yavorius 30.08.07, 10:04 Kaczmarek i Kornatowski zatrzymani, Netzel też, a a Marek Jurek to agent. Najważniejsze, że prawybory u BigNewsów wygrał PiS! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy I dobrze, że zatrzymani! 30.08.07, 10:15 Ci ludzie juz nigdy wiecej nikogo nie usmierca! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann a mi o 7 rano prawie centralnie pod oknem 30.08.07, 10:22 przyszli panowie w pomarańczach z Zieleni i odpalili spalinówki, by ciąć gałązków. co najmniej równie głośna sprawa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: a mi o 7 rano prawie centralnie pod oknem 30.08.07, 10:26 Rownie oburzony bylem w ciagu dwoch ostatnich dni, gdy robotnicy po skonczonym remoncie dachu zrzucali maleconieco w trakcie mojej poobiedniej drzemki. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a mi o 7 rano prawie centralnie pod oknem 30.08.07, 10:30 poobiedniej? :> no, to oburzające! a co Dziadowi płatali na dachu boru, że na takie dicta a szykany narażony audiofonicznie być musiał? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: a mi o 7 rano prawie centralnie pod oknem 30.08.07, 10:32 Huannie, oni mi platali oczywiscie...papu :-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a mi o 7 rano prawie centralnie pod oknem 30.08.07, 10:33 ale śledzie? ponoć to właśnie śledzie padają płatami! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Ależ przecie 30.08.07, 10:38 sledzie padaja płociami. Pod papugami. I nawet wtedy gdy muzyki brak. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani he he... wyższe standardy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 11:08 bardzo ładnie chłopcy się bawią. bardzo ładnie. Bigi - czekamy na światłe tłumaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: he he... wyższe standardy... 30.08.07, 11:24 A co, komóreczki zastrajkowały i musisz mieć wykładnię, czy jak? Doprawdy straszne! Prokurator chce się dowiedzieć, co też panowie mają ciekawego do powiedzenia. I to nie bajdu bajdu towarzysko, tylko pod rygorem. Ciekawe, czy panowie tak swobodnie będą kłapać jęzorami... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: he he... wyższe standardy... 30.08.07, 11:32 big_news napisał: > Prokurator chce się dowiedzieć, co też panowie mają ciekawego do > powiedzenia. Mieli to powiedzieć na w piątek, zdaje się. ## > Ciekawe, czy panowie tak swobodnie będą kłapać jęzorami... Oj, żebyś się nie zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: he he... wyższe standardy... 30.08.07, 11:36 W piątek miało być kolejne milutkie bajdu bajdu. Bez żadnych prawnych konsekwencji. Zresztą nie jest powiedziane, że nie będzie, bo jak na razie nic nie słyszałem o zastosowaniu środka zapobiegawczego w postaci zatrzymania na 48 godzin. A dopuszczasz możliwość samozdziwienia, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: he he... wyższe standardy... 30.08.07, 11:39 big_news napisał: > W piątek miało być kolejne milutkie bajdu bajdu. > Bez żadnych prawnych konsekwencji. Przywykliśmy od czasów tego pana, który nikogo już nie uśmierci. ## > A dopuszczasz możliwość samozdziwienia, czy nie? A pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: he he... wyższe standardy... 30.08.07, 11:42 Do czego przywykliście i jacy Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: he he... wyższe standardy... 30.08.07, 11:46 My. Ja i Cassani. Przywykliśmy do milutkiego bajdu bajdu bez żadnych konsekwencji uprawianego przez rządzących (vide: "ten pan nikogo już życia nie pozbawi"). Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: he he... wyższe standardy... 30.08.07, 11:52 Hm... Może w takim razie utwórzcie wspólny nick? Co się będziecie rozdrabniać. A ten pan, miejmy nadzieję, już rzeczywiście nikogo nie zabije... Odpowiedz Link Zgłoś
saba.marszalka.dorna Dostałam pracę w ABW! 30.08.07, 11:10 Szarpać za nogawkę b. ministra Kaczmarka - bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś