blekitny.zamek 17.06.08, 16:31 Podpowiedzcie coś proszę w sprawie prezentu dla 8-latki. Nie orientuję się,co jest na topie,z czego ucieszyłaby się dziewczynka w tym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_piet Re: prezent dla 8-latki 17.06.08, 16:44 Prezent drobiazg? Np. portfelik, pamiętnik z włochatą okładką, super piórnik-kosmetyczka (np. firmy Nici), różne puszeczki, pudełeczka na skarby, jeśli lubi czytać to książka - coś z nowości torebka, mała torba na ramię, plecaczek gry planszowe, komputerowe Odpowiedz Link Zgłoś
aloiw1985 Re: prezent dla 8-latki 17.06.08, 20:47 w tym wieku to etap na kobiecosc- postaw na torebeczke, dzieciowe kosmetyki, ksiazke, Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: prezent dla 8-latki 17.06.08, 22:54 aloiw1985 napisała: > w tym wieku to etap na kobiecosc- postaw na torebeczke, dzieciowe > kosmetyki, Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny.zamek Re: prezent dla 8-latki 18.06.08, 08:25 Dzięki za pomoc, trochę rozjaśniłyście mi w głowie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: prezent dla 8-latki 18.06.08, 12:48 jak nie znasz zupełnie dziecka to nie stawiaj na cokolwiek, tylko coś neutralnego najlepiej kupić: gra planszowa, książka, piórnik z wyposażeniem, skarbonki i pudełka, pamiętnik, albo coś na wakacje: torba plażowa czy plecak, bidon kolorowy, z drobiazgów kubki z bohaterami bajek np scooby doo ... albo może niedrogi prosty aparat fotograficzny ... moja córka nie ma żadnego "etapu na kobiecość" cokolwiek by to miało być, niezainteresowana kompletnie torebeczkami, kosmetykami ani ubraniami ... Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: prezent dla 8-latki 18.06.08, 21:52 Gadzety z serialu High school musical ,Hanah Montana ,witch ,winx,tamagotchi ,polly pocket,littles pet shop. Gry planszowe lub na kompa typu :wodny swiat,zoo. Zestawy do robienia witrazy,bizuterii,puzle. mam w domu 8 latke. p. Odpowiedz Link Zgłoś
1katarynka Re: prezent dla 8-latki 19.06.08, 08:57 to zależy ile chcesz wydać pieniędzy, ale poleciła bym z tańszych prezentów taką torebkę dziewczęcą merlin.pl/Torebka-TF-Dolls/browse/product/206,572444.html do tego np taki kolorowy portfelik merlin.pl/Portfel-Atomowki/browse/product/206,590344.html myślę że taki prezent byłby trafiony Odpowiedz Link Zgłoś