zamek 03.07.03, 23:17 Lubicie? Ja bardzo polubiłem. Zwłaszcza jak jest zuuupełnie zimne, prosto po 3 dniach w lodówce. Właśnie jestem w trakcie imbirowego piwka. Kto ze mną? Pozdrowionka i na zdrowie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fleurette Re: Gingers Beer IP: 80.48.116.* 03.07.03, 23:18 ja uwielbiam!! schodziłam, zeby je kupic pół sopotu!! dasz łyka mistrzu?? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gingers Beer 03.07.03, 23:21 Gość portalu: fleurette napisał(a): > ja uwielbiam!! schodziłam, zeby je kupic pół sopotu!! dasz łyka mistrzu?? Ależ oczywiście, Kwiatuszku :))) Powiem Ci jeszcze na uszko, ze można je dostać w sklepie u mnie w bloku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Gingers Beer 03.07.03, 23:37 Zimne piwo jest dobre, bo jest zimne i dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gingers Beer 04.07.03, 01:29 Jak spróbuje to powiem, ale jak przypomina w smaku Reed's, to jednak nie dla mnie. Słodkie piwo... brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Gingers Beer IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 01:47 zamek napisał: > Kto ze mną? Ja z Tobą, Zameczku, ale dzierżąc w dłoni browarka z Tych;-))) Nie próbowałam piwa imbirowego, ale jeśli tak jak HuBar napisał- jest słodkie- to raczej nie dla mnie. Dzierżbór piwa z goryczką! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gingers Beer 04.07.03, 03:18 Gość portalu: micin napisał(a): > Dzierżbór piwa z goryczką! ;-P -- AVE!!! Najlepsze z polskich piw to... Tyskie! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gingers Beer 04.07.03, 07:40 Hmmm, no ono jest słodkawe, ale... nie tak, jak myślicie! :) dzierżbór Gingerrrrrs & Tyskie Brrrreweries! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wyprawiać brewerie... 04.07.03, 11:24 Ciekawe, czy etymologia "brewerii" pochodzi od browaru? A Gingers jest niezły, ale NAJLEPSZY jest cider. Niestety - w Łodzi nie do dostania... Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw A ja chyba zacznę... 04.07.03, 07:48 od takiego "imbirka" dzionek dzisiaj... coś mnie wcześnie na forum przywiało :-) Moze jest i słodkawe, ale zostawia po wypiciu kilku łyków wspaniałą imbirową goryczkę :-)))))))))))) Dzierżbór imbeer!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat27 Re: Gingers Beer IP: *.interserwer.pl 04.07.03, 08:15 Ja w ogole nie widze roznicy miedzy tym piwem a Reddsem... Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: Gingers Beer 04.07.03, 08:17 Gość portalu: mat27 napisał(a): > Ja w ogole nie widze roznicy miedzy tym piwem a Reddsem... Reklamy maja inne ;-) Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
taaniej Re: Gingers Beer 04.07.03, 08:46 blee... nie lubię dżindżerka. jest za słodkie- taki ulepek. najlepszy z lodówki jest ciemny ginesik. cudownie gorzki! szkoda, że nie można go kupić w łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Gingers Beer 04.07.03, 11:49 Dzierżbór zimnee jasne pełneeeeeeeee!!!!!!!!!!! I nic innego nie dzierżbór!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Gingers Beer 04.07.03, 11:57 Dobry Gingers nie jest zly. Ale angielskie piwo imbirowe smakuje bardziej imbirowo, polskie troche za bardzo Reedsowo, czyli jablkowo. Wolim angielskie. Aardzie sprecyzuj "cidera", bo angielskie tanie wina musujace to "cidery". Czy to to to? dzierżbór imbirrrru trzy szczypty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Cider - angielskie "piwo" z jabłek 04.07.03, 12:03 Z tego, co wiem. Smakiem bliższe własnie piwu, a nie winu, moim zdaniem. Ale raczej mówimy o tym samym. Dzierżbórrr ciderr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: Gingers Beer 06.07.03, 21:26 od kilku tygodni króluje na moich rodzinno-działkowych spotkaniach.... w ten weekend nieco wyparte przez szarlotkę. Panowie odnoszą się jednak mniej chętnie. Panie są za i to bardzo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Gingers Beer IP: 80.48.116.* 06.07.03, 22:48 zapraszam na gingersika cheers!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś