kalesonyzony 02.08.07, 13:06 www.sauna.cosi.pl/ sympatykow zaprasza:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Nie wiedziałam, że sauny mają orientację. 02.08.07, 14:20 Tylko w saunie gejowskiej prawdziwa gejowska para! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka no więc weszłam na stronę 02.08.07, 14:31 obejrzałam fotki. z kawiarenki i nie tylko. i musze przyznać, ze licho.. jakos tak niefajnie jest. nie przyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: no więc weszłam na stronę 02.08.07, 14:35 Bylem kiedys w takiej saunie z dwoma przekreconymi kolezkami. Oni mieli sie parzyc, a ja mialem spijac w barze piwko. Niestety okazalo sie, ze nawet przy barze musze byc rozneglizowany albo w jakims reczniku czy cus. No i cholera sie nie napilem:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nie w ręczniku, tylko w pareo. 02.08.07, 14:47 Jakby mi pareło dawali nie myślałbym ni minuty. Ale w reczniku? Dzierżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ale frytki były? 02.08.07, 14:56 No bo skoro się nie napiłeś, to co robiłeś? To znaczy.. to Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Ale frytki były? 02.08.07, 15:06 Poszedlem sobie kupic jakies fajne stringi, zeby nastepnym razem nie dac plamy. Dzierżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Bardzo dużo moich wpisów w sprawie gejowskiej. 02.08.07, 15:11 Obok siebie na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Bardzo dużo moich wpisów w sprawie gejowskiej 02.08.07, 15:13 Ekhem, to co ja mam powiedziec:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Chodźmy zatem, Dziadu, do tego Parysa. 02.08.07, 15:17 Powiemy, że mamy po 20 lat. Zapłacimy po zylu. Ja w końcu spokojnie wezmę prysznic, bo w domu ciągle jestem krytykowana za zbyt duże zużycie wody i okupowanie kabiny, Ty zaś kupisz sobie soczek i posiedzisz na plastikowym krzesełku w klimatycznym rogu za chłodnią z napojami. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ototo! 02.08.07, 15:24 Wchodze! Siade sobie na tych wygodnych fotelach, zarzuce nogi na stol, a w TV zalacze Trwam i tak sobie bede spokojnie trwal czekajac az sie wyprysznicujesz. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: nie mogłeś mieć nawet 02.08.07, 14:51 Dolna czesc bikini tez wchodzila w rachube. Same skarpetki tez pewnie wchodzily:-) Dzierżżż!! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka fuj! same skarpetki? 02.08.07, 14:55 takie podciągnięte do połowy łydki... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kiedy skarpety same chodzą 02.08.07, 14:57 to już pora na pralnię, a nie saunę. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Masz rację, Evonka. Lipa. 02.08.07, 15:09 Skrzyżowanie Jadłodajni Dietetycznej z dworcową przechowalnią bagażu. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 A w ogóle, to kurdę, drogo! 02.08.07, 15:06 Ja chcę wchodzić za złotówkę jak ta młodzież! Dlaczego taki młodzieńczy target faworyzujecie? Zamiast zrobić sobie eleganckie miejsce, naściągacie pryszczatych, niedomytych licealistów, którzy chcą skonfrontować rozmiar swojego siusiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty A czy w Ł. jest sauna sadomaso? 02.08.07, 15:30 A w zasadzie to łaźnia, żeby krew łatwiej spływała. A co z klubami 2+2? Już nie wspominając o klubach 1+2(słownie: jeden plus dwie)? Jak się z tymi rzeczami sprawy mają? Czy w ogóle nie ma, czy są w podziemiu? Czy zazdroszczą klubom gejowskim ich odwagi w kamingałtach? Czy sauna Parys od momentu założenia jest gejowska (czyli, jak czytam, od 1996?), czy też właściciel naczytał się czegoś o tym, że gej klientem dobrym jest? Boże, głupia sauna, a tyle pytań! A propos Boga, to czy jest sauna dla katolików? (Bo że jatek <sadomaso> żydowskich już nie ma, to się domyślam). Bo może działają jakieś przyparafialne sauny 2+2 (małżeństwo+małżeństwo), pozwalające bez grzechu realizować swoje pasje? Hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota potwory jesteście. potwory 02.08.07, 15:30 powinnam ciachnąć, bo co to tu za reklama, a wy tak ładnie spsuliście wątek, że nie mam serca. opętała mnie wizja Dziada w stringach i skarpetkach... :D Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Pęta nas wizja Dziada, a Dziad spętany pareo. 02.08.07, 16:26 Myślę, że możesz ciąć. Odpowiedz Link Zgłoś