geograf 11.06.03, 17:10 Oświadczył to pod koniec dzisiejszej konferencji prasowej. To oczywiście nie było zaskoczenie. Zapewne Miller namawiał go aby sam się podał, wszak obiecał, ze nie będzie już dymisji...;-) Rosati nowym Ministrem? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjory_m Re: Kołodko podał sie do dymisji 11.06.03, 18:53 DLACZEGO TAK PÓŹNO????? Dlaczego nie wtedy gdy zauważył że sobie nie radzi? Gdy jeden pomysł śmieszniejszy od drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kołodko podał sie do dymisji IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 11.06.03, 19:19 czuję się trochę, jakbym skończył przejażdżkę kolejką górską ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Kołodko podał sie do dymisji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 20:15 Witam Co ja o tym sądzę... coś się musi zmienić, aby nie zmieniło się nic... MK Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Kołodko podał sie do dymisji 11.06.03, 20:18 On podał sie do dymisji i odrazu złoty sie wzmocnił zamiast oslabnac, ciekawe.... :> Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Kołodko podał sie do dymisji 11.06.03, 20:31 Pionki w rękach Millera. Aby ratować siebie musi okazać się agresywny - więc jeszcze wiele ciekawych wydarzeń nas czeka. Ale czy przypadkiem wiecie czy ktos tam ma czas na zajmowaniem sie naprawą gospodarki ????? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Raczek (?) 11.06.03, 21:46 Zamiast Rosatiego, jak przewidywano, tekę tego ministerstwqa ma objąć niejaki p. Raczek (mogłem przekręcić nazwisko). Ktoś wie w czym (kim) rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Raczek (?) IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 12.06.03, 09:51 Raczko, był adiunktem w katedrze ekonomii uł, od kilku lat związany jest z bankowością. pracował w bgż, niedawno był zamieszany w tworzenie banku hipotecznego na bazie pko bp, u Belki był wiceministrem. poza tym niewiele o nim wiem oprócz tego, że ma córkę około 25 lat i syna, około 21 lat, a jego żona uczy (no chyba, że już przestała) informatyki w 26 LO. W zasadzie wolałbym Wasilewską-Trenkner chyba, dlaczego nie dadzą się kobiecie wykazać? jest wiecznym wiceministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nareszcie jakaś istotna informacja,ale czegoś brak 12.06.03, 10:05 Gość portalu: pepe napisał(a): > Raczko, [...] poza tym niewiele o > nim wiem oprócz tego, że ma córkę około 25 lat [...] Ładna? Wolna? :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Nareszcie jakaś istotna informacja,ale czegoś IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 12.06.03, 10:30 z wyglądu taka sobie, w każdym razie tępa jak paczka gwoździ, w dodatku okropnie rozpuszczona i uważająca się za niewiadomoco :-) ~nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ależ Ty dobrze poinformowany jesteś :-) 12.06.03, 11:44 Gość portalu: pepe napisał(a): > z wyglądu taka sobie, w każdym razie tępa jak paczka gwoździ, w dodatku > okropnie rozpuszczona i uważająca się za niewiadomoco :-) > ~nie polecam. Dzięki, będę pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Kołodko podał sie do dymisji 12.06.03, 10:22 Dał przykład Leszkowi co ma zrobić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Kołodko podał sie do dymisji 12.06.03, 12:44 Wreszcie, już miałem dość wybryków tego pana. Kto będzie następcą? Nie wiem, czy Miller powoła kogoś "od Kwaśniewskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
geograf oj HuBar... 12.06.03, 18:17 narzekasz na Teufela, a sam nie czytasz powyżej. Raczko-następca Kołodki. pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś