Gość: autor IP: 212.160.172.* 26.07.07, 12:25 Po co zaraz szumnie "spowiedź"?? Normalny wywiad. Jak chcesz spowiadać panie dziennikarzu to trzeba było iść do seminarium. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kofboy no i fajnie IP: *.toya.net.pl 26.07.07, 15:48 że taki świetny reżyser zainteresował się Łodzią, fakt, jest ona w "jego klimacie" . nie wiem czemu w żadnym kinie nie ma zapowiedzi tego filmu...chce iść w piątek i wcześniej zarezerwować bilety, wie ktoś może czy już tak gdzieś można?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nova Re: no i fajnie IP: *.devs.futuro.pl 27.07.07, 12:06 zobacz w kinie Charlie, tam grają. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: no i fajnie 27.07.07, 12:14 Proszę uprzejmie: www.cinema-city.pl/film.php?fid=833# Kliknij www.pajacyk.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfd Lynch:W Łodzi nawet powietrze szkodzi IP: *.bel.vectranet.pl 26.07.07, 16:59 nie przyjezdzaj do Łodzi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek widzialem film przed miesiacem IP: *.westend.de 27.07.07, 14:49 w bardzo malym kinie w koloni, siedzialem w pierwszym zedzie i musze powiedziec, ze dobry lynchowski klimat. widac twz ze byl krecony w europie wschodniej bo mwagla zupelnie inaczej niz poprzednie dziela lyncha. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezycowa9 Re: widzialem film przed miesiacem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 20:29 To nie rownanie matematyvczne , a film....Ludzie, no przestancie.sztuka ma prawo byc irracjonalna, dziwna, niepokojaca...Lynch jest geniuszem.fabula jest mniej istotna, wazne jest obcowanie z Tajemnica, i wizja.Jesli dodac do tego, gre aktorow , oswietlenie, muzyke...i przeszywajace dreszce....Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Spowiedź Davida Lyncha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:40 Parę chwil temu słyszałam w radiu recenzję Karoliny Korwin Piotrowskiej. Pojechała po nim nieźle. Ponoć reakcją prawie wszystkich widzów (o ile dotrwali do końca-a ma to 3 godziny) było "ale o co w tym chodzi?".J Jestem w stanie w to uwierzyć :-))) W każdym razie film jest chyba dla najbardziej zatwardziałych wielbicieli DL-tak z tego wynikało. O czym życzliwie donoszę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś