paudys 06.07.07, 14:44 www.lipcereymontowskie.pl/images/dzrey2007_2.jpg Nie przegapić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyczajony Re: Dzień Reymonta 2007 IP: *.4web.pl 06.07.07, 19:06 Chyba się skuszę na ten koncert zespołu BAYER FULL :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamemer Re: Dzień Reymonta 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:28 Musze z przykroscia stwierdzic, ze takiej lipy jak w tym roku, to sie nie spodziewalem...Moje nadzieje na extra fotki pociagu retro legly w gruzach...Zamiast parowozu podstawili Acatusa i do tego mialabyc to taka super niespodzianka...Totalna zenada...Kolejna atrakcja zeszla na psy... Bez pozdowien tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
paudys Re: Dzień Reymonta 2007 09.07.07, 12:34 A zrobiłeś w końcu jakieś zdjęcia? Ja w ogóle nie poszedłem jak się dowiedziałem, że ma być Acatus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Dzień Reymonta 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:38 Bleee... Jechałem akurat pociągiem i trzymałem kciuki za punktualność, bo w Koluszkach miałem szansę minąć się z pociągiem specjalnym z Łodzi. Zdążyłem... I co z tego, skoro zamiast stylowej ciuchci zobaczyłem po raz kolejny acatusa:/ Ludowe stroje, ludowa muzyka w Koluszkach, a na torach zamiast pięknego pociągu, dziecko XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś