Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 08:26 durni ludzie, gdyby wygrało PO sprawa S8 przez Łódź byłby przesądzona, kandydat PO z Tomaszowa głośno popierał S8 przez Łódź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Komentator Piotrków: wygrało PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:00 Żenada...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Piotrków: wygrało PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:12 piotrków zawsze żył w 'swojej własnej bajce' Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Piotrków: wygrało PiS 22.10.07, 11:20 W tej sytuacji, lokomotywę PIS, czyli Maciarewicza (zdjęcie: Boże, toż to Rasputin), można zatrudnić w PKP. Oczywiście też, jako lokomotywę. Dzięki takiemu, tempo jazdy pociągów, nie ulegnie zmianie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Żenujący dziennikarz IP: *.intersoft.pl 22.10.07, 11:45 Marek Jurek nie jest obecnym marszałkiem Sejmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Wieś zawsze tak głosuje IP: *.intersoft.pl 22.10.07, 11:51 Piotrków to właściwie większa wieś, a ludzie ze wsi mało sie orientują w polityce. Wystarczy im podstawić kogoś, kto często występuje w TV to na niego zagłosują bez zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość n1952 Re: Wieś zawsze tak głosuje IP: *.piotrkow.net.pl 22.10.07, 22:27 To jest Twoje zdanie.A E8 przez Łódz PO wybuduje jak wygra 3razy wybory.Dużo zdrówka i cierpliwości w oczekiwaniu na E8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkowianin Piotrków: wygrało PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:52 Taka morda (Nie, mordo ty moja)będzie reprezentowała moje miasto w Sejmie. Jak można było się dać zmaniupulować Rydzykowi i kościołowi. Znowu będą się ze mnie śmiać w całej Polsce. Zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkowianin Piotrków: wygrało PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:57 Ma rację "bosman". W tej chwili nie juz prawdziwych piotrkowian. Niemal wszyscy to wiocha, która sie sprowadziła do miasta kiedy powstawała Pioma, F-ka domów, Sigmatex i inne zakłady. W nowej rzeczywistości zakłady padły, ale chłopsko - klerykalna mentalnośc została. I takie są efekty, że mamy Macierewicza, najbardziej skundlonego polityka IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Piotrków: wygrało PiS IP: 81.15.180.* 22.10.07, 12:43 Okręg piotrkowski to nie to samo co Piotrków, który liczy zaledwie 80k mieszkańców. Jestem przekonany, że w samym mieście głosy rozłożyły się zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todd Piotrków: wygrało PiS IP: 213.77.95.* 22.10.07, 13:17 Mała nieścisłość - Piotrków Tryb. to nie to samo co Okręg Wyborczy Piotrków Tryb. - który obejmuje pow. bełchatowski, rawski, skierniewicki, tomaszowski, radomszczański, opoczyński i piotrkowski. Jeśli mamy być dokładni to w Piotrkowie Tryb. nie wygrał PIS (wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/106201.htm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abobola Piotrków: wygrało PiS IP: *.003.c92.petrotel.pl 22.10.07, 13:33 po raz pierwszy cieszę się, że 50 lat temu wybyłem z Piotrkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bred Hall Piotrków: wygrało PiS IP: *.smrw.lodz.pl 22.10.07, 13:34 wiejskie społeczeństwo przynosi wstyd miastu Łódź, Jak możecie !!! do tego jeszcze oddaliście głosy na pana M. Targowica Odpowiedz Link Zgłoś
abobola Piotrków: wygrało PiS 22.10.07, 13:35 po raz pierwszy cieszę się, że 50 lat temu wybylem z Piotrkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Piotrków: wygrało PiS IP: *.chello.pl 22.10.07, 13:41 ehhh to moje rodzinne miasto... jednak ciemnogrod ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek kmiot to kmiot IP: *.toya.net.pl 22.10.07, 15:16 Kmiot z ręki zje a potem ugryzie.Komiotow myslenie nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruda Piotrków = Toruń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:33 Moherowa wiocha, zamydlili im oczy S8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Rzeszowa gorące pozdrowienia od tych których wyrzuciłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:57 Tak dla ciebie Marku Jurku - oberwujemy twoją karierę z uwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2549SzB05 S8 przes ŁÓDŹ i nigdzie indziej !!! IP: *.toya.net.pl 22.10.07, 19:58 Za rządów PiSu zabrali Łodzi S8 i przenieśli do Piotrkowa. Na szczęście teraz zostanie naprawiony ten błąd a wieśniaki niech sie schowają do dziupli. Znienawidziłem Piotrków T. za S8 a teraz nie lubię go jeszcze bardziej bo uchylili drzwi PiSowi zamiast go wywalić na bruk. Niech Piotrków T. zmieni województwo bo my takich wieśniaków nie potrzebujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: S8 przes ŁÓDŹ i nigdzie indziej !!! IP: *.aster.pl 22.10.07, 20:26 Trochę szacunku dla piszących na forum. W samym Piotrkowie wygrała PO -39,01 % , a nie PiS -35,06 %. Na PiS głosowała wieś i małe miasta, tak jak zalecali proboszczowie ;-) Wyniki wyborów w Piotrkowie można znaleźć na stronie wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/106201.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: S8 przes ŁÓDŹ i nigdzie indziej !!! IP: *.toya.net.pl 23.10.07, 01:37 co racja to racja. W samym Piotrkowie wygrało nieznacznie PO. dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś