Gość: lublinek IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 21:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lublinek Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 21:12 Wszedłem sobie na strone CW i wszedłem na żródło strony w pewnym momencie idzew,a tam długa lista miejscowości jedna z datą Dusseldorf Wezze od 31.10, czy może to jest nie zapowiedziane połączenie? var sATH = 'Ateny'; var sBCN = 'Barcelona'; var sSXF = 'Berlin-Schönefeld'; var sTXL = 'Berlin-Tegel'; var sBLQ = 'Bolonia'; var sBUD = 'Budapeszt'; var sBOJ = 'Burgas'; var sCHQ = 'Chania'; var sORK = 'Cork'; var sDRS = 'Drezno'; var sDUB = 'Dublin'; var sNRN = 'Dusseldorf Weeze (od 31.10)'; var sEDI = 'Edynburg'; var sFAO = 'Faro'; var sGDN = 'Gdańsk'; var sGRO = 'Gerona/Barcelona'; var sGNB = 'Grenoble/Lyon'; var sHAJ = 'Hanower'; var sHEL = 'Helsinki'; var sHER = 'Heraklion'; var sIBZ = 'Ibiza'; var sIST = 'Istanbuł Atatürk'; var sSAW = 'Istanbuł Sabiha'; var sADB = 'Izmir'; var sCTA = 'Katania'; var sKTW = 'Katowice'; var sKVA = 'Kawala'; var sKBP = 'Kiev Borispol'; var sCGN = 'Kolonia/Bonn'; var sCFU = 'Korfu'; var sKGS = 'Kos'; var sKRK = 'Kraków'; var sSUF = 'Lamezia'; var sLCA = 'Larnaca'; var sLBA = 'Leeds Bradford'; var sLIL = 'Lille'; var sLIS = 'Lizbona'; var sLGW = 'Londyn Gatwick'; var sSTN = 'Londyn Stansted'; var sMAD = 'Madryt'; var sAGP = 'Malaga'; var sMLA = 'Malta'; var sMXP = 'Mediolan'; var sMUC = 'Monachium'; var sNCE = 'Nicea'; var sNUE = 'Norymberga'; var sOSL = 'Oslo'; var sPMO = 'Palermo'; var sPMI = 'Palma de Mallorca'; var sPAR = 'Paris'; var sCDG = 'Paryż'; var sBVA = 'Paryż'; var sPOZ = 'Poznań'; var sPRG = 'Praga'; var sRHO = 'Rodos'; var sCIA = 'Rzym Ciampino'; var sFCO = 'Rzym Fiumicino'; var sSKG = 'Saloniki'; var sSNN = 'Shannon'; var sSZZ = 'Szczecin'; var sARN = 'Sztokholm'; var sTFS = 'Teneryfa'; var sVAR = 'Warna'; var sWAW = 'Warszawa (Okęcie)'; var sVCE = 'Wenecja Marco Polo'; var sTSF = 'Wenecja Treviso'; var sVIE = 'Wiedeń'; var sWRO = 'Wrocław'; var sZRH = 'Zurych'; var sCIT = '_city5'; var sLCJ = 'ŁódĽ'; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:16 Pewnie dla Poznania :P Łachu chwalił się, że będzie połączenie do UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 21:29 Jak rozmawiałem z Prezesem Krawczykiem, powiedział mi, że na jesień chcą otworzyć połączenia do niemiec, może to być to. Miejmy nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik Coby uspokoić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:05 Treść w pierwszym poście wskazuje, że jest to nic innego jak zadeklarowane zmienne tekstowe w kodzie strony www. I to że są, to niczego nie implikuje, równie dobrze jedną z pozycji tam się znajdujących mogłoby być 'Nowy Jork (JFK)'. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: Coby uspokoić... IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 22:29 ja nic debilu nie zmieniałem, wejdz sam i zobacz jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Coby uspokoić... IP: *.cable.ubr12.edin.blueyonder.co.uk 19.07.07, 22:34 hehehehehehe chyba sie posikam :) zmienne on nic nie mowil, ze cos zmieniales :) lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik Re: Coby uspokoić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:45 Obrzucanie kogoś inwektywami bez żadnych podstaw ku temu jest ordynarnym chamstwem. Proponuję poczytać co nieco o podstawach programowania i dopiero potem zabierać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:37 Ot to by była ciekawostka. Żaden lowcost z Polski nie lata do Dusseldorfu. Jedynie z Katowic i Warszawy lata Lufthansa i LOT. Lowcosty latają z Polski do pobliskiego Dortmundu i Kolonii. Ehh jeżeli to będzie prawda to będzie znaczyło, że C0 uruchamia kierunek, który może mieć kłopotliwy load factor. Może lepiej najpierw rozruszać pewne połączenia do UK z łódzkiego lotniska, a dopiero iść na podbój europy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:40 pomyłka LOT i Lufthansa lata do DUS, a C0 jak mówisz chce latać do oddalonego o 80 km Weeze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 21:51 Wiesz dla mnie ważne jest połączenie do Dortmundu, gdzyż moja rodzina mieszka w Hagen to jest bardzo blisko, ale Dusseldorf Wezze też może być,a nie jechać z Koloni, czy Frankfurtu Hahn. A tak miedzy nami każde połączenie dla naszego lotniska jes czymś wielkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagano Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:55 Dokładnie, ale jak już otwierać połączenia to z pompą i na ciekawe i pewne lotniska ps. Te lotnisko w Weeze oj cieniutko, cieniutko... Jak narazie pozostaje nam czekać. Czyli tak jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 22:01 Narazie nasze lotnisko jest na poziomie raczkującego bobasa, ale kiedyś ten bobas będzie chodził, mówił,a potem zacznie wchodzić w cipki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cardiacus Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:55 Spoko! Pewnie to będzie połączenie z WAW, KRK lub POZ. Dla nas miały być Wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: coś dziwnego na stronie CW IP: *.toya.net.pl 19.07.07, 23:33 Może CW ma Dzokera w skrzydle. Odpowiedz Link Zgłoś