Gość: mysza6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:26 Chciała bym kupić mieszkanie lub dom w Plocku lub okolicach jednak bez pośredników gdzie moge znaleść ogłoszenia osób które chcą sprzedać nieruchomości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: remek Re: ogłoszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:32 sądze ze to jakiś zart bo IP masz płockie tu sie liczba ludności zmniejsza bo umieraja masowo a kto zdąży to ucieka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza6 Re: ogłoszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 20:01 to odpowiedz mi dlaczego macie tak drogie nieruchomości. Jeżeli wszyscy uciekają z Płocka. Wszystkie mieszkania które widziałam przez pośdernia sa astronmicznie drogie, a właściciele tak naprawde niechcą się z nich wyprowadzać (oddanie mieszkań do mojego użytku okres 3-6 miesięcy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ogłoszenia IP: *.plock.mm.pl 08.05.06, 07:45 może dlatego taki długi jest okres oddania mieszkania w Twoje ręce, bo w międzyczasie właściciel musi kupić sobie nowe mieszkanie? Mieszkania kupowane przez pośredników zawsze mają zawyżoną cenę. Inną rzeczą jest to, że kupujący chcieliby kupić mieszkanie za pół darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka Re: ogłoszenia IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 08.05.06, 19:42 Dla kupującego zawsze jest za drogo - bez względu na to co kupuje :))) PS MTBSy oddają mieszkania prawie za darmo. Próbowałes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: ogłoszenia IP: *.plock.mm.pl 08.05.06, 21:10 tak, tylko, że w MTBS-ach jest bardzo wysoki czynsz (wiadomo kredyt), a mieszkania nigdy nie wykupi się na własność. Lepiej chyba wziąć kredyt i spłacać własne mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukaj tu Re: ogłoszenia IP: *.c157.petrotel.pl 06.05.06, 22:55 www.ogloszenia.plock.pl Odpowiedz Link Zgłoś