miejskie_narty 08.10.07, 12:27 i na razie najbardziej rozczulają mnie: 1. Orzechowski 2. pan z PSL-u 3. Kluzik-Rostkowska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejskie_narty Re: Zerkam jedym okiem na debatę w Gazecie 08.10.07, 12:59 Oj, kibice chyba pani Kluzik nie polubią. Smutne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Zerkam jedym okiem na debatę w Gazecie 08.10.07, 13:58 Po co mówić, że się jest kibicem, jak się nic o tym sporcie nie wie? To taka domena PiSowców? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zerkam jedym okiem na debatę w Gazecie 08.10.07, 17:03 hubar napisał: > Po co mówić, że się jest kibicem, jak się nic o tym sporcie nie wie? To taka > domena PiSowców? POwiedz o domenie PO i LiD,co jeszcze można sprzedać za free,POza tym dyskusja nic naego nie wniosła,ciągłe gruszki na wierzbie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Strasznie ściśnięci tam siedzą 08.10.07, 13:15 Czy to jakiś celowy zabieg GW, żeby czuli się pod większą presją? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Strasznie ściśnięci tam siedzą 08.10.07, 13:21 eee,nuda jakaś i dyrdymały:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Strasznie ściśnięci tam siedzą 08.10.07, 13:49 > eee,nuda jakaś i dyrdymały:-))) Bo się nie piorą po ryjach i nie grożą sobie wzajemnie rozliczeniami, tylko nawet od czasu do czasu sypną jakimś "ogólnym konkretem"? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Orzechowski kłamał! 08.10.07, 13:59 Głosował w rzeczywistości, przeciwko przyznaniu pieniędzy na łódzkie lotnisko! Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: A co ta Kluzik wyprodukowała? Streśćcie. 08.10.07, 19:02 Panowie perfidnie zaczęli ją podpytywać o piłkarzy Widzewa czy Ełksy i p. Kluzik przyporządkowała którąś z łódzkich gwiazd do nieodpowiedniego klubu, ku ogólnej wesołości reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ale bo to musiała zabrnywać w futbol? 08.10.07, 19:05 A tam. Wszystko mnie omija. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Ale bo to musiała zabrnywać w futbol? 08.10.07, 19:17 Nie wiem, jak do tego doszło - oglądałem kątem oka:) Było o Pelikanie i o żarłoczności, o pożeraniu Kaczek i babci Orzechowskiego, nad której mieszkaniem latają ogromne samoloty. Tyle wyniosłem. Pan z PSL-u ładnie mówił, na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Tu dali: 08.10.07, 20:01 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,4557453.html Chłopaki po staremu. Dziewczyny: - Kluzik jak chłopaki. - Partia Kobiet niech w końcu zauważy, że bez programu gospodarczego jej hasła to bańki mydlane. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Tu dali: 08.10.07, 20:57 He... te ich programy gospodarcze,funt kłaków nie warte:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu O, pan z PSLu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:24 chyba z lubelszczyzny... tam jest sporo Siemińskich. Zdaje się,że jestem luźno spokrewniona z tą rodziną :))) W jakimś jedenastym pokoleniu chyba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu A na co zerkasz drugim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:20 A może przysnęło z nudów? Odpowiedz Link Zgłoś