kotbert Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 26.04.04, 18:33 od złośliwego doradcy personalnego z komiksu dilbert (gazeta praca, ostatnia strona). podobno mam równie wredny chrakter. Odpowiedz Link Zgłoś
trishika Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 26.04.04, 20:18 Tylul piosenki Telepopmusic. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 26.04.04, 22:39 jeszcze ja! jeszczze ja! skoro ktoś odkopał taki stary watek z czasów kiedy internet był dla mnie tylko marzeniem to..... pawel-no to chyba oczywiste, strzalka-po prostu łucznik, więc wychodzi z tego pawel-strzalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? IP: *.tpnets.com 28.04.04, 01:47 Jestem Bart i stąd wziął się mój nick. Dziękuję, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 28.04.04, 21:30 A ja posiadam najbardziej beznadziejny nick w historii forum, dlatego nie napiszę o jego genezie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 29.04.04, 01:40 Nie przesadzaj, były bardziej głupawe ;) więc bardzo proszę o genezę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blissy hmm... 29.04.04, 18:54 Moja babeczka od niemieckiego zawsze jak się na nas wkurzyła to darła się na cały głos (tak, tak , ona to potrafiła) : ZUM TEUFEL!!!!! Masz jakiś związek z tym? :> Odpowiedz Link Zgłoś
zusmann Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 29.04.04, 22:07 I nadal nie wiem od czego pochodzi Ixtlilto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 30.04.04, 17:52 Jeśli się nie mylę, Ixtlilto to jakiś tam bóg tańca. A z tego co wiem, Iksik lubi taniec. Może to to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? IP: *.elpos.net 03.05.04, 18:35 Kowalski Jan -od najpopularniejszego nazwiska w Polsce.Reprezentuje poglady przecietnego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 08.09.04, 11:04 Wiele nowych osób weszło, może się wpiszą:> Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Muj nikt i ot, czego?! pow! pow! stał 08.09.04, 11:25 Czasem w winogronie znajomych mamy - jak mawia współczena nam młodzież - fazy, które najczęściej sprowokowane są wymyślaniem nazwy dla naszej kapeli. Albo śmiejemy się z rzeczy, które gdy komuś powtórzymy wywołują jeno z politowaniem głową kiwanie. Któregoś dnia rozmowa przeszła na tematy zoologiczne. Rosomak gdzieś się przewinął jak taśma VHS. Kilka dni później za namową Marjory_m zarejestrowałem się na forum gazetowe i ten rosomak w mej głowie gdzieś się jeszcze pałętał. Latający został dodany bez powodu wyraźnego. Ot, tak, po prostu, by ciekawiej było. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek72 Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 08.09.04, 12:15 Stara ksywa z ostatnich kolonii + rocznik. P.S. Pozdrawiam Babcię, ale ona tu chyba nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiuchna Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 03.11.04, 17:25 Babcia kiedyś Ci zginęła? Dobrze wiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Q przypomnieniu 02.11.04, 23:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=170068 Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Mój nick... 02.11.04, 23:56 EL-042 E -> Edmund L -> Lorek 0 -> druga cyfra dwucyfrowej długości mej męskości w centymetrach 4 -> druga cyfra mojej dwucyfrowej wagi w kilogramach 2 -> trzecia cyfra mojego trzycyfrowego wzrostu w centymetrach A prywatnie jestem łodziofilem. Jestem jej dzieckiem. Noszę jej znamię. Jestem hiperłódzki. -- Odpłyń Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
ramako Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 03.11.04, 21:45 od inicjałów, znaczynick odinicjałowy prosty Odpowiedz Link Zgłoś
ramako Re: Ryszard Andrzej Maria Anna Krzysztof... 03.11.04, 23:57 niezupełnie - nie chciało miprzyjąć czystego RMK a nie lubię cyferek w nickach... Odpowiedz Link Zgłoś
ramako Re: A juz chciałem śpiewać 04.11.04, 00:03 no to śpiewaj ale wierszyka poprzedzającego nie zapomnij i nicka nie kradnij Odpowiedz Link Zgłoś
zamek nie kradnę, tylko rozdeszyfroweroweruję 04.11.04, 00:05 i wbijam szpilki naszego klubu "Tęcza" Odpowiedz Link Zgłoś
ramako Re: A juz chciałem śpiewać 04.11.04, 00:04 znaczy pomyłe zaszedł z tym kradziejstwem wybacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: A juz chciałem śpiewać IP: *.toya.net.pl 23.12.04, 00:06 niech nam żyje prezes naszego klubu/! Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz PODRZUT ! ^^^ 03.11.04, 23:49 Podrzucamy stary watek, dla tych, ktorzy sa nowsi, nie widzieli, nie szperaja powyzej pierwszej strony Foru i dla ktorych starszym forumowiczom nie chce sie wpisywac po raz kolejny genealogii swojego nicka...., dla tych wszystkich podrzucam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz GDZIE JEST PODBIERAK ??!! PODBIJAK, ZNACZY!... 04.11.04, 00:05 OJ DIRIDI UHA ! Znalazlem jeszcze jeden w temacie, a co ! Odpowiedz Link Zgłoś
por_borewicz Re: PODBIJAK!! 04.11.04, 18:08 A dziekuje. Jakiz on przyjemny w uzyciu ! Och! A jakie ma oplywowe ksztalty !! Doskonalosc w kazdym calu i gramie :)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:44 Lubię wiersz Emily Dickinson I'm nobody. Who are you? Are you nobody, too? Then there's a pair of us - don't tell! They'd banish us, you know. No i jeszcze od mojego imienia, Agamemnona. O nazwisku lepiej nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
essi Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 04.11.04, 21:17 Od postaci Essi Daven zwanej Oczko, lub, przez przyjaciół, Pacynką. Odpowiedz Link Zgłoś
logowanie_jest_dla_cieniasow Re: Twój nick - jak i od czego powstał??? 04.11.04, 23:10 tak jakoś =) Odpowiedz Link Zgłoś