Dodaj do ulubionych

Epitety na forum, a merytoryczna dyskusja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:07
Czy właściwe jest zachowanie na forum - kiedy mamy do czynienia z
chronicznym wręcz stosowaniem epitetówm przez niektórych o dziwo zalogownych
użytkowników, pod adresem różnych znanych i nieznanych bliżej osób ?

Czy taka dyskusja przybliża czy oddala?
Czy nie należałoby ignorować całkowicie takich użytkowników, którzy nie
stosując żadnej uczciwej argumentacji - obrażają innych i stosują tylko
obelgi i pomówienia?
Czy należy się przeciwstawiać takim złym emocjom czy je tolerować ?
Obserwuj wątek
    • Gość: sas Re: Epitety na forum, a merytoryczna dyskusja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:23
      Trudny temat. Jest mnóstwo roztrzęsionych osób, które mają problemy ze sobą ,i
      które za te problemy obwiniają nie siebie tylko innych.
      To prawda, prawdziwa dyskusja nie potrzebuje wyzwisk , wystarczy sie skupić na
      problemie. Nie kazdy jednak to potrafi.
    • Gość: gość Re: Epitety na forum, a merytoryczna dyskusja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:28
      Czasami trudno się pohamować.
      • Gość: Robert Re: Epitety na forum, a merytoryczna dyskusja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:38
        No to co z takimi zrobić?
        • Gość: Stefan Re: Epitety na forum, a merytoryczna dyskusja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:59
          Izolować
          Likwidować
          Eksterminować
          • Gość: jusis Re: Epitety na forum, a merytoryczna dyskusja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:45
            Ignorować i nie wdawać się w polemikę - koniec kropka.
      • Gość: jusis Re: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:50
        Dlaczego trudno się pochamować! Przeciez jesteś Panem siebie . To ty decydujesz
        co za moment będziesz pisał.
        • Gość: Julian Re: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:06
          A może to nie on decyduje.......!?
          • Gość: Alojzy Re: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:42
            działa na zlecenie określonych kół
            odwetowcy, militaryści i rewanżyci.
            to takie zaplute karły reakcji
            • Gość: manna Re: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:14
              No i trafił się rodzynek Alojzy
              • Gość: po powrocie Re: gość IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.06.07, 22:37
                Pewnie ten od niszczenia Adama Lepy.
    • lodz_user OSZusTOM PReCZ 03.07.07, 13:13
      Nie nie wolno bezpodstawnie źle mówić o innych.
      Ale epitety to chyba nie tylko są o zabarwieniu negatywnym.

Moje pytanie do autorki wątku:
      Czy wolno podszywając się (udając) pod różnych użytkowników toczyć dyskusję
      sama ze sobą.
      Po krótkiej analizie szyku zdań, rodzaju błędów i sposobu używania interpunkcji
      łatwo można dojść do wniosku, że atorka napisała min.4 do 8!!! postów w tym
      wątku używając różnych nicków - WSTYD
      • ioanides44 Re: OSZusTOM PReCZ 03.07.07, 21:23
        lodz_user napisał.

Teraz zacznie się napaść na lodz_usera.
        Chłopcy z komanda Włodzia nie odpuszczą. Dopadną i zdemaskują. Co najwyżej
        wymyślą zespół paranoi. Chorobę z nienawiści. Jaki piękny byłby świat bez
        szkodników na forum.
        • Gość: Wojtek Re: OSZusTOM PReCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:35
          Ciekawi mnie czy mój post należy do podejrzanych. Śmieszny wywód bezkrytycznego
          antyoszusta.Poruszony problem go przerósł, a może sam uprawia takie praktyki.
          Co do problemu to nikt nie jest wstanie tego zmienić. Chamstwo było i będzie.
          • Gość: Darek Problemu nie ma , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:10
            Niektórzy chcą odwrócić uwagę od nich samych i bawią się w internetowych
            grafologów. Wystarczy się zastanowić kto często wyświetla sie na grubo w swoich
            postach. Jakoś wszystkie wpisy są w tym samym stylu i tylko opluwają innych.
        • Gość: lipiec Szkodnik na forum piekna rzecz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:28
          Szkodnik na forum , piękna rzecz. Tylko gdzie te fakty, fakty, fakty......
          Pomówienia to jest dopiero efekt co?jaki skuteczny?a jak można kogoś
          sponiewierać to już prawdziwy sukces. Zawiść do tych co na stołkach, to nasza
          polska normalka.
        • Gość: sony Re: OSZusTOM PReCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:10
          Paranoja to twoja przypadłość.A ten nick to , który z kolei. Łatwiej było się
          podpisać us.sa.
      • Gość: sas Re: lodz user IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:27
        A może od jednego do dziesięciu - to brzmi bardziej wiarygodnie.
        • us.sa lodz_user, us.sa, gosia z - przekleci dranie 07.07.07, 14:43

dla politruków (net-ruków) z UMŁ każdy kto podda w watpliwość ich "władztwo" i
          przeprowadzaną tu kampanie "obrony częstochowy" jest zły. dla mnie najlepszą
          komedią jest jednak zainteresowanie moją osobą i utożsamianie z innymi
          dyskutantami.

kiedy nie można już nastarczyć argumentów przeciwko braciom gałkiewicz,
          pracownicy UMŁ biorą się za osoby z forum gazety.

śmieszne to i żałosne
          • Gość: tak z boku żałosny us.sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:11
            Najpierw napada na wszystkich,którzy są widoczni bo coś robią,używa epitetów i
            pomówień bez przytaczania konkretnych faktów,stosuje różne nicki,żeby się
            wesprzeć,potem snuje różne nierealne teorie spiskowe,że urząd czy w ogóle
            wszyscy urzędnicy są opłacani,żeby tego pana tępić, na koniec nie może
            zrozumieć,że tym wszystkim co robi zwraca na siebie uwagę jako na człowieka
            wyjątkowo niewiarygodnego.
            • Gość: strzałzbiodra Re: żałosny us.sa? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.07.07, 19:23
              Jak miło czytać takie fantastyczne analizy. Czego tu nie ma? Psychoanaliza,
              moralność, logika i stawianie dogmatów o nieomylności piszącego takzboku.
              Wpis jaki zrobił lodz_user wyjaśnia sprawę, to dzieło jednego człeka bądź klonów
              jego.
              • Gość: pucio Re: żałosny us.sa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 09:03
                Zdaje się, że przygania kocioł garnkowi!?
                • us.sa zwielokrotniony dyskutant IP: *.neoplus.adsl.tpnet 11.07.07, 14:01

Do: zawsze identyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Trochę podstawowej znajomości porzekadeł ludowych by się przydało, jeśli już
                  się je stosuje...
                  • Gość: smyk Us.sa-masz bzika na swoim punktcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:02
                    jw.
                    • Gość: vel Re: Us.sa-masz bzika na swoim punktcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:11
                      I znów te epitety ze strony tym razem smyka
                      • us.sa hahhah, chyba wy macie bzika na moim punkcie 12.07.07, 13:50
                        Wróciłem z wakacji, myślałem że ju z dawno po wszystkim. Dyskusja o
                        Tomaszewskim i jego pomagierach była radosna. Zajrzałem na forum i kolejna
                        mała „radość”. Powaliła, rozśmieszyła, a nawet dobiła mnie troszkę nagonka na
                        uczestników dyskusjiktórych poglądy nie odpowiadają
                        pracownikom UMŁ zaangażowanym w obronę vice prezydenta Łodzi.

(jak długo można piłowac to samo?)

Nie ma co powtarzać. Ocenę i niektóre fakty dotyczące działalności
                        Tomaszewskiego dałem wcześniej. Tam były konkrety, -co do
                        kwestii "merytorycznej dyskusji". Kolejne konkrety znajdzcie sobie w dziale
                        Kultura miasta.gazeta.pl/lodz/1,35135,4300121.html. Opis takiej
                        sytuacji wystarczy za wszystko.

Postępowanie vice prezydentów i Kropiwnickiego jest karygodne. Osoby, wobec
                        których toczy się postępowanie karne nie powinny
                        piastować odpowiedzialnych stanowisk.
                        To jest sprawa bezdyskusyjna.

Największą komedią jest dla mnie osobiście ilość postów poświęconych mojej
                        skromnej osobie. Urzędnicy - psychoanalitycy przeprowadzili tu nawet wulgarną
                        ocenę us.sa. Dziękuje Wam, zdolni w wielu dziedzinach i utalentowani urzędnicy –
                        samorządowcy!

Pozdrawiam wszystkich, którzy zostali utożsamieni z us.sa. Gosia, lodz_user
                        oraz inni oskarżeni że są mną i obdarowani niewyszukanymi epitetami, chyba
                        macie tutaj niezłą bekę z tych walecznych pracowników biurowych.

Bojowi urzędnicy UMŁ! Optymizmem i radością napawa fakt że wpadacie czasem na
                        forum i możecie tu przeczytać o sobie coś prawdziwego. Dotąd widok wszystkiego,
                        za co jesteście w tym mieście odpowiedzialni, sugerował mi raczej, że nie
                        potraficie korzystać z komputera i dobrodziejstw internetu...

Drodzy urzędnicy, kieruję do was słowa otuchy i pocieszenia. Pięknie, że
                        uczestniczycie w dyskusji. Każdy w stylu, na jaki go stać...
                        • Gość: Robert Ty us.sa znowu kłamiesz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:48
                          Nie wróciłeś z wakacji tylko cały czas podszywałeś się pod inne loginy.
                          Daj sobie spokój z tymi wywodami bo jesteś mierny gracz.
                          • us.sa pozdrowienia dla UMŁ 12.07.07, 17:29

macie mnie. ten wasz monitoring... niezawodny.
                            prawdziwy command and control!
                        • gosiakz dzięki za pozdrowienia 12.07.07, 18:00
                          Kilka dni temu zostałam doświadczona prawem stanowionym przez pierwszego
                          mianowanego zastępcę, którego zdaniem zakłady budżetowe mogą zarządzać
                          nieruchomościami wspólnot mieszkaniowych.
                          Urzędnik samorządowy uchylił się od wskazania podstawy prawnej takiego
                          działania.
                          • Gość: urzędnik us.sa = gosia.kz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:14
                            co za refleks !
                            • Gość: sas Re: us.sa = gosia.kz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:25
                              Komuś najwyraźniej jest nie na rękę tytułowy temat dyskusji.
                              Jakie to ma znaczenie z czyjej inicjatywy był rozpoczęty temat.
                              Dla mnie idea jest szczytna i nie obchodzi mnie czy za tym stoi magistrat czy
                              ktoś inny. Nie obchodzi mnie też czy ktoś się wpisywał dwa, pięć czy osiem razy.
                              Jeśli tak to chwała mu za to bo mam wrażenie, że jakby kultura dyskusji, na
                              niektórych odcinkach się poprawiła.
                              • us.sa gratuluje oślego uporu 12.07.07, 19:26

pracujesz wytrwale. gratulacje za piekne monologi o tomaszewskim na forum. ach,
                                te górnolotne wykrzykniki

cacy cacy, pogłaskać łysinę, żarliwy urzędniku - samorządowcu, czy jak ci tam?
                                może zmienisz ksywkę po prostu na 104?

frazeologia której użyłeś powyżej, czy ty kiedyś nie byłeś kiedyś PZPR-
                                partyjniakiem?

• Gość: urzędnik z PRL-u Re: gratuluje oślego uporu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:45
                                  Widzę, że ty też lubisz mieć ostatnie zdanie. Ale pamiętaj, aby na tym forum
                                  nie używać epitetów.
                                  • Gość: :) problem IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 21:15
                                    czy GNIDA to epitet ?
                                    • sas38 Re: problem 13.07.07, 19:29
                                      Raczej nie jest.
                                      Problemem jest natomiast nawoływanie do bezpodstawnego niszczenia ludzi,
                                      namawiania d eutanazji, etc. Dziwne, że tego problemu nikt tu nie porusza.
                                      • Gość: servo Re: sas38 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:08
                                        Tak - tym, którzy sterują forum świetnie się udaje wprowadzić wszystkich
                                        zaangażowanych i naiwnych forumowiczów w błąd.
                                        Najważniejsze są oskarżenia w postaci przymiotników, natomiast fakty zwłaszcza
                                        tym co pomawiają nie są potrzebne - są oczywiście przeszkodą w bezwzględnym
                                        niszczeniu wartościowego człowieka.
                                        I nie dociera do tych osób, że cały czas prosi się ich o fakty, które miałyby
                                        świadczyć źle o tych, o których piszą.
                                        Oni stosując demagogię, chcą spłycić i ośmieszyć pytania kierowane pod ich
                                        adresem - pytania, które są dla nich niewygodne bo demaskują ich intencje.
                                        Jedyne nad czym się zastanawiają i ukierunkowują czytających, to to czy
                                        przypadkiem ktoś w tym temacie nie napisał za dużo postów. No bo jeżeli napisał
                                        tak dużo sam, to znaczy, że temat jest niegodny zastanowienia.

Być może Tomaszeski jest naprawdę taki straszny, ale tylko fakty mogą mnie o
                                        tym przekonać, a nie plotkarskie epitety.
                                        Nie bronię tego człowieka bo go znam czy lubię, ale to co dzieje się na forum
                                        pod dyktando pewnych osób mi nie odpowiada.

Myślę, że każdy kto potrafi samodzielnie myśleć i ten kto czyta wszystkie
                                        niepochlebne o Pierwszym wypowiedzi czuje, że jest to paplanina bez odrobiny
                                        przytoczonych faktów. Jeśli jesteśmy o kimś złego zdania to przytaczamy
                                        przykład co konkretnie źle zrobił, a tutaj za każdym razem mamy zero informacji.

Nie ulega wątpliwości, że w sposób nieetyczny jest przygotowywany grunt pod
                                        kandydaturę wice Zdanowskiej na prezydenta tym bardziej, że jest ona z PO, a
                                        jak wiadomo PO wywodzi się z gazety wyborczej.

I jeszcze jedno - pozdrowienia dla administratora us.sa, gosiakz itd........
                                        • sas38 Re: serwo 24.07.07, 15:20
                                          Masz w pewnością rację. Atmosfera wokół Pierwszego staje się coraz bardziej
                                          nieznośna i przykra dla samego wice.
                                          Myslę, że trochę to i on sam dolał oliwy do ognia oskarżając instytucję
                                          prokuratorską o niecne zamiary, no i, złąmał prawo rozdając materiały ze
                                          śledztwa.
                                          Po lekturze wcześniejszych wątków i postów sądzę, żeistnieje wiele niejasnych
                                          spraw, które Pierwszy dla własnego dobra powinien wyjaśnić. Są nimi:
                                          - daleko idąca zażyłość z b. radną Haliną Rusek (jej związki z b. SB są znane),
                                          - zaskakujący awans dyrektora MOSiR (wg LPR ponoć b. kapitana),
                                          - nominacje ludzi d. systemu w administracjach i spółkach komunalnych.
                                          Pojawiające się sugestie nt. rzekomych "haków" na Pierwszego wymagają
                                          wyjaśnień. Dopóki teego nie doczekamy się, nagonka na Pierwszego trwać będzie.
                                          Tak sądzę.
                                          Ukłony dla Ciebie, servo.
                                          P.S. Pomyśl jak można temu zaradzić
                                          • Gość: servo Re: sas38 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:03
                                            Szanowny sasie38,
                                            Po pierwsze każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na temat pracy każdej
                                            instytucji - nawet prokuratury. Ja z autopsji wiem, że z wiarygodnością ich
                                            pracy bywało i bywa różnie.
                                            Po drugie, to czy Tomaszewski złamał prawo udostępniając opinii publicznej
                                            dokumenty ze śledztwa jest sprawą problematyczną. Są takie tęgie głowy, które
                                            twierdzą, że dokumenty ze śledztwa są jawne od momentu zakończenia śledztwa i
                                            przekazania ich do sądu.
                                            Po trzecie, w obecnych czasach trudno oceniać kogo kolwiek negatywnie tylko
                                            dlatego, że świetnie kogoś zna - nawet jeśli miał jakiekolwiek związki z SB.
                                            Po czwarte, zawsze można stwierdzić, że jakikolwiek awans jest dla kogoś
                                            zaskoczeniem. Natomiast co do Gałązki,( o którym wiem, że jest dziennikarzem i
                                            pracował w Expresie) uważam, że wyjątkowo nadaje się na to stanowisko i
                                            doprawdy obserwując jego działania jestem pełen podziwu i uznania dla jego
                                            wytrwałości i determinacji, bo jak mało kto umiał poradzić sobie z takim lwem i
                                            bankrutem zarazem jak ŁKS - kończąc z panującym absurdem, że dany klub
                                            sportowy, który ma ogromne zyski, nie płaci za media, za darmo użytkuje obiekty
                                            miasta i na dodatek od tego miasta ciągnie jeszcze pieniądze (na remonty
                                            chociażby).
                                            Do każdej nominacji można mieć zastrzeżenia.Jednak dla mnie liczy się co dany
                                            człowiek robi i czy jest uczciwy i skuteczny.
                                            O nominacjach ludzi z d. systemu w administracjach i spółkach komunalnych nic
                                            nie wiem, ale wydaje mi się, że jest to w gestii Kusia. Tomaszewski taką
                                            drobnicą się nie zajmuje.

Wobec powyższego muszę stwierdzić, że argumentacja przytoczona przez Ciebie nie
                                            jest przekonywująca. Poza tym, bardzo bym chciał, aby wszyscy politycy mieli
                                            takie wady jak te, które przytoczyłeś w przypadku Pierwszego.
                                            Pozdrawiam.
                                            • wortes jezu! 25.07.07, 22:24
                                              jezu dobry, to miał być temat o epitetach imerytorycznej dyskusji, a nie o
                                              włodziu.
                                              • sas38 Jątrzenie na forum 25.07.07, 22:50
                                                wortes napisał:

> jezu dobry, to miał być temat o epitetach imerytorycznej dyskusji, a nie o
                                                > włodziu.

Używanie imion pisanych z małej litery jest obraźliwe. Nie sprzyja to sugestii zawartej w pierwszym poście.
                                                Chyba, że zamiarem było włożenie kija w mrowisko.
                                              • Gość: Jaga Re: jezu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:31
                                                Niestety Włodzia te epitety głównie dotyczą.
                                                A tak na marginesie,
                                                to uważam, że używanie epitetów jest oznaką wszelkiego rodzaju słabości.
                                                • Gość: Jaga Re: jezu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 00:16
                                                  Teraz po północy - to dopiero jest jątrzenie. Administratorzy spać nie mogą.
                                                • wortes Re: jezu! 26.07.07, 10:15
                                                  Jaga, wiesz, nagonka na włodka, za to, ż ejest po prostu zbyt
                                                  dobrym "Pierwszym" i tyle. nic dodać, nic ująć.
                                                  • Gość: Ewa Re: jezu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 10:48
                                                    Najgorsze jest to, że nic na niego nie mają. Takie fakty jak te z Gałkiewiczami
                                                    są po prostu śmieszne i to, że pokazał dokumenty ze śledztwa kiedy to zostało
                                                    ukończone również nie świadczy o nikim źle, tym bardziej, że znajdowały się tam
                                                    podrobione dokumenty.
                                                    Cała reszta to epitety i nic więcej bez odrobiny faktów.
                                                    Chcą wyeliminować z polityki niezwykle wszechstronnego,zdolnego i mądrego
                                                    człowieka
                                                  • Gość: nijak Szafa Jarząbka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.07.07, 11:34
                                                    W 1987 r. zmarł Stanisław Bareja. Nonsensy mają się dobrze.
                                                    Pisanie samemu do siebie także.
                                                  • Gość: sas Re: Szafa Jarząbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:53
                                                    Niewątpliwie ktoś kto sam uprawia taki sport, że ciągle przeistacza się pod
                                                    inne loginy, podejrzewa o to samo innych.
                                                    Zdaje się, że ktoś nie może uporać się z trwającą popularnością i pozytywną
                                                    oceną forumowiczów dla Pierwszego.
                                                  • wortes Re: Szafa Jarząbka 26.07.07, 19:18
                                                    Ciekawe, czemu nikt nie rzuca epitetów w stronę K.Chondzyńskiego. ??????
                                                    Ciekawe. Czemu nie ...
                                                  • Gość: servo Re: wortes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 09:57
                                                    Bo on sam jest do niczego i nie trzeba go eliminować w nietyczny sposób
                                                  • Gość: Justyna Re: wortes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:42
                                                    No tak przecież eliminuje się tylko wartościowych ludzi.
                                                  • Gość: Justyna Re: wortes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:48
                                                    Ostatnio na forum tych epitetów jest jakby coraz mniej, albo zasługa tematu,
                                                    albo wakacje uspokoiły emocje.
                                                  • wortes Re: wortes 27.07.07, 21:03
                                                    Boże zamknijcie temat z Włodkiem, otwórzcie z Chondzyńskim (Koszmarnym
                                                    Karolkiem)
                                                  • Gość: expressem dobry? a w czym ? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 19:19
                                                    czyżbym cos przeoczył ?!
    • Gość: Ewa Apel Myszkina - przyłączam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 13:34
      Zwracam się do redakcji GW lub administratora forum z apelem:
      niejaki "łodzianin" zamieszcza niezwykle chamskie wypowiedzi, używając tak
      wylgarnego, rynsztokowego języka nie tylko w pojedyńczych słowach ale całych
      sformuowaniach, że jest to abslosutnie nie do przyjęcia w publicznym forum.
      Każdemu zdarzy się zabluźnić, ale ten jegomość jest poprostu nieokrzesanym
      chamem, który wogóle nie panuje nad emocjami. Obserwuję jego wypowiedzi i
      stwierdzam, że robi to nagminnie. Swego czasu wysyłałem go do psychiatry, ale
      mi się znudziło. Wiadać nie posłuchał. Ponad to zupełnie bezczelnie obraża
      uczucia religijne forumowiczów posługując się pornograficznymi odniesieniami.

To wszystko jest absolutnie niedopuszczalne i nie może być dalej tolerowane.
      Nie uważam GW za jakiś wzór cnoty, nie jest też moim opowiadaczem świata, ale
      od publicznej, czołowej gazety ogólnopolskiej oczekuje się pewnego minimalnego
      poziomu. A tu nie dość, że notoryczne błędy językowe w artykułach to jeszcze to
      szambo łodzianina na forum. APELUJĘ, proszę coś z tym zrobić !!!!!!

A może to któryś z redaktorów GW kryje się za tymi wpisami - dopiero by było...

Apeluję też do NORMALNYCH forumowiczów, by wogóle nie polemizowali z tym gnojem.
      Traktujcie go jak zepsute powietrze - każdy porządny człowiek otwiera wtedy okno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka