Gość: qwer IP: *.zamosc.mm.pl 29.06.03, 00:54 W Zamościu w jeddnej z gazet znalazłem ogłoszenie następującej treści: "Autofrancuz bez osłonek". Czy ktoś wie co to jest? qwer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Odpowiedź jest odrażająca! 29.06.03, 01:42 Az boje sie myslec o takich swinstwach, a co dopiero na Forum pisac! Tfu! dzierżbór autofrrrancuzy bez osłonek nikakich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Odpowiedź jest odrażająca! 29.06.03, 01:45 Hm, bac sie tez trzeba umiec. I pic tyz trzeba umic. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Pytanie! IP: *.bv.pl 30.06.03, 13:43 autofrancuz??!! to znaczy, że nie trzeba mu tłumaczyć jak krowie na rowie, tylko on automatycznie się domyśla co trzeba zrobić, w jakiej kolejności i że trochę w lewo będzie o wiele lepiej? co za udogodnienie! w dodatku bez osłonek- to już zbyt wiele jak na moje biedne serce! pewnie musi strasznie dużo kosztować :( . ale jak wejdzie do masowej produkcji to powinien stanieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxrak Re: Pytanie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 13:49 Pytania są tendencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Pytanie! 01.07.03, 10:39 Gość portalu: qwer napisał(a): > "Autofrancuz bez osłonek". Citroen C5 bez tylnych błotników. Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Pytanie! 01.07.03, 11:03 Gość portalu: qwer napisał(a): > "Autofrancuz bez osłonek". Citroen 2CV kabrio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Pytanie! IP: *.toya.net.pl 01.07.03, 15:48 To dlaczego dali to ogłoszenie w "towarzyskich"? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Pytanie! 01.07.03, 15:51 To bardzo proste. Najbardziej towarzyski jest Citroen, bo auto i francuski, bez osłonek, czyli, że nie posiada opon tudzież innego ogumienia, a francuz bo farncuzki to jezyk specyficzny, nadający się doskonale do czynności takich jak autofrancuz. A mam pytanie czy nie było to czasem napisane tak: auto, francuz, bez osłonek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Pytanie! IP: *.toya.net.pl 01.07.03, 15:53 było: "autofrancuz bez osłonek, do końca!" Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Pytanie! 01.07.03, 15:58 Czad, z tym do końca to jest jeszcze ciekawsze.:))) Czyli wiemy już, że musimy miec auto, najlepiej oczywiście francuzkie, nie musimy posiadać ogumienia a także, że satysfakcja gwarantowana.:) Powodzenia, zamość górą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Pytanie! IP: *.toya.net.pl 01.07.03, 16:00 Niestety jestem już w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś