wciornastek 18.07.07, 11:56 znacie jakies sklepy z pościelą (mogą byc małe) najlepiej w okolicach centrum? (oprocz Centralu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa202 Chyba wszędzie da się kupić 18.07.07, 12:54 W każdym hipermarkecie. Kiedyś był też sklep na rogu Pietryny i Jaracza. Odpowiedz Link Zgłoś
wciornastek daj spokoj, w hipermarketach jest szajs 18.07.07, 13:17 a jesli lepszej jakosci, to jedna firma ktora ma monopol, z cenami wyższymi niż posciel porownywalnej jakosci innych firm. I maly wybor. To samo kołdry, ceny wzięte z kosmosu, w zwyklym, malym sklepie porownywalną jakosc mozna dostac o 50 zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Da się wybrać i w hipermarkecie 18.07.07, 13:24 ja akurat mam kilka zmian BARDZO przywoitej i ładnej pościeli kupionej w hipermarkecie. Trzeba umieć wybrać. Mam tę pościel piąty rok, nie traci kolorów, nie farbuje, nie supełkuje się, nie przeciera. Cen nie pamiętam. Droższe od pieniędzy nie były, potrzebowałam to kupiłam i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Chyba wszędzie da się kupić 18.07.07, 13:18 Poważnie, szukam tradycyjnych kołder [ produkowanych przed wprowadzeniem nowych lekkich wkładów, itp.]. Informacje o tradycyjnej białej pościeli umilą całość. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 W kołdrach starego typu 18.07.07, 13:27 jest taki pikowany filc, takie szarobure zmiotki z podłogi szwalni w nicianym oprzędzie. Ciężkie, nie da się tego uprać, zbija się z grudy. Po co Ci coś takiego? Biała pościel? Nie wiem. Nie lubię. Kojarzy mi się ze szpitalem. Odpowiedz Link Zgłoś