Dodaj do ulubionych

Sezon na Lisy

19.09.07, 11:23
Pierwszy, ten sejmowy, zdechł sam, drugiego ustrzelili...
Obserwuj wątek
    • big_news Re: Sezon na Lisy 19.09.07, 12:00
      A to się narobiło!
      A taki ładny był, hamerykanski...
    • Gość: lavinka z nielogu No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:36
      Linkuję dla niewiedzących:
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80354,4501635.html
      • big_news Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 13:45
        Ciekawe, czy będzie Startował.
        A jeżeli tak, to z czyjej listy.
        Ma chłop zagwozdkę, bo może tylko kandydować ze strony Oświeconych albo od
        Najmundrzejszych.
        Hm, zapowiada się piękna Polska Złota Jesień. Ileż to Cudnych Lokomotyw do wyboru!
        :)))
        • cassani Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 15:29
          Zawsze może spróbować z listy Genetycznie Patriotycznych, zwanych
          potocznie Najgłupszymi.
          • big_news Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 15:34
            Póki co, to jedynie Twój język stał sie potoczysty...
            • cassani Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 15:41
              som i inni językoznawcy w tym kraju. Ale teraz som zajenci kampaniom.
              • big_news Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 15:43
                Trudno im będzie doścignąć Wielce Szanownego Pana.
                • cassani Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 16:12
                  bez obaw. Kiedyś na własne oczy widziałem jak Joseph Ratzinger mówił
                  bardziej poprawnie po polsku niz prezydent Polski. I to na Okęciu
                  wyobraź sobie!
                  • big_news Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 16:19
                    Przywołaj wreszcie coś nowego.
                    Odgrzewasz własne niestrawne kotlety.
                    • yavorius Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 16:29
                      Kotlet!

Warzywo!

Kapiszon!

Hau hau hau!
                      • Gość: lavinka z nielogu Odbiegamy od meritum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:31
                        Odbiegamy od meritum. Co skłoniło zarzond do wyplucia kury znoszącej złote jajka?
                        • big_news Re: Odbiegamy od meritum.... 19.09.07, 16:38
                          Może nie warto w tym miejscu posługiwać się teoriami spiskowymi? Może zwyczajnie
                          ktoś tam wreszcie w tym Polsacie dostrzegł, że z tego pana jest zwykły napuszony
                          bubek, że to nadymany, pusty wewnątrz balon?
                          A może po prostu już znudziła się tym "dziennikarzem" jedna Polsatowska
                          "dziennikarka"?
                          Kto to tam wie, co w trawie piszczy.
                          To wcale nie musi być powiązane z czterema nazwiskami i paszportami właściciela
                          stacji...
                          • Gość: 3grosze Re: Odbiegamy od meritum.... IP: *.toya.net.pl 19.09.07, 19:06
                            A kim ty jestes,zeby tak oceniac Lisa, kundlizm polski wylazi z pana!
                            • big_news Re: Odbiegamy od meritum.... 19.09.07, 19:15
                              Cóż...
                              Ten pan sam osobiście dał każdemu prawo jego oceny. Bo ustawił się na pozycji
                              komentatora, a nie jedynie dziennikarza, czyli łącznika polityków ze
                              społeczeństwem. Niejednokrotnie publicznie poniżająco wyrażał się o Polakach,
                              pozwalał sobie na niesmaczne żarty, klasyfikował i wielokrotnie mataczył.
                              Ponieważ nie raz miałem nieprzyjemność go słyszeć i widzieć oraz znosić jego
                              fałszywe tyrady, więc jako odbiorca pozwalam sobie na krytykę tego pana.
                              Jestem jego adresatem. Może być?
                      • big_news Re: No właśnie! To na pewno wina Układu! ;-D 19.09.07, 16:34
                        Szczekasz jako drugi. Brite był pierwszy.
                        Za to na polu warzyw i kapiszonów masz Palmę. Pierwszeństwa.
                        Gratulacje.
                        • yavorius Hau hau! <łasi się do BigNewsowych stópek> 19.09.07, 16:37
                          • big_news Re: Hau hau! <łasi się do BigNewsowych stópek 19.09.07, 16:39
                            Dobry piesek, dobry...
                            • Gość: lavinka z nielogu Ciekawe czy aportuje? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:35
                    • Gość: urb ja mam starszy kotlet IP: 195.69.82.* 19.09.07, 19:53
                      big_news napisał:

> Przywołaj wreszcie coś nowego.
                      > Odgrzewasz własne niestrawne kotlety.

'trzy' slowa do przedmowcy:

ch­uj ci w dupę.
                      • big_news Re: ja mam starszy kotlet 19.09.07, 19:57
                        tobie też.
                        • Gość: urb Re: ja mam starszy kotlet IP: 195.69.82.* 19.09.07, 20:00
                          ale tobie pierwszemu
                          • big_news Re: ja mam starszy kotlet 19.09.07, 20:07
                            pomyliłeś adresy, cioto.
                            • Gość: urb Re: ja mam starszy kotlet IP: 195.69.82.* 19.09.07, 20:11
                              > pomyliłeś adresy, cioto.

a ty czarne z bialym
                      • melanc.hoolik Re: ja mam starszy kotlet 19.09.07, 20:17
                        Gość portalu: urb napisał(a):
                        > ch­uj ci w dupę.

Nie złożę ci życzeń w podobnym tonie bo byłbyś w niebie gdyby się spełniły.
                      • longeta Re: ja mam starszy kotlet 19.09.07, 20:22
                        Gość portalu: urb napisał(a):> ch­uj ci w dupę.

Wszędzie pedalstwo z życzeniami,PO prostu Zgroooooza!!!:-)))
                      • Gość: nett1980 Re: ja mam starszy kotlet IP: *.toya.net.pl 19.09.07, 22:25
                        To sie chlopaki popiescili ...
      • brite wina Układu? 19.09.07, 17:05
        Wytrawne czy chociaż półsłodkie?
    • melanc.hoolik Druga medialna tuba Platformy zaczyna się sypać :( 19.09.07, 20:01
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4503487.html
      Dzierżący palmę pierwszeństwa T.usk.V.N na razie trzyma się dobrze:)
      • Gość: lavinka z nielogu Zawsze uważałam,ze w Polsce feminizm to fikcja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:35
        Baba zawsze za chłopem pójdzie ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka