e.v.q.a 16.08.05, 16:47 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dlaczego? po co? a mogl zachowac swoje dobre imie... a tak go z blotem wymieszaja. eh Profeszorze... blad - i to duzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sniff Belka - mój kandydat! IP: *.toya.net.pl 16.08.05, 17:02 Dziękuję panie profesorze... bede miał na kogo głosować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczywisty Re: No to mamy Belkę z głowy (razem z PDałami) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Cimoszenko nastepny w kolejce do PD IP: *.piasta.pl 17.08.05, 07:12 scenariusz zasłyszany w sejmie kilka miesięcy wstecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_x Re: No to mamy Belkę z głowy (razem z PDałami) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:37 u-hu. gatuluje finezji i wyrafinowanego poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
rkplodz Re: Belka - mój kandydat! 16.08.05, 18:09 Mój też, co prawda nie mogę jeszcze głosować :/ ale popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Belka - NIE mój kandydat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:34 Ludzie, ten facet jest już wystarczająco długo premierem, żeby było jasne, że się do tego nie nadaje. A mówię to z przykrością, bo też myślałem, że profesor B. sprawdzi się lepiej. A na PD nie zagłosuję na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Belka - mój kandydat! 16.08.05, 21:19 Wstydu nie masz. On też. Gość portalu: sniff napisał(a): > Dziękuję panie profesorze... bede miał na kogo głosować :) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Premier się zdecydował 16.08.05, 17:09 To podpisał czy nie tę lojalkę Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Premier się zdecydował 16.08.05, 21:21 Podpisał. Dlatego SB-ecja i UB-ecja chce mieć swoich w układach rządzenia lennon1 napisał: > To podpisał czy nie tę lojalkę Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Premier się zdecydował 16.08.05, 17:12 Ludzie - wam to nic nie przeszkadza - kłamca, pijaczka, każdy może być. Opamiętajcie się i nie głosujcie na nich. Niech się wreszcie skończą te ich "drobne" wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwar Re: Premier się zdecydował IP: *.toya.net.pl 16.08.05, 17:29 Belka wbrew temu jak chca go pokazac prawicowe pieski to uczciwy i mądry facet Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Re: Premier się zdecydował 16.08.05, 22:28 Gdzie mądry? kiedy uczciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Premier się zdecydował 17.08.05, 00:43 Gdyby byl madry to nie startowalby z PD! Kto chce glosowac na te nedzne resztki po UW, UD Road ....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bΞLLiCoﻜΞ Re: Premier się zdecydował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 02:21 Gość portalu: skwar napisał(a): > Belka wbrew temu jak chca go pokazac prawicowe pieski to uczciwy i mądry facet Skwar to ci chyba źle wpłynął na substancję szarą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziekuje Bede mial na kogo glosowac IP: *.toya.net.pl 16.08.05, 17:29 nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usiruf 3 rozne osobowosci. IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.05, 17:59 Jestes zalosny. 3ci wpis pod roznymi nickami. Za kazdym razem "dziekuje" "nareszcie" i inne takie. Zenada. Jest was malo i coraz mniej. Nikt nie ma ochoty marnowac glosu jak juz idzie glosowac. Szanse na Sejm macie 0%. Face it! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad_nieborak Re: 3 rozne osobowosci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:06 We wroclawiu pewnie tego nie wiedza ale IP z Toi to w lodzi jeden z powszechniejszych IP. Abstrahujac od tego czy zarzuty to prawda czy nie. A co do tematu, to zaluje ze nie bede w lodzi glosowal. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwoch_mezczyzn Dziadzie 23.08.05, 14:23 A może wpadniesz do Łodzi na dzierżbór niezłe głosowanko? My z chłopakami zajrzymy! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTR Re: Premier się zdecydował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:32 KAPITALNIE! ZAGŁOSUJĘ NA BELKĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
centrala Hi hi! 16.08.05, 17:45 Podobal mi sie czas jakis temu tekst na lamach satyrycznych stron Wprost: 'chcielibysmy bardzo poznac kogos kto zaglosuje na henryke bochniarz. wypelniony formularz osobowy wraz z historia choroby prosimy przeslac na adres redakcji'* :> * - dokladne w takim stopniu jakim zapamietalem. Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Skoro czytasz wprost to potrzebny ci lekarz... 17.08.05, 13:44 Ostatnio dali mi 3 numery za darmo w biurze podrozy i poczytalem to pisemko. W jednym artykule bylo napisane ze ruskie poprzez czeczenow sprzedaja atomowe bomby w groznym ktore wybuchna do konca 2005 roku w miastach amerykanskich. Kur... oni nawet nie przesadzili.... www.wprost.pl/ar/?O=78516 A jesli chodzi o ich ten satyryczny dzial to mozna bylop tam przeczytac ze miller spedzi emeryture w "pieknym" miescie lodzi. Juz za to ta gazeta powinna wyladowac w smieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Premier się zdecydował 16.08.05, 17:45 Fajnie. Kompetentny człowiek, ma szanse wygrać w Łodzi wybory. Nie ma sensu mówić, że "pakuje się w błoto". Przecież żyjemy w demokratycznym państwie i możemy wybrać w końcu ludzi, którzy zmienią oblicze polityki. Po co biadolić. Nie wybierajmy aferzystów, populistów itp. to będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdr Re: Premier się zdecydował IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.08.05, 18:01 poza tym, że się wypalił jako minister finansów, pojechał nie wiadomo po co do Iraku, został premierem, żeby kilku posłów mogło dłużej sobie pobierać diety i co miesiąc przez tego pana państwo okrada mnie z zysku w banku to myślę, że mógłbym na niego zagłosować... smutny żart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Kiedy rozpoczyna się kampania wyborcza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:54 tzn. kiedy partie polityczne będą mogły oficjalnie się reklamować na plakatach i w tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniff-dziekuje Re: Belka jest bez szans, z PD czy poza PD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:59 Bez różnicy. Na takich kandydatów się po prostu nie głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Miałem straszny sen!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:02 Belka wygrał wybory w Łodzi!Na szczęście demokraci.pl nie przekroczyli progu wyborczego.Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Miałem straszny sen!!! 16.08.05, 18:06 lepszy Belka w Lodzi niz Kaczynski w Wawie. Belka to przynajmniej uznany ekonomista, co z tego ze z glupiej partii startuje, a Kaczynski to uprzedzeniec z epoki kamienia lupanego! i co lepsze? heh sam sobie odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Belka uznany ekonomista IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:17 ...ale przez kogo? Ten pan sporą część swojego dorobku "naukowego" poświęcił krytyce tzw. reaganomiki czyli rozwiązań gospodarczych w USA w latach 80. "Wykazał naukowo" że doprowadzi to do nieuchronnej klęski amerykańskiej gospodarki. Rychło okazało się, że był to jeden z najlepszych okresów prosperity USA. "Pan Profesor" jest wszak ponad rzeczywistością, jak przystało na uznanego ekonomistę socjalistycznego. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Belka uznany ekonomista 16.08.05, 18:22 a wiesz co to jest JPMorgan???? i czy wiesz czym sie zajmuje??? i jaka role pelnil w tej firmie Belka?? jezeli nie to poczytaj, a potem sie wypowiadaj. i nie pracowal w niej w latach 80. ale calkiem niedawno, czyli w czasach gdy mamy wolna gospodarke. i tu jest wlasnie problem - dopiero zagranczne firmy cenia polskich najlepszych ekonomistow, bo w rodzimym kraju jest jeszcze gospodarcza afryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Belka uznany ekonomista IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:29 Taaa... JPMorgan, może jeszcze MFW albo Fundacja Fulbrighta... to dla mnie wystarczające rekomendacje... hmmm... Ale założe się, że NIGDY W ŻYCIU nie powierzyłby Pan tow.Belce kierowania firmą której byłby Pan właścicielem czy akcjonariuszem. A i portfel też się przed takimi chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a niewystarczajace? 16.08.05, 18:32 hmmmm no rzeczywiscie, ale w takich firmach nie pracuja ludzie 'z lapanki' jezeli takim jezykiem do Ciebie trafie. widac jednak nie wiesz nic o dokonaniach Belki po roku osiemdziesiatymktoryms wiec sie nie blaznij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Hmmm... IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:37 przyznam, że nie bardzo rozumiem. Eufemistycznie mówiąc trochę bełkotliwa ta riposta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Hmmm... IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:04 No i to są własnie "ludzie Belki". Myślę że nie mam pecha. Mam szczęście, że nie mamy ze sobą wiele wspólnego, Pani e.v.k.o. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Hmmm... 16.08.05, 19:12 tez sie ciesze :) ale nie rozumiem pojecia 'ludzie Belki' - bo, jezeli jeszcze nie zauwazyles, nie jestem za PD i tym podobnymi, wiec tak srednio to do mnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Do Evki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:13 Dlaczego uważasz, że PD jest głupią partią? Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Do Evki 16.08.05, 20:27 no moze mnie troche ponioslo, nie moze, ale na pewno - chodzi mi o to, ze partia nie majaca zadnych szans umieszcza na liscie profesora z dobra reputacja tylko i wylacznie po to by w jakis cudowny sposob dostac sie do sejmu - to jest dla mnie czysta glupota i zagranie, na ktore, mam nadzieje, nikt sie nie nabierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Do Evki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:42 Rozumiem. Ja mimo wszystko popieram demokratów ze względu na Mazowieckiego i Geremka. Po prostu Ci ludzie wiele zrobili w Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela_Donna Re: Belka uchodzący za dobrego ekonomiste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:09 Jak go tak cenią, niech tam jedzie. Takich ekonomistów dłużej Polska nie wytrzyma. A mimochodem, przestaną go cenić jak zleci ze stołka i nie będzie dłużej pożyteczny dla JW JP Morgana. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Belka uchodzący za dobrego ekonomiste 16.08.05, 20:30 no nie calkiem sie zgodze - taki ekonomista prace znajdzie wszedzie i zycze by byle nie w polityce. w Poslce tak juz jest, ale o tym pisalam tak samo znienawidzony przez wszystkich Balcerowicz - ludzie, wy chyba nie wiecie jaka ten czlowiek ma reputacje i jakie uznanie za granica - tylko w Polsce to ten od zaprzepaszczania gospodarki - owszem gdy ma sie takie 'wsparcie' ze strony rzadu to nic dziwnego, ze wszystkie projekty sa juz w zarodku zabijane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: Ale cóż ten Belka takiego mądrego zrobił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:06 Już wiem ! Zapisał się do partii pepePD. To na pewno szczyt osiągnięć Belki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Uznany ..przez kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:18 Pokaż osiągnięcia wybitnego ekonomisty z m.Łodzi.Kaczor mały ale Belka mu do kupra nie dorasta.Biedna Łódź.Wypuściłaś na wody polskiej polityki takich ,,mocarzy''jak Miller,Belka i (mimo wszystko życzę mu zdrowia)Kropiwnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Uznany ..przez kogo? 16.08.05, 18:24 poczytaj kolego wiecej o JPMorgan i wtedy pogadamy. zorientuj sie tez jaka role pelnil tam Belka i znajdziesz 'osiagniecia' Profesora. najlatwiej wszystkich wrzucic do jednego worka - millera, kropka, belke hmmm kogo by tu jeszcze - dosc wasko myslisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasne Re: Uznany ..przez "e.v.q.a" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Uznany ..przez "e.v.q.a" ! 16.08.05, 20:31 az tak wysoko sie nie cenie :P:P:P:P a jak nie wierzysz to poczytaj najpierw troche i mozemy podyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: "e.v.qu.a" mądralinka, zapędza wszystkich do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:11 Mądralinka zapędza wszystkich do czytania propagandowych szmat. Ty się lepiej rozejrzyj dookoła, bo z nochalem w artykułach sprzedajnych dziennikarzy i ekonomistów nie poznasz prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: "e.v.qu.a" mądralinka, zapędza wszystkich do 17.08.05, 10:55 piszac aby poszukal sobie tekstow nt Belki nie mialam na mysli zadnych artykulow prasowych, tym bardziej na tym portalu madralo kup sobie tez jakas ksiazke profesora i zobaczysz czy on taki czerwony pozdrawiam madrale! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Miałem straszny sen!!! 16.08.05, 18:27 e.v.q.a napisała: > lepszy Belka w Lodzi niz Kaczynski w Wawie. Belka to przynajmniej uznany > ekonomista, co z tego ze z glupiej partii startuje, a Kaczynski to uprzedzeniec > z epoki kamienia lupanego! i co lepsze? heh sam sobie odpowiedz >>>>>>>1ncz : Uznany ekonomista ? Dla kogo ? Dla Sojuszników Lewych Działań - zwolenników kreatywnej księgowości. On, tak jak WC, ma słabą pamięć i wzrok więc nie zauważył, że miliardy złotych miesięcznie nie wpływają do kasy państwowej, bo mafia paliwowa jeżdzi po całym kraju ze swoimi cysternami i sprzedaje chrzczone paliwo gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Miałem straszny sen!!! 16.08.05, 18:35 poczytaj najpierw mowie, a dopiero potem nazwyaj wszystkich po kolei czerwonymi, sbkami etc. i jak umiesz to znajdz informacje nt JPMorgan i zobaczysz wtedy jak czerwony jest Belka heheh, smieszy mnie to przypinanie lat kazdemu, bez wzgledu na fakty. poczytaj najpierw troche o tym czlowieku, gdzie ostatnio pracowal zanim posadzili go na stolku premiera i dopiero wtedy odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mago Re: Premier się zdecydował IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 16.08.05, 18:16 PD dostanie "Belką" w swój głupi łeb i słusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kamiennygigant OBY NIE PCHAŁ SIĘ DO PRZODU, LIDERZY... 16.08.05, 18:21 ... PARTII NAJWIĘCEJ TRACĄ, A SZKODA BY BYŁO TAKIEGO MIŁEGO CZŁOWIEKA OBSERWOWAĆ Z POZIOMU ZAREZERWOWANEGO DLA LESZKÓW CZY INNYCH ROMANÓW www.newsweek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Ten miły Belka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:26 Karierowicz w stylu obecnie panującego predzia i innych sld-ziaków.To Solidarnośc nr.II Lecha W.ps.Bolek dała tej bandzie możliwość zgarnięcia milionów USD z rozszabrowanej Polski.Ale czas tej bandy się kończy i dzięki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Premier się zdecydował 16.08.05, 18:24 Będę na Belkę głosował, bo z całej tej hołoty kandydującej do Sejmu (z prawa i lewa) należy on do nielicznych, którzy maja (na uwadze) dobro kraju na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Premier się zdecydował 16.08.05, 18:32 Od kiedy ? Dotąd interes kraju był mu obojętny. Którą aferę wyjaśnił ? Jako gospodarz powinien wiedzieć, dokąd wyciekają pieniądze a brakuje ich na wszystko. Jakim cudem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Jak za Gierka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:40 Pracując dla kraju pracujesz dla siebie tylko wspak.Pierwsza część hasła wykonana na 100% a druga to marketing polityczny.Oczywiście ,,praca''w wydaniu SLD ,demokraci.pl.PO.itd... to systematyczne rozkradanie tego co przez 40 lat ,,niewolnicy''komuny zbudowali.Oco ,jak nam przez ostanie 15 lat wmawiano,nigdy nic nie było warte.Ciekawe ,że wystarczyło na mająteczki sporej grupy beneficjentów ,,okrąglego stołu''z lewa i z prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie a ja uważam że dobrze się stało... 16.08.05, 19:07 no to możecie mnie rozdziobywać drogie kruki i wrony... Enjoy! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Kurczę, jednak sporo osób przyklaskuje 23.08.05, 14:26 Może jeszcze jest nadzieja dla tego kraju? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinche NO NARESZCIE DECYZJA - JEDYNA SŁUSZNA :) IP: *.swiatniki.sdi.tpnet.pl 16.08.05, 19:10 SUPER HIPER FAJNIE :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minoy Re: Premier się zdecydował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:16 To świetny specjalista i człowiek z polotem! Zagłosuję na Belkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Łódź głosuje na Belkę IP: 80.51.0.* 16.08.05, 19:26 Czekaliśmy na tę decyzję - łodzianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretyn Klewki głosują na Belkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:09 Cztery razy po dwa razy i dwa razy raz po raz. Odpowiedz Link Zgłoś
marz Re: Ludzie!!! kupcie ksiązkę Łysiaka "Rzeczpospoli 16.08.05, 19:31 Ludzie!!! kupcie ksiązkę Łysiaka "Rzeczpospolita Kłamców Salon" a nigdy nie zagłosujecie na PD, SLD, UP,...Niech żyje PiS, w nich jedyna nadzieja na ten gnój w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
jolly_bb Re: Ludzie!!! kupcie ksiązkę Łysiaka "Rzeczpospol 16.08.05, 19:59 marz napisała: > Ludzie!!! kupcie ksiązkę Łysiaka "Rzeczpospolita Kłamców Salon" a nigdy nie > zagłosujecie na PD, SLD, UP,...Niech żyje PiS, w nich jedyna nadzieja na ten > gnój w kraju! peeeewnie.i przeczytajcie sobie jeszcze 'protokoly medrcow syjonu', bedzie do kompletu. ludzie czy wy naprawde nie rozumiecie, ze nie mozna rzadzic krajem i prowadzic polityki zajmujac sie przez 99% czasu wyjasnianiem afer??? a to bedzie robic prawica. a kto ma lewe pieniadze to umknie za granice i tyle ich bedzie. zero sprawiedliwosci i zero kasy. jak by choc w polsce ta kasa byla wydawana to pol biedy, ale kaczor i giertych wyrzuca z polski wszystkich zarabiajacych ponad 2 tauseny na miecha jako 'zydow' czy 'czerwonych', ktorzy sie dorobili na kradziezy. tez mam dosc obecnej sytuacji, ale niestety cena bezkrwawej rewolucji (a taka byl okragly stol) - sa uklady. solidarnosc mogla powywieszac komunistow, tak jak zrobili w rumunii, ale wybrala inna droge. zreszta wcale nie gorsza, popatrzcie jak wyglada rumunia. wg mnie cale zlo w kraju wynika z tego, ze od bardzo dawna nikt (poza nasza rodzima mafia) nie potrafi sie postawic ruskim, ktorzy nie wiedziec skad maja nasza kase, siedza w naszych kurortach, kasuja nas za rope, buduja rurociagi przez baltyk i ktorych poplecznicy wstrzymali program dostaw gazu z norwegii... POLSKA DO NAFTA, bo UE (Czyrak i szreder) jest ZBYT MIEKKA w polityce wobec ruskich. zachodnia europa jak zwykle (celowa badz nie) daje sie dymac ruskim, tak jak dala sie dymac hitlerowi w latach trzydziestych. ale i tak tak napradwe tylko my na tym zle wyjdziemy, o ile w pore nie zaczniemy dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Ludzie!!! kupcie ksiązkę Łysiaka "Rzeczpospol 16.08.05, 20:24 jolly_bb napisał: > > Ludzie!!! kupcie ksiązkę Łysiaka "Rzeczpospolita Kłamców Salon" > a nigdy nie zagłosujecie na PD, SLD, UP,...Niech żyje PiS, > w nich jedyna nadzieja na > ten gnój w kraju! > > peeeewnie.i przeczytajcie sobie jeszcze 'protokoly medrcow syjonu', > bedzie do kompletu. Ale czytałeś tę książkę Łysiaka czy nie ? - Bo jak nie to szkoda takich wpisów, a jak tak - to chętnie podyskutuję z Tobą dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek k Re: Ludzie!!! kupcie ksiązkę Łysiaka "Rzeczpospol IP: *.aster.pl 16.08.05, 22:47 Lysiak poza "Szachista" nie napisal chyba ani jednej sensownej ksiazki - i przy napoleonicach (?) powinien pozostac. A juz jego, poza sie Boze, 'publicystyka' to nic innego jak wypociny chorego z nienawisci, zgorzknialego, niesluchanego i niespelnionego 'pisarza'. Probowalem to 'dzielo' ('Rzeczpospolita...') przeczytac, ale nie da sie, no po prostu sie nie da. Konfabulacja goni konfabulace, poganiana poboznymi zyczeniami i zadza zemsty/krwi/mordu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto_wie? Re: A gdzie można kupić "Protokoły mędrców Syjon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 08:22 Tyle o tym mówią na forum, a ja tego jeszcze nie czytałem. Kupiłem i czytam teraz Waldemara Łysiaka - Salon kłamców. Jest rewelacyjna. Naprawdę warto po to sięgnąć. Przy okazji; Nie znajdziecie tej książki w Bibliotekach, dlatego musiałem kupić. Jakby się zmówili. W żadnej bibliotece nie znalazłem tej książki. Ciągle jeszcze ktoś pociąga za sznurki w naszej kochanej ojczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaronbund Dobroń też na Belkę, a przede wszystkim na PD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qc Dylemat na kim postawic krzyzyk IP: *.pro-internet.pl 16.08.05, 20:17 Na SLD czy PD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esdepeelowiec na SdPl IP: 80.55.158.* 16.08.05, 20:37 Borówki wraz z koalicją z Zielonymi to obecnie raczej najrozsądniejszy wybór. Szkoda, ze Demokraci.pl nie porozumieli się z borówkami, nie byłoby wątpliwości na kogo głosować. Nie dla karierowiczów i aferzystów z SLD. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qc Na SdPl juz postawilem krzyzyk.:) IP: *.pro-internet.pl 16.08.05, 20:56 teraz gdzie dac nastepny krzyzyk. PD, a jak nie dojda do 5? dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Jakieś konkrety? 16.08.05, 20:43 A może któryś z fanów Belki wymieniłby jego osiągnięcia na zajmowanych stanowiskach w rządach III RP? (nie ma takiej nauki ekonomia) Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Jakieś konkrety? 16.08.05, 20:47 o to chodzi,ze w polityce za wiele nie zrobil i zrobi najlepiej jak z niej odejdzie i prawdziwi sympatycy Profesora zycza mu jak najlepszego, ale poza arena polityczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: Jakieś konkrety? 16.08.05, 21:31 Był ministrem finansów, wicepremierem, premierem i > o to chodzi,ze w polityce za wiele nie zrobil Buhahahaha... A może nie do śmiechu, biorąc pod uwagę ile nas podatników to nicnierobienie kosztowało i będzie dalej kosztować, jeśli zostanie posłem. A jak zostanie, będzie w opozycji i wetdy (obiecał) pochlasta się. To jest śmieszno-żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Jakieś konkrety? 16.08.05, 21:52 poczytaj o funkcji jaka pelnil w miedzynarodowej firmi JPMorgan.... tam byle kogo nie biora i bedziesz mial odpowiedz co do jego umiejetnosci jako ekonomisty Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Re: Jakieś konkrety? 16.08.05, 22:08 Tak samo można by powiedzieć "poczytaj o funkcji jaką pełnił w średniej wielkosci pańśtwie europejskim..." Konkretyyyyyyyyyyyy! Czytałem że był doradcą d/s prywatyzacji w jakimś banku (chyba). Wziął grubą kasę ale nie pozostał jakikolwiek ślad na piśmie jego pracy. Chyba głupi by się nie domyślił na czym taka praca polegała. I to jest konkret, konkretne osiągnięcie ekonomiczne. Jego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Jakieś konkrety? 16.08.05, 22:29 przykro mi ale nie notuje, nie jestem tez sekretarka, ani dziennikarzem/kronikarzem zeby wypisywac historie zycia/dokonania prof. Belki. Jezeli Ty ich nie znasz to polecam poszukac, nawet w necie- ja nikogo nie chce przekonywac, bo po co? i tak odradzam glosowanie na Belke :) Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Wyślijmy belkie do Iraku! 16.08.05, 20:44 Niech kandyduje w wyborach prezydęckich na irackiego prezia z listy lsd z pozycji nr 1! Takie szkody, jakie belka uczynił Polsce będąc premierem i ministrem finansów nie da się porównać do niczego! No może tylko do szkód spowodowanych przez pana Froddo Leppera podczas wysypywania zboża na tory!!! O zgrozo! ps. e.v.q.a a ty znowu swoje - mantra nt. lubimy lsd, lubimy pzpr... Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Wyślijmy belkie do Iraku! 16.08.05, 20:49 kolego ja z sld mam tyle wspolnego co tusk z lepperem :) a to ze jestem zwolennikiem belki (jako ekonomisty, a nie premiera i polityka) to znowu oznacza zem czerwona i sbek? niemozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Ludzie, ratujcie belkę bo tonie! 16.08.05, 21:34 No to może chociaż jakieś konkretne osiągnięcia jako ekonomisty? Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Wyślijmy belkie do Iraku! 16.08.05, 22:06 nie jestem pani/pana kolegą! belka jest szkodnikiem w polskiej gospodarce, szkodliwe są jego poglądy makroekonomiczne i decyzje dotyczące podatków! ok. podejmimy walkę na argumenty a nie na emocje. uważam twoje poglądy wyrażone w tym poście i we wszystkich poprzednich za socjalistyczne. Praktyka wskazuje, że odejście od belki, liberalizacja podatków zaskutkuje wzrostem wpływów do budżetu! No i co?! To jeśli chodzi o ekonomie belki, jeśli zaś chodzi o polityke belki, to naraził Polskę na stratę ok. 600mln zł rocznie na awanturę w Iraku (delikatnie mówiąc). Za 600 mln zł rocznie w Polsce można wybudować kilkaset kilometrów autostrad (znakomicie zmniejszając bezrobocie), lub idąc na łatwizne oddłużyć kilkadziesiąt szpitali. dlaczego belka nie idzie w tym kierunku!? hmmm, odpowiedź na to pytanie będzie trudna! Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: Wyślijmy belkie do Iraku! 16.08.05, 22:35 bo kogo by nie usadzic na pozycji premiera/ministra finansow czyli na 2 najbardziej eksponowanych stanowiskach bedzie zle, bo w Polsce zyjemy. dlatego nalezy trzymac sie jak najdalej od polityki! moje poglady nie sa socjalistyczne, w tych czasach jeszcze mnie na swiecie nie bylo albo bylam tak mala ze nie obchodzilo mnie nic oprocz spania i jedzeni w przerwach... pisze co mysle. a jak mam do Ciebie mowic? Ty mnie od maleszek wyzywales, ja przynajmniej kulturalnie do Ciebie probowalam, ale sorry jezeli Ci to nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Wyślijmy belkie do Iraku! 17.08.05, 22:47 Witam, Przeprazam za wyzywanie! To się więcej nie powtórzy! Ok, możesz do mnie mówić "kolego", "koleś", "forumowiczu", "polemikancie", lub jakkolwiek uważasz, nie będę się obrażał! Nie jest tak, że kogo się nie posadzi na taborecie ministra finansów, to będzie źle. Dobrze by było w Polsce jeśli ministrem finansów nie był jakiś kolejny socjalistyczny fiskalista, lecz jakiś liberalny ekonomista, szukający zwiększonych dochodów do budżetu poprzez zmniejszenie stawek podatkowych, uliniownienie PIT (+likwidacja ulg) (co miało miejsce i się sprawdziło na Słowacji, w Rosji, w państwach nadbałtyckich...). Teraz bez sarkazmu i nie złośliwie: uważam, że Premier Marek Belka i minister finansów Marek Belka, to nie odpowiednia osoba na swoim stanowisku. Powtórzę się jak dziadziuś ze sklerozą: 1. awantura w Iraku - kilkaset mln zł, 2. liberalizacja podatków - zwiększenie dochodów do budżetu + obniżenie bezrobocia. Ładnie się teraz wypowiedziałem? Nawet nie starałem się nacharchać taką typową angielską flegmą na lsd:-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Wiedziałam :-) 16.08.05, 21:00 Pewnie sobie przypomniał, o czym rozmawialiśmy w maju... A więc Bel ma szansę, żeby być w parlamencie :-) . Tylko żeby Partia Demokratyczna miała dostatecznie duże poparcie... Odpowiedz Link Zgłoś