cassani 12.06.07, 08:39 ... że już nikt się tutaj nie podnieca PiS tylko Ty płodzisz te paranoiczne wątki o Partii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 08:42 No jeszcze niezawodny Longuś jest: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=63906887 Odpowiedz Link Zgłoś
longeta To prawie tak samo......... 12.06.07, 08:44 że nikt nie podnieca się lustracją i dekomunizacją,a także piłką nożna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Mniemam, że Longeta się odezwał:) 12.06.07, 09:18 Bo jakoś Twój wpis nie pasuje do mojej wypowiedzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
cassani oj - chyba u mnie w porzo 12.06.07, 09:19 bo mi się moja odpowiedź wyświetliła pod Longetą :) PS. Gdzieżbym śmiał twierdzić że o tej godzinie już wstałeś! :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 09:10 Nie jest aż tak źle. Zawsze mogę liczyć na Ciebie, Yawora, Iszkariotę, Nakole, Miejskie_narty, czasem Teufela, zrzadka Evonkę i jeszcze kilka innych osób. Albo brakuje Wam konsekwencji albo źle oceniasz sytuację. Ponieważ staram się nie być zwolennikiem spiskowych teorii, wychodzi mi na to, że jak zwykle jesteś w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: na mnie 12.06.07, 09:23 Trzymam za słowo. hehehehehehehehe, pękam ze śmiechu na myśl o wytrwaniu Cassaniego w tym postanowieniu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Ja też trzymam za słowo....... 12.06.07, 09:29 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8923717&rfbawp=1181633216.134 Wreszcie polski rząd:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ja też trzymam za słowo....... 12.06.07, 09:36 No coś Ty?! Przecież to straszne! Jak można walczyć o swoje, a nie pokornie czekać na wyrok?! Ech, gdzie te czasy, gdy u władzy byli światli, rozumni, nowocześni itp. duperele?;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani [...] 12.06.07, 10:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: uważaj 12.06.07, 10:45 Kibicuję wielu osobom na forum. I byłbym ostrożny w określaniu ludzi, chociaż nie jestem oczywiście wolny od wystawiania ocen. To, że się z kimś nie zgadzam, nie oznacza, iż będę go częstował co dnia, przy okazji i bez soczystym epitetem. A tym bardziej nie mam ochoty nieustannie kogoś obrażać. Tobie, jak widzę, od pewnego czasu sprawia to przyjemność. Ja wolę dobre piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ;-))) 12.06.07, 10:46 pytanie nie do mnie, ale wtrącę obserwacje, że ostatnie wątki wielbiące w czambuł PiS i obśmiewajace PO(bo przecież nie sld) cieszą sie jedynie zainteresowaniem dwóch osób.. autora i przytakiwacza.. Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: ;-))) 12.06.07, 10:57 evonka napisała: > pytanie nie do mnie, ale wtrącę obserwacje, że ostatnie wątki wielbiące w > czambuł PiS i obśmiewajace PO(bo przecież nie sld) cieszą sie jedynie > zainteresowaniem dwóch osób.. autora i przytakiwacza.. Zgadzam się z Tobą. Różnice bywaja jedynie w konfiguracjach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius [...] 12.06.07, 10:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ;-))) 12.06.07, 11:05 Wiem wiem, że mnie skrzętnie omijasz. Wiem też, że świerzbi Cię język, żeby mimo to coś na mój temat sklecić. W każdym razie muszę Ci wyznać, że wolę drzeć koty z sympatykami PO, niż ośmieszać się nijakością i niemal łaszeniem się do tychże. Co do zainteresowań wątkami politycznymi, to możesz sobie wmawiać, że Cię one nie kuszą, tyle, że mimowolnie klepiesz na ten temat prawie co dnia. Radzę Ci poczytać sobie Twoje własne wpisy, może wtedy Cię olśni. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ;-))) 12.06.07, 11:36 big_news napisał: ... W każdym razie muszę Ci wyznać, że wolę drzeć koty > z sympatykami PO, niż ośmieszać się nijakością i niemal łaszeniem się do tychże > . .... chyba jednak juz musisz podjąć leczenie. PO Cię otoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
bruna5 Re: ;-))) 12.06.07, 11:18 evonka napisała: > pytanie nie do mnie, ale wtrącę obserwacje, że ostatnie wątki wielbiące w > czambuł PiS i obśmiewajace PO(bo przecież nie sld) cieszą sie jedynie > zainteresowaniem dwóch osób.. autora i przytakiwacza.. hihihi najgorzej jak potakiwaczka gani innych potakiwaczów za potakiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ;-))) 12.06.07, 11:24 To charakterystyczne dla neofitów. Klasycznym tego przykładem w ostatnich dwóch latach, jest niejaki Tomasz Wołek. Kiedyś całkiem niezły publicysta i dziennikarz, zaciekły "wróg" samego Michnika czy Kwaśniewskiego, dziś wierny kundelek agorowców i chwalca byłego prezydenta. To, co ten pan wygaduje na PiS, przewyższa nawet innego "przechrztę", sławnego Stefana N. Tutaj mamy podobne przypadki, tyle, że na forumową skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani oooo! 12.06.07, 11:38 znowu sie spodobało, oj - już widzę ten szczęśliwy uśmiech!!! a dalej: "Klasycznym tego przykładem w ostatnich dwóch > latach, jest niejaki Tomasz Wołek. Kiedyś całkiem niezły publicysta i > dziennikarz, zaciekły "wróg" samego Michnika czy Kwaśniewskiego, dziś wierny > kundelek agorowców i chwalca byłego prezydenta. To, co ten pan wygaduje na PiS, > przewyższa nawet innego "przechrztę", sławnego Stefana N. " to potwierdza moją teze o konieczności podjęcia leczenia. Może nie zamkniętego - ale farmakologiczne jest wskazane! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: oooo! 12.06.07, 12:00 Bez cienia satysfakcji muszę skonstatować, że mimo wszystko lepszy (chociaż też do dupy) z Ciebie wróż niż lekarz. Pomieszaj sobie lepiej w fusach, miast stawiać diagnozy. Boję się bowiem, że za taką wiedzę medyczną wykpiłaby Cię sprzątaczka z przychodni osiedlowej. Wstyd byłby później przyznawać się do takiej znajomości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: oooo! 12.06.07, 12:28 nic nie zrozumiałem - ale kładę to oczywiście na upał - a broń Boże nie na bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka hmm.. ciekawe.. 12.06.07, 11:25 komu potakuję??? i czy są na to jakieś dowody linkowe? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: ;-))) 12.06.07, 13:20 Jesli chodzi o watki typu "palec do budki" ten jest jednym z moich ulubionych:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=57948980&a=57948980 Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 14:23 A ja sie musze przyznac ,ze gdyby nie Big i Longeta to nie wiedzialabym ,gdzie sa ludzie ,ktorzy na PiS glosowali .Calkiem serio musze przyznac ,ze w moim otoczeniu nikt na te partie nie glosowal. Nikt tez nie jest jej entuzjasta czy nawet cichym wielbicielem !Wiec mimo wszystko jakis walor poznawczy te przepychanki maja. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 14:29 nett1980 napisała: > A ja sie musze przyznac ,ze gdyby nie Big i Longeta to nie wiedzialabym ,gdzie > sa ludzie ,ktorzy na PiS glosowali .Calkiem serio musze przyznac ,ze w moim > otoczeniu nikt na te partie nie glosowal. Nikt tez nie jest jej entuzjasta czy > nawet cichym wielbicielem !Wiec mimo wszystko jakis walor poznawczy te > przepychanki maja. No i ??? Też uważasz że elektorat PiS to idioci? Hehehe,też w moim nikt nie głosował,ale to wersja oficjalna,a jeszcze zagłosują nie raz,ja na szczęście i z wyboru nie chodzę na wybory także nie wrzucaj mnie do jednego wora;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 14:36 Tak, to juz znamy -miec ciastko i zjesc ciastko. Dobrze prawiczku wyborczy? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 14:46 nett1980 napisała: > Tak, to juz znamy -miec ciastko i zjesc ciastko. Dobrze prawiczku wyborczy? Hymm,nie rozumiem cię kompletnie bo,nie jadam słodyczy,a z tym prawiczkiem to jest tak jak z twoją cnota;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 14:57 No wez nie zalamuj ,kolokwializmow juz wobec ciebie nie bede uzywala ,ale ze przyslowia nie znasz... A co do cnoty ,niestety ,nie jestem Maria co ma radio , ba dziecko normalnie poczete i normalnie urodzone ,wiec nawet wspomnienia nie ma po tym czyms , co latwiej znalazlbys hmmm ,hehe w Warszawie .A ty sie zachowujesz jak Arabka ,co w Europie poszalala i leci cerowac co zszargane gdy do ojczyzny ma wrocic , tak widze twoja postawe. POSTprawiczek --- Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 15:06 Niezły login na miarę umysłu autora/ki,może skorzystam;-) Co do tych arabek to nie spotkałem,chyba że zaliczymy wszystkie kobyły tej rasy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 15:17 Lodz sie pisze z duzej litery , to juz wiesz ,a o co chodzi z mieszkankami takich Emiratow Arabskich ,czyli Arabkami , to zawsze mozesz uzyc googli ... Serio sie pytam -nie zwracac sie do ciebie z przyslowiami ,przenosniami ,parabolami ,bo i tak nie kumasz ,no zgrywasz sie chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 15:26 nett1980 napisała: > Lodz sie pisze z duzej litery , to juz wiesz ,a o co chodzi z mieszkankami > takich Emiratow Arabskich ,czyli Arabkami , to zawsze mozesz uzyc googli ... > Serio sie pytam -nie zwracac sie do ciebie z > przyslowiami ,przenosniami ,parabolami ,bo i tak nie kumasz ,no zgrywasz sie > chyba? Cassani by napisał: -nie kuma i coś w tym jest kiedy takie posty jak twoje widzę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 15:30 No ale chyba podstawowke skonczyles ,NA BOGA? Tam tego tez ucza! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 15:39 nett1980 napisała: > No ale chyba podstawowke skonczyles ,NA BOGA? Tam tego tez ucza! Nie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 15:42 No to co ,dialogi z toba jak z malym ,rozpolitykowanym brzdacem prowadzic ? To by wiele tlumaczylo . Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 15:48 nett1980 napisała: > No to co ,dialogi z toba jak z malym ,rozpolitykowanym brzdacem prowadzic ? To > by wiele tlumaczylo . gdybym wierzył pozorom już dawno do kosza bym cię wrzucił;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 15:56 Poglaszcz sie jeszcze po glowce , a samozachwyt bedzie pelny.Pozory pozorami ,ale jakich akrobacji bys nie robil ,to wychodzi nieraz szydlo z worka (o cholerka znow przyslowie). A o co chodzi z tym koszem ?Chcesz mnie wyszarzyc prosze ,przeciez na forum jest wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 16:19 nett1980 napisała:przeciez na forum jest wolnosc. Niestety i pomyśleć że do tej wolności sam rękę przyłożyłem;-))) Hehehe,aż mi w pięty poszło,jak chcesz być złośliwa i chamska ucz się od zamka i cassanigo,poza tym biała,szara,byle nie czarna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ;-))) 12.06.07, 16:27 No ci sie w glowie serio roja teorie spiskowe i zmowy ukladow ,jesli uwazasz ,ze oprocz szczypty zlosliowosc jestem chamska wobec ciebie, przyklad ,link ?A to neurotyk- delikates sie znalazl.Fiu ,fiu .Oj brak ci okladania sie z Jaworem ,ze sie za mnie bierzesz... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: ;-))) 12.06.07, 16:43 ...nie bierzesz udziału w wyborach to Ciebie nie ma. Patriota, hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 16:58 nakole napisał: > ...nie bierzesz udziału w wyborach to Ciebie nie ma. Patriota, hahahaha. hehehe,ależ jestem i mam się dobrze,tylko że wyrosłem już z bełkotu i obiecanek polityków,ale ty chodź,chodź(!),zawsze to jakieś mięso wyborcze jest:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: ;-))) 12.06.07, 17:01 jak bezpośrednio na post odpowiadasz to daj luzu z tym cytowaniem Patriotyczna Świątynio Narodu :P Jeśli nie bierzewsz u działu w wyborach to Twoje prawo do krytykanctwa jest co najmniej wątpliwe. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: ;-))) 12.06.07, 17:06 nakole napisał: > Jeśli nie bierzewsz u działu w wyborach to Twoje prawo do krytykanctwa jest co > najmniej wątpliwe. > Poniał? Mam takie same prawa jak każdy obywatel,nawet pedał je ma,także mogę zbierać to ziarno które sam rozsiewałem jakieś 26 lat temu,nie staraj się sr.. wyżej niż siodełko rowerowe,bo jesteś żałosny dla ludzi z mojego pokolenia mówiąc o prawach i obowiązkach patrioty:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 17:21 Nie zawiodłeś mnie. :-DDD Ps.: Prawa to może i jakieś masz, chociaż dla Ciebie to specjalny dekret by się przydał o ich zawieszeniu. Ziarno, które rozsiałeś jest tak samo zatrute jak Twój umysł, a żałość to Ty wywołujesz tym swoim urojonym patriotyzmem i homofobią. A, sio! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani romans mamy 12.06.07, 13:43 chłopaki z Brzeziń podkradają nam junaków z Łodzi - wyobraź sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: romans mamy 12.06.07, 14:18 chłopaki z Łodzi trochę by chciały a trochę się wstydzą. Ale Brzeziniacy nie odpuszczają i ostro atakują. Po prostu coś na pograniczu Pulp Fiction (Brzeziny, fryzury, t-shirty) i Emmanuelle (Chłopaki, wstydziochy, pachy). Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: romans mamy 12.06.07, 14:32 cassani napisał: > chłopaki z Łodzi trochę by chciały a trochę się wstydzą. Ale Brzeziniacy nie > odpuszczają i ostro atakują. Jak zwykle kłamiesz,to już się robi irytujące,nie ma tu innych Brzeziniaków,Sieradczanie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: romans mamy 12.06.07, 15:38 cassani napisał: > Sieradzaninie. no właśnie,tylko wstyd temu miastu przynosisz i pomyśleć że nasi przodkowie ramie w ramie w bitwie na polach Grunwaldu się z UE bili;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani gwoli ścislości 12.06.07, 18:26 ja pochodzę od innej małpy niż ty i nasi przodkowie jesli się widzieli to w chlewie. Ciekawe tylko na jakich pozycjach wtedy byli. Odpowiedz Link Zgłoś
huann bo w dzisiejszym zglobalizowanym świecie 12.06.07, 18:37 małpy dzielą sie na mc'akową większość i wymierające kapucynki. tudzież weekendowe paw-jany i te, co do niedzielnego rosołu śpiewaja posobotnio w programie 'szansa na szympansa'. i jeszcze są nocne goryle tak pomiędzy. aaa, no i na scenie wyjce. więcej małp nie pamiętam, zaś wszystkie czerwone (z wyjątkiem kapucynek;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: gwoli ścislości 12.06.07, 18:52 cassani napisał: > ja pochodzę od innej małpy niż ty i nasi przodkowie jesli się widzieli to w > chlewie. Ciekawe tylko na jakich pozycjach wtedy byli. świnko nie wysilaj się do małpy jeszcze ci daleko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 18:00 Jako ,ze pewnie longi mnie nie widzi, tez wyraze swoje zdziwienie. Nie rozumiem jak mozna isc prawie na noze za Pisem ,przynajmniej na forum ,a jednoczesnie zastrzegac sie ze na wybory sie nie chodzi ,bo sie juz nie wierzy w dobre intencje politykow. Do niego nie dociera ,ze to postawa starasznie asekurnacka, bo jak i PiS sie pograzy ,to on pewnie bedzie czysty i niewinny , bo przeciez nie glosowal na nich .Too bardzo dziwna postawa moralna, pewnie pojawi sie partia populistyczna jak szamoboobora , homofobiczna jak LPR , rozliczeniowa jak PiS , a festiwal sie znow zacznie- "ja jestem za a nawet przeciw". Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 18:13 ...mnie to pachnie kompletnym rozchwianiem emocjonalno-ideowym spowodowanym być może lekturą szczerbatej prasy w czasach burzliwej młodości naszego Moralizatora Za 3Grosze. Stąd też i pewnie Jego obsesje rodem z serwisu rowerowego... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 18:53 nakole napisał: > ...mnie to pachnie kompletnym rozchwianiem emocjonalno-ideowym spowodowanym być > > może lekturą szczerbatej prasy w czasach burzliwej młodości naszego > Moralizatora Za 3Grosze. Stąd też i pewnie Jego obsesje rodem z serwisu > rowerowego.. Hymm,psychologa i dietetyka z ciebie nie będzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:03 Hymm, no tak, psychologów nie trawisz bo to....i tak dalej i dlatego bez dietetyka powoli zamienisz się w ponton bo Twój sposób odżywiania się jest tragiczny, czemu już dałeś wyraz prezentując swoją teorię w bryzolinowym wątku o sraczce zwykłej. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 18:56 nett1980 napisała: > Jako ,ze pewnie longi mnie nie widzi, tez wyraze swoje zdziwienie. Nie rozumiem > > jak mozna isc prawie na noze za Pisem ,przynajmniej na forum ,a jednoczesnie > zastrzegac sie ze na wybory sie nie chodzi ,bo sie juz nie wierzy w dobre > intencje politykow. Do niego nie dociera ,ze to postawa starasznie asekurnacka, > > bo jak i PiS sie pograzy ,to on pewnie bedzie czysty i niewinny , bo przeciez > nie glosowal na nich .Too bardzo dziwna postawa moralna, pewnie pojawi sie > partia populistyczna jak szamoboobora , homofobiczna jak LPR , rozliczeniowa > jak PiS , a festiwal sie znow zacznie- "ja jestem za a nawet przeciw". Cóż jestem Polakiem,chyba to naturalne że popieram Polski rząd,a ganię zdrajców i złodziei którzy rządzili do 2005 roku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:00 Albo jestes neutralny i na forum piszesz o Euro2012 i psich kupach ,albo opowiadasz sie za rzadzaca formacja i gardlujesz w ich sprawie i wtedy nici z nieangazowania sie . Jak bys popieral ,to bys chodzil na wybor, no boshhh !Nie mozna byc zimny i goracym ! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:10 nett1980 napisała: > Albo jestes neutralny i na forum piszesz o Euro2012 i psich kupach ,albo > opowiadasz sie za rzadzaca formacja i gardlujesz w ich sprawie i wtedy nici z > nieangazowania sie . Jak bys popieral ,to bys chodzil na wybor, no boshhh !Nie > mozna byc zimny i goracym ! Dlatego jestem neutralny,za złe ganie,a dobre pochwalam :-))) Jak na razie tylko PiS dba o Polskie interesy,a tego mi brakowało przez 18 lat rozkradania tego kraju przez czerwone watażki i pseudo-demokratów. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:13 ...taka postawa nurza się w bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:08 longeta napisał: > > Cóż jestem Polakiem,chyba to naturalne że popieram Polski rząd,a ganię zdrajców > i złodziei którzy rządzili do 2005 roku:-) ...cóż za wspaniała wybiórczość. :-DDD Popierasz polski rząd wyłoniony poprzez wybory parlamentarne, którymi sie brzydzisz i pogardzasz. Nie miesza się Tobie nic, a nic, Polaku-patrioto? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:20 nakole napisał: > Popierasz polski rząd wyłoniony poprzez wybory parlamentarne, którymi sie > brzydzisz i pogardzasz. > Nie miesza się Tobie nic, a nic, Polaku-patrioto? Owszem,to wcale nie oznacza że neguje ten system wyłaniania rządów i parlamentu,nie chodzenie na wybory to też wybór, protest przeciwko klasie politycznej,ale,ale(!),to może ci się w bańce nie zmieścić:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:21 ...jednak mało kumaty jesteś, ale co tam, upał w dolinie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:24 nakole napisał: > ...jednak mało kumaty jesteś, ale co tam, upał w dolinie. Hehehe,mogę to samo napisać o tobie,szkoda że kulturę też zgubiłeś pedałując:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:28 ...Oh i ach, doczekałem się na twoje ulubione, słodkie słówko. Czy wszystko kojarzy się Tobie z napędem rowerowym? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:32 nakole napisał: > ...Oh i ach, doczekałem się na twoje ulubione, słodkie słówko. > Czy wszystko kojarzy się Tobie z napędem rowerowym? To raczej tobie się wszystko kojarzy,dlatego ci ułatwiam zrozumienie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:33 ...o , widzisz już zaczynasz kręcić. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:22 Relatywizm taki ,ze Jarus moze sie nakryc koptykami ze smiechu. Nie widzisz tego absurdu ?! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:26 nett1980 napisała:> Nie widzisz tego absurdu ?! Widzę a na imię ma TWA Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Odpowiedź godna autora. 12.06.07, 19:37 W realu tez szukasz sobie wrogow ?Myslisz ,ze jak sie mocniej poklocisz , hukniesz ,zaprzesz to wygrasz? Sprobuj sobie w spokoju odowiedziec na moje watpliwosci.Przemysl ,przemedytuj ,im bardziej sie zacietrzewiasz i rzucasz miesem ,tym bardziej TWA rosnie w sile , sile twojej wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:34 Po co dyskutujecie z Longetą? Tak z ciekawości? Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:37 ...właśnie, po co? To chyba taki niemiły zwyczaj się zrobił...brrr Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:39 Nieustająco polecam metodę Jorna. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:39 Wierze ,ze ma to jakies walory poznawcze ? Facet ma te 44 lata z grubsza a dyskusja nieraz jak z przedszkolakiem . Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:40 Daj spokój, jakie walory poznawcze... Cassani ujął to w fachowy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:41 jejej, 40 i 4 jesli nawet z grubsza to fatalna liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta 44 co za bzdura:-) 12.06.07, 19:51 ale yawor ma rację,przestańcie dyskutować,dzięki temu nie będę musiał odpisywać na kretyńskie zaczepki i wasza paranoja co do mojej osoby zostanie uleczona. Zamek już się zamknął,teraz wasza kolej,a tak na przyszłość więcej tolerancji dla innych poglądów niż wasze,zwłaszcza że WAS tutaj z każdym miesiącem coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:43 Nett - przedszkolaki są ciekawsze :) A to co tu nasywasz dyskusją, to jak napisała kiedyś aaa202, tylko "pozór wymiany myśli". forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=60289282&a=60401035 Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:53 Jesli mu sie uda wkurzyc mnie tak ,jak jedna pani z Wawy , to przestane ,bo z drugiej strony cierpliwosc ma na wyczerpaniu .Chcialby zjesc ciastko i miec ciastko i tak wkolo Macieju. A co do przedszkolakow to moje Male entuzjazmuje sie slowem "siusiak" oraz ,ze "mozna siedziec na kominie i calowac swinie"(musieli baaardzo nudzic sie w autokarze) , taaak podroze ksztalca , a nazw dinozaurow ,ktore na wycieczce widzial ,nie pamieta skubanczyk . Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 19:55 Może woli tramwaje od dinozaurów :) Albo elektryczność - mam takich specjalistów 4,5 rocznych dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 20:02 Lol masz bliznieta w podobnym wieku jak Maly? Moj woli samochody ponad wszystko ,ale ma kolege ,ktory uczy go dziwnych slow i okrzykow typu "Ja sie zabije"(5 letnie dzieci) .Dziecko zadbane materialnie ,ale emocjonalnie to juz slabiej. Odpowiedz Link Zgłoś
graz.ka Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 20:04 :) Nie, pracuję w przedszkolu. Od lat już wielu dość :) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: * a ja mam pytanie * 12.06.07, 20:29 To zielono macie , nie to co Srodmiescie ,tzn Polesie. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 19:44 Dziś to: www.kuchnia.tv/html/kuchnioteka/przepisy.php?0,0,85 Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 19:47 Smakowite, lubię makaroniska, ale dzisiaj smalec gruboskwarkowy z pajdą przez bochen rżniętą i kiszony ogóras! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 19:53 ...chłodzi się powoli, będzie później. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:15 TAK !!! ja nie chcę później !!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:14 TAK !!! ja chę przez bochen rżniętą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:13 TAK !!! ja chcę taką Alę Cepelię !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:20 ....ja rozumiem, apetyt, ale nie jesteś za młody na to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:22 uwielbiam młode cebulki gdy szklą mi się oczki! :] Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:24 ...i ta pajda też rozpalić może grilla... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:28 ..o właśnie, chrup, chrup! W Starogardzie Gd. jadłem przepyszne drożdżówki, przepyszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:30 nakole napisał: > W Starogardzie Gd. jadłem przepyszne drożdżówki, przepyszne ! OOOOOOO? :> poniekąd pamiętam parówki Wuja Tomiego ze Skórczu. nie Wuja Skrócza, bo się dzielił swoimi, a ja nie jadłem nie wiem już sam czemu! (chyba byłem przepedałowany w tym momencie:( ) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: raczej na obiad. Huannu!!! 12.06.07, 20:32 nakole napisał: > ....ja rozumiem, apetyt, ale nie jesteś za młody na to wszystko? w sumie może i za młody, ale za to jak już doświadczony!: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36854&w=35643569 P.S. to nie Żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 20:49 A Bigi zauważył, że posłowie proponują, by wszystkie psy - bez względu na rasę - uznać za zwierzęta gospodarskie. Będzie to dotyczyć także czworonogów w miastach. Nawet linka do życiodajnej Warszawy dał. A wy nic w obliczu tego kretynizmu, tylko kulacie Longetę po stole bilardowym "dawaj, teraz ja mu przyłożę". Eno, ja wiem, że w życiu każdego żółwia jest taki dzień, że musi komuś dać w mordę, ale dziś to chyba jakieś gorsze w was wstąpiło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 20:52 ...wszystko OK. Już po kolacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:08 Zrozumiałbym jeszcze, gdyby tak zabawiali się przypadkowi goście. Ale to wszak elita elit. Widać nuda i upały robią z łebskich (zdawałoby się) ludzi... trolli. Najwyraźniej Zamek pomylił adresy;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:14 No dobra, to moze ty mi odpowiesz- jak mozna miec ciastko i zjesc ciastko .Prosze .. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:20 O Ciasteczkowy Potwor sie wyrwal z Sezamkowej:) Wystarczy miec dwa ciastka ,no dobra ,ale w pytaniu bylo jedno ,liczba pojednycza!O i to jest sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:22 no to nie wiem. wiem za to, że jakbym miał dwa, to bym zjadł... dwa. :> Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:42 A trzy tez ,a cztery ?Ciastko typu W-Z rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: ja!mnie ciastko! 12.06.07, 21:45 mmm :] oczywiście, że W-Z - i to nie tylko na trasie! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:19 Jak to jak? Wystarczy mieć dwie przeglądarki... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:24 Huann już udzielił Ci odpowiedzi. A tak między nami mówiąc, to czy należy od kogokolwiek oczekiwać, że będzie znał wszystkie powiedzonka, sentencje, złote myśli albo inne porzekadła? Często gęsto spotkasz na zapadłej wsi babinę, która niby nie kumata i nie czytata, ale mądrością życiową bije na łeb szkólonych i uczonych. Wiesz, Wałęsa też się w swoim czasie chełpił tym, że nie przeczytał w życiu żadnej książki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:34 Ale ja nie o tym ... "Albo jestes neutralny i na forum piszesz o Euro2012 i psich kupach ,albo opowiadasz sie za rzadzaca formacja i gardlujesz w ich sprawie i wtedy nici z nieangazowania sie . Jak bys popieral ,to bys chodzil na wybor, no boshhh !Nie mozna byc zimny i goracym !" Ze w ksiazkach nie cala wiedza o swiecie wiem , chociaz...dla mnie ksiazki to wszystko co najlepsze na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:43 Ok. Ja książki też lubię i sporo ich "zaliczyłem". Może jednak się tak zdarzyć, że pochłaniając całą ich masę nie trafisz na tę, która traktować będzie o ciasteczkach;) A już zupełnie poważnie mówiąc, to ja twierdzę, iż szklanka jest w połowie pełna, więc nie czepiam się tylko dla zasady kogo popadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:49 Ja sie czepiam?Ja tylko pytam sie Longety , bo moja logika nie moze pojac ,ze odpowiada mu program PiS ,ale asekurancko na wybory chodzil nie bedzie ,bo a nuz Kaczorom sie noga podwinie . Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:56 Doskonale wiesz, że WIĘKSZOŚĆ ludzi w Polsce olewa wybory. To jednak chyba nie oznacza, że nie mogą być milczącymi (chociaż w przypadku Longety określenie milczący, jest dość nieadekwatne;)) sympatykami tej czy tamtej opcji. Aha. Nie podzielam również zdania tych, którzy twierdzą, że jeżeli nie głosowałeś, to nie masz nic do gadania. Właśnie, że gadać każdy może:) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 22:12 No to w takim razie nie rozumiem zaangazowania z jakim udziela sie na forum ,ale chyba czlowiek nigdy mezczyzny nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 22:14 nett1980 napisała: > No to w takim razie nie rozumiem zaangazowania z jakim udziela sie na > forum ,ale chyba czlowiek nigdy mezczyzny nie zrozumie. nie schlebiaj sobie,nie na darmo się mówi że najlepszym przyjacielem człowieka (mężczyzny) jest pies,a kto zrozumie kobietę,skoro ona sama siebie nie rozumie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 22:21 No widzisz oszukujesz , znasz przyslowia! A ze jest szowinistyczne i nie smieszne ,coz . Wole riposte Biga, bo w duchu mojego posta byla. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 22:15 Rozwaliłaś mnie tym: czlowiek nigdy mezczyzny nie zrozumie. hehehehehehehehehe Mało się nie PO...:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:57 nett1980 napisała: > Ja sie czepiam?Ja tylko pytam sie Longety , bo moja logika nie moze pojac ,ze > odpowiada mu program PiS ,ale asekurancko na wybory chodzil nie bedzie ,bo a > nuz Kaczorom sie noga podwinie . To że akurat PiS chce dobrze to nie moja wina,równie dobrze mogła być to Samoobrona,LPR,czy PO,nazwa tu niema znaczenia,tylko dobro tego kraju i tyle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Bigi, a zauważyłeś... 12.06.07, 21:18 w tym tłumie każdy może się pomylić. może to ten upał. a może już sierpień, ale drzew tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:34 tyle sie działo... ja mam taką propozycję w sumie moze ciekawą..? otóz: pozwólmy tym co muszą dzienną dawkę afirmacji PiS przerobic na forum pisać co tam sobie chcą.. wszak komentować nie trzeba.. bo wiadomo, że od razu za taki komentarz nieprzytakujacy jest się zaliczonym do postkomunistów, czerwonych, albo, co najgorsze, pedałów! ;-) ponieważ takie watki z góry wykluczają dyskusję jakąkolwiek, to może je po prostu odpuszać, cassani?? i pisać o tych niepoważnych, wykształciuchowych sprawach, o czerwonych torebkach czy innych takich tam... ??? właśnie! może by tak nową modę wprowadzić...?? na czerwone torebki...??? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:39 Powiedz czy masz w realu mozliwosc poznania punktu widzenia ludzi ,na ktorych plecach PiS dochrapal sie wladzy ?Ja nie mam ,dlatego pewnie czasem lubie poznac cos ,co do mnie innym kanalem by nie dotarlo. No dobra przyznac musze ,ze z Bigim dyskusje sa bardziej soczyste i konkretne niz z innym forowiczem ,kazdy wie o kogo chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:43 nett1980 napisała: ,kazdy wie o kogo chodzi;) moja sąsiadka nie wie,możesz jaśniej? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:46 Nooo stales sie gwiazda tego watku ;a jak tam powiesz mi w koncu jak byc zimnym i goracym na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:53 nett1980 napisała: > Nooo stales sie gwiazda tego watku ;a jak tam powiesz mi w koncu jak byc zimnym > > i goracym na raz? Może w końcu napiszesz jaśniej? Jeżeli chodzi o politykę i wybory już pisałem,czytaj ze zrozumieniem i nie daj się ponieść owczemu pędowi tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:47 O matko! Zostałem skazany na infamię!! I to przez kogo?! Zamka i Ewonkę!!! Chyba się nie pozbieram:/ "Klątwa" już działa. hehehehehehehehhehehehe A pierwsza zaraziła się ta, która innym wyrzuca koniunkturalizm:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evonka znam wielu 12.06.07, 21:48 co głosowali na PiS. pokolenie moich rodziców głównie. ja też głosowałam na jedną panią z PiS. nie jestem fanką PO, ani innych partii.. w ogóle mało mnie barwy i hasła obchodzą. wolę konkrety. ideologia i nowomowa mnie przeraża.. i dzielenie. nieustanne. my tu, oni tam. my tacy, oni owacy. my dobrzy, oni źli. wracając.... te osoby, które głosowały na PiS umieją jednak krytycznym okiem oceniać sytuację i zachowania rządzących. to, że się na kogoś zagłosowało nie oznacza, że jedyną słuszną postawą jest popieranie w czambuł. moim zdaniem to daje mandat do weryfikacji, nieustannej oceny, krytykowania błędów i głupich zachowań. dlatego staram się jednak nie uczestniczyc w czczej dyskusji, której jedynym celem jest rzucenie hasla: "mój kochany PiS znów zrobił coś cudownego, a te głupie wykształciuchy się buntują!"..... mnie to nie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: nie było mnie, a tu 12.06.07, 21:40 o :) to ja w takim razie ponieprzytakuję, bo jestem komunistka, czerwona i bywam pedałem. jakby dobrze poszukać w starych wątkach to nawet jestem masonką! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ło matko! Szprota! 12.06.07, 22:01 ty Masonko! sama sie do loży zgłosiłaś! no "pięknie"... "pięknie".... cóż, teraz już wszystko sie wyjaśniło. teczki zostały otwarte i widać jak na dłoni kto mason a kto pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota A Maruda poznał Aarda po fajce 12.06.07, 22:16 Podszedł kiedyś do nas, jakeśmy zażywali Hard Zone w Dekomprezji, wyciągnął rękę i powiedział: -Cześć, jestem Maruda, a ty jesteś Aard, bo masz fajkę. Tak było! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota teraz to pewnie łesta ajsa 12.06.07, 22:22 a wtedy miał prawdziwą, ale nie wiem, czy z myślącej gruszy, czy z jakiego innego tworzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota owszem 12.06.07, 22:38 gdyby mnie kiedykolwiek podrywał, twierdziłabym, ze dałam się poderwać na fajkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda niby proste przełożenie, ale 12.06.07, 22:44 pomyślałem analogicznie do tego co napisałaś i nie wiem co mam sobie odpowiedzieć, bo - widział ktoś kiedyś kobietę z fajką? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Ja widziałam 12.06.07, 22:51 Greczynkę, Patrycję. Była cudownie chuda, z ciemnymi długimi włosami i cieniami pod oczami - taka trochę czarownica, ale pełna wdzięku i chrypy w głosie. Nieprzeciętnie ciekawie wyglądała z fajką :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda ale zaraz! 12.06.07, 22:32 czy mi się wydaje, czy Szprota nie była jeszcze wtedy sforumiona? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota była od blisko roku (bo to wrzesień 2003 był) 12.06.07, 22:41 Tyle, że wtedy rzadko występowała, bo nie miała stałego dostępu do netu. Nawet Utopia już wtedy była! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: była od blisko roku (bo to wrzesień 2003 był) 12.06.07, 22:41 rany, jak to niedawno się wydaje! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ech 12.06.07, 23:02 nawet nostalgia nie jest juz tym, czym byla kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: ech 12.06.07, 23:06 :P /zeby nie był to post do skasowania umieszczę też te kilka słów w ukośnym nawiasie, ha!/ Odpowiedz Link Zgłoś
szprota spoko 12.06.07, 23:10 ja kasuję tylko teksty typu "ty głupi świński ryju" :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: spoko 12.06.07, 23:14 a "ty kartoflu" ujdzie? Bo z prezydentem coś tam było nie ten. Pytam w razie czego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda Re: spoko 12.06.07, 23:31 ale kartofel to przecież do Ciebie nigdy! To był tylko zwiad! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to miał być lekki wątek zaczepny... 12.06.07, 23:44 ... a ja stworzyłem potwora... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: to miał być lekki wątek zaczepny... 12.06.07, 23:46 Bo to pierwszyzna w Twoim wykonaniu?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ale 12.06.07, 23:50 tylko chciałem lekko Cię podkręcić -a nie żeby mi longete od razu z łotem mieszali! Chłopak się posika w nocy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ale 12.06.07, 23:53 A więc słabo Ci wyszło. Bo głównie to podkręciłeś tych, co to niby są dostojni i poważni. A to tylko zwykłe trolle są:))) Odpowiedz Link Zgłoś