Gość: Do. IP: *.3.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 18:34 Jestem w domu i wlasnie walcze z sennoscia. Czy ktos ma dobry, wyprobowany sposob, zeby nie spac? Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleuriste Re: Wrocilam... 24.06.03, 19:28 Miło Cię widzieć :) Jest taki jeden sposób na powstrzymanie się od snu, ale chyba młodzi jeszcze tu czytają to nie będę nic mówił ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Wrocilam... 24.06.03, 19:38 ekhem! prosze nie czerpać tak łatwo z moich pomysłów. to plagiat!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Wrocilam... 24.06.03, 19:41 To nie plagiat tylko większa śmiałość :P* Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Wrocilam... 24.06.03, 19:42 Wróciłaś! :-) Nie przegrałaś wszystkiego w Las Vegas;-) na sen najlepsza jest kawa...albo wyjście z domu, a bynajmniej wystrzeganie się od siedzenia..może przygotuj jakiś wielki obiad w kuchni? bez okazji;-) dlaczego nie możesz pójść spać? chyba jutro nie idziesz do rpacy.... pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Wrocilam... 24.06.03, 20:04 Ja doradzam 20 minut tai-chi poprzedzone ostrym klilkakrotnym klepnięciem w policzki / aż do bólu /.I mięta pieprzowa w każdej postaci. Do picia i do ssania. I oddech miętowy kogoś bliskiego. Ale nic nie zastąpi tai-chi , niekoniecznie wg zasad sztuki. Wystarczy głęboko / aż do bólu/ oddychać brzuchem i wydychać /też do bólu:)/.Moc będzie z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Wrocilam... 24.06.03, 20:54 Gość portalu: Do. napisał(a): > Czy ktos ma dobry, wyprobowany sposob, zeby nie spac? Wyspać się wcześniej Idź spac i pojawisz się jutro - wyspana. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do. Re: Wrocilam... IP: *.3.203.62.dial.bluewin.ch 24.06.03, 22:21 Walcze z sennoscia, bo nie chce miec jet-lagu. Chyba wygralam, bo caly czas nie spie. Wyprobowlam chyba wszystkie zaproponowane sposoby (oprocz pomylow med_maxa - moze kiedys w szczegolach mi wyjasnisz?) i jak widac zadzialalo :-))) I teraz juz jednak pojde spac, jutro bede wyspana... Pozdr. Do. Odpowiedz Link Zgłoś
aric jejejejejeje:))) 25.06.03, 08:50 Do znów zaszaleje.:) Ale jak juz wstaniesz to opowiesz ile się da. Dobrze?? I czy już do Swiss na stałe?? Czy Jetujesz do NY za czas jakis znów?? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzień eurodobry :-))) 25.06.03, 09:01 Witaj w Europie ponownie :-) Witaj ponownie na Forum :-D Mooocne uściski :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Wrocilam... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 13:07 Do! Łelkam bek! Fajnie, że już jesteś;-)))) A na senność, to ja nie jestem w stanie nic poradzić, ponieważ sama się z tym problemem borykam przed sesją;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Wrocilam... 25.06.03, 18:12 ŁoLabogaRety! Do! Hał najs! Herclisie wilkomen! Bążur! A tiepier sadis i gawari ! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wrocilam... 25.06.03, 18:17 Cieszę się :-) Jednak miałaś na tyle pieniędzy aby wrócić ;-) Czy moze bilet wygrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś