Dodaj do ulubionych

Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się

22.08.07, 12:14
Nie potraktowałem tego jako reklamospam. Przyszedł program Festiwalu Dialogu
Czterech Kultur. To ciekawe, ale media lokalne zupełnie (albo prawie zupełnie,
może przeoczyłem) o Festiwalu nie mówią/piszą. Ważniejsze są strajk lekarzy,
pielgrzymka i kolejne pomysły urzędników.
Obserwuj wątek
    • djo4 Re: Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się 22.08.07, 12:57
      także dostałem takiego meila:)
      ciesze sie bo to łódzkie wydarzenie.
      • Gość: lumak Re: Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:25
        nie ma takiego slowa "meil"
        • markus.kembi Re: Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się 22.08.07, 16:31
          Czepiasz się literówek. A myślałem, że to ja jestem czepiakiem.
          • Gość: J.S. Re: Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się IP: *.pai.net.pl 22.08.07, 21:30
            To nie jest literowka, tylko swiadomie zle napisane slowo.
            • markus.kembi Re: Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się 22.08.07, 21:36
              A skąd wiesz, że świadomie? Czytasz w ludzkich umysłach? A może po prostu jesteś
              jak kur, który wie lepiej?
              • Gość: s Re: Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:19
                a moze ty po prostu jestes glupi? czy tylko udajesz, ze nie
                widziales, ze slowo "meil"/"mejl" jest bardzo czesto uzywane?

ale w sumie z kim tu dyskutowac, jak tobie sie marza zloto-czerwone
                tabliczki z nazwami ulic bo inaczej pis ci sie po nocach sni
                • markus.kembi Re: Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się 23.08.07, 11:31
                  Raz napisałem ironicznie o tabliczkach, że wyglądają, jakby były wzorowane na
                  logo pewnej partii (chociaż tak naprawdę jest odwrotnie - ta partia miała
                  pierwotnie pomarańczowo-zielone logo), a Ty tak się tym przejąłeś, że do dzisiaj
                  jesteś roztrzęsiony i nie daje Ci to spokoju.

A co do słowa "meil/meil" - pisze, że jest "często używane" - ale przez kogo?
                  Sam chyba takiego słowa używasz, bo ja się z taką pisownią nie zetknąłem, a
                  różną pisownię wielu wyrazów zdarzało mi się widzieć.
    • ixtlilto Re: Po raz pierwszy widząc mailing ucieszyłem się 22.08.07, 17:32
      Będę bardzo zdziwiona jeśli media ogólnopolskie powiedzą coś o
      FD4K...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka