani by napisał:
                      -nie kuma
                      i coś w tym jest kiedy takie posty jak twoje widzę;-)
                      • nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 15:30
                        No ale chyba podstawowke skonczyles ,NA BOGA? Tam tego tez ucza!
                        • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 15:39
                          nett1980 napisała:

> No ale chyba podstawowke skonczyles ,NA BOGA? Tam tego tez ucza!

Nie;-)
                          • nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 15:42
                            No to co ,dialogi z toba jak z malym ,rozpolitykowanym brzdacem prowadzic ? To
                            by wiele tlumaczylo .
                            • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 15:48
                              nett1980 napisała:

> No to co ,dialogi z toba jak z malym ,rozpolitykowanym brzdacem prowadzic ? To
                              > by wiele tlumaczylo .

gdybym wierzył pozorom już dawno do kosza bym cię wrzucił;-)
                              • nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 15:56
                                Poglaszcz sie jeszcze po glowce , a samozachwyt bedzie pelny.Pozory
                                pozorami ,ale jakich akrobacji bys nie robil ,to wychodzi nieraz szydlo z worka
                                (o cholerka znow przyslowie). A o co chodzi z tym koszem ?Chcesz mnie wyszarzyc
                                prosze ,przeciez na forum jest wolnosc.
                                • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 16:19
                                  nett1980 napisała:przeciez na forum jest wolnosc.

Niestety i pomyśleć że do tej wolności sam rękę przyłożyłem;-)))

Hehehe,aż mi w pięty poszło,jak chcesz być złośliwa i chamska ucz się od zamka i
                                  cassanigo,poza tym biała,szara,byle nie czarna;-)
                                  • nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 16:27
                                    No ci sie w glowie serio roja teorie spiskowe i zmowy ukladow ,jesli
                                    uwazasz ,ze oprocz szczypty zlosliowosc jestem chamska wobec ciebie,
                                    przyklad ,link ?A to neurotyk- delikates sie znalazl.Fiu ,fiu .Oj brak ci
                                    okladania sie z Jaworem ,ze sie za mnie bierzesz...
          • nakole Re: ;-))) 12.06.07, 16:43
            ...nie bierzesz udziału w wyborach to Ciebie nie ma. Patriota, hahahaha.
            • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 16:58
              nakole napisał:

> ...nie bierzesz udziału w wyborach to Ciebie nie ma. Patriota, hahahaha.

hehehe,ależ jestem i mam się dobrze,tylko że wyrosłem już z bełkotu i obiecanek
              polityków,ale ty chodź,chodź(!),zawsze to jakieś mięso wyborcze jest:-)))
              • nakole Re: ;-))) 12.06.07, 17:01
                jak bezpośrednio na post odpowiadasz to daj luzu z tym cytowaniem Patriotyczna
                Świątynio Narodu :P

Jeśli nie bierzewsz u działu w wyborach to Twoje prawo do krytykanctwa jest co
                najmniej wątpliwe.
                Poniał?
                • longeta Re: ;-))) 12.06.07, 17:06
                  nakole napisał: > Jeśli nie bierzewsz u działu w wyborach to Twoje prawo do
                  krytykanctwa jest co
                  > najmniej wątpliwe.
                  > Poniał?

Mam takie same prawa jak każdy obywatel,nawet pedał je ma,także mogę zbierać to
                  ziarno które sam rozsiewałem jakieś 26 lat temu,nie staraj się sr.. wyżej niż
                  siodełko rowerowe,bo jesteś żałosny dla ludzi z mojego pokolenia mówiąc o
                  prawach i obowiązkach patrioty:-)))
                  • nakole Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 17:21
                    Nie zawiodłeś mnie. :-DDD

Ps.: Prawa to może i jakieś masz, chociaż dla Ciebie to specjalny dekret by się
                    przydał o ich zawieszeniu.
                    Ziarno, które rozsiałeś jest tak samo zatrute jak Twój umysł, a żałość to Ty
                    wywołujesz tym swoim urojonym patriotyzmem i homofobią.
                    A, sio!
    • lavinka A Wy co? 12.06.07, 12:53
      Od rana kopiecie się po kostkach? ;)))
      lav
      • cassani romans mamy 12.06.07, 13:43
        chłopaki z Brzeziń podkradają nam junaków z Łodzi - wyobraź sobie!
        • lavinka Re: romans mamy 12.06.07, 13:51
          No, no telenowela jak nic ;-)))
          • cassani Re: romans mamy 12.06.07, 14:18
            chłopaki z Łodzi trochę by chciały a trochę się wstydzą. Ale Brzeziniacy nie
            odpuszczają i ostro atakują. Po prostu coś na pograniczu Pulp Fiction
            (Brzeziny, fryzury, t-shirty) i Emmanuelle (Chłopaki, wstydziochy, pachy).
            • longeta Re: romans mamy 12.06.07, 14:32
              cassani napisał:

> chłopaki z Łodzi trochę by chciały a trochę się wstydzą. Ale Brzeziniacy nie
              > odpuszczają i ostro atakują.

Jak zwykle kłamiesz,to już się robi irytujące,nie ma tu innych
              Brzeziniaków,Sieradczanie:-)))
              • cassani Re: romans mamy 12.06.07, 15:33
                Sieradzaninie.
                • longeta Re: romans mamy 12.06.07, 15:38
                  cassani napisał:

> Sieradzaninie.

no właśnie,tylko wstyd temu miastu przynosisz i pomyśleć że nasi przodkowie
                  ramie w ramie w bitwie na polach Grunwaldu się z UE bili;-)
                  • huann Re: romans mamy 12.06.07, 17:50
                    to Krzyżacy tez byli ped...tubisiami?!
                  • cassani gwoli ścislości 12.06.07, 18:26
                    ja pochodzę od innej małpy niż ty i nasi przodkowie jesli się widzieli to w
                    chlewie. Ciekawe tylko na jakich pozycjach wtedy byli.
                    • huann bo w dzisiejszym zglobalizowanym świecie 12.06.07, 18:37
                      małpy dzielą sie na mc'akową większość i wymierające kapucynki.
                      tudzież weekendowe paw-jany i te, co do niedzielnego rosołu śpiewaja posobotnio
                      w programie 'szansa na szympansa'.
                      i jeszcze są nocne goryle tak pomiędzy.
                      aaa, no i na scenie wyjce.

więcej małp nie pamiętam, zaś wszystkie czerwone (z wyjątkiem kapucynek;)
                    • longeta Re: gwoli ścislości 12.06.07, 18:52
                      cassani napisał:

> ja pochodzę od innej małpy niż ty i nasi przodkowie jesli się widzieli to w
                      > chlewie. Ciekawe tylko na jakich pozycjach wtedy byli.

świnko nie wysilaj się do małpy jeszcze ci daleko:-)
    • nett1980 Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 18:00
      Jako ,ze pewnie longi mnie nie widzi, tez wyraze swoje zdziwienie. Nie rozumiem
      jak mozna isc prawie na noze za Pisem ,przynajmniej na forum ,a jednoczesnie
      zastrzegac sie ze na wybory sie nie chodzi ,bo sie juz nie wierzy w dobre
      intencje politykow. Do niego nie dociera ,ze to postawa starasznie asekurnacka,
      bo jak i PiS sie pograzy ,to on pewnie bedzie czysty i niewinny , bo przeciez
      nie glosowal na nich .Too bardzo dziwna postawa moralna, pewnie pojawi sie
      partia populistyczna jak szamoboobora , homofobiczna jak LPR , rozliczeniowa
      jak PiS , a festiwal sie znow zacznie- "ja jestem za a nawet przeciw".
      • nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 18:13
        ...mnie to pachnie kompletnym rozchwianiem emocjonalno-ideowym spowodowanym być
        może lekturą szczerbatej prasy w czasach burzliwej młodości naszego
        Moralizatora Za 3Grosze. Stąd też i pewnie Jego obsesje rodem z serwisu
        rowerowego...
        • longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 18:53
          nakole napisał:

> ...mnie to pachnie kompletnym rozchwianiem emocjonalno-ideowym spowodowanym być
          >
          > może lekturą szczerbatej prasy w czasach burzliwej młodości naszego
          > Moralizatora Za 3Grosze. Stąd też i pewnie Jego obsesje rodem z serwisu
          > rowerowego..

Hymm,psychologa i dietetyka z ciebie nie będzie:-)
          • nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:03
            Hymm, no tak, psychologów nie trawisz bo to....i tak dalej i dlatego bez
            dietetyka powoli zamienisz się w ponton bo Twój sposób odżywiania się jest
            tragiczny, czemu już dałeś wyraz prezentując swoją teorię w bryzolinowym wątku
            o sraczce zwykłej.
      • longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 18:56
        nett1980 napisała:

> Jako ,ze pewnie longi mnie nie widzi, tez wyraze swoje zdziwienie. Nie rozumiem
        >
        > jak mozna isc prawie na noze za Pisem ,przynajmniej na forum ,a jednoczesnie
        > zastrzegac sie ze na wybory sie nie chodzi ,bo sie juz nie wierzy w dobre
        > intencje politykow. Do niego nie dociera ,ze to postawa starasznie asekurnacka,
        >
        > bo jak i PiS sie pograzy ,to on pewnie bedzie czysty i niewinny , bo przeciez
        > nie glosowal na nich .Too bardzo dziwna postawa moralna, pewnie pojawi sie
        > partia populistyczna jak szamoboobora , homofobiczna jak LPR , rozliczeniowa
        > jak PiS , a festiwal sie znow zacznie- "ja jestem za a nawet przeciw".

Cóż jestem Polakiem,chyba to naturalne że popieram Polski rząd,a ganię zdrajców
        i złodziei którzy rządzili do 2005 roku:-)
        • nett1980 Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:00
          Albo jestes neutralny i na forum piszesz o Euro2012 i psich kupach ,albo
          opowiadasz sie za rzadzaca formacja i gardlujesz w ich sprawie i wtedy nici z
          nieangazowania sie . Jak bys popieral ,to bys chodzil na wybor, no boshhh !Nie
          mozna byc zimny i goracym !
          • longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:10
            nett1980 napisała:

> Albo jestes neutralny i na forum piszesz o Euro2012 i psich kupach ,albo
            > opowiadasz sie za rzadzaca formacja i gardlujesz w ich sprawie i wtedy nici z
            > nieangazowania sie . Jak bys popieral ,to bys chodzil na wybor, no boshhh !Nie
            > mozna byc zimny i goracym !

Dlatego jestem neutralny,za złe ganie,a dobre pochwalam :-)))
            Jak na razie tylko PiS dba o Polskie interesy,a tego mi brakowało przez 18 lat
            rozkradania tego kraju przez czerwone watażki i pseudo-demokratów.
            • nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:13
              ...taka postawa nurza się w bagnie.
        • nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:08
          longeta napisał:
          >
          > Cóż jestem Polakiem,chyba to naturalne że popieram Polski rząd,a ganię
          zdrajców
          > i złodziei którzy rządzili do 2005 roku:-)

...cóż za wspaniała wybiórczość. :-DDD

Popierasz polski rząd wyłoniony poprzez wybory parlamentarne, którymi sie
          brzydzisz i pogardzasz.
          Nie miesza się Tobie nic, a nic, Polaku-patrioto?
          • longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:20
            nakole napisał: > Popierasz polski rząd wyłoniony poprzez wybory parlamentarne,
            którymi sie
            > brzydzisz i pogardzasz.
            > Nie miesza się Tobie nic, a nic, Polaku-patrioto?

Owszem,to wcale nie oznacza że neguje ten system wyłaniania rządów i
            parlamentu,nie chodzenie na wybory to też wybór, protest przeciwko klasie
            politycznej,ale,ale(!),to może ci się w bańce nie zmieścić:-)))
            • nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:21
              ...jednak mało kumaty jesteś, ale co tam, upał w dolinie.
              • longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:24
                nakole napisał:

> ...jednak mało kumaty jesteś, ale co tam, upał w dolinie.

Hehehe,mogę to samo napisać o tobie,szkoda że kulturę też zgubiłeś pedałując:-)
                • nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:28
                  ...Oh i ach, doczekałem się na twoje ulubione, słodkie słówko.
                  Czy wszystko kojarzy się Tobie z napędem rowerowym?
                  • longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:32
                    nakole napisał:

> ...Oh i ach, doczekałem się na twoje ulubione, słodkie słówko.
                    > Czy wszystko kojarzy się Tobie z napędem rowerowym?

To raczej tobie się wszystko kojarzy,dlatego ci ułatwiam zrozumienie:-)
                    • nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:33
                      ...o , widzisz już zaczynasz kręcić. Normalka.
            • nett1980 Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:22
              Relatywizm taki ,ze Jarus moze sie nakryc koptykami ze smiechu.
              Nie widzisz tego absurdu ?!
              • longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:26
                nett1980 napisała:> Nie widzisz tego absurdu ?!

Widzę a na imię ma TWA
                • nett1980 Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:37
                  W realu tez szukasz sobie wrogow ?Myslisz ,ze jak sie mocniej poklocisz ,
                  hukniesz ,zaprzesz to wygrasz? Sprobuj sobie w spokoju odowiedziec na moje
                  watpliwosci.Przemysl ,przemedytuj ,im bardziej sie zacietrzewiasz i rzucasz
                  miesem ,tym bardziej TWA rosnie w sile , sile twojej wyobrazni.
    • yavorius * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:34
      Po co dyskutujecie z Longetą? Tak z ciekawości?
      • nakole Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:37
        ...właśnie, po co? To chyba taki niemiły zwyczaj się zrobił...brrr
        • yavorius Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:39
          Nieustająco polecam metodę Jorna.
          • nakole Re: :-) 12.06.07, 19:40

• nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:39
        Wierze ,ze ma to jakies walory poznawcze ? Facet ma te 44 lata z grubsza a
        dyskusja nieraz jak z przedszkolakiem .
        • yavorius Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:40
          Daj spokój, jakie walory poznawcze... Cassani ujął to w fachowy sposób.
        • nakole Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:41
          jejej, 40 i 4 jesli nawet z grubsza to fatalna liczba.
          • longeta 44 co za bzdura:-) 12.06.07, 19:51
            ale yawor ma rację,przestańcie dyskutować,dzięki temu nie będę musiał odpisywać
            na kretyńskie zaczepki i wasza paranoja co do mojej osoby zostanie uleczona.

Zamek już się zamknął,teraz wasza kolej,a tak na przyszłość więcej tolerancji
            dla innych poglądów niż wasze,zwłaszcza że WAS tutaj z każdym miesiącem coraz mniej.
            • nakole ...a, sio! 12.06.07, 19:52
              ...nie przeszkadzaj w konsumpcji.
          • maruda 40 i 4 12.06.07, 22:09
            40 i 4 chyba sponsoruje dziś licznik forum :)
        • graz.ka Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:43
          Nett - przedszkolaki są ciekawsze :) A to co tu nasywasz dyskusją, to jak
          napisała kiedyś aaa202, tylko "pozór wymiany myśli".
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=60289282&a=60401035
          • nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:53
            Jesli mu sie uda wkurzyc mnie tak ,jak jedna pani z Wawy , to przestane ,bo z
            drugiej strony cierpliwosc ma na wyczerpaniu .Chcialby zjesc ciastko i miec
            ciastko i tak wkolo Macieju.
            A co do przedszkolakow to moje Male entuzjazmuje sie slowem "siusiak"
            oraz ,ze "mozna siedziec na kominie i calowac swinie"(musieli baaardzo nudzic
            sie w autokarze) , taaak podroze ksztalca , a nazw dinozaurow ,ktore na
            wycieczce widzial ,nie pamieta skubanczyk .
            • graz.ka Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:55
              Może woli tramwaje od dinozaurów :) Albo elektryczność - mam takich
              specjalistów 4,5 rocznych dwóch.
              • nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 20:02
                Lol masz bliznieta w podobnym wieku jak Maly? Moj woli samochody ponad
                wszystko ,ale ma kolege ,ktory uczy go dziwnych slow i okrzykow typu "Ja sie
                zabije"(5 letnie dzieci) .Dziecko zadbane materialnie ,ale emocjonalnie to juz
                slabiej.
                • graz.ka Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 20:04
                  :) Nie, pracuję w przedszkolu. Od lat już wielu dość :)
                  • nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 20:05
                    Na Gdanskiej moze ?
                    • graz.ka Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 20:09
                      Nie, na Murarskiej - Julianów.
                      • nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 20:29
                        To zielono macie , nie to co Srodmiescie ,tzn Polesie.
    • nakole ..doszliśmy do setki w drzewku. Czas na kolacyjkę 12.06.07, 19:43

• yavorius raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 19:44
        Dziś to:
        www.kuchnia.tv/html/kuchnioteka/przepisy.php?0,0,85
        • nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 19:47
          Smakowite, lubię makaroniska, ale dzisiaj smalec gruboskwarkowy z pajdą przez
          bochen rżniętą i kiszony ogóras!
          • yavorius Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 19:49
            I piwo?
            • nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 19:53
              ...chłodzi się powoli, będzie później.
              • yavorius słusznie ;D /nt 12.06.07, 20:04

• huann Re: słusznie ;D /nt 12.06.07, 20:15
                  TAK !!! ja chcę żrrreć słusznie !!!
              • huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:15
                TAK !!! ja nie chcę później !!!
            • huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:14
              TAK !!! ja chcę i piwo !!!
          • huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:14
            TAK !!! ja chę przez bochen rżniętą !!!
        • huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:13
          TAK !!! ja chcę taką Alę Cepelię !!!
          • nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:20
            ....ja rozumiem, apetyt, ale nie jesteś za młody na to wszystko?
            • huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:22
              uwielbiam młode cebulki gdy szklą mi się oczki! :]
              • nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:24
                ...i ta pajda też rozpalić może grilla...
                • huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:25
                  chrup!chrum!
                  • nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:28
                    ..o właśnie, chrup, chrup!

W Starogardzie Gd. jadłem przepyszne drożdżówki, przepyszne !
                    • huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:30
                      nakole napisał:

> W Starogardzie Gd. jadłem przepyszne drożdżówki, przepyszne !

OOOOOOO? :>

poniekąd pamiętam parówki Wuja Tomiego ze Skórczu.
                      nie Wuja Skrócza, bo się dzielił swoimi, a ja nie jadłem nie wiem już sam czemu!
                      (chyba byłem przepedałowany w tym momencie:( )
            • huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:32
              nakole napisał:

> ....ja rozumiem, apetyt, ale nie jesteś za młody na to wszystko?

w sumie może i za młody, ale za to jak już doświadczony!:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36854&w=35643569

P.S. to nie Żarty!
    • szprota Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 20:49
      A Bigi zauważył, że posłowie proponują, by wszystkie psy - bez względu na
      rasę - uznać za zwierzęta gospodarskie. Będzie to dotyczyć także
      czworonogów w miastach. Nawet linka do życiodajnej Warszawy dał. A wy nic w
      obliczu tego kretynizmu, tylko kulacie Longetę po stole bilardowym "dawaj, teraz
      ja mu przyłożę".
      Eno, ja wiem, że w życiu każdego żółwia jest taki dzień, że musi komuś dać w
      mordę, ale dziś to chyba jakieś gorsze w was wstąpiło :/
      • nakole Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 20:52
        ...wszystko OK. Już po kolacji :-)
      • big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:08
        Zrozumiałbym jeszcze, gdyby tak zabawiali się przypadkowi goście. Ale to wszak
        elita elit. Widać nuda i upały robią z łebskich (zdawałoby się) ludzi... trolli.
        Najwyraźniej Zamek pomylił adresy;)
        • nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:14
          No dobra, to moze ty mi odpowiesz- jak mozna miec ciastko i zjesc
          ciastko .Prosze ..
          • huann ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:17
            wystarczy mieć 2 ciastka :]
            • nett1980 Re: ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:20
              O Ciasteczkowy Potwor sie wyrwal z Sezamkowej:) Wystarczy miec dwa ciastka ,no
              dobra ,ale w pytaniu bylo jedno ,liczba pojednycza!O i to jest sztuka.
              • huann Re: ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:22
                no to nie wiem. wiem za to, że jakbym miał dwa, to bym zjadł... dwa. :>
                • nett1980 Re: ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:42
                  A trzy tez ,a cztery ?Ciastko typu W-Z rzecz jasna.
                  • huann Re: ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:45
                    mmm :]

oczywiście, że W-Z - i to nie tylko na trasie!
          • szprota Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:19
            Jak to jak? Wystarczy mieć dwie przeglądarki...
          • big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:24
            Huann już udzielił Ci odpowiedzi.
            A tak między nami mówiąc, to czy należy od kogokolwiek oczekiwać, że będzie znał
            wszystkie powiedzonka, sentencje, złote myśli albo inne porzekadła? Często gęsto
            spotkasz na zapadłej wsi babinę, która niby nie kumata i nie czytata, ale
            mądrością życiową bije na łeb szkólonych i uczonych. Wiesz, Wałęsa też się w
            swoim czasie chełpił tym, że nie przeczytał w życiu żadnej książki...;)
            • nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:34
              Ale ja nie o tym ...
              "Albo jestes neutralny i na forum piszesz o Euro2012 i psich kupach ,albo
              opowiadasz sie za rzadzaca formacja i gardlujesz w ich sprawie i wtedy nici z
              nieangazowania sie . Jak bys popieral ,to bys chodzil na wybor, no boshhh !Nie
              mozna byc zimny i goracym !"
              Ze w ksiazkach nie cala wiedza o swiecie wiem , chociaz...dla mnie ksiazki to
              wszystko co najlepsze na swiecie.
              • big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:43
                Ok. Ja książki też lubię i sporo ich "zaliczyłem". Może jednak się tak zdarzyć,
                że pochłaniając całą ich masę nie trafisz na tę, która traktować będzie o
                ciasteczkach;)
                A już zupełnie poważnie mówiąc, to ja twierdzę, iż szklanka jest w połowie
                pełna, więc nie czepiam się tylko dla zasady kogo popadnie:)
                • nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:49
                  Ja sie czepiam?Ja tylko pytam sie Longety , bo moja logika nie moze pojac ,ze
                  odpowiada mu program PiS ,ale asekurancko na wybory chodzil nie bedzie ,bo a
                  nuz Kaczorom sie noga podwinie .
                  • big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:56
                    Doskonale wiesz, że WIĘKSZOŚĆ ludzi w Polsce olewa wybory. To jednak chyba nie
                    oznacza, że nie mogą być milczącymi (chociaż w przypadku Longety określenie
                    milczący, jest dość nieadekwatne;)) sympatykami tej czy tamtej opcji.
                    Aha. Nie podzielam również zdania tych, którzy twierdzą, że jeżeli nie
                    głosowałeś, to nie masz nic do gadania. Właśnie, że gadać każdy może:)
                    • nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 22:12
                      No to w takim razie nie rozumiem zaangazowania z jakim udziela sie na
                      forum ,ale chyba czlowiek nigdy mezczyzny nie zrozumie.
                      • longeta Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 22:14
                        nett1980 napisała:

> No to w takim razie nie rozumiem zaangazowania z jakim udziela sie na
                        > forum ,ale chyba czlowiek nigdy mezczyzny nie zrozumie.

nie schlebiaj sobie,nie na darmo się mówi że najlepszym przyjacielem człowieka
                        (mężczyzny) jest pies,a kto zrozumie kobietę,skoro ona sama siebie nie rozumie:-)))
                        • nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 22:21
                          No widzisz oszukujesz , znasz przyslowia! A ze jest szowinistyczne i nie
                          smieszne ,coz . Wole riposte Biga, bo w duchu mojego posta byla.
                      • big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 22:15
                        Rozwaliłaś mnie tym:
                        czlowiek nigdy mezczyzny nie zrozumie.
                        hehehehehehehehehe
                        Mało się nie PO...:))))))))))))))))
                  • longeta Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:57
                    nett1980 napisała:

> Ja sie czepiam?Ja tylko pytam sie Longety , bo moja logika nie moze pojac ,ze
                    > odpowiada mu program PiS ,ale asekurancko na wybory chodzil nie bedzie ,bo a
                    > nuz Kaczorom sie noga podwinie .

To że akurat PiS chce dobrze to nie moja wina,równie dobrze mogła być to
                    Samoobrona,LPR,czy PO,nazwa tu niema znaczenia,tylko dobro tego kraju i tyle:-)
        • szprota Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:18
          w tym tłumie każdy może się pomylić.
          może to ten upał. a może już sierpień, ale drzew tu nie ma.
    • evonka nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:34
      tyle sie działo...

ja mam taką propozycję w sumie moze ciekawą..?
      otóz: pozwólmy tym co muszą dzienną dawkę afirmacji PiS przerobic na forum
      pisać co tam sobie chcą.. wszak komentować nie trzeba.. bo wiadomo, że od razu
      za taki komentarz nieprzytakujacy jest się zaliczonym do postkomunistów,
      czerwonych, albo, co najgorsze, pedałów! ;-) ponieważ takie watki z góry
      wykluczają dyskusję jakąkolwiek, to może je po prostu odpuszać, cassani?? i
      pisać o tych niepoważnych, wykształciuchowych sprawach, o czerwonych torebkach
      czy innych takich tam... ???
      właśnie! może by tak nową modę wprowadzić...?? na czerwone torebki...???
      • nett1980 Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:39
        Powiedz czy masz w realu mozliwosc poznania punktu widzenia ludzi ,na ktorych
        plecach PiS dochrapal sie wladzy ?Ja nie mam ,dlatego pewnie czasem lubie
        poznac cos ,co do mnie innym kanalem by nie dotarlo.
        No dobra przyznac musze ,ze z Bigim dyskusje sa bardziej soczyste i konkretne
        niz z innym forowiczem ,kazdy wie o kogo chodzi;)
        • longeta Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:43
          nett1980 napisała: ,kazdy wie o kogo chodzi;)

moja sąsiadka nie wie,możesz jaśniej?
          • nett1980 Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:46
            Nooo stales sie gwiazda tego watku ;a jak tam powiesz mi w koncu jak byc zimnym
            i goracym na raz?
            • longeta Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:53
              nett1980 napisała:

> Nooo stales sie gwiazda tego watku ;a jak tam powiesz mi w koncu jak byc zimnym
              >
              > i goracym na raz?

Może w końcu napiszesz jaśniej? Jeżeli chodzi o politykę i wybory już
              pisałem,czytaj ze zrozumieniem i nie daj się ponieść owczemu pędowi tego forum.
        • big_news Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:47
          O matko!
          Zostałem skazany na infamię!!
          I to przez kogo?! Zamka i Ewonkę!!!
          Chyba się nie pozbieram:/

"Klątwa" już działa.
          hehehehehehehehhehehehe
          A pierwsza zaraziła się ta, która innym wyrzuca koniunkturalizm:))))))))))
        • evonka znam wielu 12.06.07, 21:48
          co głosowali na PiS. pokolenie moich rodziców głównie. ja też głosowałam na
          jedną panią z PiS. nie jestem fanką PO, ani innych partii.. w ogóle mało mnie
          barwy i hasła obchodzą. wolę konkrety. ideologia i nowomowa mnie przeraża.. i
          dzielenie. nieustanne. my tu, oni tam. my tacy, oni owacy. my dobrzy, oni źli.
          wracając.... te osoby, które głosowały na PiS umieją jednak krytycznym okiem
          oceniać sytuację i zachowania rządzących. to, że się na kogoś zagłosowało nie
          oznacza, że jedyną słuszną postawą jest popieranie w czambuł. moim zdaniem to
          daje mandat do weryfikacji, nieustannej oceny, krytykowania błędów i głupich
          zachowań. dlatego staram się jednak nie uczestniczyc w czczej dyskusji, której
          jedynym celem jest rzucenie hasla: "mój kochany PiS znów zrobił coś cudownego,
          a te głupie wykształciuchy się buntują!"..... mnie to nie bawi.
      • szprota Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:40
        o :)
        to ja w takim razie ponieprzytakuję, bo jestem komunistka, czerwona i bywam pedałem.
        jakby dobrze poszukać w starych wątkach to nawet jestem masonką!
        • maruda Re: nie było mnie, o tu 12.06.07, 21:53
          o tu tu!
          • evonka ło matko! Szprota! 12.06.07, 22:01
            ty Masonko! sama sie do loży zgłosiłaś!
            no "pięknie"... "pięknie"....
            cóż, teraz już wszystko sie wyjaśniło. teczki zostały otwarte i widać jak na
            dłoni kto mason a kto pedał.
          • szprota A Maruda poznał Aarda po fajce 12.06.07, 22:16
            Podszedł kiedyś do nas, jakeśmy zażywali Hard Zone w Dekomprezji, wyciągnął rękę
            i powiedział: -Cześć, jestem Maruda, a ty jesteś Aard, bo masz fajkę.
            Tak było!
            • evonka jaka fajkę ma Aard? 12.06.07, 22:17
              - że tak spytam...
              • szprota teraz to pewnie łesta ajsa 12.06.07, 22:22
                a wtedy miał prawdziwą, ale nie wiem, czy z myślącej gruszy, czy z jakiego
                innego tworzywa...
                • maruda pffff 12.06.07, 22:27
                  ale fajne to było, nie?
                  • szprota owszem 12.06.07, 22:38
                    gdyby mnie kiedykolwiek podrywał, twierdziłabym, ze dałam się poderwać na fajkę :)
                    • maruda niby proste przełożenie, ale 12.06.07, 22:44
                      pomyślałem analogicznie do tego co napisałaś i nie wiem co mam sobie odpowiedzieć, bo
                      - widział ktoś kiedyś kobietę z fajką?
                      • szprota Ja widziałam 12.06.07, 22:51
                        Greczynkę, Patrycję. Była cudownie chuda, z ciemnymi długimi włosami i cieniami
                        pod oczami - taka trochę czarownica, ale pełna wdzięku i chrypy w głosie.
                        Nieprzeciętnie ciekawie wyglądała z fajką :)
            • maruda ale zaraz! 12.06.07, 22:32
              czy mi się wydaje, czy Szprota nie była jeszcze wtedy sforumiona?
              • szprota była od blisko roku (bo to wrzesień 2003 był) 12.06.07, 22:41
                Tyle, że wtedy rzadko występowała, bo nie miała stałego dostępu do netu. Nawet
                Utopia już wtedy była!
                • maruda Re: była od blisko roku (bo to wrzesień 2003 był) 12.06.07, 22:41
                  rany, jak to niedawno się wydaje!
                  • szprota ech 12.06.07, 23:02
                    nawet nostalgia nie jest juz tym, czym byla kiedyś...
                    • maruda Re: ech 12.06.07, 23:06
                      :P

/zeby nie był to post do skasowania umieszczę też te kilka słów w ukośnym nawiasie, ha!/
                      • szprota spoko 12.06.07, 23:10
                        ja kasuję tylko teksty typu "ty głupi świński ryju" :)
                        • maruda Re: spoko 12.06.07, 23:14
                          a "ty kartoflu" ujdzie? Bo z prezydentem coś tam było nie ten.
                          Pytam w razie czego ;-)
                          • szprota spoko 12.06.07, 23:21
                            ale nie próbuj nazywać mnie frytką.
                            • maruda Re: spoko 12.06.07, 23:31
                              ale kartofel to przecież do Ciebie nigdy! To był tylko zwiad!
    • cassani to miał być lekki wątek zaczepny... 12.06.07, 23:44
      ... a ja stworzyłem potwora...
      • big_news Re: to miał być lekki wątek zaczepny... 12.06.07, 23:46
        Bo to pierwszyzna w Twoim wykonaniu?:)))
        • cassani ale 12.06.07, 23:50
          tylko chciałem lekko Cię podkręcić -a nie żeby mi longete od razu z łotem
          mieszali! Chłopak się posika w nocy!
          :)
          • big_news Re: ale 12.06.07, 23:53
            A więc słabo Ci wyszło.
            Bo głównie to podkręciłeś tych, co to niby są dostojni i poważni. A to tylko
            zwykłe trolle są:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka