Gość: polak IP: 195.20.110.* 14.07.03, 15:01 Ale tu smierdzi czosnkiem .. nie wiecie dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maruda A propos Złego... IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.07.03, 15:11 Aricu, a kudaże Twoje szóstki? Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: A propos Złego... 14.07.03, 15:25 Przelogowało mnie kur....estwo jak wysyłałem posta. Normalnie kurde, ubic...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: bej bej bej 14.07.03, 15:10 Gość portalu: polak napisał(a): > Ale tu smierdzi czosnkiem .. nie wiecie dlaczego ? Moze to fabryka kredek swiecowych? Fabryki kredek swiecowych zawsze zalatuja czosnkiem. Powodem jest podobno to, ze czlowiek liczacy kredki swiecowe i wkladajacy je do pudelek pracuje wydajniej gdy ma w uszach po zabku czosnku. Takie sa wyniki badan naukowcow belgijskich i tego sie trzymaja wszyscy liczacy sie na swiecie producenci kredek swiecowych. dzierżbór ryży czosnekkk!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: bej bej bej IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.07.03, 15:11 Przynajmniej co złe juz uciekło :))) Ma ktoś jeszcze może kołek? A wodę święconą? Odpowiedz Link Zgłoś
aard hej, hej, hej :-)) 14.07.03, 15:39 Pewnie Neochułłan zajrzał. On uwielbia czosnek :-) PS. Ja tam kiełbasie w pejsy zaglądał nie będę, ale ta polska jakaś cuchnąca jakby jezd, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: hej, hej, hej :-)) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 17:24 > PS. Ja tam kiełbasie w pejsy zaglądał nie będę, ale ta polska jakaś cuchnąca > jakby jezd, nie? Bo trefna. Znasz dowcip o trefnej kielbasie? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: bej bej bej 14.07.03, 17:53 Gość portalu: polak napisał(a): > Ale tu smierdzi czosnkiem .. nie wiecie dlaczego ? Wlasnie dodawalem do potrawy starty czosnek. Moze to dlatego? Ja go lubie, a Ty? Pozdrawiam Orient Man Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Krewetki w sosie czosnkowym IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 18:03 ... i naleśniki z kurczakiem z warzywami polane sosem czosnkowym.... MNIACH!!!!!!!!!!!! MNIACH!!!!!!!!!!!!!! Dzidka, Kafelek w 62-gim stopniu zaszeregowania z apetytem na soso czosnkowy (koszerny!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Krewetki w sosie czosnkowym 15.07.03, 10:26 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > ... i naleśniki z kurczakiem z warzywami polane sosem czosnkowym.... > MNIACH!!!!!!!!!!!! MNIACH!!!!!!!!!!!!!! > nie.. tym razem pasta z baklazanow, jogurtu i czosnku :) smacznego pozdrawiam Orient Man Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: bej bej bej IP: 195.20.110.* 15.07.03, 16:55 No wlasnie , bo tu lubią czosnek ... w Łodzi zawsze lubieli nosić brody i jesc czosnek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: bej bej bej IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 17:11 Gość portalu: polak napisał(a): > No wlasnie , bo tu lubią czosnek ... w Łodzi zawsze lubieli nosić brody i jesc > czosnek to o mnie..:) mam brodę i uwielbiam żreć czosnek.. jawnobrodatym czosnkożercom mówimy stanowcze 3x TAK poszukuję też kobiety z brodą która dołączy się do czosnek-party i lubi wespół wzespół zionąć o pólnocy pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: bej bej bej 15.07.03, 20:35 Gość portalu: vladip napisał(a): > > jawnobrodatym czosnkożercom mówimy stanowcze 3x TAK > poszukuję też kobiety z brodą która dołączy się do > czosnek-party i lubi wespół wzespół zionąć o pólnocy > pzdr > vladip Hop. hop tu jestem! Trochem spozniona, ale pielegnacja brody zabiera duuuuuuuuzo czasu ! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
zamek fuj fuj fuj 15.07.03, 17:57 Za to w Banku Zachodnim nie LUBIEJĄ pisać po polsku. Czyżby kretyni? PS. Przepis na pastę z bobu, oliwy i czosnku już podawałem parę dni temu. PS2. Vlad, od kiedy masz brodę?! Ładnie Ci musi być! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek wyjaśnienie dla profanów 15.07.03, 17:59 wprawdzie w BZ napisali LUBIĄ, ale zaraz potem już LUBIELI, więc chyba jednak nie LUBIEJĄ polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
vladip zamku..:)) 15.07.03, 20:15 zamek napisał: > PS2. Vlad, od kiedy masz brodę?! Ładnie Ci musi być! :) a będzie ze 4 lata..:) spostrzegawczy człowieku... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: bej bej bej IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 20:17 Gość portalu: polak napisał(a): > No wlasnie , bo tu lubią czosnek ... w Łodzi zawsze lubieli nosić brody i jesc > czosnek Nie musisz być taki doslowny, "polaku". Zrozumieliśmy, o co ci chodzi, nie oceniaj naszego stopnia umysłowego rozwoju wg twojego :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: bej bej bej 15.07.03, 21:05 Gość portalu: polak napisał(a): > No wlasnie , bo tu lubią czosnek ... w Łodzi zawsze lubieli nosić brody i jesc > czosnek No to fajnie.. Mam brode, uwielbiam czosnek.. Od polowy marca mieszkam na stale w Lodzi, to chyba OK :) Pozdrawiam Orient Man Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: bej bej bej 15.07.03, 22:51 A skoro tak fatalnie piszesz po polsku, to może nie jesteś Polakiem, tylko na przykład Rumunem, Albańczykiem czy Żydem? W takim razie życze powowdzenia w nauce obcego języka. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_tomasz Re: bej bej bej 15.07.03, 23:57 zamek napisał: > A skoro tak fatalnie piszesz po polsku, to może nie > jesteś Polakiem, tylko na przykład Rumunem, Albańczykiem > czy Żydem? W takim razie życze powowdzenia w nauce obcego > języka. do dobrych obyczajów należy nie obrażanie narodowościowe, ja podejrzewam że autor tego pierwszego posta jest narodowości jak najbardziej naszej polskiej wyznania footballowo - kibolowego z zasobem słownictwa na poziomie 500-800 słów (a i tak co drugie to to na k....). Czosnek jest bardzo zdrowy i każda rozsądnie myśląca (ale nie całująca) osoba powinna go spożywać! Pomaga także na upiory nacjonalizmu i kretynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
istahoo Re: bej bej bej ...głuptasku...to brak powonienia. 15.07.03, 18:08 ...może laryngolog ci pomoże a może przeszczep mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś